На асусі як я розумію от цей порт стоїть . Він працює на пасивному прехіднику hdmi в dvi. Питання тепер через який перехідник його краще під'єднати щоб зображення було не гірше ніж від прямого підключенння до dvi > dvi тобдто варіанти зараз які треьа вибрати це hdmi > dvi-d або DP > dvi-d і які саме перезідники та якості кабеля брати щоб лишнього не купляти .
Зараз по тестам підключення до бенкю через hdmi > hdmi та через hdmi > dvi-d зображення завжди гірше ніж при підключенні dvi-d > dvi-d . Є всього 60гц у 1080р. В чому проблема я не розумію. Це простл в загадьному hdmi так погано передає чи конкретно проблема у кабелі цьому hdmi 1.4? Ттбто якщо узяти кабель hdmi 2.0 то буде передавати 144гц у 1080? Чи проблема в іншому? Також можна узяти кабель одразу DP > dvi-d. Просто воно все надто дороге щоб я на вмання зараз по 300грн купляв кабеля підряд щоб визначити в чому проблема і що краще працює. Я зараз хламу так накуплю на 1000+ грн. Мені треба зрозуміти точніше що придбати потрібно.
Отправлено спустя 11 минут 12 секунд:
DuckRider: ↑
07.08.2024 19:56Displayport>displayport тебе нужен. Хдми на бенкью 20 серии обычно старый и не держит герцы. Асус попытаться поставить на кабель переходник с хдми на дви
На бенкю дп а на асус именно хдми? Я поставил сейчас переходник на хдми кабель к дви, на асус, он показывает, но так же хреново как на бенкю через шдми>шдми. Ну собственно я так и к бенкю аналогично подключаю для теста через шдми>дви и он так же 60 герц дает только. Т.е. проблема конкретно в слабом кабеле хдми 1.4 может быть? Т.е. надо взять шдми 2.0? Или есть еще кабель я вижу вот типа пасивний дп>dvi, может его надо? Оно просто все не дак дешево стоит чтобы набрать пакет разного и игратся дома конструктором этим а потом выкинуть ненужное. Потому я должен понять теорию максимально перед покупкой. Я понимаю что проще всего купить все что есть и подобрать методом перебора. Но это слишком растратно сейчас для меня.
Отправлено спустя 11 минут 55 секунд:
Ось напоиклад такий кабель є
https://brain.com.ua/Kabel_multimediyni ... 25780.html
Можливо це оптимально якщо таких я два візьму для кожного монітора? Аде посто печально буде як візьму а воно буде як і на цьому шдми в 60 гц
Отправлено спустя 6 минут 51 секунду:
Але от навідь дорожче є але судячи по опису там тільки 30гц в 4к. Тобто я так розумію це буде аналог якості зображення як і на цьому шдмі що я зараз маю
https://brain.com.ua/Kabel_multimediyni ... 03290.html