Не маю v3 проца, та і з біосами маю невеликий досвід, але судячи з гайду технопланети я не знаю навіщо він цей ммтул мучає. Там в Uefitool можна видалити мікрокод(GUID: 197DB236-F856-4924-90F8-CDF12FB875F3 жмеш replace body as та добавляєш тільки 406f1 мікрокод) та одразу патч V3.ffs добавити в розділ з драйверами. Зверни увагу що в біос з офсайту, мікрокод треба в двох місцях замінити.vertexterator: ↑ 19.05.2024 13:02 Доброго всім дня! Маю плату Z440,бажаю злобити анлок турбобусту, мікруху 25Q128FV випаяв і зчитав програматором на всякий випадок, пробував відкривати цей дамп через MMtool але я так зрозумів що самі останні версії біоса він не підтримує, можливо хтось зможе скинути дамп з вже готовим анлоком чи знадобиться робити відкат через саму плату на стару версію біоса тоді вже зчитувати і редагувати через MMtool?
- спойлер
- спойлер
- спойлер
Чи я чогось не розумію? Чому треба біос 2015 року качати, що там є такого цікавого? Бо топік цей чутка хаотичний та лінки мертві постійно, невже на безоплатной mega не вистачає місця?