потому что это гав..но , кингстон.lp1641: ↑ 25.09.2023 00:12в успех я уже не верил и нервов этот Kingston у меня забрал прилично пока я пытался его завести.
Snail_Tail
прищепкой проще)
потому что это гав..но , кингстон.lp1641: ↑ 25.09.2023 00:12в успех я уже не верил и нервов этот Kingston у меня забрал прилично пока я пытался его завести.
z440 платаSnail_Tail: ↑ 25.09.2023 11:53 Вітаю.
Плата при оновлені біосу стала цеглиною. Скачав з оф сайту біос M60_0261. Збираюсь випаяти, з програматора підключитись до чіпа і прошити, попередньо стерши. Є ще якісь додаткові кроки, рекомендації чи необхідні кроки з прошивки чи встановлення Bios?
Ок. То виходить нічого більше не треба? підключився, через Asprogrammer (чи аналог) зашив, і все?) Просто файл біос 10 мб, не 16, от і питаю)nochnik89: ↑ 25.09.2023 12:04потому что это гав..но , кингстон.lp1641: ↑ 25.09.2023 00:12в успех я уже не верил и нервов этот Kingston у меня забрал прилично пока я пытался его завести.
Snail_Tail
прищепкой проще)
Це апдейт, звичайно програматором його "не засунути". Шукайте повний злитий.Snail_Tail
Просто файл біос 10 мб, не 16, от і питаю)
Зрозумів, дякую!Master_X: ↑ 25.09.2023 14:30Це апдейт, звичайно програматором його "не засунути". Шукайте повний злитий.Snail_Tail
Просто файл біос 10 мб, не 16, от і питаю)
Це багато пояснює... Через UEFI Tool поправити вийде?goldenvirus: ↑ 25.09.2023 15:47 Ви зашили bios з чистим me регіоном без серійника та інфо про модель плати...а плата настільки розумна, що її так просто не надуриш...сам з таким стикався...тут або правити вручну, або зливати і зашивати дамп з іншої плати
пиши відразу модифікований 15го рокурекомендації чи необхідні кроки з прошивки чи встановлення Bios?
Здраствуйте ,можно попросить биос с анлоком ?nochnik89: ↑ 25.09.2023 18:37 доберусь послезавтра до рабочего компа скину дампы , зашьешь какой нравится .
2015- там можно анлок сделать , но могут быть проблемы с нвме ссд через переходники и слабый список поддерживаемой серверной оперативки
и свежий - там нет никаких проблем , понимает огромную кучу памяти , разнобойная память даже нормально работает. Анлока там нету.
Нагадую за біоси. Раптом забули)nochnik89: ↑ 25.09.2023 18:37 доберусь послезавтра до рабочего компа скину дампы , зашьешь какой нравится .
2015- там можно анлок сделать , но могут быть проблемы с нвме ссд через переходники и слабый список поддерживаемой серверной оперативки
и свежий - там нет никаких проблем , понимает огромную кучу памяти , разнобойная память даже нормально работает. Анлока там нету.
так свіжий без анлока - це стоковий біос))nochnik89: ↑ 25.09.2023 18:37 доберусь послезавтра до рабочего компа скину дампы , зашьешь какой нравится .
Как я понял, этот мужик на олх сам их делаетSnail_Tail: ↑ 25.09.2023 21:15 Ще один нюанс. Побачив що є в продажу 2 типа адаптерів живлення. В оголошенні до адаптера з "біднішою" розпіновкою є приписка:
"Переходники могу не работать с некоторыми блоками питания.(Vinga 500 apfc, Chieftec GPS-600A8 600W. в общем те что с апфс не запускаются"
Дійсно існує така проблема?