Извините за оффтоп. Но мне интересна эта история. КАК ломаются DT 770? Они обычно задалбывают (в позитивном смысле), а не ломаются.SpaceNRG: ↑ 16.08.2024 16:26 Вітаю! Зламалися DT 770
Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
Wahoo
Member
-
lewerlin
Member
Легко. Особисто знаю людину, яка витий шуровський кабель порвала за пів року. Біля штекерів все живе, а кабель, з півсантиметра товщини, перерваний посередині.Wahoo: ↑ 16.08.2024 17:16Извините за оффтоп. Но мне интересна эта история. КАК ломаются DT 770? Они обычно задалбывают (в позитивном смысле), а не ломаются.
Е люди, котрим потрібно все з бронесталі і двадцятикратним конструктивним запасом міцності.
-
Radio Bay
Member
Пригадалась картинка, сидить мавпа з розгубленим виглядом, поруч дві розламані 16кг гирі, розводить руками, "І як же це трапилось?" )lewerlin: ↑ 16.08.2024 17:21Біля штекерів все живе, а кабель, з півсантиметра товщини, перерваний посередині
-
Wahoo
Member
Ну, порванный кабель и сломанные наушники для меня несколько разые вещи =).lewerlin: ↑ 16.08.2024 17:21Легко. Особисто знаю людину, яка витий шуровський кабель порвала за пів року. Біля штекерів все живе, а кабель, з півсантиметра товщини, перерваний посередині.Wahoo: ↑ 16.08.2024 17:16Извините за оффтоп. Но мне интересна эта история. КАК ломаются DT 770? Они обычно задалбывают (в позитивном смысле), а не ломаются.
Е люди, котрим потрібно все з бронесталі і двадцятикратним конструктивним запасом міцності.
Я как раз из тех обезьян, что кабели перекусывают стулом об тумбочку =). Но это расходник.
-
SpaceNRG
Junior
Це був мій другий комплект навушників DT 770 PRO 250 ohm.Wahoo: ↑ 16.08.2024 17:16Извините за оффтоп. Но мне интересна эта история. КАК ломаются DT 770? Они обычно задалбывают (в позитивном смысле), а не ломаются.SpaceNRG: ↑ 16.08.2024 16:26 Вітаю! Зламалися DT 770
Перший прослужив 3 роки, а другий - один рік
Наче не підробка, звук дуже подобався, але в обох випадках виходив з ладу лівий динамік.
Я так зрозумів у 250 ohm дріт як волосинка, він і рвался. В інших модифікаціях він товстіше.
Слухав через G6 у високоомному режимі.
-
Radio Bay
Member
Ну, то смотря какой кабель, у меня к HD650 Furutech IHP-35 и мне вообще не хочется его рвать об тумбочку, впрочем я от рваного штатного был бы не в восторге.Wahoo: ↑ 16.08.2024 17:34Но это расходник
Там надо подумать, как его перекинуть, какой-то промежуточный крючок, чтоб не давал в том месте попадать в неприятности. Надо по месту смотреть
-
Kirakishou
Member
У них є конструктивні недоліки і я впевнений, що це зроблено спеціально, адже оригінальні розхідники дуже дорогі. Наприклад, джек 3,5 дуже слабкий. У мене він зламався через тиждень чи два користування. Ще ламається окантовка на чашках, за яку тримаються амбушури. Вона ламається кріпленням дужки, адже там така конструкція, що дужка впирається в це тонке пластмасове кільце і працює як важіль. Наголів’я та амбушури також облазять через два роки. Навіть якщо ви мало ними користуєтеся, вони просто від часу почитають грубішати і тріскатися.Wahoo: ↑ 16.08.2024 17:16КАК ломаются DT 770?
Але на цю модель навушників є багато неоригінальних розхідників, тому їх можна відремонтувати. Хоча щодо самого звуку – якби я купував навушники зараз, я б не брав баєри. У баєрів вокал на задньому плані. Мені це не подобається, адже я в навушниках не тільки граю в ігри, а й дивлюся відео. В моїх попередніх дешевих Philips SHP2700 звук в плані відтворення голосу/вокалу був значно краще. Тому наступні навушники буду брати не студійні, а якісь басовиті, типу аудіо-техніки.
-
Radio Bay
Member
Головне не дінаміки та не амбухиKirakishou: ↑ 17.08.2024 08:23Але на цю модель навушників є багато неоригінальних розхідників
Якщо можливо слухайте, у вас вже відпрацювався смакKirakishou: ↑ 17.08.2024 08:23Тому наступні навушники буду брати не студійні, а якісь басовиті, типу аудіо-техніки
-
Podyrio
Member
Що ви з ними робили? Мої байєри були в мене 4 роки і я продав їх у майже ідеальному стані.Kirakishou: ↑ 17.08.2024 08:23У них є конструктивні недоліки і я впевнений, що це зроблено спеціально, адже оригінальні розхідники дуже дорогі. Наприклад, джек 3,5 дуже слабкий. У мене він зламався через тиждень чи два користування. Ще ламається окантовка на чашках, за яку тримаються амбушури. Вона ламається кріпленням дужки, адже там така конструкція, що дужка впирається в це тонке пластмасове кільце і працює як важіль. Наголів’я та амбушури також облазять через два роки. Навіть якщо ви мало ними користуєтеся, вони просто від часу почитають грубішати і тріскатися.
-
Radio Bay
Member
В мене малий зламав оголів'я 650-их навпіл. Теж не розуміє як. У оф. СЦ сказали, що це другий випадок у країні )Podyrio: ↑ 17.08.2024 17:21Що ви з ними робили?
-
Kirakishou
Member
Я придбав китайські амбушури та наголів’я, якість дуже хороша. Заміна амбушур на звучання навушників не вплинула. Я навіть здивувався, бо вони знову почали сичати. Як тоді, коли вперше одягнув їх. Я вже було подумав, що мій слух або зіпсувався, або просто звик до їх фірмового високочастотного сичання, але з новими амбушурами вони знову почали сичати і мені декілька днів знову довелося адаптуватися до них. Тому не можу сказати, що неоригінальні амбушури якось впливають на звук.Radio Bay: ↑ 17.08.2024 15:36Головне не дінаміки та не амбухи
У мене вони також в хорошому стані, навіть надписи білою фарбою як нові. Ви не помітите якихось проблем з ними, бо тріщину приховує амбушур.Podyrio: ↑ 17.08.2024 17:21Що ви з ними робили? Мої байєри були в мене 4 роки і я продав їх у майже ідеальному стані.
Джек 3,5 зігнувся, коли я випадково зачепив ногою провід та висмикнув його із комп’ютера. Він при висмикуванні зігнувся. Можливо він спеціально так зроблений, щоб згинатися, а не виламувати гніздо звукової карти.
А чашка мабуть тріснула коли я їх знімав або одягав. Вона тріснула в місці кріплення до вилки, яка її тримає. На самій вилці кріплення є такі гострі невеликі стержні — цей стержень, якщо його гарно притиснути до окантовки чаші, легко її ламає. Адже сама окантовка виконана із тонкого пластику. Прикріпив фото, щоб це було більш наочно. Місце, яке ламається, показав стрілкою. Якщо мені не зраджує пам'ять, я до покупки цих навушників навіть бачив якусь рекомендацію сточувати ці стержні напилком, але не звернув на це уваги, адже зазвичай я бережно користуюся технікою.
- спойлер
-
Radio Bay
Member
Пощастило, мав 2 поганих досвіди, від того не викидаю гроші на ці експерименти. Може Deconi спробував би, але не всліпуKirakishou: ↑ 17.08.2024 19:26Заміна амбушур на звучання навушників не вплинула
-
Kirakishou
Member
Я також вагався, але зрештою придбав, бо оригінальні вже коштують майже тисячу гривень. І це тільки самі амбушури, а мені треба було і наголів’я, якого на той момент чомусь не було у продажу в наших українських інтернет-магазинах, були тільки китайські копії. А якщо вже купувати копію наголів’я, то чому б заразом не купити і амбушури для проби. Спочатку придбав у людини з цього форуму, яка займається ремонтом навушників і яка мені написала, що у неї є декілька комплектів з Китаю і якість цих копій непогана. Як тільки отримав та перевірив, одразу замовив ще один комплект про запас, але вже з Китаю. Дуже задоволений і навіть здивований якістю. Особисто я не зможу відрізнити цю копію від оригіналу, якщо заздалегідь не знатиму де які амбушури.Radio Bay: ↑ 17.08.2024 19:40Пощастило, мав 2 поганих досвіди, від того не викидаю гроші на ці експерименти.
Відправлено через 18 хвилин 49 секунд:
Ось ще одне фото, де краще видно ці стержні. Я не впевнений, але можливо вони є тільки на нових моделях DT 770. Їх функціональне призначення викликає питання. Цей стержень гострий, а саме залізне кріплення-вилка працює як важіль і тому тисне воно дуже гарно на окантовку чаші навушників. Тому мені здається, що це зроблено навмисне саме для нових моделей, щоб вони не були такими довговічними, як старі.
- спойлер
Але амбушур все одно триматиметься, навіть якщо поламати окантовку біля всіх чотирьох кріплень. І візуально це не помітно, якщо не знімати амбушури. Це я до того, що поламати баєри можна, навіть якщо ви дуже обережно поводитеся з технікою.
-
kostiantyn22
Junior
Доброго дня, може хтось підказати непогані навушники в межах 500 грн, не шукаю нічого дивного і супер якісного але все ж таки не хочеться купувати те, що через 2 дні перестане працювати
-
lewerlin
Member
Ткніть пальцем в небо. Серйозно. Це не той сегмент, де є хоч щось, крім "китаю" з наклейкою. Сенс навіть не втому, що "китай" не може буди витривалим, а в тому, що якість гуляє від партії до партії. На одній полиці під одним {BRAND_NAME} вдала моделька, на іншій, вона ж, вже в руках розсипається. Просто в живу потримайте щось - буде зрозуміло, чи житиме.kostiantyn22: ↑ 18.08.2024 15:19Доброго дня, може хтось підказати непогані навушники в межах 500 грн, не шукаю нічого дивного і супер якісного але все ж таки не хочеться купувати те, що через 2 дні перестане працювати
- спойлер
- Справа не в чомусь "дивному" чи "супер". 500 гривень - це 12 баксів. Просто "задовільно" - вже від 30ти, "нормально" - від 60ти.
А "дивно" і "супер", то вже від 500от баксів.
-
SERGBILL
Member
вам в сторону крапельок, якщо вуха підходять за формою, там найдешевший звукkostiantyn22: ↑ 18.08.2024 15:19 Доброго дня, може хтось підказати непогані навушники в межах 500 грн, не шукаю нічого дивного і супер якісного але все ж таки не хочеться купувати те, що через 2 дні перестане працювати
-
withaquala
Junior
7Hz X Crinacle Zero 2 за 13-16 долларів з аліекспрессуkostiantyn22: ↑ 18.08.2024 15:19 Доброго дня, може хтось підказати непогані навушники в межах 500 грн, не шукаю нічого дивного і супер якісного але все ж таки не хочеться купувати те, що через 2 дні перестане працювати
-
DEVES
Member
При таком бюджете я бы рассмотрел что-то из:kostiantyn22: ↑ 18.08.2024 15:19 Доброго дня, може хтось підказати непогані навушники в межах 500 грн, не шукаю нічого дивного і супер якісного але все ж таки не хочеться купувати те, що через 2 дні перестане працювати
Panasonic
Philips
Koss
Однако нужно трезво смотреть на вещи, чудес не бывает и производители умышленно оставляют слабые места в продуктах бюджетного уровня.
Например очень тонкий провод, который при частом использовании скорее всего выйдет из строя. При этом качество звука может быть на вполне достойном уровне.
P.S. Увидел Panasonic RP-HS46E-W White за 369грн в Розетке и заказал.
Посмотрю что за зверь такой, буду с xbox series использовать.
-
Kirakishou
Member
JBL T110 за 300 гривень. Матеріали якісні, в вухах гарно тримаються. Звук мені дуже подобається, навіть порівняно з моїми домашніми Beyerdynamic DT 770 PRO.kostiantyn22: ↑ 18.08.2024 15:19Доброго дня, може хтось підказати непогані навушники в межах 500 грн, не шукаю нічого дивного і супер якісного але все ж таки не хочеться купувати те, що через 2 дні перестане працювати
Мені треба були дешеві навушники, за рекомендацією продавчині я придбав Baseus Encok H17. Виявилися просто лайном що по звучанню, що по ергономіці. Послухав їх день чи два, пішов в інший магазин і там без всяких рекомендацій від продавців просто навмання вибрав JBL T110. Дуже задоволений.
- спойлер