Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
Bender911
Member
Зараз на Амазон Sony WH-1000XM4 за 193 бакси відновлені продають. Дуже кайфові вуха.
https://a.co/d/iMgiYyg
-
noth1ng_matters
Member
Всім доброго дня, питання трохи не по темі: нещодавно придбав Sennheiser PXC 550 II, інтерфейс bt - 5.0, хочу спробувати в них грати на компі у бездротовому режимі, чи можливо щоб це було без відчутних затримок і який краще блютуз адаптер для цього придбати?
-
Rucha
Member
Вони вийдуть майже стільки ж скільки вони в Україні нові коштують.Bender911: ↑ 23.07.2024 22:32 Зараз на Амазон Sony WH-1000XM4 за 193 бакси відновлені продають. Дуже кайфові вуха.
-
Radio Bay
Member
Так, різниця не принципова, та без гарантіїRucha: ↑ 25.07.2024 14:34Вони вийдуть майже стільки ж скільки вони в Україні нові коштують
-
Melki
Member
не надо такое покупать на Амазон, они все возвраты по любым причинами продают второй раз со скидкой, ничего не проверяя...Bender911: ↑ 23.07.2024 22:32відновлені продають
-
Bender911
Member
Rucha
Radio Bay
Якщо нові з гарантією, то вони у нас 13к грн.
Відповідно і гарантія там дуже умовна - поки з якимось керівников не полаєшся будуть тебе кормити лапшою, що ми не знаємо чи то ти сам зламав і тд. Тому теж саме що брати з Амазону без гарантії, але кожен обирає сам.
Radio Bay
Якщо нові з гарантією, то вони у нас 13к грн.
- спойлер
Відповідно і гарантія там дуже умовна - поки з якимось керівников не полаєшся будуть тебе кормити лапшою, що ми не знаємо чи то ти сам зламав і тд. Тому теж саме що брати з Амазону без гарантії, але кожен обирає сам.
Востаннє редагувалось 25.07.2024 15:30 користувачем Bender911, всього редагувалось 1 раз.
-
lewerlin
Member
Ні. Принципово. Якщо гра динамічна - вилізе відразу.noth1ng_matters: ↑ 25.07.2024 14:28чи можливо щоб це було без відчутних затримок
-
Radio Bay
Member
Да, это кот в мешке, никто не знает, какие косяки могу вылезти. У них по месту простоMelki: ↑ 25.07.2024 15:01не надо такое покупать на Амазон, они все возвраты по любым причинами продают второй раз со скидкой, ничего не проверяя...
Returns: Eligible for Return, Refund or Replacement within 90 days of receipt
Три месяца определиться, тут это возврат золотым выйдет и издержки никто не покроет. Б.у покупать норм, там, скорее всего, всё норм, а восстановленное не стоит. Никто не знает, что они там восстановили и как оттестировали результат
-
Bender911
Member
Я купив три рази відновлені airPods pro, pro2 та pro2 USB C. Всі три працюють, попередні вже більше 2 років, останні місяців 8. Зовні в ідеальному стані були.Melki: ↑ 25.07.2024 15:01не надо такое покупать на Амазон, они все возвраты по любым причинами продают второй раз со скидкой, ничего не проверяя...Bender911: ↑ 23.07.2024 22:32відновлені продають
Але звісно якщо у нас купляти в нормальному офіційному магазині у нас, то буде безпечніше, але і ціна на 100 баксів вище.
Відправлено через 6 хвилин 9 секунд:
Але як свідчать відгуки на Амазон чи Розетці - є проблему у моделей, які можуть вилізти і після гарантії. Тому можливо вони і продаються часто відновлені.
- спойлер
-
Melki
Member
я купил один раз по не внимательности (справа выбрал в опциях цену подешевле) и оно перестало работать через пять минут. Когда оформил возврат и стал упаковывать, обратил внимание на упаковку, что она с другой стороны уже вскрывалась, полез искать на сайт и разобрался, что не туда нажал и выхватил что подешевше...Bender911: ↑ 25.07.2024 15:25Я купив три рази відновлені
вернул и всё хорошо, опыт остался, было это не в Украине и это был мой первый в жизни заказ на Амазон.
-
Bender911
Member
Melki
Я згоден, що це лотерея частково. Але приклади з якими стикався особисто говорять, що можна і у нас таке отримати. І добре, якщо магазин з норм репутацією.
Я згоден, що це лотерея частково. Але приклади з якими стикався особисто говорять, що можна і у нас таке отримати. І добре, якщо магазин з норм репутацією.
-
Radio Bay
Member
Так лотерея і передбачає процент виграшу, питання який та чи готова людина нести ці ризики. Якщо тобі щастило, я тільки щиро радий за тебе, дійсно, може ти фартовий. От я намагаюсь на фарт не розраховувати, хоча фартило не разBender911: ↑ 25.07.2024 17:08що це лотерея частково
-
Nic_Roman
Member
Привіт всім! Хто що скаже про jbl live pro2? Або до порадите для телефону в ту суму
-
Свегер
Member
Nic_Roman Як аналог, розгляньте навушники Jabra серії Elite. Досить якісні, хороше шумопоглинання, звук досить рівний і нейтральний...
-
Nic_Roman
Member
Свегер
Дякую! Гляну, ті що я обрав що можна сказати? Jabra трошки дорогі…
Дякую! Гляну, ті що я обрав що можна сказати? Jabra трошки дорогі…
-
Nic_Roman
Member
Чи брати еірподс2? То під епл, але ще хочу щоб з ноутом і телевізором конектилися або пс5
-
DEVES
Member
Nic_Roman
Сони разрешила подключать к плойке любые наушники? Не только "сертифицированные"?
Сони разрешила подключать к плойке любые наушники? Не только "сертифицированные"?
-
Nic_Roman
Member
DEVES
Не знаю, тому питаю! Тому з соні поки що питання відпадає
Не знаю, тому питаю! Тому з соні поки що питання відпадає
-
SpaceNRG
Junior
Вітаю! Зламалися DT 770 pro і тепер розмірковую над покупкою навушників відкритого типу (сенхи 560S чи DT 900 pro x). Підкажіть, як сильно впливають постійні сирени та інші звуки на користування навушниками відкритого типу? І наскільки голосно чутно оточуючим звуки з навушників, якщо сидіти в одній кімнаті?
-
Radio Bay
Member
560SSpaceNRG: ↑ 16.08.2024 16:26сенхи 560S чи DT 900 pro x
Залежить від гучності, на мене ніяк. Мені це проникнення (не сирени) навіть подобається, не втрачаєш зв'язок к оточуючим середовищем. Буває навіть тицну мьют та не знімаю, коли треба перекинутися парою слів. Відкриті то зовсім інші відчуття та фішкиSpaceNRG: ↑ 16.08.2024 16:26Підкажіть, як сильно впливають постійні сирени та інші звуки на користування навушниками відкритого типу?
Залежить від гучності та сприятливості оточуючих. Тут по ситуаціїSpaceNRG: ↑ 16.08.2024 16:26І наскільки голосно чутно оточуючим звуки з навушників, якщо сидіти в одній кімнаті?