Кароче Zen 0,5%
АМД забрехались по повній програмі з хайпом
- і фейками продуктивності
Я думав, що при анонсі нових радеонів вони вже попеклись і більше не будуть так. Ну але ні. Відбили довіру до їх обіцянок.
В контексті сore i7 7700k звучить смішнішеkalakawa: ↑ 14.08.2024 17:36 давайте шукати плюси в цій ситуації
найближчі 2 роки ринок буде буде продавати цп тієї ж потужності, що й минулі два
можливо ігроробів це змусить знизити темпи розвитку своєї криворукості, і процесори, що стоять в наших пекарнях, втратять актуальність на 2 роки пізніше ніж повинні були
а кого оманюю...
Ти невірно інтерпретуєш інформацію.Liquidator: ↑ 14.08.2024 18:07Мені незрозуміло на що вони сподіваються викативши нове покоління на домашній платформі (а домащні користувачі таких камінців - це десь 80%-90% ігруни) камінці слабкіші у ігровій складовій ніж попередники 7000x3D, тому вони явно не побіжуть міняти свої більш продуктивні x3D попереднього покоління на нові без 3D кешу - тобто по суті 80-90% можливих покупців - ждунів для оновлення саме під ігри АМД моментально відсікає.....логічно, шо тре було робити ігрову продуктивність хоча б не меншу ніж у 7000X3D, але де логіка, а де АМД.... Тому лише майбутній 9000X3D який буде в ігри швидшим за попередників та і в робочих програмах буде швидший ще можна якось розглядати до покупки, але ці недоробки виглядають більше як бетатестові зразки, після альфа тестування на платформі 7000
Я правильно понял что 9800x3d будет +100мгц к 7800x3d и всё? Эти мгц можно и сейчас подкрутить, через PBO или шину, непонятно за счёт чего он будет быстрее предыдущего 3D с учётом расклада между 7000 и 9000 сериями, остаётся вариант на двухчиплетник с 3D кешем на обоихLiquidator: ↑ 14.08.2024 18:07Тому лише майбутній 9000X3D який буде в ігри швидшим за попередників та і в робочих програмах буде швидший ще можна якось розглядати до покупки
Не видно у енергоефективності, вони жруть на рівні попередників, добре шо вони хоча б не гірші за цим показником - https://www.techpowerup.com/review/amd- ... 0x/23.htmlwaryag: ↑ 14.08.2024 18:14Ти невірно інтерпретуєш інформацію.Liquidator: ↑ 14.08.2024 18:07Мені незрозуміло на що вони сподіваються викативши нове покоління на домашній платформі (а домащні користувачі таких камінців - це десь 80%-90% ігруни) камінці слабкіші у ігровій складовій ніж попередники 7000x3D, тому вони явно не побіжуть міняти свої більш продуктивні x3D попереднього покоління на нові без 3D кешу - тобто по суті 80-90% можливих покупців - ждунів для оновлення саме під ігри АМД моментально відсікає.....логічно, шо тре було робити ігрову продуктивність хоча б не меншу ніж у 7000X3D, але де логіка, а де АМД.... Тому лише майбутній 9000X3D який буде в ігри швидшим за попередників та і в робочих програмах буде швидший ще можна якось розглядати до покупки, але ці недоробки виглядають більше як бетатестові зразки, після альфа тестування на платформі 7000
Перш за все, покращена енергоефективність буде цікава в жирних і дорогих процесорах для серверів і робочих станцій, куди і піде основна частина цілих чиплетів. Щось піде геймерам для нових х3д, а відбраковку сплавлять на 9500/9600/9900 по приємним цінам.
Крім того, АМД не надто зацікавлена в прориві на старому сокеті, щось цікаве, думаю, буде в 10000 під АМ6. (3 покоління під АМ5 формально випущені).
А можна докладніше?Rederst: ↑ 14.08.2024 18:49 Доречі, у кого є можливість покрутити наявні потужності з воксельними двигунами, може їх час вже прийшов? А то остогидло адамантове оточення у іграшках.
Не можу собі уявити, щоб руйнація оточення могла покращити хоч якусь з ігр, що існують.unique-neon: ↑ 14.08.2024 20:00 taras_cs
Щось типу манйкрафта, тільки кубики дрібніші
"Адамантове оточення" - підозрюю мова про средовище що не руйнуються в іграх
Наоборот проблемы Intel AMD наруку. Ещё никто не знает какими будут Arrow Lake и будут ли с ними проблемы... На словах у всех всё хорошо, а не деле пшик.Lorichic: ↑ 14.08.2024 18:37Это всё интел виноват, навыпускали бракованого кала, а амд не чешится, и так сойдёт
На цих графіках я бачу стабільне зменшення споживання на 10-20Вт з коробки відносно попередників.Liquidator: ↑ 14.08.2024 19:35Не видно у енергоефективності, вони жруть на рівні попередників, добре шо вони хоча б не гірші за цим показником -