Я з гігами не маю справ після 1155 сокета, а в мене була майже топова плата, хоча на топовій було все так само. До цього була ASUS то я вже звик до хорошого, я навіть не уявляв що БІОС може бути таким вбогим і не мати ніякого керування вентиляторами. Сам мікрокод отримав кілька оновлень і всьо, на той же АСУС ще пару років були виправлення та оновлення, а саме керування вентилями було реалізовано через вбогу софтіну яка теж не оновлювадась і підтримувала максимум Win 8 ну і звісно мала постійно висіти в треї. Ну і трохи раніше мав пригоди з відяхою GTX 660 на фірмовому віндфорсі, відяха не моя а знайомого але суті не міняє. Корочше зробив для себе висновок що гіга це трешак, останні нормальні плати цього бренду були на 775 та й там далеко не всі. На 1366 наче теж була пара непоганих, хоча в мого знайомого бахнув мосфет залишки якого я йому на кухні ввечері знімав паяльником, що б плата хоч якось запрацювала бо треба був комп.ApostolCV: ↑ 07.08.2024 14:40 Бл#@ь де моя рушниця згоняю я до інженерів гіги.
Відправлено через 10 хвилин 28 секунд:
де ж ви їх берете, меня IC7 у наших краях один раз попалась і поки продавець був не в місті хтось її якось там купив, сам не пойняв в чому був прикол. Одна з тих історій коли наче й домовились але це не точноMykolay3ack: ↑ 07.08.2024 14:51 Маю пару
Перша is7 друга is7-e2
Також мав колись ic7 (чипсет 875) з відвалом сокета(
Дійсно гарні плати візуально)