KimRomik: ↑
24.07.2024 18:37
Тепер процесори повинні мати лічильник пробігу, а то купувати б/у 13900K/14900K вже як то страшно, бо невідомо в яких умовах вони працювали. Власники можуть говорити "не битий/не крашений/тільки відкривали Інтернет", а по факту вони будуть так само "прожарені" як відеокарти. Це щось з розряду новий тип майнінгу, але впусту.
Блин ну не покупай 13 и 14 серию, если страшно. Я и Алдер теперь покупать не буду, так как непонятно, что там Интел сломал, походу буду собирать на 9800Х3Д ПК когда выйдет. Кстати я сегодня первый краш словил как раз от процессора, симптомы знакомы. Цирк. Ждём биос с фиксом от Интела.
Отправлено спустя 3 минуты 40 секунд:
Lekrs: ↑
24.07.2024 18:52Цікаво, їм за рекламу нових проців від амд підігнали скидочку, чи проци?...
Я просто роздумую, людям властиво роздумувати над неоднозначними новинами.
Они просто юзали компы и ловили краши как я сегодня. Надоело и решили перейти на АМД, в принципе, это логично. Я после сегодня тоже в Интел бы какашками кидался.
В AMD своїх крашів вистачає. 7950X3D може ребутнути комп посеред дня просто так, коли дивишся ютуб, або просто серфиш інтернет. Хоча після останнього BIOS робити це перестав - подивимось.
Цікаво, чому Intel/AMD не пояснюють ці проблеми примитивними нейтріно? Ось, ну залізобетонно ж
maksim2020: ↑
25.07.2024 02:44
В AMD своїх крашів вистачає. 7950X3D може ребутнути комп посеред дня просто так, коли дивишся ютуб, або просто серфиш інтернет.
В AMD своїх крашів вистачає. 7950X3D може ребутнути комп посеред дня просто так, коли дивишся ютуб, або просто серфиш інтернет.
Курву накрутив, але не відтестив? Буває.
15/12 - це не накрут, таке. Останній BIOS все пофіксив.
Курву накрутив, але не відтестив? Буває.
Пацан все ползунки вправо вкрутил и жалуется. Таким криворуким просисано сидеть на штеуде. Воткнул и забыл до следующего апгрейда (деградации).
якби було 0.001% то вони і не пошевелились би. А так цілий серіал про ці глюки можно знімати.
Сезон 1: у когось щось заглючило
Сезон 2: знайшли винуватця, Intel за все відповість
Сезон 3: Intel відмахується однією рукою, а другою намагається полагодити
Сезон 4: AMD вирішила приєднатись і попіарити свої нові цицьки
Сезон 5: клієнти ходять обслуговуватись до AMD
Пока у обычного люда на слуху только Кор, а не Рузен, толку нет от сей антисиней кампании.
Intel74320ASuperFin+: ↑
25.07.2024 08:39Пацан все ползунки вправо вкрутил и жалуется. Таким криворуким просисано сидеть на штеуде. Воткнул и забыл до следующего апгрейда (деградации).
Лол ))
Впевнений, ви поряд сиділи і повзунки бачили. А ще ви мабудь в курсі, що екземпляри різні бувають. І не всім навіть -20 підкоряються. І в кінці доводиться ледь не до -12 сповзати бо якесь ядро всеодно та й зригне. А вам аби ляпнути "розумну репліку". І в тих і в тих свої проблеми є. Не будьте тупими фанатиками
О чём речь вообще? Крутанул курву, биос не самый свежий и глючит?Браком признают только процессоры сбоящие в стоке, а не после каких либо телодвижений в биос, зачем это вообще обсуждать, Earanak зря только возбудили
Intel74320ASuperFin+: ↑
25.07.2024 08:39Пацан все ползунки вправо вкрутил и жалуется. Таким криворуким просисано сидеть на штеуде. Воткнул и забыл до следующего апгрейда (деградации).
Лол ))
Впевнений, ви поряд сиділи і повзунки бачили. А ще ви мабудь в курсі, що екземпляри різні бувають. І не всім навіть -20 підкоряються. І в кінці доводиться ледь не до -12 сповзати бо якесь ядро всеодно та й зригне. А вам аби ляпнути "розумну репліку". І в тих і в тих свої проблеми є. Не будьте тупими фанатиками
Сиди тихо на своем древнем Зен 3, дядя. Если человек не может напрячь свои извилины и подобрать оптимальные значения курвы для своего камня, то пусть лучше купит себе штеуд и гонит по множке одной кнопкой.
Представь, как бы горело и полыхало от тех, кто купил новенький 9950Х и получил проблему сразу. Многие сразу бы в космос улетели.
Мне-то хорошо, буду ловить бсоды и ждать 9000 серию с х3Д. А некоторые реально уже хотели в магазины за 9000 серией бежать.
Не знаю, что ты там вбивал в биосе, но если ты не можешь найти стабильные настройки и плачешься здесь, то проблема в прокладе между монитором и клавиатурой, не?
Не знаю, что ты там вбивал в биосе, но если ты не можешь найти стабильные настройки и плачешься здесь, то проблема в прокладе между монитором и клавиатурой, не?
Ні, твоя проблема в тому, що 1) ніхто не плачеться, 2) це не твоя справа, 3) твоєї думки ніхто не питав. "не знаю, але" - це як вішенка на торті. Рабіновіч напєл?