S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

Prescott, переймаюсь лише за 👅.
Ще ні одне передзамовлення не підводило, хоча брав я лише RDR2, 2077 та ось СТАЛКЕР2. Завищених очікувань не маю, що у Григоровича виходить знаю, тому най буде.

VovaII, підтримуйте, хто ж заважає. Кожен сам вирішує на що витрачати зароблене. Я взяв декілька ігор з українською локалізацією, щоб показати попит.
А ЗСУ і так щомісячно підтримую, не рахуючи різних фондів.
Cicero
Member

Повідомлення

Скоро выйдет настолка Stalker:
читайте тут
solomoniks
Member

Повідомлення

Що там? Слили его уже в инет? У кого есть информация?
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

solomoniks: 21.04.2023 17:49 Що там? Слили его уже в инет? У кого есть информация?
да, слили вместе с твоими нудсами. Проверяй!
спойлер
:gigi:
solomoniks
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 21.04.2023 18:34
solomoniks: 21.04.2023 17:49 Що там? Слили его уже в инет? У кого есть информация?
да, слили вместе с твоими нудсами. Проверяй!
спойлер
:gigi:
Тебе явно на другой сайт пора, раз ты уже всё там проверил. :D
RAZOR 9280
Member

Повідомлення

Теперь причина, почему Григорьевич продал GSC Game World, вполне понятна. Из желтой ламбы он пересел на танк и уже более 16 млн долларов от него ушли на помощь Силам Обороны Украины.
спойлер

Миллионы долларов от продажи основного пакета акций GSC пойдут на забой тысяч узких свинособак :up:
crisisby
Member

Повідомлення

Шедевр!!!!

:beer:
RAZOR 9280
Member

Повідомлення

спойлер

Респект Григоровичу и GSC :up: , не зря предзаказал Сталкера 2 :banan:
avuremybe
Member

Повідомлення

Зважаючи на UE5, у кого які прогнози по віджиранню ресурсів?

Роблячи передзамовлення літом 21 року, я одразу купив 3070 (цілком логічне рішення на той момент).

Власне, у мене 1440р монітор і соснольною милофілією я не хворію. Навпаки, кругом де вистачає потужності, підкручую super sampling.
За мільйоном кадрів в секунду я теж не ганяюсь, мені цілком комфортно якщо це плавні і стабільні 50+
Хочеться пограти на високих у нативній роздільній здатності.

Ще цікавить, як UE з процесорними ресурсами обходиться? Бо відколи я пересів на R5 5600 - я ще ніде не помічав недостатку саме процесора. Але серед ігор, у які я граю, немає нічого свіжого на анріалі.

Порад в стилі 5090 мені не треба, можете обговорити це з попаяними месією чи впукіном.
Dremjke
Member

Повідомлення

avuremybe: 22.06.2024 13:11у мене 1440р
avuremybe: 22.06.2024 13:11мені цілком комфортно якщо це плавні і стабільні 50+
avuremybe: 22.06.2024 13:11Хочеться пограти на високих у нативній роздільній здатності.
В цих ваших твердженнях є нестиковОчка...
avuremybe: 22.06.2024 13:11Ще цікавить, як UE з процесорними ресурсами обходиться? Бо відколи я пересів на R5 5600 - я ще ніде не помічав недостатку саме процесора. Але серед ігор, у які я граю, немає нічого свіжого на анріалі.
Поки все, що із ААА чи близькоААА релізилося на UE5, має крайньо низбку продуктивність. Поживемо-побачимо.
Особисто я буду безмежно радий, якщо хоч з якимись налаштуваннями графіки і DLSS "Продуктивність" на моїй 3060 ця гра видасть 40-50fps, але скоріш за все мрії залишаться мріями.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

avuremybe: 22.06.2024 13:11 Ще цікавить, як UE з процесорними ресурсами обходиться? Бо відколи я пересів на R5 5600 - я ще ніде не помічав недостатку саме процесора. Але серед ігор, у які я граю, немає нічого свіжого на анріалі.
Hellblade 2 можно запустить посмотреть, примерно такой же уровень перформанса будет и в сталкере. Те же фичи заявлены в виде геометрии с нанитами и освещением люмен. Для Сталкера 2 мне кажется меньше чем с 10700к и 3080, лучше не приходить.

Dremjke: 22.06.2024 13:51 Поки все, що із ААА чи близькоААА релізилося на UE5, має крайньо низбку продуктивність. Поживемо-побачимо.
Ну почему же, Abiotic Factor на UE5 бегает в 150+ фпс на профильной машинке, но как говорится есть нюанс :gigi: :
спойлер
Зображення
DuckRider
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 22.06.2024 14:00
avuremybe: 22.06.2024 13:11 Ще цікавить, як UE з процесорними ресурсами обходиться? Бо відколи я пересів на R5 5600 - я ще ніде не помічав недостатку саме процесора. Але серед ігор, у які я граю, немає нічого свіжого на анріалі.
Hellblade 2 можно запустить посмотреть, примерно такой же уровень перформанса будет и в сталкере. Те же фичи заявлены в виде геометрии с нанитами и освещением люмен. Для Сталкера 2 мне кажется меньше чем с 10700к и 3080, лучше не приходить.

Dremjke: 22.06.2024 13:51 Поки все, що із ААА чи близькоААА релізилося на UE5, має крайньо низбку продуктивність. Поживемо-побачимо.
Ну почему же, Abiotic Factor на UE5 бегает в 150+ фпс на профильной машинке, но как говорится есть нюанс :gigi: :
спойлер
Зображення
Как-то графон и физика там не на 3080 и 10700, скорее на среднее ведро по типу 3060/11400
General Failure
Member

Повідомлення

Барбарис: 30.12.2022 06:42 Вже давно замовив, щоб підтримати українського виробника. Хоча на момент замовлення наявні трейлери не зацікавили зовсім. Але, зазвичай, ігри в них цікаві та й моди потім цікаві є.
Предзамовленя на лоха =)
Невідомо що і невідомо коли вийде!

Я вже мовчу про інфляцію.
900грн у 2022 і 900грн у 2024 це зовсім інші 900грн :insane:
Dremjke
Member

Повідомлення

General Failure: 23.06.2024 15:21Я вже мовчу про інфляцію.
900грн у 2022 і 900грн у 2024 це зовсім інші 900грн
На червень 2021 року, коли стартувало передзамовлення, бакс був ~28грн
На червень 2024 року ~40грн
Ціна в гривнях незмінна. Тобто зараз гра навіть дешевша на ~10 баксів.
Тобто зараз гра коштує приблизно 22.5 баксів. Це дуже дешево по нинішніх мірках як для ААА-гри, тим паче такої очікуваної. Інша справа, що буде на релізі. Чекати вже не довго залишилось :laugh:
avuremybe
Member

Повідомлення

General Failure: 23.06.2024 15:21
Барбарис: 30.12.2022 06:42 Вже давно замовив, щоб підтримати українського виробника. Хоча на момент замовлення наявні трейлери не зацікавили зовсім. Але, зазвичай, ігри в них цікаві та й моди потім цікаві є.
Предзамовленя на лоха =)
Невідомо що і невідомо коли вийде!

Я вже мовчу про інфляцію.
900грн у 2022 і 900грн у 2024 це зовсім інші 900грн :insane:
Особисто я передзамовляв бо точно знаю, що гратиму. Коли б вона не вийшла.
Стосовно інфляції - Григорович гроші з передзамовлень відправив на ЗСУ. Не бачу проблеми.
Барбарис
Member

Повідомлення

General Failure, так пишеш ніби твоєю думкою хтось цікавиться. Не знайшов більше де постів набити?
General Failure
Member

Повідомлення

:gigi: :gigi: :gigi:

У новому трейлері STALKER 2: Heart of Chornobyl оголосили про чергове перенесення шутера. Спочатку він мав вийти 5 вересня на PC та Xbox Series, але тепер реліз очікується лише 20 листопада.
Donate
Member

Повідомлення

General Failure: 25.07.2024 14:51 :gigi: :gigi: :gigi:

У новому трейлері STALKER 2: Heart of Chornobyl оголосили про чергове перенесення шутера. Спочатку він мав вийти 5 вересня на PC та Xbox Series, але тепер реліз очікується лише 20 листопада.
Рік невірний треба 25 було вже ставити, щоб спенсера подвоїти ще трохи... А взагалі як я і говорив в той час. Що те що злили це був останній білд, роботи там непочатий край (карта просто величезна, а в грі просто тупо нічого немає, окрім CG які показували в трейлерах та деяких локацій), тому вони будуть до останнього робити переноси.

Або там роблять гру мрії і треба трішки почекати, як вийде так побачимо ще один РДР2 :rotate:
nochnik89
Member

Повідомлення

минусаторы что с лицом ? :lol: :lol: :lol:
спойлер
Зображення
Qenty
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Відповісти