Prescott, переймаюсь лише за .
Ще ні одне передзамовлення не підводило, хоча брав я лише RDR2, 2077 та ось СТАЛКЕР2. Завищених очікувань не маю, що у Григоровича виходить знаю, тому най буде.
VovaII, підтримуйте, хто ж заважає. Кожен сам вирішує на що витрачати зароблене. Я взяв декілька ігор з українською локалізацією, щоб показати попит. А ЗСУ і так щомісячно підтримую, не рахуючи різних фондів.
Теперь причина, почему Григорьевич продал GSC Game World, вполне понятна. Из желтой ламбы он пересел на танк и уже более 16 млн долларов от него ушли на помощь Силам Обороны Украины.
спойлер
Миллионы долларов от продажи основного пакета акций GSC пойдут на забой тысяч узких свинособак
Зважаючи на UE5, у кого які прогнози по віджиранню ресурсів?
Роблячи передзамовлення літом 21 року, я одразу купив 3070 (цілком логічне рішення на той момент).
Власне, у мене 1440р монітор і соснольною милофілією я не хворію. Навпаки, кругом де вистачає потужності, підкручую super sampling.
За мільйоном кадрів в секунду я теж не ганяюсь, мені цілком комфортно якщо це плавні і стабільні 50+
Хочеться пограти на високих у нативній роздільній здатності.
Ще цікавить, як UE з процесорними ресурсами обходиться? Бо відколи я пересів на R5 5600 - я ще ніде не помічав недостатку саме процесора. Але серед ігор, у які я граю, немає нічого свіжого на анріалі.
Порад в стилі 5090 мені не треба, можете обговорити це з попаяними месією чи впукіном.
avuremybe: ↑
22.06.2024 13:11Ще цікавить, як UE з процесорними ресурсами обходиться? Бо відколи я пересів на R5 5600 - я ще ніде не помічав недостатку саме процесора. Але серед ігор, у які я граю, немає нічого свіжого на анріалі.
Поки все, що із ААА чи близькоААА релізилося на UE5, має крайньо низбку продуктивність. Поживемо-побачимо.
Особисто я буду безмежно радий, якщо хоч з якимись налаштуваннями графіки і DLSS "Продуктивність" на моїй 3060 ця гра видасть 40-50fps, але скоріш за все мрії залишаться мріями.
22.06.2024 13:11
Ще цікавить, як UE з процесорними ресурсами обходиться? Бо відколи я пересів на R5 5600 - я ще ніде не помічав недостатку саме процесора. Але серед ігор, у які я граю, немає нічого свіжого на анріалі.
Hellblade 2 можно запустить посмотреть, примерно такой же уровень перформанса будет и в сталкере. Те же фичи заявлены в виде геометрии с нанитами и освещением люмен. Для Сталкера 2 мне кажется меньше чем с 10700к и 3080, лучше не приходить.
Dremjke: ↑
22.06.2024 13:51
Поки все, що із ААА чи близькоААА релізилося на UE5, має крайньо низбку продуктивність. Поживемо-побачимо.
Ну почему же, Abiotic Factor на UE5 бегает в 150+ фпс на профильной машинке, но как говорится есть нюанс :
22.06.2024 13:11
Hellblade 2 можно запустить посмотреть, примерно такой же уровень перформанса будет и в сталкере. Те же фичи заявлены в виде геометрии с нанитами и освещением люмен. Для Сталкера 2 мне кажется меньше чем с 10700к и 3080, лучше не приходить.
Dremjke: ↑
22.06.2024 13:51
Ну почему же, Abiotic Factor на UE5 бегает в 150+ фпс на профильной машинке, но как говорится есть нюанс :
спойлер
Как-то графон и физика там не на 3080 и 10700, скорее на среднее ведро по типу 3060/11400
Барбарис: ↑
30.12.2022 06:42
Вже давно замовив, щоб підтримати українського виробника. Хоча на момент замовлення наявні трейлери не зацікавили зовсім. Але, зазвичай, ігри в них цікаві та й моди потім цікаві є.
Предзамовленя на лоха =)
Невідомо що і невідомо коли вийде!
Я вже мовчу про інфляцію.
900грн у 2022 і 900грн у 2024 це зовсім інші 900грн
На червень 2021 року, коли стартувало передзамовлення, бакс був ~28грн
На червень 2024 року ~40грн
Ціна в гривнях незмінна. Тобто зараз гра навіть дешевша на ~10 баксів.
Тобто зараз гра коштує приблизно 22.5 баксів. Це дуже дешево по нинішніх мірках як для ААА-гри, тим паче такої очікуваної. Інша справа, що буде на релізі. Чекати вже не довго залишилось
Барбарис: ↑
30.12.2022 06:42
Вже давно замовив, щоб підтримати українського виробника. Хоча на момент замовлення наявні трейлери не зацікавили зовсім. Але, зазвичай, ігри в них цікаві та й моди потім цікаві є.
Предзамовленя на лоха =)
Невідомо що і невідомо коли вийде!
Я вже мовчу про інфляцію.
900грн у 2022 і 900грн у 2024 це зовсім інші 900грн
Особисто я передзамовляв бо точно знаю, що гратиму. Коли б вона не вийшла.
Стосовно інфляції - Григорович гроші з передзамовлень відправив на ЗСУ. Не бачу проблеми.
У новому трейлері STALKER 2: Heart of Chornobyl оголосили про чергове перенесення шутера. Спочатку він мав вийти 5 вересня на PC та Xbox Series, але тепер реліз очікується лише 20 листопада.
У новому трейлері STALKER 2: Heart of Chornobyl оголосили про чергове перенесення шутера. Спочатку він мав вийти 5 вересня на PC та Xbox Series, але тепер реліз очікується лише 20 листопада.
Рік невірний треба 25 було вже ставити, щоб спенсера подвоїти ще трохи... А взагалі як я і говорив в той час. Що те що злили це був останній білд, роботи там непочатий край (карта просто величезна, а в грі просто тупо нічого немає, окрім CG які показували в трейлерах та деяких локацій), тому вони будуть до останнього робити переноси.
Або там роблять гру мрії і треба трішки почекати, як вийде так побачимо ще один РДР2