Дійсно, на великому екрані їх видно. У вас вони теж у цьому ж місці.
- спойлер
- Я вперше помітив їх місяців два чи три тому в грі BrownDust2, а тепер ще й в Zenless Zone Zero вони проявили себе. Виходить, що вони досі не пофксили їх, адже глітчі саме такого типу проявилися ще рік назад в емуляторах саме на відеокартах RDNA 3. Може хоч зараз пофіксять, адже тепер це не емулятор, а повноцінна гра.
Ще мене в драйверах амд злить, що після кожного перевстановлення драйверів, якщо я роблю не чисту установку, а просто оновлюю їх, потрібно двічі перезавантажувати комп'ютер. Перший раз перезавантажуєш після оновлення драйверів, але коли він знову завантажується, то просить перезавантажитися ще раз, адже відбулися "зміни в обладнанні".
Я відписав їм на форумі про ці глітчі в Zenless Zone Zero, але з власного досвіду, якщо їм не почнуть масово скаржитися, то нічого не зміниться. Вони півроку, а то і довше, фіксили інсталятор драйверів для чипсета В450, який не запускався на системах з азійськими мовами та кирилицею. Деякі проблеми вони не можуть вирішити роками. Як ту, коли драйвер крашиться, якщо швидко промотувати відео. Недавно вони відписали про цей баг, але тільки тому, що їх користувачі корейського PotPlayer дістали, а не я зі своїм MPV та MPC-HC. В Release Notes до Adrenalin Edition 24.7.1 написано про цей баг «Black corruption may be observed while fast forwarding using PotPlayer.» По факту він на всіх плеерах з апаратним декодуванням є. І взимку, коли я про нього писав, фанатіки ліпили мені мінуси за це, типу проблеми немає. Але тепер самі ж амд про неї пишуть. І ця проблема з «fast forwarding» буквально роками проявляється, про неї пишуть в Release Notes до того чи іншого оновлення драйверів.
Як вам трейлери Джу Юань? Добре, що у мене зараз грошей немає на картці, тільки в паперовому вигляді. А то я впевнений, що заніс би не неї.
Хоча в Зенлесі можна перепроходити сюжет, тому за Джу Юань можна грати хоч кожен день в сюжеті з нею. Це майже те ж саме, що виграти її в гачі, адже ти можеш грати нею коли заманеться.
На ньому заглушка стояла, він цнотливо-чистий з заводу. Дякую, ми вже розібралися з цими глітчами, у пана
daesz ця проблема теж є. Тобто це проблема не конкретно з моїм екземпляром відеокарти.