Ну з цієї точки зору повезло, дійсно. Зараз перевірив, у мене і в геншині Ганю на 81, і в ХСР Зєле на 76, тому все стабільно. Просто дивлюся, як у деяких Мтешів з 10 курток Елен і дві-три лєги категорії S в стандарті за ту ж кількість круток, що і у мене, плюс вже є куртки на Жу і від цього трохи прикро. Хоча я розумію, що там або купа реролів аккаунту, або міхойо їм дійсно підкрутили на цій грі. Зважаючи, що у багатьох з них вони замовили платний огляд гри ще й видали темники, щоб поменше розповідали про продуктивність гри на смартфонах.Donate: ↑ 22.07.2024 20:24Скажи дякую, що не на 160 крутці
Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
-
daesz
Member
В мене аккаунт не фонтан в зізізі, але жаль було реролити, бо айді саб2к і закінчується на 69 >:)Kirakishou: ↑ 22.07.2024 19:44Я теж спробую, але не впевнений, що зможу без донату. Маю лише 40 круток і на банері нуль. Після Елен взагалі не крутив. Але не жалію, що забрав Елен, вона класна. Я її ще до релізу гри хотів забрати. Грати неї суцільне задоволення, такі-то комбо. Лише шкода, що отримав її на 82 крутці. Ось думаю, може зробити ще один аккаунт і на нього викрутити Жу, якщо на цьому не повезе.daesz: ↑ 17.07.2024 18:35Жу точно буду пулити
Підписка і БП дали б мені круток як мінімум до першої 50/50, але зараз донатити в ігри немає бажання з цим курсом гривні. Міхойо ще й закрили лазівки для донату з інших країн, тобто тепер можна донатити тільки по тарифу для України, а це +20% податку "на гугл". Я раніше донатив за гривні по повній ціні, а потім дізнався, що можна купувати через США за 4.99 доларів, а не 5.99 як для України. Я приблизно з банеру Кафки так купував донати. Але недавно вони цю лазівку закрили, тепер треба ZIP-код штату США і я підозрюю, що вони ще й перевірятимуть країну походження банківської картки, тобто немає бажання ризикувати своїми аккаунтами.
До речі, хочу вас попросити перевірити на своїй RX7800XT, чи є ось тут якісь дивні артефакти? Мені навіть вдалося впіймати їх на скріншот. Це у мене вже друга гра, де в іграх на статичних картинках буває появляються оці дивні артефакти. Типу як бита пам'ять, постійні блимаючі квадратики, але вони блимають тільки сірим кольором і якщо переміщати вікно, то вони також переміщаються. Тобто проблема не з залізом, як я розумію. Це тільки на статичних картинках і саме в іграх. Це місія The Midnight Pursuit (I) - Strange Messages.
Ось на скріншоті приклад цих дивних артефактів. Поки що помітив їх тільки в цьому місці, на всіх решта картинках їх наче немає.
- спойлер
Маю Неко+собаку+сігнатурку Коледи (вона на 20 пулі попалась і це нормальний ві-енджін, тому в принципі немаю нарікань), але перші двоє були на 70+ піті. Неко, в принципі, має класний геймплей, але от з собакою пц не повезло
Жу точно камін хоум (45піті+10круток+19к полі), якщо виролю з 1-2 десятка, то ще й сигнатурку рольну (бо як вже казав, наступні патчі мені тупо ніхто не подобається)..
Це от обидві частини міднайт пурсют, але я не бачу глави/підглади з назвою стренж меседжес
- спойлер
Все, знайшов, це "підглава" бленк меседжес, от скрін :
- спойлер
В мене стоять дрова за червень, за липень наче вийшли тільки пару днів тому (ну або я слоупок і тільки помітив їх декілька днів тому), але з цими викоюченнями та роботою немав часу поставити їх.
-
Kirakishou
Member
У мене Грейс, Елен і Weeping Cradle. Я із стандарта хотів електро-мейду, але не став реролити, бо Грейс теж норм.
У мене і на старих дровах таке було, але в іншій грі, в BrownDust2. Зараз думаю, чи це софтова проблема, чи хардварна. По логіці якщо воно не тупо постійно, а тільки на деяких статичних сценах в деяких іграх, то не повинно бути проблемою з залізом. До того ж курсор миші прикриває ці артефакти, якщо на них навести і їх можна впіймати на скрін. Якби була бита банка пам'яті, то воно б артефачило постійно.daesz: ↑ 22.07.2024 21:29Наче все нормально
-
daesz
Member
В мене на США попалась Грейс двічі на стандарті, але на 80+ обидва рази, я забив на той акк ще десь тиждень тому (там айді 55к), якби другий раз попався будь-хто крім Грейс, то швидше за все залишився б грати там. А так без нормального ДПС було трохи важко на одній грейс тягнути, їй потрібен або ще один аномалі персонаж, щоб прокати дісордер, або якийсь інейбер :сKirakishou: ↑ 22.07.2024 21:52 У мене Грейс, Елен і Weeping Cradle. Я із стандарта хотів електро-мейду, але не став реролити, бо Грейс теж норм.
Я, чесно кажучи, зі стандарту дуже хотів або С11 або Грейс, але не дуже "зрослось"..
Також так думаю, але відверто кажучи не бачив такого глітча ще.Kirakishou: ↑ 22.07.2024 21:52 Якби була бита банка пам'яті, то воно б артефачило постійно.
Відправлено через 42 секунди:
Доречі, залишу тут : https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... Jo/pubhtml#
-
Kirakishou
Member
Дякую за лінк, теж бачив цю таблицю у IWinToLose Gaming, але я вже викрутив собі Sharkboo для Елен.
Ось відео цього глітча.
Щойно зніс через Display Driver Uninstaller дрова, встановив начисто. Проблема залишилася. Але ось що цікаво, якщо перемикаю роздільну здатність в 2К, то все нормально.daesz: ↑ 22.07.2024 22:08Також так думаю, але відверто кажучи не бачив такого глітча ще.
Ось відео цього глітча.
- спойлер
- https://fex.net/uk/s/dbklet4
-
daesz
Member
Є можливість потестити ВК у когось із знайомих/друзів? Я б почав, мабуть, з цього. Зараз спробую віртуальні 4к зробити в адреналіні та потестити.
Я першим виролив Батлера (10% енергії, навіть без персонажів із вікторії, виглядало "привабливо"), але зараз трохи жалію про це рішення. Другим взяв Резонабу (для Жу+Ніколь), і зараз маю ще 25 ролів, але поки не ролю нікого. Якби мав Грейс - то мб заролив би Плагбу, і треба було ролити Еміліон'а замість Батлера
Відправлено через 6 хвилин 39 секунд:
Спробував ВСР 4/6(? незнаю яке там розширення йде між 4к та 8к)/8к і наче все нормально
Я першим виролив Батлера (10% енергії, навіть без персонажів із вікторії, виглядало "привабливо"), але зараз трохи жалію про це рішення. Другим взяв Резонабу (для Жу+Ніколь), і зараз маю ще 25 ролів, але поки не ролю нікого. Якби мав Грейс - то мб заролив би Плагбу, і треба було ролити Еміліон'а замість Батлера
Відправлено через 6 хвилин 39 секунд:
Спробував ВСР 4/6(? незнаю яке там розширення йде між 4к та 8к)/8к і наче все нормально
-
Kirakishou
Member
daesz
У мене є інший ПК, спробую поставити її туди. Я знайшов на реддіті декілька тредів зі схожими проблемами, теж глітчі в деяких іграх, але не в усіх. Правда там все значно гірше, там ці глітчі по всьому екрану, а у мене тільки в центрі екрану. До речі, в іншій грі ці глітчі теж були в цьому ж місці. У всіх тредах, які читаю, єдине рішення - повернути по RMA.
Купив амуде на свою задницю.
У мене є інший ПК, спробую поставити її туди. Я знайшов на реддіті декілька тредів зі схожими проблемами, теж глітчі в деяких іграх, але не в усіх. Правда там все значно гірше, там ці глітчі по всьому екрану, а у мене тільки в центрі екрану. До речі, в іншій грі ці глітчі теж були в цьому ж місці. У всіх тредах, які читаю, єдине рішення - повернути по RMA.
Купив амуде на свою задницю.
-
daesz
Member
Kirakishou,
я єдине чому жалію що поспішив з картою - так це тому, що зараз хочу перебратись в 10л (або й менше якщо вийде) корпус і туди цей сарфір ну просто ніяк не влізе, як не штовхай. А так - поки безпроблемно, в адобі знайомі кажуть, що 4070/с працювала б швидше (конкретно в АЕ, бо в ФШ/ілюстраторі різниці не буде, а в прем'ємі я рідко працюю і все ще маю надію, що маджикс фіксане підтримку av1 і вийде повернутись у вегас, бо прем'єр пц який не зручний):(
Я поки єдину проблему (чи це не проблема, я трохи в конфузі від цього) яку знайшов - це те що коли придбав карту, то підсвітка без аргб 3пін шнурка не працювала, потім я перебрався в новий корпус і не підключив шнурок (з міркувань - це фул меш корпус, навіщо мені підсвітка), але вона працювала в ньому і без шнурка, а потім в один момент перестала і щоб я не робив - не вмикалась, проте, з шнурком працює нормально
я єдине чому жалію що поспішив з картою - так це тому, що зараз хочу перебратись в 10л (або й менше якщо вийде) корпус і туди цей сарфір ну просто ніяк не влізе, як не штовхай. А так - поки безпроблемно, в адобі знайомі кажуть, що 4070/с працювала б швидше (конкретно в АЕ, бо в ФШ/ілюстраторі різниці не буде, а в прем'ємі я рідко працюю і все ще маю надію, що маджикс фіксане підтримку av1 і вийде повернутись у вегас, бо прем'єр пц який не зручний):(
Я поки єдину проблему (чи це не проблема, я трохи в конфузі від цього) яку знайшов - це те що коли придбав карту, то підсвітка без аргб 3пін шнурка не працювала, потім я перебрався в новий корпус і не підключив шнурок (з міркувань - це фул меш корпус, навіщо мені підсвітка), але вона працювала в ньому і без шнурка, а потім в один момент перестала і щоб я не робив - не вмикалась, проте, з шнурком працює нормально
-
lewerlin
Member
Кабель/монітор.Kirakishou: ↑ 22.07.2024 22:40Схоже на проблему з залізом?
-
Kirakishou
Member
Завтра спробую інший кабель і 4К монітор. Щойно оновив біос на материнській платі, також вимкнув Resizable BAR. Спробував альтернативний біос на відеокарті, котрий типу сайлент. Спробував зменшити паверліміт на 10%. Скинув кеш шейдерів. Проблема є і саме на цьому кадрі вона повторюється. На інших наче не помітив. Хіба що на екрані завантаження гри, але то можуть бути стилізовані глітчі в самій грі. Коли перемикаю роздільну здатність гри на 2К — все супер. ОССТ пам'ять відеокарти проходить, правда я не тестив її дуже довго, бо зараз світло вимкнуть. До речі на реддіті знайшов тред, що радеони фрізять в зенлесі - це дійсно правда. Вони на початку бою то нормально показують катсцени, то з фрізами.lewerlin: ↑ 23.07.2024 00:00Кабель/монітор.
-
daesz
Member
В мене наче завжди без фрізів, мб проблема з 4к?Kirakishou: ↑ 23.07.2024 00:47 До речі на реддіті знайшов тред, що радеони фрізять в зенлесі - це дійсно правда. Вони на початку бою то нормально показують катсцени, то з фрізами.
-
Евгений King
Member
Щоб перевірити кабель достатньо з RGB перемкнутись в YCbCr, це зменшить потрібну пропускну здатність кабелю ледь не вдвічі.
Якщо проблема в одній грі - то проблема самої гри.
PS: дещо схоже у мене дохла RX 6900XT, у неї помер інфініті кеш, то вона теж цікаво артефачила, але при цьому не крашилась в іграх і не вішала систему, але я б поки це до уваги не брав.
PSPS: спробуйте Apex Legends качнути запустити, якщо подох кеш, як було у мене, то уже в меню будуть частина прозорих тестур і мерехтіння, не знаю чому але Apex дуже швидко дає зрозуміти чи артефачна карта
Якщо проблема в одній грі - то проблема самої гри.
PS: дещо схоже у мене дохла RX 6900XT, у неї помер інфініті кеш, то вона теж цікаво артефачила, але при цьому не крашилась в іграх і не вішала систему, але я б поки це до уваги не брав.
PSPS: спробуйте Apex Legends качнути запустити, якщо подох кеш, як було у мене, то уже в меню будуть частина прозорих тестур і мерехтіння, не знаю чому але Apex дуже швидко дає зрозуміти чи артефачна карта
-
lewerlin
Member
Це сильно навряд. В 7000 він так, як в 6000 не смажиться.Евгений King: ↑ 23.07.2024 02:08PS: дещо схоже у мене дохла RX 6900XT, у неї помер інфініті кеш, то вона теж цікаво артефачила, але при цьому не крашилась в іграх і не вішала систему, але я б поки це до уваги не брав.
Прямо каже, що з картою все норм. Інакше воно глюкало б і в 480р.Kirakishou: ↑ 23.07.2024 00:47Коли перемикаю роздільну здатність гри на 2К — все супер.
-
Kirakishou
Member
Я підключив по HDMI до іншого 4К-телевізора, спробував два різні кабелі — ситуація не змінилася, ці артефакти зображення все одно є. Повторюються вони в одному і тому ж місці. На інших заставках в цій грі їх поки що не помічав. Вони саме на оцій заставці з Ніколь.lewerlin: ↑ 23.07.2024 00:00Кабель/монітор.
Це я також робив. Зміна формату пікселів ніяк не впливає на ці артефакти, вони є що на повному RGB, що на YCbCr 4:4:4.Евгений King: ↑ 23.07.2024 02:08Щоб перевірити кабель достатньо з RGB перемкнутись в YCbCr
Проблема є в двох іграх. Причому не в 3D-сценах, а 2D — коли в грі показуються заставки. Якщо накрився інфініті-кеш, то чому? Wuthering Waves — це найтяжча гра, яку ця відеокарта бачила. І навіть в ній вона не виходила на пікове споживання.
Поставив на завантаження Apex Legends, перевірю ще в цій грі.
Відправлено через 1 годину 31 секунду:
Зміна рендерингу в грі також не впливає, що і логічно, одже це картинка. Також, видалив драйвери через утиліту від амд і дав встановити драйвери з центру оновлення віндовс. Він встановив драйвери за листопад минулого року. Проблема на місці. Схоже, що це дійсно інфініті кеш.
-
lewerlin
Member
Якби так було - вилазило б скрізь, а не в парі картинок.Kirakishou: ↑ 23.07.2024 10:24Схоже, що це дійсно інфініті кеш.
-
Kirakishou
Member
Тоді у мене закінчилися ідеї, що це за артефакти зображення. Є думка встановити на інший ссд чисту вінду і заново встановили Zenless Zone Zero. Але я сумніваюся, що це допоможе. Мене на роботі подали на бронювання, якщо не загребуть в армію, то буду розбиратися, що це. Поки що буду просто грати. Зараз качаю Apex Legends, подивлюся, чи будуть в цій грі артефакти.lewerlin: ↑ 23.07.2024 10:49Якби так було - вилазило б скрізь, а не в парі картинок.
Відправлено через 1 годину 24 хвилини 33 секунди:
В Release Notes до Adrenalin Edition 24.7.1 написано New Game Support: Zenless Zone Zero. На редіті в коментах до цієї новини багато людей пишуть про фрізи. Один користувач пише, що в Adrenalin Edition 24.5.1 фрізів немає, а у всіх наступних версіх драйверів фрізи є. У мене ці фрізи якось через раз. То все супер, то буває на катсценах перед початком бою, коли показують персонажа з різних ракурсів, трохи фрізить. Не сильно, але це помітно.daesz: ↑ 23.07.2024 00:49В мене наче завжди без фрізів, мб проблема з 4к?
Я зараз ще раз поклацав всі ігри, які маю на ПК. Ці артефакти тільки на оцій заставці з Ніколь. Більше їх ніде немає. В BrownDust2 вони теж були тільки на екрані діалогів в одному івенті, на всіх інших екранах з діалогами в цій грі їх немає. Містика якась. Зараз думаю, що може виставити в усіх іграх максимальні налаштування та пожарити відеокарту? Якщо проблема з залізом є, то вона швидше проявиться під навантаженням. Бо у мене в іграх налаштування стоять на середніх, в цілях економії електроенергії і щоб не сильно в спеку гріти відеокарту.
Востаннє редагувалось 23.07.2024 12:41 користувачем Kirakishou, всього редагувалось 1 раз.
-
Евгений King
Member
Ні, покладіть на проблему болта, це якийсь прикол ігор або драйверу, якщо в 3D проблем немає - то їх немає взагалі. Проблема в 2D заставці точно не через хардварту проблему карти.Kirakishou: ↑ 23.07.2024 12:33 Я зараз ще раз поклацав всі ігри, які маю на ПК. Ці артефакти тільки на оцій заставці з Ніколь. Більше їх ніде немає. В BrownDust2 вони теж були тільки на екрані діалогів в одному івенті, на всіх інших екранах з діалогами в цій грі їх немає. Містика якась. Зараз думаю, що може виставити в усіх іграх максимальні налаштування та пожарити відеокарту? Якщо проблема з залізом є, то вона швидше проявиться під навантаженням. Бо у мене в іграх налаштування стоять на середніх, в цілях економії електроенергії і щоб не сильно в спеку гріти відеокарту.
-
Kirakishou
Member
Добре, дякую всім за відповіді та поради. Я ще в Apex Legends її перевірю, коли світло дадуть.Евгений King: ↑ 23.07.2024 12:40Ні, покладіть на проблему болта, це якийсь прикол ігор або драйверу, якщо в 3D проблем немає - то їх немає взагалі. Проблема в 2D заставці точно не через хардварту проблему карти.
Просто у мене колись була схожа проблема з ось цією моєю сапфір, в деяких іграх там теж бігали артефакти по екрану і там теж була пам'ять від самсунг. Прямо зачароване коло якесь, інакше і не скажеш.
- спойлер
-
daesz
Member
Буду тоді й далі на 24.6.1 сидітиKirakishou: ↑ 23.07.2024 12:33 В Release Notes до Adrenalin Edition 24.7.1 написано New Game Support: Zenless Zone Zero. На редіті в коментах до цієї новини багато людей пишуть про фрізи. Один користувач пише, що в Adrenalin Edition 24.5.1 фрізів немає, а у всіх наступних версіх драйверів фрізи є. У мене ці фрізи якось через раз. То все супер, то буває на катсценах перед початком бою, коли показують персонажа з різних ракурсів, трохи фрізить. Не сильно, але це помітно.
Я зараз ще раз поклацав всі ігри, які маю на ПК. Ці артефакти тільки на оцій заставці з Ніколь. Більше їх ніде немає. В BrownDust2 вони теж були тільки на екрані діалогів в одному івенті, на всіх інших екранах з діалогами в цій грі їх немає. Містика якась. Зараз думаю, що може виставити в усіх іграх максимальні налаштування та пожарити відеокарту? Якщо проблема з залізом є, то вона швидше проявиться під навантаженням. Бо у мене в іграх налаштування стоять на середніх, в цілях економії електроенергії і щоб не сильно в спеку гріти відеокарту.
-
Kirakishou
Member
Ви маєте на увазі ось це меню? Наче ніяких артефактів немає.Евгений King: ↑ 23.07.2024 02:08PSPS: спробуйте Apex Legends качнути запустити, якщо подох кеш, як було у мене, то уже в меню будуть частина прозорих тестур і мерехтіння, не знаю чому але Apex дуже швидко дає зрозуміти чи артефачна карта
- спойлер
Відправлено через 4 години 7 хвилин 59 секунд:
Дозвольте уточнити. Ви, коли перевіряли у себе, ви роздільну здатність 4К виставляли в самій грі чи спочатку виставили роздільну здатність робочого столу, а вже потім запускали гру? Бо я підключив 1080р монітор і увімкнув віртуальну роздільну здатність. Артефактів немає ні на 8К, ні на 4К. Але це коли я залишаю роздільну здатність робочого столу 1080р і міняю налаштування в самій грі. Чи звертали ви увагу, що при зміні роздільної здатності в самій грі з 1080р на 4К і 8К навантаження на відеокарту не змінюється? Тобто це фейкова роздільна здатність, насправді відеокарта не рендерить картинку в 8К. А от якщо спочату змінити роздільну здатність робочого столу, а вже потім зайти в гру, то воно дійсно рендерить в 4К. У мене вже на третьому моніторі теж є ці артефакти. Звідси роблю висовок, що ні монітор, ні кабель тут ні до чого.daesz: ↑ 23.07.2024 13:36Буду тоді й далі на 24.6.1 сидіти
Відправлено через 29 хвилин 19 секунд:
На 8К артефакти теж є, але ситуація краща, ніж на 4К. На 8К приблизно раз в 5 секунд мигає один чорний квадратик і все. На 4К їх багато і вони танцюють по області в центрі екрану, а на 8К в одному і тому ж місці блимає один квадратик. До речі, не тільки на цьому кадрі з Ніколь ці артефакти. На деяких заставках завантаження локацій в грі вони також є, просто ті заставки всього декілька секунд на екрані, тому їх не завжди помічаєш.
Пробував різні монітори, різні драйвери, різні кабелі і порти. Схоже, що це таки проблема з залізом. Можливо пробема з HDMI портами на відеокарті. У мене зараз немає DP-кабеля, щоб перевірити чи будуть ці артефакти через DP-порт.