Там на ЗБТ такого АУФ навалили, що в цiлому як у Аркнайтсi не читаемоdaesz: ↑ 13.06.2024 01:58Там всерівно виходить більше ніж 1.75х від іос+андроїдDonate: ↑ 13.06.2024 01:17 Ну i цифри там в мicячних пiдрахунках теж таке Вже писав особливо по китаю там крiнж пiдрахункiв
Donate: ↑ 13.06.2024 01:17 Не близько бо сiмпи там вже нанили що через 500 всi iх вайфу вже кинули копита. Тому там всi спiшно переписують сюжет
Там же є декілька ельфійок, а вони живуть дуже-дуже довго (точно довше 500 по АК лору), і ще дуріни (ті що "дворфи") також довгоживучі
Надіюсь, що вона вийде пошвидше. Єдина гача яка цікавить саме в плані сюжитки.
ГФЛ2 не дуже має популярність в Китаї - 550к судячи з травневого чарту, що не так вже й багато. Можуть через не дуже високу зацікавленість нею в Китаї відсрочити випуск глобала :с
Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
Donate
Member
-
JKrl
Member
GFL зажралися та повністю, тотально злили нішу сноубрейку. GFL 2 можна не чекати
-
daesz
Member
Я дивився стріми тільки в записі і скіпав лор,сторі релейтед контент, не люблю собі спойлерити такі речіDonate: ↑ 13.06.2024 02:03Там на ЗБТ такого АУФ навалили, що в цiлому як у Аркнайтсi не читаемоdaesz: ↑ 13.06.2024 01:58
Там всерівно виходить більше ніж 1.75х від іос+андроїд
Там же є декілька ельфійок, а вони живуть дуже-дуже довго (точно довше 500 по АК лору), і ще дуріни (ті що "дворфи") також довгоживучі
Надіюсь, що вона вийде пошвидше. Єдина гача яка цікавить саме в плані сюжитки.
ГФЛ2 не дуже має популярність в Китаї - 550к судячи з травневого чарту, що не так вже й багато. Можуть через не дуже високу зацікавленість нею в Китаї відсрочити випуск глобала :с
Так сноубрейк - то звичайний шутер від третього лиця, а ГФЛ2 - по-крокова тактична стратегія (по типу xcom)JKrl: ↑ 13.06.2024 11:05 GFL зажралися та повністю, тотально злили нішу сноубрейку. GFL 2 можна не чекати
-
JKrl
Member
Ви трошки не розумієте ринок, вибачте.daesz: ↑ 13.06.2024 11:15
Так сноубрейк - то звичайний шутер від третього лиця, а ГФЛ2 - по-крокова тактична стратегія (по типу xcom)
Клієнт бачить соковитих аніме дівчат з вогнепальною зброєю, і все.
-
daesz
Member
Переставив ніке і залип* за нею останні 3 дні. Я чомусь думав це гача зі стаміною та мануальним плеєм, а виявилось що це класична айдл гра. Мені все ще не дуже подобається сторі, і не дуже подобається графічний стиль персонажів. Але вона (як і всі інші айдл ігри) займає не так вже й багато часу коли весь цей ханімун період закінчується (ну тобто коли анлокнув всі гейм моди і запрогресив початкові стейджі), тому поки буду грати
-
JKrl
Member
Zzz щось взагалі невідомо на кого розраховане.
Можливо на фанатів файтингов за 40?
-
Donate
Member
Ну так там i нiхто не робив нiчого...JKrl: ↑ 05.07.2024 09:56 Zzz щось взагалі невідомо на кого розраховане.
Бойова система взагалi не вiдчуваеться...
Звукова частина взагалі ні про що, для ігор хойо це тупо крінж, і не більше... Вони добре деградували з HSR, тут взагалі саунд гірше вуви вийшов...
Геймплейно можливо було би окей по типу швидких аренок, але який ідіот зробив мільйони підвантажень (на HDD у знайомого вони по 20 секунд), мільйони анімацій, слоу мо і т.п. Це дико знижуе темп, так як на самих локаціях як блискавка бігаеш...
Ну ще навалили білого фільтру, щоб оце все ще більш крінжово виглядало...
Сюжет, могли би зробити якусь пародію, але я чогось не доганяю..
З позитивного... Напевно нічого
А взагалі гра року вже є Якщо дивитись на стан гри при першому тесті, гру можна через пів року в реліз.
-
JKrl
Member
Та мене дивує взагалі моя особиста реакція, я до ігр ставлюсь неупереджено і суб'єктивно. Подобається? Граю поки подобається.
Вува хоч і з недоліками, но там кайф тупо бігати фармити ехо та шукати сундуки. Яй бігаю.
На ззз в мене нуль відклику. Мій мозок не зреагував на жодний аспект. Дизайн ніякий, комбат поганий, мир в загалі треш, технічна складова нижче середнього.
Вува хоч і з недоліками, но там кайф тупо бігати фармити ехо та шукати сундуки. Яй бігаю.
На ззз в мене нуль відклику. Мій мозок не зреагував на жодний аспект. Дизайн ніякий, комбат поганий, мир в загалі треш, технічна складова нижче середнього.
-
lewerlin
Member
21-. Вищать від захвату.JKrl: ↑ 05.07.2024 09:56Zzz щось взагалі невідомо на кого розраховане.
Це дивлячись з чим порівнювати. В цілому відчуття, ніби деви забули, що роблять гачу з вайфу. Глянули, що в Ларіан ведмідь "зайшов", значить і їм требаJKrl: ↑ 05.07.2024 12:03На ззз в мене нуль відклику. Мій мозок не зреагував на жодний аспект. Дизайн ніякий, комбат поганий, мир в загалі треш, технічна складова нижче середнього.
-
Donate
Member
35+lewerlin: ↑ 06.07.2024 01:0821-. Вищать від захвату.JKrl: ↑ 05.07.2024 09:56Zzz щось взагалі невідомо на кого розраховане.Це дивлячись з чим порівнювати. В цілому відчуття, ніби деви забули, що роблять гачу з вайфу. Глянули, що в Ларіан ведмідь "зайшов", значить і їм требаJKrl: ↑ 05.07.2024 12:03На ззз в мене нуль відклику. Мій мозок не зреагував на жодний аспект. Дизайн ніякий, комбат поганий, мир в загалі треш, технічна складова нижче середнього.
https://www.reddit.com/r/ZZZ_Official/c ... o_and_zzz/
Да й я не бачу проблему в стилі, проблема в самому геймплеї, хойо зробили рогалик по типу третього хонкаю в ХСР і тут почалося, що геймплей точно революційний, робимо по цьому гру.
Тільки нічого вони не покращили, а розробникам пофіг. Щось робити нове ось велком аркнайтс кожен рік новий рогалик з новими механіками і переосмисленням старих кривих механік.
А ось хойо випускають нову гру у якої я впевнений на 99% ендгейм механіки будуть як у старих їх ігор, як мінімум за годинку яку я пограв в суммі враження що змін напевно буде десь около нуля. І ти заходиш у нову (стару) гру.
Хоча в цілому в мене горить із бойової частини так як вона не відчувається взагалі...
-
JKrl
Member
Дівергент юніверс щось теж таааааке.Donate: ↑ 06.07.2024 04:08 . Щось робити нове ось велком аркнайтс кожен рік новий рогалик з новими механіками і переосмисленням старих кривих механік.
Лор ще більш заплутаний, механіки теж дивні.
-
lewerlin
Member
Вона не інтуїтивна, але це про багато що в ЗЗЗ можна сказати. Коли розібрався - любителям кнопочки понатискати норм. Напевно єдине, до чого в мене особисто претензії немає, хоча мені такий геймплей і не заходить. Все руїнить візуал. Анімації+ефекти+фільтр і дають оте "не відчувається".Donate: ↑ 06.07.2024 04:08 Хоча в цілому в мене горить із бойової частини так як вона не відчувається взагалі...
Автор посту - окремий випадок, з тексту ж явно.
Це в в ХСР, для 35+ напхали купу пасхалок на сайфай і Кафок з Ахерон. І геймплей покроковий.
А ЗЗЗ - чисто зумерська штука. Інша справа, що за "стилем", забули продумати елементарні речі. І тут немає жодного персонажа і навіть натяку на появу персонажа, з якого той же Kirakishou "зійде з розуму". Вайфу-фактор однієї Ембер>весь ZZZ.
-
Kirakishou
Member
Чому? Я не виключаю, що тут будуть няшки рівня Кафки чи Ахерон. Наприклад, Zhu Yuan мене трохи з розуму зводить.lewerlin: ↑ 06.07.2024 08:45з якого той же Kirakishou "зійде з розуму"
- спойлер
- Але я закинув крутки на Акулу, бо вже маю на руках бойову повістку, залишилося ще дві неділі цивільного життя, тому не маю впевненості, що вийде покрутити Zhu Yuan.
Відправлено через 4 хвилини 56 секунд:
Загалом з досвіду останніх півроку можу з впевненість сказати, що BrownDust2 — сама щедра гача-гра зі всіх. Ти маєш купу круток навіть якщо не граєш в гру, крім того система гачі дає змогу купувати дівчат за кешбек, якого дуже багато, адже ти маєш змогу робити до десяти безкоштовних круток щодня.
Міхойо така щедрість і не снилася. Не кажучи вже про цензуру няшок.
-
Kirakishou
Member
daesz
Коменти доставляють.
Коменти доставляють.
- спойлер
-
daesz
Member
Я навіть не планував грати, але поки гра вище будь-яких похвал. Побачим як воно буде далі, що правда - хср мені спочатку зайшов, але сторін повернула кудись не туди і я втратив інтерес до неї.
-
Kirakishou
Member
daesz
Rat — то буде наступний персонаж, Джейн Доу. Мені гра також зайшла, я в неї заходжу з великим задоволенням, чого не скажеш про той же Wuthering Waves. Хоча в останньому у мене доволі непоганий акаунт, але грати тупо не цікаво.
Rat — то буде наступний персонаж, Джейн Доу. Мені гра також зайшла, я в неї заходжу з великим задоволенням, чого не скажеш про той же Wuthering Waves. Хоча в останньому у мене доволі непоганий акаунт, але грати тупо не цікаво.
-
daesz
Member
Я продав свій вува акк десь за 2 тижні до релізу зенлеса і радий що продав
Мені з 1.1 персонажів щось ніхто не зайшов, від Міябі я також не в захваті, глянемо хто буде буде другим персонажем в 1.2. Надіюсь не мейл.
Елен не пулив, Жу точно буду пулити, якщо б знати хто буде другий персонаж в 1.2 - то мб й вепон для Жу пулив би, бо так виглядає що буду скіпати все аж до 1.3
Перепрошую, 1.2 я точно скіпаю, там мейл + Янагі (фімейла з рожевим волоссям та в окулярах).
Якщо в 1.3 другий персонаж - це Lighter (мейл який часто "тусить" біля гаджет стору), то і 1.3 скіпаю Ок, мені варто навчитись читати до кінця - Лайтер буде 4зірковим персонажем на одному з банерів в 1.2.
Але є шанс, що це один із цих двох
Мені з 1.1 персонажів щось ніхто не зайшов, від Міябі я також не в захваті, глянемо хто буде буде другим персонажем в 1.2. Надіюсь не мейл.
Елен не пулив, Жу точно буду пулити, якщо б знати хто буде другий персонаж в 1.2 - то мб й вепон для Жу пулив би, бо так виглядає що буду скіпати все аж до 1.3
- спойлер
Перепрошую, 1.2 я точно скіпаю, там мейл + Янагі (фімейла з рожевим волоссям та в окулярах).
Якщо в 1.3 другий персонаж - це Lighter (мейл який часто "тусить" біля гаджет стору), то і 1.3 скіпаю Ок, мені варто навчитись читати до кінця - Лайтер буде 4зірковим персонажем на одному з банерів в 1.2.
Але є шанс, що це один із цих двох
- спойлер
-
Kirakishou
Member
Я теж спробую, але не впевнений, що зможу без донату. Маю лише 40 круток і на банері нуль. Після Елен взагалі не крутив. Але не жалію, що забрав Елен, вона класна. Я її ще до релізу гри хотів забрати. Грати неї суцільне задоволення, такі-то комбо. Лише шкода, що отримав її на 82 крутці. Ось думаю, може зробити ще один аккаунт і на нього викрутити Жу, якщо на цьому не повезе.daesz: ↑ 17.07.2024 18:35Жу точно буду пулити
Підписка і БП дали б мені круток як мінімум до першої 50/50, але зараз донатити в ігри немає бажання з цим курсом гривні. Міхойо ще й закрили лазівки для донату з інших країн, тобто тепер можна донатити тільки по тарифу для України, а це +20% податку "на гугл". Я раніше донатив за гривні по повній ціні, а потім дізнався, що можна купувати через США за 4.99 доларів, а не 5.99 як для України. Я приблизно з банеру Кафки так купував донати. Але недавно вони цю лазівку закрили, тепер треба ZIP-код штату США і я підозрюю, що вони ще й перевірятимуть країну походження банківської картки, тобто немає бажання ризикувати своїми аккаунтами.
До речі, хочу вас попросити перевірити на своїй RX7800XT, чи є ось тут якісь дивні артефакти? Мені навіть вдалося впіймати їх на скріншот. Це у мене вже друга гра, де в іграх на статичних картинках буває появляються оці дивні артефакти. Типу як бита пам'ять, постійні блимаючі квадратики, але вони блимають тільки сірим кольором і якщо переміщати вікно, то вони також переміщаються. Тобто проблема не з залізом, як я розумію. Це тільки на статичних картинках і саме в іграх. Це місія The Midnight Pursuit (I) - Strange Messages.
Ось на скріншоті приклад цих дивних артефактів. Поки що помітив їх тільки в цьому місці, на всіх решта картинках їх наче немає.
- спойлер
-
Donate
Member
Скажи дякую, що не на 160 крутці Я ось 50/50 лузнув, а оні-онесан буде лише в 1.3 Ну хочаб не як аяку яку прийшлось чекати до 2.0Kirakishou: ↑ 22.07.2024 19:44Я теж спробую, але не впевнений, що зможу без донату. Маю лише 40 круток і на банері нуль. Після Елен взагалі не крутив. Але не жалію, що забрав Елен, вона класна. Я її ще до релізу гри хотів забрати. Грати неї суцільне задоволення, такі-то комбо. Лише шкода, що отримав її на 82 крутці. Ось думаю, може зробити ще один аккаунт і на нього викрутити Жу, якщо на цьому не повезе.daesz: ↑ 17.07.2024 18:35Жу точно буду пулити
Підписка і БП дали б мені круток як мінімум до першої 50/50, але зараз донатити в ігри немає бажання з цим курсом гривні. Міхойо ще й закрили лазівки для донату з інших країн, тобто тепер можна донатити тільки по тарифу для України, а це +20% податку "на гугл". Я раніше донатив за гривні по повній ціні, а потім дізнався, що можна купувати через США за 4.99 доларів, а не 5.99 як для України. Я приблизно з банеру Кафки так купував донати. Але недавно вони цю лазівку закрили, тепер треба ZIP-код штату США і я підозрюю, що вони ще й перевірятимуть країну походження банківської картки, тобто немає бажання ризикувати своїми аккаунтами.
До речі, хочу вас попросити перевірити на своїй RX7800XT, чи є ось тут якісь дивні артефакти? Мені навіть вдалося впіймати їх на скріншот. Це у мене вже друга гра, де в іграх на статичних картинках буває появляються оці дивні артефакти. Типу як бита пам'ять, постійні блимаючі квадратики, але вони блимають тільки сірим кольором і якщо переміщати вікно, то вони також переміщаються. Тобто проблема не з залізом, як я розумію. Це тільки на статичних картинках і саме в іграх. Це місія The Midnight Pursuit (I) - Strange Messages.
Ось на скріншоті приклад цих дивних артефактів. Поки що помітив їх тільки в цьому місці, на всіх решта картинках їх наче немає.
- спойлер