Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
JKrl
Member
По ітогам ендгейму вуви
1) ігра гарна
Але
2) реліки - гірше геншина.
3) ігра не дає ролити ф2п. 30-40 ролів на патч = дві лімітки в рік, та одна пушка.
4) ігра тільки складає ілюзію скіла. Все проходиться оверлевелом у стилі ще гіршому за геншина.
5) цікавий із ендгейму тільки рогалик.
1) ігра гарна
Але
3) ігра не дає ролити ф2п. 30-40 ролів на патч = дві лімітки в рік, та одна пушка.
4) ігра тільки складає ілюзію скіла. Все проходиться оверлевелом у стилі ще гіршому за геншина.
-
daesz
Member
Мені ще в перший день вона не дуже зайшла, але от рогалик там класний, жаль що 1 (?) на патч, тобто раз в 40 днів зібрав винагороди з нього і грати особливого змісту більше немає..
-
Kirakishou
Member
Ось, що зараз є на компі і смартфоні.
Зараз заклопотаний проходженням ВЛК – там така жесть, що навіть інваліди стають здоровими, тому настрою для ігор не дуже багато. Але то окрема розмова.
Так от, після цієї перерви мені з усіх ігор хочеться грати тільки в ХСР, Нікке і БраунДаст2. Бо у них прості дейліки, прості івенти, які можна швидко пройти. Вони взагалі ненапряжні, можна просто відключити мозок і відпочивати. В Нікке і БраунДаст2 я взагалі не запарююся ні з місцевими безоднями, ні з чим. Роблю тільки дейліки і івенти. І вже маю майже всіх персонажів, яких хочу. Не заплатив ні копійки.
Реверс1999 мені подобається візуалом, там художники просто боги. Таких чардізів треба пошукати. Дейліки робляться швидко. Але івенти в цій грі дуже душні. Просто не передати словами. Купа тексту, купа всяких формул і т.д. Через це готовий дропнути гру. Поки ще терплю, але якщо вийде нова гра від міхойо і вона потребуватиме часу, то Реверс1999 перший кандидат на дроп.
В геншин мною влито просто нереальну купу бабла. Після перерви зайшов в нього і він такий душний, що просто капець. Світ класний, персонажі теж, але оці дейліки і зачистка данжів просто дістали. Одне і те саме більше трьох років. Івенти теж душні.
В ВуВі зміг на одному із трьох аккаунтів, котрі зробив ще рік тому, отримати Їньлінь. Ну трохи побігав неї. Щось не дуже. Це я ще не чіпав в грі нічого, навіть жодного дейліка не зробив. Я просто дивлюся на ютубі, а також читаю відгуки в тому числі і на цьому форуті, ВуВа душна що капець. У мене тупо немає ні часу, ні бажання грати в ще один геншин в плані довбаного грінда. Мене сам геншин вже дістав і в плані душних івентів разом з сюжетом, і в плані дейліків, і в плані скаму. А ВуВа ще більж душна і жадібніша. І саме головне - переклад там просто убогий. Мені тупо важко читати той текст. Не кажучи вже про оптимізацію. В 1080р і 1440р все нормально, тільки ставлю 2160р - відяха починає жерти як в резіку 4 ремейк з усіма параметрами на максимум. І це при абсолютно убогій якості картинки гри для смартфона. ВуВа біля геншина і близько не стоїть в плані гарної картинки.
ХСР поки що найбільше подобається з усіх оцих ігор. Готовий дропнути всі ці ігри крім ХСР. Ще маю надію на нову гру від міхойо.
daesz
- спойлер
Зараз заклопотаний проходженням ВЛК – там така жесть, що навіть інваліди стають здоровими, тому настрою для ігор не дуже багато. Але то окрема розмова.
Так от, після цієї перерви мені з усіх ігор хочеться грати тільки в ХСР, Нікке і БраунДаст2. Бо у них прості дейліки, прості івенти, які можна швидко пройти. Вони взагалі ненапряжні, можна просто відключити мозок і відпочивати. В Нікке і БраунДаст2 я взагалі не запарююся ні з місцевими безоднями, ні з чим. Роблю тільки дейліки і івенти. І вже маю майже всіх персонажів, яких хочу. Не заплатив ні копійки.
Реверс1999 мені подобається візуалом, там художники просто боги. Таких чардізів треба пошукати. Дейліки робляться швидко. Але івенти в цій грі дуже душні. Просто не передати словами. Купа тексту, купа всяких формул і т.д. Через це готовий дропнути гру. Поки ще терплю, але якщо вийде нова гра від міхойо і вона потребуватиме часу, то Реверс1999 перший кандидат на дроп.
В геншин мною влито просто нереальну купу бабла. Після перерви зайшов в нього і він такий душний, що просто капець. Світ класний, персонажі теж, але оці дейліки і зачистка данжів просто дістали. Одне і те саме більше трьох років. Івенти теж душні.
В ВуВі зміг на одному із трьох аккаунтів, котрі зробив ще рік тому, отримати Їньлінь. Ну трохи побігав неї. Щось не дуже. Це я ще не чіпав в грі нічого, навіть жодного дейліка не зробив. Я просто дивлюся на ютубі, а також читаю відгуки в тому числі і на цьому форуті, ВуВа душна що капець. У мене тупо немає ні часу, ні бажання грати в ще один геншин в плані довбаного грінда. Мене сам геншин вже дістав і в плані душних івентів разом з сюжетом, і в плані дейліків, і в плані скаму. А ВуВа ще більж душна і жадібніша. І саме головне - переклад там просто убогий. Мені тупо важко читати той текст. Не кажучи вже про оптимізацію. В 1080р і 1440р все нормально, тільки ставлю 2160р - відяха починає жерти як в резіку 4 ремейк з усіма параметрами на максимум. І це при абсолютно убогій якості картинки гри для смартфона. ВуВа біля геншина і близько не стоїть в плані гарної картинки.
ХСР поки що найбільше подобається з усіх оцих ігор. Готовий дропнути всі ці ігри крім ХСР. Ще маю надію на нову гру від міхойо.
daesz
- спойлер
-
daesz
Member
На мою думку найбільша проблема вуви в тому, що вона просто безбожно копіює геншин, ще й івентами душать. Можливо у неї знайдеться своя аудиторія, але мені поки не зайшло, та й взагалі більше виникло бажання саме в геншин пограти ніж продовжувати в ВВ. Останні 2 дні заходжу тільки злити стаміну та зробити дейлики.
Найбільша проблема (особисто для мене) - це ну от зовсім не цікавий ні світ, ні персонажі.
На компі з гач маю тільки ВВ, на телефоні вчора видалив соло левелін (я чомусь думав, що я вже давно його видалив, а як виявилось - він там причаївся xd) і не залишилось нічого
От єдиний персонаж заради якого хотілось грати в ХСР, без жартів
Мб якби раніше злили інфу, що буде нова версія Марч - то не лівнув би..
Найбільша проблема (особисто для мене) - це ну от зовсім не цікавий ні світ, ні персонажі.
На компі з гач маю тільки ВВ, на телефоні вчора видалив соло левелін (я чомусь думав, що я вже давно його видалив, а як виявилось - він там причаївся xd) і не залишилось нічого
От єдиний персонаж заради якого хотілось грати в ХСР, без жартів
Мб якби раніше злили інфу, що буде нова версія Марч - то не лівнув би..
-
JKrl
Member
По р1999 така сама біда. Івенти засипані рефамі на поп-культуру, і взагалі. Окрім другого івенту з оленем гра мене задушила і дропнув.Kirakishou: ↑ 09.06.2024 13:30 Реверс1999 мені подобається візуалом, там художники просто боги. Таких чардізів треба пошукати. Дейліки робляться швидко. Але івенти в цій грі дуже душні. Просто не передати словами. Купа тексту, купа всяких формул і т.д. Через це готовий дропнути гру. Поки ще терплю, але якщо вийде нова гра від міхойо і вона потребуватиме часу, то Реверс1999 перший кандидат на дроп.
Вува об'єктивно виглядає набагато краще геншина. Але так, вона душить трохи, щодо дейлі -робляться за 3-5 хвилин.
Иньлінь складний та повільний чар. Вона зайде не всім.
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Хср мене душить 4м дюпом байлу замість лімітки.daesz: ↑ 09.06.2024 14:07 Мб якби раніше злили інфу, що буде нова версія Марч - то не лівнув би..
-
daesz
Member
Там же сюжетна лінія - це історичні події останнього століттяJKrl: ↑ 09.06.2024 14:42 Івенти засипані рефамі на поп-культуру
-
JKrl
Member
Так, але не всі історичні чи псевдо історичні події мені цікаві. Я так і аркнайтс удалив, бо це неможливо стільки водяного тексту читати.
-
Donate
Member
3. Де ви це взяли? Можна вашi пiдрахунки?JKrl: ↑ 08.06.2024 22:58 По ітогам ендгейму вуви
1) ігра гарна
Але
Я ось по 1.1 бачу що все як у гашнi, але система гачi краща. В 1.0 залили як в останнiй раз
- спойлер
5. Тут плюс мiнус така ситуацiя як в гашнi. Тiльки замiсь фарму релiкiв треба невiдомо де брати банки на прокачку эхо
Added in 11 minutes 56 seconds:
Хто заважае юзати кнопку скiпа? Не обовязково все там читати... Я взагалi окрiм основноi iсторii там нiчого практично не читав. Зайшов зробив активностi й вийшов. Там ще 90% файтiв включаючи безодню можна практично на авто проходитиJKrl: ↑ 09.06.2024 14:42 По р1999 така сама біда. Івенти засипані рефамі на поп-культуру, і взагалі. Окрім другого івенту з оленем гра мене задушила і дропнув.
-
JKrl
Member
дякую за сурс, я не знав нагороди за івенти та новий експлорейшн.Donate: ↑ 12.06.2024 12:453. Де ви це взяли? Можна вашi пiдрахунки?JKrl: ↑ 08.06.2024 22:58 По ітогам ендгейму вуви
1) ігра гарна
Але
Я ось по 1.1 бачу що все як у гашнi, але система гачi краща. В 1.0 залили як в останнiй раз4. Як i гашня я до сих пiр юзаю Аяку i вона менi проходить 99% контенту в опен ворлдi...
- спойлер
5. Тут плюс мiнус така ситуацiя як в гашнi. Тiльки замiсь фарму релiкiв треба невiдомо де брати банки на прокачку эхо
Added in 11 minutes 56 seconds:Хто заважае юзати кнопку скiпа? Не обовязково все там читати... Я взагалi окрiм основноi iсторii там нiчого практично не читав. Зайшов зробив активностi й вийшов. Там ще 90% файтiв включаючи безодню можна практично на авто проходитиJKrl: ↑ 09.06.2024 14:42 По р1999 така сама біда. Івенти засипані рефамі на поп-культуру, і взагалі. Окрім другого івенту з оленем гра мене задушила і дропнув.
Якщо юзати кнопку скіпа в 1999 не має взагалі нічого цікавого. Бойова система з 2010, трошки краще за ФГО.
90% чому я грав в 1999 це, мабуть, найкраща озвучка в індустрії, акценти такі класні.
-
Kirakishou
Member
Пограв ще трохи вуву, сподобалося, в тому числі і сюжет. Але мабуть далі грати не буду, поки вони щось не зроблять з оптимізацією. Навіть на мінімалках з 60 фпс сильні статери у відкритому світі. В геншині в 4К на ультра все літає. Правда не знаю, хто у цьому вивинен. Самі розробники чи відеокарта 7800 ХТ.
Вчора геншин остаточно дістав своїм нудним сюжетом, особливо в побічних історіях. Я вперше за три роки гри почав просто скіпати сюжет побічних квестів і за півдня пройшов половину всього, що висіло незавершене. Причому на розуміння того, що відбувається, це ніяк не вплинуло, адже там 70% діалогів це просто вода.
Але у мене тут інше питання, яке не дає спати. Що робити в ХСР? Крутити Файрфлай чи Джейд? Перша подобається лором плюс той факт, що вона з Кафкою в команді. Друга подобається зовнішністю і сейю.
Чи може краще збирати крутки на Е6 для Кафки чи на Сакуру Яе?
Що цікаво, в інших іграх у мене немає питання, кого крутити. Там я просто кручу всіх Е0 в колекцію і все, на безодню забиваю, граю чисто по фану. А ось з іграми міхойо ніяк не можу зрозуміти, що я хочу. Багато персонажів, але Е0. Або мало, але з ейдолонами та сігнами.
Вчора геншин остаточно дістав своїм нудним сюжетом, особливо в побічних історіях. Я вперше за три роки гри почав просто скіпати сюжет побічних квестів і за півдня пройшов половину всього, що висіло незавершене. Причому на розуміння того, що відбувається, це ніяк не вплинуло, адже там 70% діалогів це просто вода.
Але у мене тут інше питання, яке не дає спати. Що робити в ХСР? Крутити Файрфлай чи Джейд? Перша подобається лором плюс той факт, що вона з Кафкою в команді. Друга подобається зовнішністю і сейю.
Чи може краще збирати крутки на Е6 для Кафки чи на Сакуру Яе?
Що цікаво, в інших іграх у мене немає питання, кого крутити. Там я просто кручу всіх Е0 в колекцію і все, на безодню забиваю, граю чисто по фану. А ось з іграми міхойо ніяк не можу зрозуміти, що я хочу. Багато персонажів, але Е0. Або мало, але з ейдолонами та сігнами.
-
daesz
Member
unreal engine 5Kirakishou: ↑ 12.06.2024 19:40 Правда не знаю, хто у цьому вивинен.
-
Kirakishou
Member
Як на мене, то гра виглядає гірше, ніж геншин. Я розумію, що тут справа в дизайнерах та художниках, які у міхойо, без сумніву, дуже круті. Але і в технологічному плані я б не сказав, що в вуві є щось круте. Трава і в геншині нормальна, вода також. Анімації в геншині як на мене кращі, візуальні ефекти типу всяких блискавок та іскор в геншині також гарні.daesz: ↑ 12.06.2024 19:42unreal engine 5
-
lewerlin
Member
Вона статтерить навіть на 4090. Тут філософськи лише віднестись.Kirakishou: ↑ 12.06.2024 19:40 Правда не знаю, хто у цьому вивинен. Самі розробники чи відеокарта 7800 ХТ.
Хто більше Вайфу?Kirakishou: ↑ 12.06.2024 19:40Що робити в ХСР? Крутити Файрфлай чи Джейд? Перша подобається лором плюс той факт, що вона з Кафкою в команді. Друга подобається зовнішністю і сейю.
-
daesz
Member
На мою думку вибір в сторону УЕ5 був помилкою. Багато геймдевів набагато крупніших за куро та з більшою кількістю $ відмовляються від розробки на ньому, бо він все ще сируватий (з того що я особисто грав, то fort solis та palia чи не єдині ігри на ЕУ5 які не статерила, при тому це максимально простенькі ігри).Kirakishou: ↑ 12.06.2024 19:48Як на мене, то гра виглядає гірше, ніж геншин. Я розумію, що тут справа в дизайнерах та художниках, які у міхойо, без сумніву, дуже круті. Але і в технологічному плані я б не сказав, що в вуві є щось круте. Трава і в геншині нормальна, вода також. Анімації в геншині як на мене кращі, візуальні ефекти типу всяких блискавок та іскор в геншині також гарні.daesz: ↑ 12.06.2024 19:42unreal engine 5
Мені, чесно кажучи, нічого у вуві не сподобалось.
Гра намагається бути всім і при тому не має якоїсь особистості. Поки грав, моментами бачив що вона хоче перейняти із ізер гейзера, з сноубрейка, ну й власне все інше із геншина.
Графіка (художньо) - виглядає примітивно просто.
Графіка (технологічно) - виглядає рівня ігор 5-7 річної давності. На фоні цього системні вимоги викликають особливо багато запитань (в мене нормально все було в плані статерів, мб велике навантаження на проц, хоча 5600 це доволі хороший проц на сьогоднішній день - у вас же він?).
Стилістика - звичайна китайщина. От для прикладу
- спойлер
та
Інтерфейс - простий і форґівабл.
Дизайн персонажів - форґівабл, ніхто не запам'ятався бувально нічим, особливо хочеться відмітити пересвічену палітру із домінантним чорним кольором, таке враження що контраст просто скрутили в ноль. Цим ще розробники аркнайтсу грішать (домінантно чорними кольорами), але в них дизайн персонажів на голову вищий, та й контраст присутній.
Музика - ну таке, хіт ор міс, моментами хороші треки попадаються (наприклад бій з дзвоночерепахою), але зазвичай звучить якось зовсім неумісно. Досі є глітч коли одночасно грають 2 (а деколи й 3) треки і це реально підбішує.
Як вже вище пан зауважив - гра не дуже про скіл, бо в лейті можна просто все забрутфорсити, а в ерлі навіть там де тобі вистачить "скіла" прожали додж чи парі в потрібний момент - ти всерівно програєш, бо в тебе занадто низький дамаг і тобі просто не вистачить часу "заковиряти". Бойовкою мені навіть в соло левелін більше сподобалась, вона там більш динамічна та цікава.
Здоровенний (особисто для мене) плюс бойовки геншина була взаємодія елементів, до цього я таке бачив тільки в рагнарок онлайн 20ти річної давності (і там вона була дещо простіша), у вуві її просто проігнорили.
Сторі (можливо особисте, бо деяким людям включачи вас зайшло) - взагалі мимо мене, в тому ж соло левелін сторітелінг набагато кращий, та й взагалі сюжет цікавіший.
Англомовна озвучка - це ще одна сторона яку хочеться максимально обсварити обматюкати, діалоги якісь такі неживі, голоси без емоцій. Глянув на днях в англомовній озвучці grimgar і отримав купу задоволення, тут таке враження що войсовер записували під дулом пістолету..
-
Kirakishou
Member
Кафка. Потім Рей і Сакура. Але тут справа в тому, що я не хочу солити крутки до банера Кафки, бо я не знаю, що буде завтра. У мене зараз дуже бентежний період в житті. Певно, як і у багатьох, хто мешкає в Україні. Тому буду зливати крутки на всіх банерах з дівчатами.lewerlin: ↑ 12.06.2024 20:33Хто більше Вайфу?
З цих двох більше подобається Файрфлай, але не так зовнішністю, як "душею". По зовнішності більше заходить Джейд. Певно крутону Файрфлай, якщо повезе і виграю 50/50, то мені і на Джейд вистачить.
daesz
Мені сторі зайшла, але мені в цілому багато чого заходить, бо я люблю читати наукову фантастику та фентезі. Втім це не варте того, щоб витрачати час на ще одну китайську гачу з купою грінду. Ще не подобається, що в грі багато китайських імен. На відміну від японських, китайські мені важко запам'ятовуються і я буває не відразу розумію, про кого йде мова.
Навіть не знаю, що робити. Видалити гру, щоб не муляла. Чи почекати, поки вони її трохи пофіксять. Статери прям сильно помітні стали у відкритому світі. При цьому ні процесор по жодному ядру, ні відеокарта не завантажуються на 100%.
-
daesz
Member
Там дейлі не те щоб довго робились, але от івенти духота.Kirakishou: ↑ 12.06.2024 21:34 daesz
Мені сторі зайшла, але мені в цілому багато чого заходить, бо я люблю читати наукову фантастику та фентезі. Втім це не варте того, щоб витрачати час на ще одну китайську гачу з купою грінду. Ще не подобається, що в грі багато китайських імен. На відміну від японських, китайські мені важко запам'ятовуються і я буває не відразу розумію, про кого йде мова.
Навіть не знаю, що робити. Видалити гру, щоб не муляла. Чи почекати, поки вони її трохи пофіксять. Статери прям сильно помітні стали у відкритому світі. При цьому ні процесор по жодному ядру, ні відеокарта не завантажуються на 100%.
Поставив сьогодні tower of god глянути що воно таке. Хотів якусь простеньку брейнейефкєй гру. І вона наче й підпадає під "вимоши", але щось мені не дуже зайшла. Видалив після десь годинки (з переривами). Анімешку мб гляну, вона наче коротенька
Відправлено через 59 хвилин 57 секунд:
Що там відбувається в Китаї з АК?
-
JKrl
Member
лімітка W та завершення арки доктора
-
daesz
Member
Значить AKEF уже близькоJKrl: ↑ 12.06.2024 23:13 завершення арки доктора
Відправлено через 1 годину 8 хвилин 50 секунд:
Kirakishou: ↑ 12.06.2024 21:34 З цих двох більше подобається Файрфлай, але не так зовнішністю, як "душею".
-
Donate
Member
Не близько бо сiмпи там вже нанили що через 500 всi iх вайфу вже кинули копита. Тому там всi спiшно переписують сюжет
Головне щоб не переписали з якiстю вуви, коли у сценариста згорiла срака i вiн написав все навпаки
Ну i цифри там в мicячних пiдрахунках теж таке Вже писав особливо по китаю там крiнж пiдрахункiв
-
daesz
Member
Там всерівно виходить більше ніж 1.75х від іос+андроїдDonate: ↑ 13.06.2024 01:17 Ну i цифри там в мicячних пiдрахунках теж таке Вже писав особливо по китаю там крiнж пiдрахункiв
Donate: ↑ 13.06.2024 01:17 Не близько бо сiмпи там вже нанили що через 500 всi iх вайфу вже кинули копита. Тому там всi спiшно переписують сюжет
Там же є декілька ельфійок, а вони живуть дуже-дуже довго (точно довше 500 по АК лору), і ще дуріни (ті що "дворфи") також довгоживучі
Надіюсь, що вона вийде пошвидше. Єдина гача яка цікавить саме в плані сюжитки.
ГФЛ2 не дуже має популярність в Китаї - 550к судячи з травневого чарту, що не так вже й багато. Можуть через не дуже високу зацікавленість нею в Китаї відсрочити випуск глобала :с