Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
mumu
Member

Повідомлення

взяв таки moto edge 50pro
поки враження ок. Дисплей і його яскравість супер. Звичайні програми відкриває шустро(ютюб, меседжери). Турбо зарядка 125Вт - бомба, треба нові павербанки купити, бо зараз є до 30Вт.
Трошечки менший за g60, однією рукою простіше дотягнутись, але от без бампера затонкий, є проблема фантомних натиснень(може то я так звик тримати), з бампером за рахунок більшої площі граней і тримати зручніше, і працювати краще. Краще би більш ємкий акумулятор поставили і додали товщини.
Bender911
Member

Повідомлення

stereo: 15.06.2024 11:47 У кого какая статистика по просадке акума в айфонах? Я смотрю за пол года теряет 4-5% или это нормально считается что через 2 года уже надо менять ее?)
Це не питання чи айфону чи андроїду. Важливо який режим зарядки, яким током, яка температура використання. Я на 11 айфон часто заряджав від ноута поки він лежить поряд. Так він 1-2% за рік втрачав.

Почитайте матеріали про деградацію lion батарей на техніхних ресурсах, та зрозумієте що є добре, що ні. Кожен вибірає що йому важливіше: швидкість зарядки та зручність, чи не міняти батарею 5-6 років.
Deadpool
Member

Повідомлення

stereo: 15.06.2024 11:47У кого какая статистика по просадке акума в айфонах?
все від кількості ваших ціклів заряд-розряд залежить.
маю на руках іфон сє в якого вже закінчився гарантійний термін і 1% лише впала. його чисто як звонілку юзали. і мож раз на 3-5днів заряджали.
а з моїми сценаріями то міняв акуми на 5s, 6s+ не один раз за час використання, і за рік ушатував їх до стану що на морозі акум не тримає і рубається в захист.
бо бувало по два рази на день дозяряджав, і до слова таке ж саме було з сяомками, мі9т про і мі11лайт. акуми у всіх за рік-два можна ушатати, все залежить від ваших сценаріїв використання, які напряму впливають на кількість циклів заряда і ще саої зарядки, швидкої або повільної.

в цілому, середня кількість ціклів гарнатованих виробником, для літій акумів мобільних, це за 300циклів до 10-20% буде падіння ємності. в залежності від типа швидка чи повільна зарядка. далі, після 300циклів хімія вже просто на очах починає втрачати ємність, і там йде стрімке падіння.
usse
Junior

Повідомлення

7mindfields Добрий День. Мені подобається Realme 12 5g. Але інші відгуки, Ваш коментар не дуже рекомендують його через процес, який насправді є удосконалений HELIO G99. Але хіба є щось краще до 11.000 грн?

Бо я не знаю, ніби і хочеться придбати, подобається, але деякі коментарі розчаровують. Хоча з іншого боку аналогів не так багато з такими параметрами. Чи я помиляюсь?

Переважно хочу використовувати для інтернету, перегляду фільмів, ігри не так часто граю.
Vlaad13
Member

Повідомлення

14 pro - дуже часто грiвся в лiтку i вимикався :weep:
15 pro max - не грiеться i не вимикаеться, навiть на пляжi :super:
з телефоном все добре пiсля кiлькох мiсяцiв використання
(все добре окрiм цiни :weep: )
7mindfields
Member

Повідомлення

usse: 22.06.2024 08:11 7mindfields Добрий День. Мені подобається Realme 12 5g. Але інші відгуки, Ваш коментар не дуже рекомендують його через процес, який насправді є удосконалений HELIO G99. Але хіба є щось краще до 11.000 грн?

Бо я не знаю, ніби і хочеться придбати, подобається, але деякі коментарі розчаровують. Хоча з іншого боку аналогів не так багато з такими параметрами. Чи я помиляюсь?

Переважно хочу використовувати для інтернету, перегляду фільмів, ігри не так часто граю.
Вітаю. Основними критеріями мені моя поставила: тільки андроїд, нове, ips екран не менше за 6.5ʼʼ. Мав бюджет до 11к, вибору майже немає. Спочатку обирав між moto g54/g73 та realme 9 pro/realme 12 5g, купа скарг на збірку і якість екрану у мото, коротше зупинився на bbk (realme 12 5g)

Перше, що хочеться відмітити, ще той квест знайти нормальну европейську версію, якогось дива на олх та в дрібних інтернет магазинах продається ця модель тільки для руснявого ринку (там прям на задній коробці стікер), таке сміття я б точно не купував, тому довелося відписати/подзвонити десь в 4 інтернет магазини, поки я знайшов нормальну європейську версію, на момент придбання ціна складала 9к.

Мінімальне ревью
Плюси: безкоштовний чохол, плівка на екрані і зарядний пристрій ips непоганої якості з частотою оновлення 120гц, 8/256 памʼяті, автономності вистачає десь на два дні середнього використання (тільки вайфай, месенджери, перегляд веб сторінок, легкі ігри, 5.5 годин екрану і залишок батареї 45%), невелика вага для таких габаритів, відбиток на кнопці, спрацьовує швидко і майже без помилок, наявність нфсі, нормальне управління жестами (краще за lg g7).
Мінуси: гострі грані, super vooc замість qc/pd, системний та інтерфейс в деяких додатках все ще підлагує після останніх оновлень (незважаючи на 120гц), якість фото/відео в порівнянні з lg g7/iPhone 11 слабкіша, телефон відчутно теплий навіть в слабких іграх.
Звук динаміку звичайний, як у більшості китайфонів, не гучний.
Особиста думка, я б краще розглядав варіанти з oled екранами (пікселі, колишні флагмани від самсунгу) або iPhone 11 (якщо потрібен тільки ips)
Romani
Member

Повідомлення

stereo
Від початку листопаду минулого року і до тепер - 7 місяців. 99% показує. iPhone 15 pro
leif
Member

Повідомлення

у мене за 8 місяців на 15 про макс 125 циклів, 100%.

але тут вже вище все сказали.
Bender911: 17.06.2024 13:52Важливо який режим зарядки, яким током, яка температура використання.
ось це і визначає з якою швидкістю акум втомлюється.
viperest1
Member

Повідомлення

Від 14 лютого до сьогодні 54 рази заряджав. 100%.
stereo
Junior

Повідомлення

есть разница чем заряжать, оригинальным блоком живленя эпл и не оригинальным кроме цены х5?)
pelia
Member

Повідомлення

stereo: 03.07.2024 09:34 есть разница чем заряжать, оригинальным блоком живленя эпл и не оригинальным кроме цены х5?)
ага, коли заряджаєте не рідним блоком, то не відчуваєте емейзінг :lol:
7mindfields
Member

Повідомлення

stereo: 03.07.2024 09:34 есть разница чем заряжать, оригинальным блоком живленя эпл и не оригинальным кроме цены х5?)
Дуже абстрактне запитання, але так, різниця є (особливо якщо мова при сміття з алі), та й оригінальний блок на вторинному ринку на 5вт/12вт коштує 200-300грн, на 20вт вже дорожче звістно.
Donate
Member

Повідомлення

Це як купувати KCAS до твоєї улюбленої RTX 4090 :laugh:

Added in 2 minutes 17 seconds:
7mindfields: 03.07.2024 13:13
Дуже абстрактне запитання, але так, різниця є (особливо якщо мова при сміття з алі), та й оригінальний блок на вторинному ринку на 5вт/12вт коштує 200-300грн, на 20вт вже дорожче звістно.
Да можна просто пошукати блоки від телефонів сяомі, гуглівськіх юлчків повно і т.п. Я би тільки від самсунгу не брав вони щось останні дуже такої собі якості :laugh: Було би бажання, а знайти щось хороше можна :laugh:
heidfeld
Member

Повідомлення

Donate: 04.07.2024 18:22 Да можна просто пошукати блоки від телефонів сяомі, гуглівськіх юлчків повно і т.п. Я би тільки від самсунгу не брав
Та все это мусор. японское качество рулит viewtopic.php?f=26&t=277724
7mindfields
Member

Повідомлення

heidfeld: 04.07.2024 19:13
Donate: 04.07.2024 18:22 Да можна просто пошукати блоки від телефонів сяомі, гуглівськіх юлчків повно і т.п. Я би тільки від самсунгу не брав
Все ще готовий купити за 100грн, дам декілька днів на роздуми
OverPow
Member

Повідомлення

7mindfields: 04.07.2024 21:00
Все ще готовий купити за 100грн, дам декілька днів на роздуми
Якщо на 100 не погодиться, дам 80 грн.
Donate
Member

Повідомлення

В якому місці? Що там у японців може бути теоретично краще? :laugh:
Незємний кабель з феррітовим кільцем? Оце інновації :lol:
7mindfields
Member

Повідомлення

Donate: 04.07.2024 21:20
Цвітіння сакури
heidfeld
Member

Повідомлення

Donate: 04.07.2024 21:20
кидал в той теме разбор зарядок, всякий мусорный Anker и тому подобное барахло даже и не близко по качеству viewtopic.php?p=3777581#p3777581 ну и дальше читай.
pelia
Member

Повідомлення

блін, як я міг пропустити таку перлину, настрій одразу піднявся, дякую за лінк, підписався на тему :rotate:
а по факту ви вже тут рекомендували ту "японську якість" у вигляді kyocera, це на стільки якісні захищені телефони, що вмирають після того як на них падають, коли телефон лежить у кишені пуховика, вмирають назавжди :D
Відповісти