Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
JKrl
Member
Якщо трошки росширити прайс, Samsung s21 fe на олх за 10500 та меньше буває.
-
sselesnes
Member
S21 заміна дісплея AMOLED 8000-10000 грн
M33 заміна дісплея IPS 1500-2000 грн
M33 заміна дісплея IPS 1500-2000 грн
-
YumaX
Member
Питання було про якісну qi не за всі гроші світу, mi stand чудовий, перевірений варіант, головне потужніший і дешевший за обраний піксель, якщо ставити на ніч, то поф, але якщо в час грає роль то mi, однозначно.kolesnukm: ↑ 11.06.2024 11:05все залежить від ціни, якщо взяти його на ebay чи amazon із доставкою за 800
-
JKrl
Member
в мене спеціфіка задачи - докстанція на роботі, бо мені треба часто відходити по справам від компа, а тикати кабелем таке собі.YumaX: ↑ 12.06.2024 17:01Питання було про якісну qi не за всі гроші світу, mi stand чудовий, перевірений варіант, головне потужніший і дешевший за обраний піксель, якщо ставити на ніч, то поф, але якщо в час грає роль то mi, однозначно.kolesnukm: ↑ 11.06.2024 11:05все залежить від ціни, якщо взяти його на ebay чи amazon із доставкою за 800
алсо, щось сортував фотки і наткнувся на один і той же київській краєвід зі сяомі і пікселя.
сяомі
- спойлер
- спойлер
-
kolesnukm
Member
Так піксель теж не поганий і перевірений варіант, якщо не вмре))), в мене із жодним із пікселів не було з ним проблем. Ну і мі стенд не дуже і дешевий виходить якщо докупити нормальний блок зарядки, він прикольний якщо телефон підтримує дійсну швидку нормальну зарядку а якщо роль грає час то простіше вже і кабелем )YumaX: ↑ 12.06.2024 17:01Питання було про якісну qi не за всі гроші світу, mi stand чудовий, перевірений варіант, головне потужніший і дешевший за обраний піксель, якщо ставити на ніч, то поф, але якщо в час грає роль то mi, однозначно.kolesnukm: ↑ 11.06.2024 11:05все залежить від ціни, якщо взяти його на ebay чи amazon із доставкою за 800
-
7mindfields
Member
Тільки ipsJKrl: ↑ 12.06.2024 16:11 Якщо трошки росширити прайс, Samsung s21 fe на олх за 10500 та меньше буває.
Ексіноси одразу ніDimaNeroda: ↑ 12.06.2024 15:47З таким юзкейсом Galaxy M33 5G ще подивіться. Усі параметри підходять, які ви на попередній сторінці зазначили.7mindfields: ↑ 12.06.2024 12:35 Не хоче айфон, тому що «це не андроїд», незважаючи на базовий юзкейс по типу месенджери, перегляд ютубу, декілька слабких ігор
-
akr
Member
Купив після 6-го пікселя Poco x6 pro
Не гріїться, зв'язок ловить, богато потужності, швидка зарядка, ldac, тонкі рамки, чехол, блок, плівка - купуєш і не болить голова, все в комлекті
Але немає беспровода і тактильно програє пікселю
На піксель, через зв'язок, більше не повернусь
Не гріїться, зв'язок ловить, богато потужності, швидка зарядка, ldac, тонкі рамки, чехол, блок, плівка - купуєш і не болить голова, все в комлекті
Але немає беспровода і тактильно програє пікселю
На піксель, через зв'язок, більше не повернусь
-
sonhador93
Member
Добрый день. Посоветуйте какой б/у телефон взять на замену oneplus 5t? Интересует камера. Iphone 13 за 15000 грн можно купить или смотреть на 12? Есть ли отличия в камере? Или присмотреться к китаю?
-
sselesnes
Member
akr proximity / датчик наближення віртуальний - як відчуття?
-
JKrl
Member
у айфонов нормальная камера, по современным меркам, с 15 начинается. разницы между 12 и 14 никакой.sonhador93: ↑ 14.06.2024 09:28 Добрый день. Посоветуйте какой б/у телефон взять на замену oneplus 5t? Интересует камера. Iphone 13 за 15000 грн можно купить или смотреть на 12? Есть ли отличия в камере? Или присмотреться к китаю?
S22+ за 15-16к с олх фоткает заметно лучше (если нет специальных требований, например снимать детей в темноте).
пиксель 7 про фоткает отлично, есть 5х, но как телефон такое себе. тоже можно найти за 15 и меньше.
-
akr
Member
sselesnes
Поганенько
Часто працює як треба, іноді взагалі не відпрацьовує
Поганенько
Часто працює як треба, іноді взагалі не відпрацьовує
-
sselesnes
Member
akr знайомий мучиться з якимось Xiaomi. Ось перепитав - може вони вже покращили алгоритми.
-
JKrl
Member
це біда з усіма сяомі після 2021 року. навіть с ультрами.sselesnes: ↑ 14.06.2024 20:09 akr знайомий мучиться з якимось Xiaomi. Ось перепитав - може вони вже покращили алгоритми.
-
Filabatya
Member
JKrl
в прошкав вона раніше починається
в прошкав вона раніше починається
-
Deadpool
Member
воно майже в кожній моделі має косяки з датчиком.sselesnes: ↑ 14.06.2024 11:04датчик наближення віртуальний - як відчуття?
----
до слова про датчик отой гадоссний.
на днях розібрав мі11_лайт _5г, зняв дисплейний модуль і заглянув за нього, шкода я фотки не зробив, моє упущення.
короче я поняв якого біса в випадку 11лайт датчик починає глючити.
там же за дисплеєм іде отой датчик, в модулі навіть спец виріз, так ось через щілину динаміка, виявилось, просто дофігаща пилюки набивається з часом, і вона, незважаючи на невеликий бортик, потрапляє на сенсор і відкриту частину дисплея, всіляко налипаючи. відповідно роблю припущення, що звідти і ще додатково ноги теж ростуть, чого воно починає глюкавить, бо просто забруднюється, а щоби почистити це треба розбирати пів смартфона, і відклеювати від рамки модуль дисплея.
П.С. розбирав по причині що присів під стола, поліз пк ковиряти, коли виліз дістав телефона а на дисплеї полоси вертикальні, гаплик короче, розбирав дивитись шо там і як, наразі замовив дисплей і акум, заодно заміню. бо акум тримає менше за древнього 6s+
-
DuckRider
Member
Стандартий пікселівський фільтр. Наляпати дурнуватих темних плям тем де їх нема.JKrl: ↑ 12.06.2024 21:00в мене спеціфіка задачи - докстанція на роботі, бо мені треба часто відходити по справам від компа, а тикати кабелем таке собі.YumaX: ↑ 12.06.2024 17:01
Питання було про якісну qi не за всі гроші світу, mi stand чудовий, перевірений варіант, головне потужніший і дешевший за обраний піксель, якщо ставити на ніч, то поф, але якщо в час грає роль то mi, однозначно.
алсо, щось сортував фотки і наткнувся на один і той же київській краєвід зі сяомі і пікселя.
сяоміпіксель
- спойлер
- спойлер
-
AlteaXL
Member
маю Poco x6 (який є в списку), датчик віртуальний (один раз коли говорив лежачи не спрацював, більше нарікань не маю)sselesnes: ↑ 15.06.2024 08:52 Попередньо Xiaomi список з фізичними датчиками наближення proximity (вибірково перевірив з 4pda відгуки)
-
stereo
Junior
У кого какая статистика по просадке акума в айфонах? Я смотрю за пол года теряет 4-5% или это нормально считается что через 2 года уже надо менять ее?)
-
7mindfields
Member
iPhone 11 - з 94% до 82% за два з половиною роки, але я заряджаю тільки комплектними 1А блочком і кабелем від iPhone se2016stereo: ↑ 15.06.2024 11:47 У кого какая статистика по просадке акума в айфонах? Я смотрю за пол года теряет 4-5% или это нормально считается что через 2 года уже надо менять ее?)