так а с чего ты думаешь что это не надо тогда а не думаешь что некоторые воспринимают эти функция по умолчанию в домашнем роутере ?Scoffer: ↑ 07.06.2024 17:15 bes
Ну ти нормальний взагалі? Треба перечисляти всі мільярд функцій, котрі тобі не потрібні, чи може все таки ті що потрібні?
Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
bes
Member
-
Scoffer
Member
bes
Роутер це не медіацентр щоб такі функції були за замовчуванням. У роутера інше завдання. Може йому і каву ще за замовчуванням заварювати?
Роутер це не медіацентр щоб такі функції були за замовчуванням. У роутера інше завдання. Може йому і каву ще за замовчуванням заварювати?
-
bes
Member
будет спрос будет и кофе делатьScoffer: ↑ 07.06.2024 17:21 bes
-
_clawfinger_
Member
Стосовно онлайна. То є підписка епл тв, там до речі є можливість дивитися офоайн, завантаживши фільм, або серіал. Чекаю поки з дому прийде юсб німе диск, підключатиму й завантажуватиму туди на диск. Через старлінк качатиму, а потім дивитимусь, бо на сході мобільний інет хоч й швидко працює, але постійно тупить, через це онлайн дивитися неможливо.
До речі, у мегого теж є функція завантажити офлайн й дивитися.
Це в Україні таке популярне, вінт в юсб й в роутер, ну й в інших сусідніх країнах теж. А в світі дивляться онлайн через підписку.
Якщо комусь не вистачає сервісу де можна всі серіали подивитися, щоб не мати купу підписок.
Це означає що у людини дуже багато вільного часу, навіть дуже багато, й вона його вбиває переглядами серіалів.
Може варто чогось таки навчитись використавши з користю вільний час? Щоб заробляти достатньо й не паритись стосовно вартості підписок? Питання риторичні.
Та навіть в зсу на другій лінії платять 50к. До речі проблем із світлом нема, є зарядні станції й генератор. Ну й інтернет завжди працює через старлінк.
У деяких підрозділах хлопці самі собі купують старлінк, разом скидаються. Щоб сидячі в укритті не сумно було.
До речі, у мегого теж є функція завантажити офлайн й дивитися.
Це в Україні таке популярне, вінт в юсб й в роутер, ну й в інших сусідніх країнах теж. А в світі дивляться онлайн через підписку.
Якщо комусь не вистачає сервісу де можна всі серіали подивитися, щоб не мати купу підписок.
Це означає що у людини дуже багато вільного часу, навіть дуже багато, й вона його вбиває переглядами серіалів.
Може варто чогось таки навчитись використавши з користю вільний час? Щоб заробляти достатньо й не паритись стосовно вартості підписок? Питання риторичні.
Та навіть в зсу на другій лінії платять 50к. До речі проблем із світлом нема, є зарядні станції й генератор. Ну й інтернет завжди працює через старлінк.
У деяких підрозділах хлопці самі собі купують старлінк, разом скидаються. Щоб сидячі в укритті не сумно було.
-
Tesseract
Member
Підписки - це взагалі не варіант. На нетфліксі з українською озвучкою дай боже два відсотки усього контенту. HBO - 0%, Disney - 0%, Amazon - 1%, Apple - 1%, Google 0,1% (ніколи не бачив у них фільмів з українською озвучкою, але кажуть що бувають). Скільки серіалів було, де українську робили лише добровольці типу Цікава Ідея чи DniproFilm, з недавнього Fallout до прикладу.
На піратських сайтах по-перше якість жахлива, а по-друге як правило немає закачки. Якщо й є, то це той же торент.
От і лишається, що в поточних умовах торент + зовнішній диск - це найкращий варіант щось подивитись.
На піратських сайтах по-перше якість жахлива, а по-друге як правило немає закачки. Якщо й є, то це той же торент.
От і лишається, що в поточних умовах торент + зовнішній диск - це найкращий варіант щось подивитись.
-
crumd
Member
Долго рассказывали что подписка лучше чем usb hdd к роутеру, но даже Микротик прикрутил dlna в последней версии RouterOS. В то время когда роутер с диском считаются стандартом в ТП-Линк и Асус. Получается что Микротик отстает от конкурентов. Эволюция использования usb в роутерах - от принт-серверов и 3g/4g модемов к медиацентру и файлохранилищу с доступом локально и удаленно.
-
Tesseract
Member
Навіть в європах і америках у людей сотні гігабайт власного контенту. Починаючи з фоточок та відосиків з днів народжень дітей, і до важливих документів, які страшно втратити. Тому навіть для них наявність USB є плюсом.
-
tablestikus
Member
З цим всим прекрасно справляється звичайни зовнішній хдд з езернетом якщо хочется максимально зекономити. Займає місце ну десь як два 3,5'' HDD. І воно зручніше і все працює з коробки.Avenger80: ↑ 07.06.2024 13:28 tablestikus
Я каждый день пользуюсь HDD присоединённым к роутеру, прям каждый день. Связь такая - комп (торрент) - переброска по сети сериала на жесткий диск роутера - просмотр с этого жесткого диска 24 часа в сутки с помощью медиаприставки подсоединённой к телевизору. Точно так же можно на этот диск перебрасывать программы, файлы и т.д. и т.п. и работать с ними независимо от других компов, просто как буфер, перевалочная база. Профит - не надо запускать комп, не надо бегать к телевизору с HDD, жесткий диск роутера готов 24 часа в сутки выдавать информацию (включается автоматически только по запросу на него). Реально очень удобно. Да, микротиковцы скажут - так NAS нужен. Он мне не нужен - денег на него нет, больше места занимает по сравнению с внешним HDD, больше электричества жрёт. А внешний жесткий диск был в наличии - подсоединил к роутеру и пользуюсь в своё удовольствие вот уже 4,5 года.
Отправлено спустя 4 минуты 28 секунд:
Вони в чендж-лозі 7.13 на самому початку писали про це:bes: ↑ 07.06.2024 15:26да реально ты был прав, обновился. Медиа еще сделали так что даже я смог разобраться. DLNA работает теперь вообще пушкаtablestikus: ↑ 07.06.2024 12:57 Значить спочатку оновись до 7.12.1, там же було розділення пакетів здається в 7.13 і для оновлення до нього треба була остання перед ним прошивка.
1. When upgrading by using "check-for-updates", all versions earlier than 7.12 will display 7.12 as the latest available version. Upgrade from v7.12 to v7.13 or later versions must be done through 7.12 in order to convert wireless packages automatically. Fresh installation with Netinstall or manual package installation works in the same manner as always.
Отправлено спустя 3 минуты 9 секунд:
Я теж ретроград і не можу дивитися мило в онлайні ))) Тому 20Тб сторейдж тримаю)))Scoffer: ↑ 07.06.2024 16:31 У тебе реально застаріле років на 10 використання інету, а може на всі 15, а ти з піною у рота доводиш що воно у всіх таке Так от ні, не таке.
Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
По Київу в середньому від 250 до 400грн за гігабіт.bes: ↑ 07.06.2024 16:50это где такие цены? вот зашел посмотрел у своего провайдераScoffer: ↑ 07.06.2024 16:31 bes
А чого не за 7 тисяч гривень? Шо за маячня? Гігабітний інет коштує 250 гривень, стомегабітний 200. Страшнюча вигода що капець просто.
-
Scoffer
Member
На роутері?)))))))tablestikus: ↑ 07.06.2024 20:42Тому 20Тб сторейдж тримаю
-
Avenger80
Member
Scoffer
У нас в Харькове гигабитный инет - 400грн в месяц у основных провайдеров инета. Я плачу - 200грн за 200Мбит/c. В два раза больше платить за гигабитный инет не собираюсь. И так много всяких расходов. А тем более за всякие ещё подписки. В общем, всё зависит от платёжеспособности. Готов налево-направо сорить деньгами - пожалуйста - Netflix, Megogo, Youtube Premium и т.д. и т.п. по списку. Но у многих в стране не такое положение. Поэтому на помощь приходят старые добрые торренты с любым качеством и бесплатно.
У нас в Харькове гигабитный инет - 400грн в месяц у основных провайдеров инета. Я плачу - 200грн за 200Мбит/c. В два раза больше платить за гигабитный инет не собираюсь. И так много всяких расходов. А тем более за всякие ещё подписки. В общем, всё зависит от платёжеспособности. Готов налево-направо сорить деньгами - пожалуйста - Netflix, Megogo, Youtube Premium и т.д. и т.п. по списку. Но у многих в стране не такое положение. Поэтому на помощь приходят старые добрые торренты с любым качеством и бесплатно.
Востаннє редагувалось 07.06.2024 21:15 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
-
bes
Member
Да я увидел что Киевстар если я правильно понял дает порт гигабитный за 200 грн в месяц можно было бы и попробовать просто мне не так сильно надо я раз в месяц что то скачаю мне не срочноtablestikus: ↑ 07.06.2024 20:42 По Київу в середньому від 250 до 400грн за гігабіт.
-
KLUZO
Junior
Добрий вечір. Порадьте будь ласка роутер 5GHz. Можу купити і на аліекспрес. На розгляді поки Xiaomi Router AX3000T і чи нормальний він?
-
Avenger80
Member
KLUZO
Ну всё тебе капец сейчас будет... Ты что не читал форум пару страниц назад?
Отправлено спустя 3 минуты 19 секунд:
tablestikus
А если у меня был внешний HDD до роутера? И порт USB случайно подвернулся в роутере? То почему бы не попробовать такую вещь, тем более лично у меня этот порт работал более чем (по скорости и возможностям), это не порт USB на более ранних Микротиках (чисто для галочки). А вообще, это всё фигня наш весь этот спор, диалог, дискуссия. Кто как привык пользоваться, так и пользуется. Я, к примеру, уверен, что вы никогда в жизни не пользовались USB портом в нормальном роутере, который для этого был хоть как-то оптимизирован, а не для галочки прилеплен. Точно так я не пользовался NAS и т.д. В общем, у каждого свой опыт.
Ну всё тебе капец сейчас будет... Ты что не читал форум пару страниц назад?
Отправлено спустя 3 минуты 19 секунд:
tablestikus
А если у меня был внешний HDD до роутера? И порт USB случайно подвернулся в роутере? То почему бы не попробовать такую вещь, тем более лично у меня этот порт работал более чем (по скорости и возможностям), это не порт USB на более ранних Микротиках (чисто для галочки). А вообще, это всё фигня наш весь этот спор, диалог, дискуссия. Кто как привык пользоваться, так и пользуется. Я, к примеру, уверен, что вы никогда в жизни не пользовались USB портом в нормальном роутере, который для этого был хоть как-то оптимизирован, а не для галочки прилеплен. Точно так я не пользовался NAS и т.д. В общем, у каждого свой опыт.
-
tablestikus
Member
старлінк досить швидко тебе вжарить за торрент і буде погрожувати заблокувати інет. проходив вже на двох терміналах в різних офісах де народ користувався ними як своїм домашнім провідним інетом._clawfinger_: ↑ 07.06.2024 17:59 Через старлінк качатиму, а потім дивитимусь, бо на сході мобільний інет хоч й швидко працює, але постійно тупить, через це онлайн дивитися неможливо.
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
звісно ні, на компі. давно хочу перейти на nas - але готового компактного рішення під мої побажання нема, а робити самозбір - все рівнор виходить одоробло великеScoffer: ↑ 07.06.2024 20:47На роутері?)))))))tablestikus: ↑ 07.06.2024 20:42Тому 20Тб сторейдж тримаю
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
у мене жодного разу такого в голові не проскакувало) Воно тупо ніяк не може моїх забаганок покрити і вигляда не більше як непотрібна іграшка.Avenger80: ↑ 07.06.2024 21:21 tablestikus
-
Avenger80
Member
tablestikus
А мои желания покрывает. Домашнее хранилище, DLNA, FTP, WebDav. Мне пока больше ничего и не надо.
А мои желания покрывает. Домашнее хранилище, DLNA, FTP, WebDav. Мне пока больше ничего и не надо.
-
Scoffer
Member
tablestikus: ↑ 07.06.2024 21:37але готового компактного рішення під мої побажання нема, а робити самозбір - все рівнор виходить одоробло велике
Ти ТЗ в темі про наси опиши, там тих компактних кейсів мільйони.
-
tablestikus
Member
мене щось таке по розмірам треба під пару винтів)Scoffer: ↑ 07.06.2024 21:45tablestikus: ↑ 07.06.2024 21:37але готового компактного рішення під мої побажання нема, а робити самозбір - все рівнор виходить одоробло велике
Ти ТЗ в темі про наси опиши, там тих компактних кейсів мільйони.
https://hotline.ua/ua/computer-setevye- ... ds224plus/
це десь неможливо окрім лютого колхозу який я не хочу
-
_clawfinger_
Member
tablestikus
Я на телефоні, тож ніяких торентів, та й про політику Старлінка стосовно торентів, в курсі.
У мене підписка епл тв, там є можливість закачувати та дивитися офлайн. В цьому ідея, розширити через флешку пам’ять телефону. Завантажити й зберегти там, а у вільний час дивитися офлайн й не паритись стосовного якості мобільного інету.
Я на телефоні, тож ніяких торентів, та й про політику Старлінка стосовно торентів, в курсі.
У мене підписка епл тв, там є можливість закачувати та дивитися офлайн. В цьому ідея, розширити через флешку пам’ять телефону. Завантажити й зберегти там, а у вільний час дивитися офлайн й не паритись стосовного якості мобільного інету.
-
tablestikus
Member
_clawfinger_
я чесно намагався в підписки але не зміг. Дружині наприклад і просто нетфлікса вистача дивитися що там є, а мені більше хочется дивитися не те що є - а те що я хочу. але там вже в штатах пішли підвижки по операторам домашнім що пропонують тарифний план де включено декилька підписок на різні онлайн-сервіси. Як таке буде більш масове я думаю мені набагато буде зручніше цим спробувати покористуватися.
хоча моя мрія - я плачу за доступ до всього - а там в залежності від того чий контент я дивлюся - частина грошей підписки іде тому сервісу
я чесно намагався в підписки але не зміг. Дружині наприклад і просто нетфлікса вистача дивитися що там є, а мені більше хочется дивитися не те що є - а те що я хочу. але там вже в штатах пішли підвижки по операторам домашнім що пропонують тарифний план де включено декилька підписок на різні онлайн-сервіси. Як таке буде більш масове я думаю мені набагато буде зручніше цим спробувати покористуватися.
хоча моя мрія - я плачу за доступ до всього - а там в залежності від того чий контент я дивлюся - частина грошей підписки іде тому сервісу
-
Scoffer
Member
tablestikus
Ну і бери таке, воно на целероні. Є такі ж на айкорах і райзенах.
Або щось типу цього
https://www.amazon.com/AOOSTAR-Computer ... M4DW5?th=1
Ну і бери таке, воно на целероні. Є такі ж на айкорах і райзенах.
Або щось типу цього
https://www.amazon.com/AOOSTAR-Computer ... M4DW5?th=1