Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
Scoffer
Member
crumd
Тобто мікрот ми в очі не бачили, але засуджуємо?
Для базового налаштування там є квіксет, котрий навіть простіше за ваші асуси. Всі параметри в одному вікні.
Виходити за межі квіксета треба для чогось більш цікавого ніж втикнути провід від провайдера і роздати вафлю.
Для базового налаштування там є квіксет, котрий навіть простіше за ваші асуси. Всі параметри в одному вікні.
Виходити за межі квіксета треба для чогось більш цікавого ніж втикнути провід від провайдера і роздати вафлю.
-
Avenger80
Member
Scoffer
Вот что говорит о Микротиках - Моя справа- адмін:
Вот что говорит о Микротиках - Моя справа- адмін:
- спойлер
-
bes
Member
ладно расскажи как через квиксет подключить HDD к нему, прямо там легче чем в вашем АсусеScoffer: ↑ 07.06.2024 11:30 crumd
-
tablestikus
Member
так все давно написано і можна користуватисяcrumd: ↑ 07.06.2024 11:25А что мешает Микротику написать pdf юзергайд на сотню страниц по подключению и базовым настройкам роутера в качестве раздатчика интернета после покупки? Как это делают ТП-Линк, Асус, Тенда и другие нормальные производители роутеров.Scoffer: далі все гуглиться за пару хвилин.
А если кому-то нужны расширенные настройки - добро пожаловать шариться в Гугле.
https://help.mikrotik.com/docs/display/ROS/RouterOS
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
не треба до роутера підключати хддbes: ↑ 07.06.2024 12:15ладно расскажи как через квиксет подключить HDD к нему, прямо там легче чем в вашем АсусеScoffer: ↑ 07.06.2024 11:30 crumd
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
після фраз що мікротик може згоріте через направильне налаштування wi-fi можна цього "експерта" закопувати.
ну а те що я ще років 7 назад через гуй міняв мак чувак звістно тупо бреше
-
_clawfinger_
Member
Зміна мака в квіксеті через гуй є навіть в rb 2011, а це роутер ще тих часів коли всі сиділи на 2.4Ггц й не було ніяких 5, 6, й тим паче 7 версій вафлі.
-
tablestikus
Member
ну а те що якщо купити його то треба когось хто буде постійно переналаштовувати взагалі епік - що там переналаштовувати постійно я ніяк не можу припустити. он всі родичи сидять роками на мікротах - там максимум оновлювати прошивку час від часу і все._clawfinger_: ↑ 07.06.2024 12:28 Зміна мака в квіксеті через гуй є навіть в rb 2011, а це роутер ще тих часів коли всі сиділи на 2.4Ггц й не було ніяких 5, 6, й тим паче 7 версій вафлі.
-
bes
Member
Кому не надо ? Если тебе то не подключай. Там они в базовую прошивку уже даже dlna хотят добавить значит кому то надоtablestikus: ↑ 07.06.2024 12:20 не треба до роутера підключати хдд
Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
И сколько твой родственник сами его настроили без тебя ?tablestikus: ↑ 07.06.2024 12:35 он всі родичи сидять роками на мікротах
-
tablestikus
Member
нікому не треба городити цей колхозbes: ↑ 07.06.2024 12:45Кому не надо ? Если тебе то не подключай. Там они в базовую прошивку уже даже dlna хотят добавить значит кому то надоtablestikus: ↑ 07.06.2024 12:20 не треба до роутера підключати хдд
-
Scoffer
Member
bes
Нікому не треба. Атавізм якийсь. За ціну твого винта можна роки на два підписку онлайну оформити на якийсь мегого. А локально у провайдерів і того дешевше.
Нікому не треба. Атавізм якийсь. За ціну твого винта можна роки на два підписку онлайну оформити на якийсь мегого. А локально у провайдерів і того дешевше.
-
bes
Member
Да обновить вообще нефиг делать, я вчера пытался обновить до 7.15 раза три прошивку заливал - перезагружал. Прошивка пропадает с роутер и он не обновляется. Просто все интуитивно понятноtablestikus: ↑ 07.06.2024 12:35 там максимум оновлювати прошивку час від часу і все.
-
tablestikus
Member
Scoffer
Та ні - якщо хочеться медіасторейдж домашній - то вже краще купити зовнішній хдд з езернетом чи нас чи самому зібрати нас.
Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Та ні - якщо хочеться медіасторейдж домашній - то вже краще купити зовнішній хдд з езернетом чи нас чи самому зібрати нас.
Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Нажми Download&Install і оновлюйся. Телепати у відпустці. А краще продай його. Він не потрібен.bes: ↑ 07.06.2024 12:49Да обновить вообще нефиг делать, я вчера пытался обновить до 7.15 раза три прошивку заливал - перезагружал. Прошивка пропадает с роутер и он не обновляется. Просто все интуитивно понятноtablestikus: ↑ 07.06.2024 12:35 там максимум оновлювати прошивку час від часу і все.
-
bes
Member
tablestikus: ↑ 07.06.2024 12:46нікому не треба городити цей колхозbes: ↑ 07.06.2024 12:45
Кому не надо ? Если тебе то не подключай. Там они в базовую прошивку уже даже dlna хотят добавить значит кому то надо
все продают как киллер фичу подключение по USB, что можно через торрент сразу на роутер скачать, раздать. Сидят два чувака рассказывают что никому это не надо Типичное обсуждение где каждый хвалит свое болото. Вопрос даже не в том был надо это кому то или нет а как это сделать через квиксет если как выше сказали через него все можно настроить как на Асусе в два клика.Scoffer: ↑ 07.06.2024 12:47 bes
Отправлено спустя 34 секунды:
так до 7.12.1 предлагает обновится а не до 7.15tablestikus: ↑ 07.06.2024 12:51 Нажми Download&Install і оновлюйся. Телепати у відпустці. А краще продай його. Він не потрібен.
Отправлено спустя 1 минуту :
ну да это же не колхоз городить, надо же целый НАС с розеткой провести куда то а не подключить просто HDD к роутеруtablestikus: ↑ 07.06.2024 12:51 то вже краще купити зовнішній хдд з езернетом чи нас чи самому зібрати нас.
-
IvanCh
Member
все таки давайте не забувати що це не форум домогосподарок. якщо вам важко настроїти міктот через квіксетbes: ↑ 07.06.2024 12:45 И сколько твой родственник сами его настроили без тебя ?
то ви явно помилилися формумом.
П.с доречі перепрошитивати всякі китайські роутери на європейську прошивку складніше і більш небезпечніше ніж квіксет мікротіка.
особливо простим юзерам. але це чомусь рекомендують без зазрєній совєсті. а мікрот складний да
-
bes
Member
наверное речь шла об антеннах, без которых роутеры микротик не рекомендуется включать сам производительtablestikus: ↑ 07.06.2024 12:20
після фраз що мікротик може згоріте через направильне налаштування wi-fi можна цього "експерта" закопувати.
-
tablestikus
Member
Значить спочатку оновись до 7.12.1, там же було розділення пакетів здається в 7.13 і для оновлення до нього треба була остання перед ним прошивка.bes: ↑ 07.06.2024 12:54так до 7.12.1 предлагает обновится а не до 7.15tablestikus: ↑ 07.06.2024 12:51 Нажми Download&Install і оновлюйся. Телепати у відпустці. А краще продай його. Він не потрібен.
Отправлено спустя 43 секунды:
А є роутери де рекомендують запускати без антен? 0_оbes: ↑ 07.06.2024 12:55наверное речь шла об антеннах, без которых роутеры микротик не рекомендуется включать сам производительtablestikus: ↑ 07.06.2024 12:20
Востаннє редагувалось 07.06.2024 12:58 користувачем tablestikus, всього редагувалось 1 раз.
-
bes
Member
Да знаешь кто то наслушается таких экспертов который пишут что через квиксет все настраивается как в Асусе а потом придет всунет HDD в порт и все магия квиксета закончится. А потом сюда зайдет за советом ему расскажут та зачем оно надо - Мегого покупай, нас ставь и все такоеIvanCh: ↑ 07.06.2024 12:55все таки давайте не забувати що це не форум домогосподарок. якщо вам важко настроїти міктот через квіксетbes: ↑ 07.06.2024 12:45 И сколько твой родственник сами его настроили без тебя ?
-
tablestikus
Member
той хдд потрібен навіть тут на форумі двом калікам яких покусали маркетологи. Кому треба той знає що йому треба і городить нас, а хтось страждає з тикання в юсб і потім бігає з цим як з якоють кіллер-фічею.bes: ↑ 07.06.2024 12:58Да знаешь кто то наслушается таких экспертов который пишут что через квиксет все настраивается как в Асусе а потом придет всунет HDD в порт и все магия квиксета закончится. А потом сюда зайдет за советом ему расскажут та зачем оно надо - Мегого покупай, нас ставь и все такоеIvanCh: ↑ 07.06.2024 12:55
все таки давайте не забувати що це не форум домогосподарок. якщо вам важко настроїти міктот через квіксет
-
bes
Member
я если честно кроме этого предупреждения от микротика на других даже не видел и судя по тому как я видел хейт в эту сторону то это чисто фишка ихtablestikus: ↑ 07.06.2024 12:57 А є роутери де рекомендують включати без антен? 0_о
Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
куда бегает? по сети на него нельзя ничего перекинуть ? от NAS мне как раз не надо для просмотра одного фильма раз в пол годаtablestikus: ↑ 07.06.2024 13:00 хтось страждає з тикання в юсб і потім бігає з цим як з якоють кіллер-фічею.
-
tablestikus
Member
на всіх wi-fi девайсах не тіки роутерів всіх виробників. вмикання без антен - 99% що можна викидувати і ідти купляти новий.bes: ↑ 07.06.2024 13:02я если честно кроме этого предупреждения от микротика на других даже не видел и судя по тому как я видел хейт в эту сторону то это чисто фишка ихtablestikus: ↑ 07.06.2024 12:57 А є роутери де рекомендують включати без антен? 0_о
-
bes
Member
не знаю тп линк можно https://www.tp-link.com/ru/support/faq/454/tablestikus: ↑ 07.06.2024 13:03на всіх wi-fi девайсах не тіки роутерів всіх виробників. вмикання без антен - 99% що можна викидувати і ідти купляти новий.bes: ↑ 07.06.2024 13:02
я если честно кроме этого предупреждения от микротика на других даже не видел и судя по тому как я видел хейт в эту сторону то это чисто фишка их