http://sunhans.com/panel/client/product.php?item=1316Scoffer: А що зараз є путнього серед мобільних (з аккумом) роутерів 4жо + вайвай?
Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
crumd
Member
-
Avenger80
Member
bes
Но с другой стороны, реальному пользователю по фиг, что там внутри, если он работает отлично и показывает шикарные скорости, покрытие. Я иногда не понимаю другого, к примеру, показывают обзор роутера того же Asus, стоит до фига, выглядит тоже очень дорого-богато, а при тестах показывает скорости намного меньше того же Сяоми. Хотя оба wifi 7, но Сяоми даже не wifi 7, wifi 6 и то быстрее оказывается. Фиг поймёшь. Да, ПО лучше у Asus, но как так получается, что по скорости и покрытию Сяоми делает другие роутеры?
Но с другой стороны, реальному пользователю по фиг, что там внутри, если он работает отлично и показывает шикарные скорости, покрытие. Я иногда не понимаю другого, к примеру, показывают обзор роутера того же Asus, стоит до фига, выглядит тоже очень дорого-богато, а при тестах показывает скорости намного меньше того же Сяоми. Хотя оба wifi 7, но Сяоми даже не wifi 7, wifi 6 и то быстрее оказывается. Фиг поймёшь. Да, ПО лучше у Asus, но как так получается, что по скорости и покрытию Сяоми делает другие роутеры?
-
0kie
Member
С роутера не позвонишь, а с мобилки - запросто. Основной бонус.Ostin: ↑ 05.06.2024 11:37бонусом іде автономність у випадку перебоїв зі світлом.
Ну а что - смысл продавать за копейки морально устаревший смартфон, если ему можно найти достойное применение за бесплатно?
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
Особенно китайские, где нет ограничений на излучатель.Avenger80: ↑ 05.06.2024 11:59по скорости и покрытию Сяоми делает другие роутеры?
-
Avenger80
Member
0kie
Так в основном китайские версии и покупают. Если бы свести вместе Технозон и Моя справа - адмін. Я ничего не имею против роутеров Asus (сам хочу в будущем купить что-то из этой марки), но вот эта какая-то предвзятость у блогера иногда вводит в недоумение просто. Я иногда смотрю его обзоры и вижу какие-то перекосы. Если обозревается роутер Asus и явно видно какой-то косяк, какая-то сырость, он её обходит стороной, смягчает, ничего особо не критикует, а вот если другая какая-то марка - во-первых, как-то и на реальных обзорах у него нет ничего кроме Asus, а во-вторых, он за глаза начинает её опускать. Так купи, попользуйся и на реальном опыте расскажешь - это будет правильно.
Так в основном китайские версии и покупают. Если бы свести вместе Технозон и Моя справа - адмін. Я ничего не имею против роутеров Asus (сам хочу в будущем купить что-то из этой марки), но вот эта какая-то предвзятость у блогера иногда вводит в недоумение просто. Я иногда смотрю его обзоры и вижу какие-то перекосы. Если обозревается роутер Asus и явно видно какой-то косяк, какая-то сырость, он её обходит стороной, смягчает, ничего особо не критикует, а вот если другая какая-то марка - во-первых, как-то и на реальных обзорах у него нет ничего кроме Asus, а во-вторых, он за глаза начинает её опускать. Так купи, попользуйся и на реальном опыте расскажешь - это будет правильно.
Востаннє редагувалось 05.06.2024 12:24 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
-
Scoffer
Member
Зі старою мобілкою великі пінги і джиттер, більші ніж на мікроті hAP ax lite LTE6. В реальності це виливається в те що рветься корпоративний впн по сто раз на день що взагалі не прикольно. На виїзд все таки хотілось би щось компактніше ніж цей мікрот, і з батарейкою.0kie: ↑ 05.06.2024 11:22У меня старая мобилка для этих целей.
При чому це оператори в війну щось накрутили, може потужності економлять чи ще щось, до вторгнення було більш-менш.
-
Ostin
Member
Є імовірність, що 4g роутер це не виправить.Scoffer: ↑ 05.06.2024 12:20рветься корпоративний впн по сто раз на день
-
Tesseract
Member
Роздайте вафлю зі своєї теперішньої, і перевірте як буде працювати.Scoffer: ↑ 05.06.2024 12:20Зі старою мобілкою великі пінги і джиттер
Круте відео, але це не огляд повністю усього роутера, а лише заліза. Хоча загалом я з цим чуваком згоден, залізо - дно, і його максимум працювати з інетом на 100 мбіт усе життя. Ну і квартира має бути маленька, або без бетонних стін, щоб перешкод було мінімум.bes: ↑ 05.06.2024 09:17Grava: ↑ 05.06.2024 08:57 Хто користується Xiaomi be3600? Як покриття?Потрібно щось як wifi точка доступу, за 30$ начебто норм варіант. По відгукам буде краще нинішнього роутера (tenda ac10u).
- спойлер
В прямій видимості, на відстані метр, може й видають, але який сенс? Ви ж не будете весь час біля роутера стояти.Avenger80: ↑ 05.06.2024 10:29Если роутеры Сяоми такие плохие, так почему они выдают такие скорости
Ну й питання софту не забуваємо. З моїх особистих прикладів нормальний OpenVPN на Асусі. На TP-Link він також є, але чомусь не дає доступу в локалку, лише в інтернет через роутер. А на Linksys така фіча взагалі відсутня. Причому усі три девайса приблизно одного цінового діапазону, і Асус з них найстаріший.
-
Scoffer
Member
Tesseract
Приблизно так само
Але ж з мікроти норм чомусь.
Приблизно так само
Але ж з мікроти норм чомусь.
-
Grava
Member
Для чого того заліза не вистачить?Tesseract: ↑ 05.06.2024 14:00Хоча загалом я з цим чуваком згоден, залізо - дно, і його максимум працювати з інетом на 100 мбіт усе життя.
-
Tesseract
Member
Scoffer
Може за рахунок антени. В старих телефонах був роз'єм для підключення зовнішньої. В сучасних модемах можливо також такі є, але на рахунок їхніх стандартних антен я не впевнений. Якщо уже щось купувати, то обов'язково з роз'ємом.
Grava
Сферичному користувачу у вакуумі? Кілька сторінок назад я цей роутер радив чуваку, якому він підходив під його хотілки, але собі я таке навіть не розглядаю.
Може за рахунок антени. В старих телефонах був роз'єм для підключення зовнішньої. В сучасних модемах можливо також такі є, але на рахунок їхніх стандартних антен я не впевнений. Якщо уже щось купувати, то обов'язково з роз'ємом.
Grava
Сферичному користувачу у вакуумі? Кілька сторінок назад я цей роутер радив чуваку, якому він підходив під його хотілки, але собі я таке навіть не розглядаю.
-
artko
Member
цікаво, яким чином помітно більш слабкий mikrotik ac2 без жодних проблем переварює інтернет тарифі 1гбіт. магія?Tesseract: ↑ 05.06.2024 14:00 Хоча загалом я з цим чуваком згоден, залізо - дно, і його максимум працювати з інетом на 100 мбіт усе життя. Ну і квартира має бути маленька, або без бетонних стін, щоб перешкод було мінімум.
-
Tesseract
Member
artko
Якщо підключення до провайдера не PPPoE, і ніякі софтові фішки не використовуються, щоб апаратний Nat працював, то він і повинен по дротах видавати гігабіт. Чи ви хочете сказати, що він у вас по вафлі через три стіни стільки дає?
Якщо підключення до провайдера не PPPoE, і ніякі софтові фішки не використовуються, щоб апаратний Nat працював, то він і повинен по дротах видавати гігабіт. Чи ви хочете сказати, що він у вас по вафлі через три стіни стільки дає?
-
Avenger80
Member
Tesseract
Почему так решили, что на метр и прямая видимость, видно вы никогда не смотрели канал Технозон. Он всё время тестирует на дальность и на скорость роутеры Сяоми. Я не защищаю роутеры Сяоми, но просто как-то странно - один канал их тестирует и показывает, что у них очень высокая скорость и дальность, другой канал брезгливо к ним относится и пытается их унизить постоянно (всё кроме Микротик и Asus). Народ их любит. Так где истина?
Почему так решили, что на метр и прямая видимость, видно вы никогда не смотрели канал Технозон. Он всё время тестирует на дальность и на скорость роутеры Сяоми. Я не защищаю роутеры Сяоми, но просто как-то странно - один канал их тестирует и показывает, что у них очень высокая скорость и дальность, другой канал брезгливо к ним относится и пытается их унизить постоянно (всё кроме Микротик и Asus). Народ их любит. Так где истина?
- спойлер
Востаннє редагувалось 05.06.2024 15:15 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
-
artko
Member
Tesseract
до чого тут wi-fi, якщо ствержується що такі залізякі придатні на 100мбіт інтернет...
до чого тут wi-fi, якщо ствержується що такі залізякі придатні на 100мбіт інтернет...
-
Tesseract
Member
Я трохи його дивився, і з того що бачив, у нього доволі поверхневі тести. Наприклад серйозні оглядачі на англомовних каналах інколи тестують одночасно декілька девайсів, а у Технозона завжди один. Плюс не зрозуміло яка у нього квартира. Якщо новобудова з тонкими стінами, то це одне, а якщо радянська панелька з несучими стінами між роутером і дальньою кімнатою, то це зовсім інше.Avenger80: ↑ 05.06.2024 15:08Почему так решили, что на метр и прямая видимость, видно вы никогда не смотрели канал Технозон. Он всё время тестирует на дальность и на скорость роутеры Сяоми. Я не защищаю роутеры Сяоми, но просто как-то странно - один канал их тестирует и показывает, что у них очень высокая скорость и дальность, другой канал брезгливо к ним относится и пытается их унизить постоянно (всё кроме Микротик и Asus). Народ их любит. Так где истина?
Бо до такої швидкості він цілком може опуститися за несприятливих умов. Наприклад інтернет від провайдера по PPPoE, плюс юзер ввімкнув якусь фішку типу QoS, плюс шафа з дзеркалами між юзером і роутером, от і вийде 100 мбіт.artko: ↑ 05.06.2024 15:14до чого тут wi-fi, якщо ствержується що такі залізякі придатні на 100мбіт інтернет...
-
Avenger80
Member
Tesseract
Ну этот хоть тестирует, а "Моя справа - адмін" вообще их не тестирует и прямо почти сказал, что брезгует их тестировать. Что для меня дико. Он как истинный микротиковец с приправкой рекламы Asus (он или сотрудничает с Asus, не пойму... ).
Ну этот хоть тестирует, а "Моя справа - адмін" вообще их не тестирует и прямо почти сказал, что брезгует их тестировать. Что для меня дико. Он как истинный микротиковец с приправкой рекламы Asus (он или сотрудничает с Asus, не пойму... ).
-
Tesseract
Member
Avenger80
"Моя справа - адмін" десь дістає роутери для тестів, відповідно що дають, те і тестить. І якщо уже тестує, то по повній програмі, з різними видами навантажень, режимами та умовами. Стандартний огляд роутера у нього ~ 2 години, і це змонтоване відео. Реальних затрат часу годин 20 - 30 мабуть. Тому я його розумію, що він не хоче витрачати свій час на що попало.
"Моя справа - адмін" десь дістає роутери для тестів, відповідно що дають, те і тестить. І якщо уже тестує, то по повній програмі, з різними видами навантажень, режимами та умовами. Стандартний огляд роутера у нього ~ 2 години, і це змонтоване відео. Реальних затрат часу годин 20 - 30 мабуть. Тому я його розумію, що він не хоче витрачати свій час на що попало.
-
DEVES
Member
Посмотрел несколько роликов технозона, создалось впечатление, что он вещает в массы рекламу китайского шлака. Оплаченную рекламу...
-
crumd
Member
А в этой теме постоянно вещают рекламу Микротика. Так устроен этот мир.DEVES: создалось впечатление, что он вещает в массы рекламу китайского шлака.
И что значит "китайского шлака"? Думаете, Микротики паяют на европейских радиозаводах? Там уже давно нет таких производств.
-
Smok
Member
может потому что человек шарит в железе, а не в тестах? спроси у него, может он сетевикAvenger80: ↑ 05.06.2024 21:45 Tesseract
кто то смеется с игрового i3-12100, а сетевик смеется с wifi 7 в сяоми
еслит внимательно смотреть видео, можно понять что в роутере много факторов важны, и проц, и антенны, их тип, фильтры, охлаждение, экранирование и т.д.
если у тебя проц пенёк двухядерный и видуха встройка - то комп игровой, только потому что на нем написано сяоми?