Ну так берите стационарный роутер ТП-Линк или Асус с usb портом и 3g4g usb модем к нему. И пауэрбанк с выходным напряжением 12В.mult: Мені треба хороший стаціонарний роутер з сімкою, щоб підтримував усі частоти і бенди, з можливістю коли немає світла підключити до павера.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
crumd
Member
-
Shader1
Member
Если что, сейчас на алике в разделе суперскидки за монеты Tenda RX2 Pro за 690 грн, с купоном себе заказал за 597 грн
-
кудрявый
Member
Shader1
"Если что, сейчас на алике в разделе суперскидки за монеты Tenda RX2 Pro за 690 грн"
Теж дивився на нього - а чим він цікавий?
Бо дивлюся ще на Xiaomi AX3000T
"Если что, сейчас на алике в разделе суперскидки за монеты Tenda RX2 Pro за 690 грн"
-
Shader1
Member
ценой, у меня сейчас сяомка 4а гигабитная на вифи 5, ее продам в цену нового роутера с вифи 6кудрявый: ↑ 02.06.2024 19:19 Shader1
-
кудрявый
Member
AX3000T можна вхопити з купонами-монетками десь за $20 ось я і думаю... Просто нічого не знаю про Tenda RX2 Pro...
-
Tesseract
Member
А відомо яке у цього Tenda RX2 Pro залізо? У старшій моделі RX12 усього два слабких ядра і 256 Мб оперативи. Це мінімум щоб шоста вафля хоч якось працювала на своїх швидкостях. Якщо в RX2 ще менше, то по вафлі навіть на одного клієнта можна очікувати до 200 Мбіт в хороших умовах.Shader1: ↑ 02.06.2024 19:26ценой, у меня сейчас сяомка 4а гигабитная на вифи 5, ее продам в цену нового роутера с вифи 6
-
BohdanUA
Member
У Tenda TX2 Pro на 2,4 ГГц лише WiFi4. Оглядів на його залізо щось не видно, але при такій ціні там явно повна фігня. Для повноцінного WiFi 6 потрібно 4 ядра та оперативки немало.
-
Shader1
Member
кому то еще нужен вифи 4? у меня нет таких устройств, опять же проверю, продать всегда успеюBohdanUA: ↑ 02.06.2024 20:32 У Tenda TX2 Pro на 2,4 ГГц лише WiFi4. Оглядів на його залізо щось не видно, але при такій ціні там явно повна фігня. Для повноцінного WiFi 6 потрібно 4 ядра та оперативки немало.
Отправлено спустя 53 минуты 26 секунд:
или это нужно для дальности вифи 6?
-
BohdanUA
Member
Shader1
2,4ГГц краще пробиває стіни, так що AX на ньому згодиться.
2,4ГГц краще пробиває стіни, так що AX на ньому згодиться.
-
Noveon
Member
Tesseract: ↑ 02.06.2024 20:12два слабких ядра і 256 Мб оперативи. Це мінімум щоб шоста вафля хоч якось працювала на своїх швидкостях.
откуда инфа?BohdanUA: ↑ 02.06.2024 20:32Для повноцінного WiFi 6 потрібно 4 ядра та оперативки немало.
где можно почитать про эти ваши вундерядра для производительности вафли?
про зависимость _количества_ядер_и_их_частоты_ и производительности вафли?
-
Tesseract
Member
Оперативка потрібна для всяких буферів, які ростуть пропорційно до швидкості передачі інформації. На дорожчих роутерах з USB це особливо добре видно. Втикнув флешку, почав з неї копіювати фільм, і на роутері мінус 50 а то і 100 Мб оперативки прямо в тебе на очах зникло. Процесор потрібен для батьківського контролю, різалки реклами, антивіря, торент клієнта (якщо є флешка) та інших подібних штук. Я якось хотів поставити в гостьовій мережі просте обмеження швидкості, і то це призвело до вимкнення апаратного прискорення обробки пакетів, а без нього і в основній мережі швидкість впала на 150 Мбіт. Не сказати, що це напряму пов'язано з вафлею, швидше із загальною швидкістю роутера, але ж усі сучасні стандарти вафлі саме для швидкості й потрібні.
Припускаю, що в TX2 усього цього функціоналу взагалі немає, відповідно апаратне прискорення ніколи не вимикається. Тоді залишається лише питання оперативки, яке буде проявлятись при більшій кількості клієнтів, або поганому сигналі.
Припускаю, що в TX2 усього цього функціоналу взагалі немає, відповідно апаратне прискорення ніколи не вимикається. Тоді залишається лише питання оперативки, яке буде проявлятись при більшій кількості клієнтів, або поганому сигналі.
-
Scoffer
Member
А що зараз є путнього серед мобільних (з аккумом) роутерів 4жо + вайвай?
На якість вафлі, власне, пофіг, аби в принципі була, а от 4жо хотілось би покраще.
На якість вафлі, власне, пофіг, аби в принципі була, а от 4жо хотілось би покраще.
-
Grava
Member
Хто користується Xiaomi be3600? Як покриття?Потрібно щось як wifi точка доступу, за 30$ начебто норм варіант. По відгукам буде краще нинішнього роутера (tenda ac10u).
-
bes
Member
Grava: ↑ 05.06.2024 08:57 Хто користується Xiaomi be3600? Як покриття?Потрібно щось як wifi точка доступу, за 30$ начебто норм варіант. По відгукам буде краще нинішнього роутера (tenda ac10u).
-
Grava
Member
bes
Чудовий огляд не маючи роутера
"Там робили якісь тести але не буду про них розповідати бо мені не цікаво" - це взагалі топ
"Там робили якісь тести але не буду про них розповідати бо мені не цікаво" - це взагалі топ
-
IvanCh
Member
Grava
так це не огляд.
так це не огляд.
-
Avenger80
Member
Grava
А у этого блогера всегда так происходит, я тоже смотрел этот обзор - лишь бы обо...ть, как говорится. Надо ещё новый обзор его посмотреть на более дорогой роутер от Сяоми, что там расскажет. У него только две марки роутеров - его родной Микротик и рекламный Asus. Ничего не имею против этого всего, может в чем-то и прав. Но его предвзятость иногда добивает. Если роутеры Сяоми такие плохие, так почему они выдают такие скорости, которые ни Микротику, ни Аsus и не снились... А он так это обходит всё стороной, плавно это всё обтекая и умалчивая.
А у этого блогера всегда так происходит, я тоже смотрел этот обзор - лишь бы обо...ть, как говорится. Надо ещё новый обзор его посмотреть на более дорогой роутер от Сяоми, что там расскажет. У него только две марки роутеров - его родной Микротик и рекламный Asus. Ничего не имею против этого всего, может в чем-то и прав. Но его предвзятость иногда добивает. Если роутеры Сяоми такие плохие, так почему они выдают такие скорости, которые ни Микротику, ни Аsus и не снились... А он так это обходит всё стороной, плавно это всё обтекая и умалчивая.
-
bes
Member
толку от рекламных обзоров с их ахами и вздохами если про внутрянку наглядней. Если честно вообще не понятен смысл таких роутер которые wifi7 только на коробкеGrava: ↑ 05.06.2024 09:36 bes
-
Ostin
Member
Мої колишні експерименти показали, що старий смартфон зазвичай 4G ловить трохи краще, ніж деякі мобільні модеми. За всі не можу говорити, можливо, оті розпіарені Huawei ловлять добре. Але при наявності вільного смарта, сенсу в них вкладатись не бачу. Ще й бонусом іде автономність у випадку перебоїв зі світлом.Scoffer: ↑ 04.06.2024 12:054жо хотілось би покраще
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
0kie: ↑ 05.06.2024 11:22У меня старая мобилка для этих целей
І швидкість 4G найбільше залежить від обраного оператора у конкретному місці\регіоні. Зазвичай моїм топом був Київстар, але в деяких місцях він давав просто донний сигнал і водафон просто був ракетою на його фоні.
-
Grava
Member
Мені той віфі7 даром не потрібен і я знаю що він там лише на коробці написаний. Я за покриття цікавився.bes: ↑ 05.06.2024 11:28не понятен смысл таких роутер которые wifi7 только на коробке