Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування відеокарти ASUS GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Noctua OC Edition. Потужна тиша
-
Sunrise007
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування відеокарти ASUS GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Noctua OC Edition. Потужна тиша
Дорого та безтолково
Дорого та безтолково
-
Scoffer
Member
Класна штука, але пізно. Всі хто хотів давно вже затарились цим поколінням.
-
Геральт
Member
Аватар, Robocop, SenuaII, HFW...ні, візьмемо RDR
- Вкладення
-
-
leif
Member
Ну правда. Це треба зовсім не слідкувати за циклами виходу нових поколінь, щоб купити сабж зараз і у найближчі місяці. Потім абідна буде.Scoffer: ↑ 31.05.2024 18:52 Класна штука, але пізно. Всі хто хотів давно вже затарились цим поколінням.
-
n+gibat[]r
Member
Ясно понятно, не нужно.Система питания упрощена относительно обычной, не Super-версии, GeForce RTX 4080. Для GPU теперь предусмотрено 12 фаз, а для памяти только две. Выполнены они на DrMOS Vishay SiC654, которые рассчитаны на 50 А. Из-за того, что плата здесь от карты TUF Gaming шипящие под нагрузкой дроссели никуда не делись.
-
kairo
Member
Ідея класна, реалізація посередня. Легше вже надрукувати DIY кожух на 3Д принтері та поставити Ноктуа чи аналогічні кулери на ту картку, яка припала до душі чи стала по карману.
- спойлер
-
Enjthesilence
Member
ну те що ви скинули виглядає як шмат лайна дуже незграбнийkairo: ↑ 31.05.2024 19:30 Ідея класна, реалізація посередня. Легше вже надрукувати DIY кожух на 3Д принтері та поставити Ноктуа чи аналогічні кулери на ту картку, яка припала до душі чи стала по карману.
- спойлер
-
daesz
Member
А потім опинитись як пан з форуму, який продає 3070 ноктуа, але по ціні 3080ті. І головне питання нахіба воно комусь тепер потрібне.
-
ZSX
Member
Я щось ніяк не можу зрозуміти, що це за такі дроселі в ASUS, що саме під навантаженням "співають". В мене на Gigabyte 1060 їх було чутно лише в дуже старих іграх при надвисокому fps, тобто майже ніколи , але просто від навантаження не співали...
-
Donate
Member
В мене 960 гiга свистiла як скаженаZSX: ↑ 31.05.2024 20:28 Я щось ніяк не можу зрозуміти, що це за такі дроселі в ASUS, що саме під навантаженням "співають". В мене на Gigabyte 1060 їх було чутно лише в дуже старих іграх при надвисокому fps, тобто майже ніколи , але просто від навантаження не співали...
-
Enjthesilence
Member
воно й на асусі свистить від кількості фпс, а не від "навантаження"ZSX: ↑ 31.05.2024 20:28 Я щось ніяк не можу зрозуміти, що це за такі дроселі в ASUS, що саме під навантаженням "співають". В мене на Gigabyte 1060 їх було чутно лише в дуже старих іграх при надвисокому fps, тобто майже ніколи , але просто від навантаження не співали...
-
Hells Angels
Member
у асуса даже рог стрікси пищать, невже не можна заливати якимось компаундом ті катушки щоб було тихіше, а то платять за топ версію і тут таке
-
daesz
Member
І це триває вже не перший рік. Взяв собі минулої осені мат плату В650М таф і в неї пищали дроселі. Не сильно, але пищали. Це був мій перший досвід з писклявими дроселями, бо ВК до сих пір всі тихі попадались..Hells Angels: ↑ 31.05.2024 21:17 у асуса даже рог стрікси пищать, невже не можна заливати якимось компаундом ті катушки щоб було тихіше, а то платять за топ версію і тут таке
-
Hells Angels
Member
в мене були мамки рог стрікс з490 та б660 от з ними було все окdaesz: ↑ 31.05.2024 21:23мат плату
-
maxn
Member
шиплячі під навантаженням дроселі нікуди не поділися.
Мы поставим супер вертушки на мега здоровый радиатор, чтобы ничто не мешало вам слушать наши дросселя.
-
Shura_UA
Member
Donate: ↑ 31.05.2024 20:32А в мене, до восени 2021р. була Asus Strix GTX970 — тиша тишею! Для мене це абсолют тиші від вк, яка знаходиться у корпусі на столі, напроти вуха! Я й досі не можу "вибачити" Асусу її RTX3080 за джурчання дроселів.ZSX: ↑ 31.05.2024 20:28 Я щось ніяк не можу зрозуміти, що це за такі дроселі в ASUS, що саме під
В мене 960 гiга свистiла як скажена
-
kairo
Member
В більшості банально стяжками кріплять, це ще не найгірший варіант. Є величезна кількість людей, яким байдуже, як воно все там всередині ПК виглядає. Ці Ноктуа Едішн, хоч і виглядають гарно, але мають посередню компонентну базу і питання із температурами судячи із огляду, а ціну близьку до Стріксу.Enjthesilence: ↑ 31.05.2024 19:41ну те що ви скинули виглядає як шмат лайна дуже незграбнийkairo: ↑ 31.05.2024 19:30 Ідея класна, реалізація посередня. Легше вже надрукувати DIY кожух на 3Д принтері та поставити Ноктуа чи аналогічні кулери на ту картку, яка припала до душі чи стала по карману.
- спойлер
Для прикладу, на luckylink:
ASUS RTX4080S-O16G-NOCTUA - 56664 грн.
ASUS ROG-STRIX-RTX4080S - 59075 грн.
При цьому, MSI RTX 4080 SUPER GAMING X - 45331 грн.
-
Rederst
Member
Дорого бахато.
-
Enjthesilence
Member
так цей варіант як раз таки для людей яким не байдуже як воно виглядає, та й досить нормальний прайс в порівняні зі стріксом.kairo: ↑ 31.05.2024 22:19В більшості банально стяжками кріплять, це ще не найгірший варіант. Є величезна кількість людей, яким байдуже, як воно все там всередині ПК виглядає. Ці Ноктуа Едішн, хоч і виглядають гарно, але мають посередню компонентну базу і питання із температурами судячи із огляду, а ціну близьку до Стріксу.
Для прикладу, на luckylink:
ASUS RTX4080S-O16G-NOCTUA - 56664 грн.
ASUS ROG-STRIX-RTX4080S - 59075 грн.
При цьому, MSI RTX 4080 SUPER GAMING X - 45331 грн.
-
LordTornado
Member
По сравнению с 3060 + 100% ФПС за +400% цены...