Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
7mindfields
Member

Повідомлення

The_Rusik: 30.05.2024 08:06
спойлер
Screenshot_20240530-080156~2.png
Какой хороший пиксель, что после половины не рады что купили этот мусор.
Як далі переконувати себе, що тобі продали китайський топ за свої кошти :laugh:
Подивився оригінал новини, в опитуванні збирали статистику тільки по US і тільки по самсунгам (наврядче це M/A серії), айфонам і пікселям, так що ти зі своїм покофоном/ксяомі/мото можеш спати спокійно, там про таке сміття навіть не чули :lol:
Зображення
https://www.phonearena.com/news/Pixel-m ... s_id158743
Востаннє редагувалось 30.05.2024 08:35 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
JKrl
Member

Повідомлення

спойлер
Так, на момент релізу вони не працюють майже, це загальновідомий факт.
А що?
7mindfields
Member

Повідомлення

JKrl: 30.05.2024 08:34
спойлер
А що?
The_Rusik: 12.05.2024 11:06 Пиксель хороший смарт :lol: :lol: :lol:
Его чтобы купить без брака и чтобы завтра не сломался, нужно потратить несколько лет, перечитав весь интернет и то может приехать кирпич.
Ти намагаєшся щось довести фанату безкоштовного чохла і зарядного пристрою на 100w в комплекті
Згадав, це один з тих, хто купив мото едж 40 за 14-15к і каже що це бестбай
Зображення
JKrl
Member

Повідомлення

7mindfields: 30.05.2024 08:45 Ти намагаєшся щось довести фанату безкоштовного чохла і зарядного пристрою на 100w в комплекті
Зображення
я бачив багато людей, що ходять між самсунгом, апплом та гуглом.
але я не бачив ні однієї людини яка б перешла з флагманів на китай.
Барбарис
Member

Повідомлення

Єдине, що дратує в пікселі - АІ камери, фото супер, але, наприклад, ввімкнути примусово спалах вже не можна. Глюків, багів не було, коли треба було (як київстар падав) перезавантажити, довелось шукати в Інтернеті як(зараз хоч кнопку в шторці додали :D ).
heidfeld
Member

Повідомлення

JKrl: 30.05.2024 09:04
я бачив багато людей, що ходять між самсунгом, апплом та гуглом.
але я не бачив ні однієї людини яка б перешла з флагманів на китай.
Ну Сасунг это не флагман, эта помойка хуже даже 3-е сортного Китая.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Барбарис: 30.05.2024 09:05 Єдине, що дратує в пікселі - АІ камери, фото супер, але, наприклад, ввімкнути примусово спалах вже не можна.
Це де таке? На 7 Pro вимикається примусово.
Podolyanin
Member

Повідомлення

7mindfields: 30.05.2024 08:45
JKrl: 30.05.2024 08:34

А що?
The_Rusik: 12.05.2024 11:06 Пиксель хороший смарт :lol: :lol: :lol:
Его чтобы купить без брака и чтобы завтра не сломался, нужно потратить несколько лет, перечитав весь интернет и то может приехать кирпич.
Ти намагаєшся щось довести фанату безкоштовного чохла і зарядного пристрою на 100w в комплекті
Зображення
А що не так з Moto edge 40 за 14k з точки зору користувача, який не сидів до цього на флагманах за 1000+$? Користуюся 8 місяців і в мене лише 2 претензії. Тормознута підтримка, досі не прилетів А14, але я не фанат постійно качати обнови, тому цей мінус мене не сильно бентежить і жахливе стокове ПЗ камери. Модуль основної камери досить хороший, тому фоткаю в RAW і проявляю в декілька кліків в Lightroom, якість на дві голови вища в порівнянні зі стоком. У всьому іншому ніяких претензій до смарта за ці гроші у мене немає.
Wahoo
Member

Повідомлення

Вот история:
Все шаоми, что у меня были, оказались УГ
Самый Классный аппарат из всех, что у меня были, это абсолютно точно лыжа G6
У меня был гнус21, на sd888, у него отвал башки. Осадочек остался. + Самсунг упоролся в гранёный дизайн. При всей симпатичности и идеальных размерах, это не комфортно.
По работе на руках всегда есть айфон. Все чувства, что вызывает их ОС, отгороженность от всего, куча гемора с ним связанная, как только пытаешься выйти за рамки дозволенных сценариев, вызывает только негодование. Китай полностью упоролся в лопаты и абсолютный тупняк с дизайном блока камер.

Итого вводная: ip68, максимум 6,2 дюйма, ведро, цена особо значения не имеет, но чем дешевле, тем лучше. Фото значения не имеет вообще.

Варианты ответа S23,24 - осадочек, грани.
Zenphone 10 - при экране 5,9 он по размеру не меньше S23-24, поддержки остался 1 год.
Iphone 14-15 - Не смешно. 14-15про - еще более не смешно.

Что имеем в остатке?
Пиксель 8. Выбора то и нет!
Grimmjow
Member

Повідомлення

Podolyanin: 30.05.2024 09:41
7mindfields: 30.05.2024 08:45

Зображення
А що не так з Moto edge 40 за 14k з точки зору користувача, який не сидів до цього на флагманах за 1000+$? Користуюся 8 місяців і в мене лише 2 претензії. Тормознута підтримка, досі не прилетів А14, але я не фанат постійно качати обнови, тому цей мінус мене не сильно бентежить і жахливе стокове ПЗ камери. Модуль основної камери досить хороший, тому фоткаю в RAW і проявляю в декілька кліків в Lightroom, якість на дві голови вища в порівнянні зі стоком. У всьому іншому ніяких претензій до смарта за ці гроші у мене немає.
наверное то, что за 14к можно взять прошлогодний флагман, который в том году стоил 1к+$ и он на 101% будет лучше нового мото за 14к
7mindfields
Member

Повідомлення

Podolyanin: 30.05.2024 09:41 А що не так з Moto edge 40 за 14k з точки зору користувача, який не сидів до цього на флагманах за 1000+$?
Риторичне запитання? Витягнута 6.5 лопата з заокругленим екраном без нормальної підтримки, відео 4к@30fps, проблеми з eSIM на 14 андроїді.
Не обовʼязково витрачати 1000$, щоб отримати нормальний девайс, цей непотріб не може конкурувати в своєму сегменті з таким самим цінником, який зараз має сірий pixel 7.
Камера як на будь-якому іншому китайському топчику, «гарно знімає», але є нюанс :lol:
heidfeld
Member

Повідомлення

Wahoo: 30.05.2024 10:11
Итого вводная: ip68, максимум 6,2 дюйма, ведро, цена особо значения не имеет, но чем дешевле, тем лучше. Фото значения не имеет вообще.

Варианты ответа S23,24 - осадочек, грани.
Zenphone 10 - при экране 5,9 он по размеру не меньше S23-24, поддержки остался 1 год.
Iphone 14-15 - Не смешно. 14-15про - еще более не смешно.

Что имеем в остатке?
Пиксель 8. Выбора то и нет!
Чё это нет, есть такая красота как Sony Xperia 5 V
Барбарис
Member

Повідомлення

Pathfinder
В камері на 6 сам обирає залежно від освітлення, якщо на сонці хочеться спалах, то він тупо не вмикається.
Podolyanin
Member

Повідомлення

7mindfields: 30.05.2024 10:21
Podolyanin: 30.05.2024 09:41 А що не так з Moto edge 40 за 14k з точки зору користувача, який не сидів до цього на флагманах за 1000+$?
Риторичне запитання? Витягнута 6.5 лопата з заокругленим екраном без нормальної підтримки, відео 4к@30fps, проблеми з eSIM на 14 андроїді.
Не обовʼязково витрачати 1000$, щоб отримати нормальний девайс, цей непотріб не може конкурувати в своєму сегменті з таким самим цінником, який зараз має сірий pixel 7.
Камера як на будь-якому іншому китайському топчику, «гарно знімає», але є нюанс :lol:
Ви його хоч в руках тримали? Назвати edge 40 з його тоненькими гранями і вагою 167 грам лопатою... ну дуже об'єктивно :laugh: Заокруглений екран мені подобається - це вже справа смаку і називати це плюсом чи мінусом не варто. І не треба зараз його порівнювати з іншими апаратами за цю ціну, звичайно зараз конкурентів вистачає, в вересні минулого року, коли я його купував, Pixel 7 (о це лопата, тримав в руках) за 14к ще не продавали.
JKrl
Member

Повідомлення

На 7 про можно примусово включити флеш.
Podolyanin: 30.05.2024 10:40 за 14к ще не продавали.
продавали 22+ зате
Wahoo
Member

Повідомлення

heidfeld: 30.05.2024 10:28 Чё это нет, есть такая красота как Sony Xperia 5 V
Специфика работы предполагает предпочесть что-нибуть проданное в количестве более 100 штук на всю планету.
heidfeld
Member

Повідомлення

Wahoo: 30.05.2024 11:10
heidfeld: 30.05.2024 10:28 Чё это нет, есть такая красота как Sony Xperia 5 V
Специфика работы предполагает предпочесть что-нибуть проданное в количестве более 100 штук на всю планету.
Ну так купи тогда китайца, там их миллионами продают, что за критерии такие :-/ :facepalm:
zmax
Member

Повідомлення

Wahoo: 30.05.2024 10:11Пиксель 8. Выбора то и нет!
Та сама 7, з трохи кращою камерою, та процессором? Якщо реф або бу з ебея не лякають pixel 7 те саме, але значно дешевше.
Ps користуюсь 7 про десь з лютого, нарікань немає, лише те що розряжається за ніч сильно, але вважаю що це проблема через перенос даних з попереднього телефону, там була така ж проблема.
akr
Member

Повідомлення

на пікселі 6 поганий 3г
голосові обриваються
а може справа не в пікселі, а в лайфі
піксель не підтримує VoLte, можна включити через костилі, але до першого обриву, потім через "політ" перезагружать
цікаво, в 7ці та сама буде історія? Хтось може спробувати накатити ВоЛте через Pixel IMS та спробувати? Бо 4г ловить гарно
7mindfields
Member

Повідомлення

Podolyanin: 30.05.2024 10:40 Ви його хоч в руках тримали? Назвати edge 40 з його тоненькими гранями і вагою 167 грам лопатою... ну дуже об'єктивно :laugh:
Ксяомі тримав в руках, це вважай те саме. Я про велику діагональ при ratio 20-9, а він про вагу девайсу :lol:
Podolyanin: 30.05.2024 10:40 І не треба зараз його порівнювати з іншими апаратами за цю ціну, звичайно зараз конкурентів вистачає, в вересні минулого року, коли я його купував, Pixel 7 (о це лопата, тримав в руках) за 14к ще не продавали.
Топчик за свої кошти виходить (ні)
Відповісти