Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

arkadiilem0n: 20.05.2024 21:12 Привіт :beer:
За китайське чудо Fossibot F101 Pro хтось чув взагалі чи може хтось зі знайомих мав досвід використання? Чого питаю - бо побачив тіки огляди в інеті, а не відгуки від покупців. Пройшла краєм вуха інфа, шо зараз наші військові цю модельку собі беруть, тому й зацікавив.
Розглядаю як покупку дядьку в подарунок на день народження. Він в мене прораб на будівництві і захищений телефон то мастхев для нього.
спойлер
Що там у сухому остатку...
Четвертий ешелон...
720р єкран на п'ять дотиків...
МТК Р60 що середняк 2018 року...

Ну типу від трешових умідігі, блеквью і т.п. різниці я так розумію десь нуль. Тому це таке...

Кіт в мішку, там якщо з ПО більш менш окей то може бути западло с залізом і там щось відвалиться, в цілому окрім самсунгів xcover я щось гарне не бачив із захищених за +/- адекватний прайс.
heidfeld
Member

Повідомлення

Donate: 21.05.2024 03:18
arkadiilem0n: 20.05.2024 21:12 Розглядаю як покупку дядьку в подарунок на день народження. Він в мене прораб на будівництві і захищений телефон то мастхев для нього.
в цілому окрім самсунгів xcover я щось гарне не бачив із захищених за +/- адекватний прайс.
Среди защищенных ничего лучше не придумали чем японские Kyocera https://www.olx.ua/d/obyavlenie/noviy-k ... UqPgP.html
pelia
Member

Повідомлення

heidfeld: 21.05.2024 09:43
Donate: 21.05.2024 03:18
в цілому окрім самсунгів xcover я щось гарне не бачив із захищених за +/- адекватний прайс.
Среди защищенных ничего лучше не придумали чем японские Kyocera https://www.olx.ua/d/obyavlenie/noviy-k ... UqPgP.html
Та сама kyocera, на котру в кишені зимової куртки впав мій дядько і вона усьо :D

Нічого краще захищеного чим лінійка Force від мотороли я не бачив. Так, воно не виглядає як цеглина, але витримує падіння з величезної висоти і скла там немає (крім того що на камері). Але, нажаль, лінійка мертва з 2018 :weep:
OverPow
Member

Повідомлення

За китайське чудо Fossibot F101 Pro хтось чув взагалі чи може хтось зі знайомих мав досвід використання? Чого питаю - бо побачив тіки огляди в інеті, а не відгуки від покупців. Пройшла краєм вуха інфа, шо зараз наші військові цю модельку собі беруть, тому й зацікавив.
Розглядаю як покупку дядьку в подарунок на день народження. Він в мене прораб на будівництві і захищений телефон то мастхев для нього.
Якщо тільки для подзвонити, то піде. Там пофігу.
Donate
Member

Повідомлення

OverPow: 22.05.2024 20:04
Якщо тільки для подзвонити, то піде. Там пофігу.
Якщо він працювати не буде і тоді буде не до пофігу :gigi: Це як купівля ССД по низу ринку, там може буде все що завгодно, і ще можливо низької якості і б/в, роликів що кидають у ССД четвертого ешелону на ютубі повно. Знайти Р60 зараз я не думаю що взагалі можливо SoC дуже древній і це як приклад :laugh:
mumu
Member

Повідомлення

+1,
краще норм смартфон і до нього протиударний чохол. ці всі захищені цеглини того не варті.
Юзав декілька "захищених" по роботі. Залізо старе. Не знаю, навіщо вони роблять кастомні зборки андроїда, але вони жахливі. Дисплеї гамно. Важать багато і розмір великий, але живе він так само мало. По антенам виграшу також немає.
JKrl
Member

Повідомлення

mumu: 23.05.2024 11:18 +1,
краще норм смартфон і до нього протиударний чохол. ці всі захищені цеглини того не варті.
Юзав декілька "захищених" по роботі. Залізо старе. Не знаю, навіщо вони роблять кастомні зборки андроїда, але вони жахливі. Дисплеї гамно. Важать багато і розмір великий, але живе він так само мало. По антенам виграшу також немає.
для військових та на будівництві - варто.
mumu
Member

Повідомлення

Я - військовий, знову. так от краще мати робочий девайс, який свої прямі функції норм виконує.
Чохол нормально захищає. Захист від вологи в багатьох смартах уже по дефолту.
Звичайні смартфони ще й заряджаються швидше.
moto
Member

Повідомлення

Приветствую. Друзья подскажите на какой мобильник обратить внимание при таких требованиях : водонепроницаемость ip68, стерео звук , высокие возможности камеры , две сим , качественный экран , вроде бы все из основного...
К эплу какая то апатия , когда то была 6 , я понимаю что время идёт , но мне не зашла IOS , как сейчас будет не знаю,но осадок остался. Бюджет не знаю :) , нужно думать,а и ещё что бы он не прям огромный был :-/ . Спасибо.
S
Member

Повідомлення

mumu: 23.05.2024 11:18 краще норм смартфон і до нього протиударний чохол. ці всі захищені цеглини того не варті.
Существуют специализированные военные смартфоны и их гибриды с рацией.
https://www.mensxp.com/technology/smart ... l-use.html
А если бытовые смотреть то обычно у них заявлено соответствие MIL-STD-810 и IP69K.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

S: 23.05.2024 21:28Существуют специализированные военные смартфоны и их гибриды с рацией.
Ви їх використовуєте? Замість рації також? Поділіться досвідом; Досвід армії США навряд чи підійде, у нас тут свої реалії.
--------------------------------------
Стосовно смартфонів з бронезахистом, хрінь повна. Що глюки, що тормоза, ще й б'ються й вливаються так само легко як й звичайні.Оті дуже популярні Blackview вбиваються так само як й звичайні. Й дисплеї також, навіть в розпіарених супер надійних також. Майстри на заміні дисплея тут рублять бабло тільки так.
Використовую чохол із захистом, поки телефон живий, хоча й падав з ним й на нього. Чохол покоцаний, але телефон як новий. Тільки якби той мото g200 так працював би, як виглядає. Після отих всіх оновлень глюки й тормоза, яких раніше не було. Хочу скинути до заводських налаштувань й заборонити оновлення нафіг. До речі, древній айфон се ще першого покоління працює без глюків, єдині недоліки це маленький екран бо вже звик до великого, та швидке просідання батареї, хоча стан 89%. Проц слабий й в теперішніх умовах маслає майже на повну потужність постійно. Наприклад воцап, сигнал там шифрування, тож якщо довго спілкуватися то швидко розряджається.
7mindfields
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 24.05.2024 13:11 Тільки якби той мото g200 так працював би, як виглядає. Після отих всіх оновлень глюки й тормоза, яких раніше не було. Хочу скинути до заводських налаштувань й заборонити оновлення нафіг.
На 888 снапі лагає? :spy:
_clawfinger_
Member

Повідомлення

7mindfields: 24.05.2024 13:18На 888 снапі лагає? :spy:
Я сам в шоці, й саме цікаве, що іграшок нема взагалі, бо на них нема часу. Уроки на ютубі по такмеду дивоюся, лагає, а айфон норм. Коли інтернет перевантажений тоді так. Хоча якщо старлінк, то всі норм працює. У хлопців поко й редмі різні й все норм. От вам й мото. :weep:
mumu
Member

Повідомлення

В мене також g200.
Вродє, ок працює півтора року+. Кропива тупить інколи, але то кропива така. Те, що в ньому немає підтримки карт пам'яті - капєц який мінус, бо для норм роботи має бути хоч 15-20 Гб вільних. От роз'єм тайп-с вже скоро доб'ю, бо неодноразово падав в бруд, і трохи грубо чистив підручними засобами. І інколи користував з постійно під'єднаним зовнішнім ссд.
S
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 24.05.2024 13:11 Ви їх використовуєте? Замість рації також? Поділіться досвідом; Досвід армії США навряд чи підійде, у нас тут свої реалії.
Я просто знаю что они есть.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

mumu
Це так, можна флешку під'єднати й використовувати як додаткову пам'ять, правда це не зручно.

S
Ну є, то нехай будуть. Я теж знаю що багато чого є, от тільки хотілося б реального користувацького досвіду в наших реаліях.
7mindfields
Member

Повідомлення

_clawfinger_
mumu
Які в цілому реальні мінуси цього телефона за час користування? Розширення памʼяті не цікавить
_clawfinger_
Member

Повідомлення

7mindfields
Глюки тормознутість. Яскравості мало, якщо в хаті поставив 30-40% й вистачає, а на вулиці на сонці вже не побачиш. Всліпу ставиш щоб максимальна тоді вже можна щось побачити на вулиці.
mumu
Member

Повідомлення

мало місця, яскравість дисплею, один динамік, андроід 12 і вже будуть тільки патчі безпеки. Криве меню камери, хоча камера фоткає нормально. Задовбує кнопка гугл ассіста, яку не переназначити. тайп-с вийшов слабенький, є ше g60, там він за більший час користування так не убився.

в мене не тормозить. від батареї достатньо довго працює, є швидка зарядка, і вона в комплекті. якщо порівняти з g60, то з пам'яттю швидше значно працює. швидко ловить gps, і компас норм показує.
The_Rusik
Member

Повідомлення

спойлер
Screenshot_20240530-080156~2.png
Какой хороший пиксель, что после половины не рады что купили этот мусор.
Відповісти