Відповідаю сам собі, або може хтось ще захоче таке чудо придбати.maroders2: ↑ 16.04.2024 15:15 Вітаю,
Є тут користувачі коробочки під назвою WD My Book Duo? Цікавить чи можна там просто вставити два диски і щоб вони працювали без режиму рейд 0.
Мені просто потрібно щоб воно працювало у режимі "проста зовнішня кишеня" на два хдд...
В плані заліза це приємна штука. Активне охолодження, класна біла підсвітка.
Місця для жорстких дисків небагато, моя версія 12ТБ йшла в комплекті з двома WD60EFAX, мій профільний WD80EFZX трошки товщий, вліз зі скрипом.
В плані софту мені не сподобалось. Так, коробка може працювати в режимі двох незалежних дисків, але умовного хот-свапу між пристроєм та пк не буде, бо пристрій просить форматуватись після пк і навпаки. Довбані WD зі своїм шифруванням?:)
Також пристрій не може нормально форматувати диски сам по собі, у мене постійно вибивало помилку в самому кінці процесу, але диски було видно в Управлінні дисками на пк і після форматування там все працювало нормально.
По факту не отримав того що хотів, буду продавати. Якщо когось цікавить - пишіть. Пристрій новий, на дисках 7 годин напрацювання. Продам значно дешевше ринку, бо і мені він дістався по приємній ціні.
Тепер цікавить питання по кишені WD Easystore. Там таке саме шифрування чи ні? На Mybook точно є, а ось Easystore під питанням...