Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
Crong
Member
Clever
Покажіть: Адміністрування → Системний журнал → Бездротовий журнал
Покажіть: Адміністрування → Системний журнал → Бездротовий журнал
-
Clever
Member
Все вірно, усюди, чому вирішили що не усюди? Чомусь вам не подобається 880 на ac.artko: ↑ 21.05.2024 12:19 вами заявлено, що 880мбіт усюди
Mercusys MR70X + Oneplus 7 на ас видає 880, так само як і інші 2 пристрої.
Міряв різними cпідтестами
-
artko
Member
Clever
вибачайте, не вірю. Mercusys MR70X згідно з описом виробника вміє тільки 80мгц канали, що для 802.11аc дасть 866мбіт канальної швидкості. як у вас там можна було отриматим 880мбіт швиідкість передавання - мені не зрозуміло. может Oneplus 7 таки вміє 802.11ах?
спидтест теж таке.. краще б поміряти по локалці
вибачайте, не вірю. Mercusys MR70X згідно з описом виробника вміє тільки 80мгц канали, що для 802.11аc дасть 866мбіт канальної швидкості. як у вас там можна було отриматим 880мбіт швиідкість передавання - мені не зрозуміло. может Oneplus 7 таки вміє 802.11ах?
-
Clever
Member
- спойлер
Я зроблю скріншот або відео запишу, мені не важко, але це вже буде не швидко, він поїхав на дачу.artko: ↑ 21.05.2024 12:57 Clever
У ванпласа саме Wi-fi 5
По Wi-fi на роутер макбук впритул (дивлюсь через вбудовану фічу маку) малює 1200МБіт/c (а спідтест показує 480), якщо відійти на 2 метри то макбук по локальці малює 640, а на спідтесті ті самі 480artko: ↑ 21.05.2024 12:57 спидтест теж таке.. краще б поміряти по локалці
Востаннє редагувалось 21.05.2024 13:35 користувачем Clever, всього редагувалось 6 разів.
-
Ekz0rcyst
Member
artko
Oneplus 7 не вміє 802.11ах.
Відправлено через 11 хвилин 22 секунди:
Oneplus 7 не вміє 802.11ах.
Відправлено через 11 хвилин 22 секунди:
Це нормально.Clever: ↑ 21.05.2024 13:12 По Wi-fi на роутер макбук впритул (дивлюсь через вбудовану фічу маку) малює 1200МБіт/c (а спідтест показує 480), якщо відійти на 2 метри то макбук по локальці малює 640, а на спідтесті ті самі 480
-
Holdyfolds
Member
https://energo-shop.com/100w-zariadnyi- ... p-sw3518s/Nic_Roman: ↑ 20.05.2024 21:37 Доброго вечора! Потрібен кабель dc to type-c, є упс для роутера і роутер ампліфай з пайпсі входом, як то заживити? В роутера 9в 1.7а в упса юсб 5в в dc 9в 1.8 а і 2в 1.7а
Я ось такий собі модуль купив, щоб заживити ARM SoC від ДБЖ. Я дуже сумніваюся, що ви знайдете кабель, який має вбудований перетворювач.
-
odessitmws
Member
Nic_Roman
берется почти любой повербанк и кабель тригер который говорит сколько вольт отдавать в устройство 9 или 12 за 75грн и все работает без лишних потерь
берется почти любой повербанк и кабель тригер который говорит сколько вольт отдавать в устройство 9 или 12 за 75грн и все работает без лишних потерь
-
Holdyfolds
Member
Так павербанк іноді заряджати треба і це також втрати на перетворенні.odessitmws: ↑ 21.05.2024 14:12 Nic_Roman
-
odessitmws
Member
Holdyfolds
можно взять повербанк со сквозной зарядкой
можно взять повербанк со сквозной зарядкой
-
cstrike
Junior
Всім привіт, що краще взяти Asus TUF Gaming AX6000 чи Keenetic Titan (KN-1811)? або є альтернативи в цій ціновій категорії? дякую
-
Crong
Member
Щось я не зовсім зрозумів у кого яка напруга, але якщо у маршрутизатора вхід Type-C 9В, а у UPS'а вихід DC 9В, то вам напевно потрібен такий перехідник. Але якщо він ті 9В по Type-C бере через протокол швидкої зарядки, то при подачі тупо 9В він може і згоріти.Nic_Roman: ↑ 20.05.2024 21:37 Доброго вечора! Потрібен кабель dc to type-c, є упс для роутера і роутер ампліфай з пайпсі входом, як то заживити? В роутера 9в 1.7а в упса юсб 5в в dc 9в 1.8 а і 2в 1.7а
Востаннє редагувалось 21.05.2024 15:24 користувачем Crong, всього редагувалось 3 разів.
-
Ortyomko
Member
например какой?
-
Holdyfolds
Member
Є просто набагато дешевша альтернатива по залізу Redmi AX6000 https://www.aliexpress.com/item/1005006268245319.html. Але це тільки в тому випадку, якщо ви не боїтесь поставити собі OpenWRT, бо рідна прошивка це китайське лайно.cstrike: ↑ 21.05.2024 15:07 Всім привіт, що краще взяти Asus TUF Gaming AX6000 чи Keenetic Titan (KN-1811)? або є альтернативи в цій ціновій категорії? дякую
-
odessitmws
Member
Ortyomko
заходим на хотлайн выбираем нужный фильтр смотрим обзор убеждаемся... вроде не сложно
https://hotline.ua/ua/mobile/universaln ... rt=priceUp
заходим на хотлайн выбираем нужный фильтр смотрим обзор убеждаемся... вроде не сложно
-
artko
Member
ні, чому. просто там результат залежить не тільки від вашої мережі, але ще від провайдера, його лінків на сервери і т.п.Clever: ↑ 21.05.2024 13:12 В мене зараз полетять помідори? Спідтести - повна шляпа?
подивіться, плз, в самому телефоні - яку він швідкість канальну показує? просто мій телефон 802.11ac 2х2 найбільш що бачив - канальну 866мбіт, реальну ~520мбіт. (що і збігається з теоретичними)Clever: ↑ 21.05.2024 13:12 Я зроблю скріншот або відео запишу, мені не важко, але це вже буде не швидко, він поїхав на дачу.
У ванпласа саме Wi-fi 5
а ви часом не плутаєте канальну швидкість з практичною? в мене он тоже лаптоп малює 1200мбіт (це канальна), а практично - від 300 до 800мбіт, в залежності що у локалці діється.Clever: ↑ 21.05.2024 13:12 По Wi-fi на роутер макбук впритул (дивлюсь через вбудовану фічу маку) малює 1200МБіт/c (а спідтест показує 480), якщо відійти на 2 метри то макбук по локальці малює 640, а на спідтесті ті самі 480
-
Crong
Member
odessitmws: ↑ 21.05.2024 14:12 Nic_Roman
Більшість повербанків перезавантажуються, і вимикають протокол швидкої зарядки при під'єднанні - від'єднанні зарядки.
-
Nic_Roman
Member
Crong
Якщо кабель переробити?odessitmws
З паверами не охота гратися… той упс включив і забув
Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Справа в тому що від одного павера ампліфай і онушка не працюють, 2 штуки напряжно і заряжати, тому що один розряжається скоріше бо онушка 5в а ампліфай 9в
Якщо кабель переробити?odessitmws
З паверами не охота гратися… той упс включив і забув
Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Справа в тому що від одного павера ампліфай і онушка не працюють, 2 штуки напряжно і заряжати, тому що один розряжається скоріше бо онушка 5в а ампліфай 9в
-
Ortyomko
Member
было бы несложно, если бы они действительно были такими. А вот по факту большинство паверов, которые я видел в обзорах, в т.ч. дорогих, этого не умеют.odessitmws: ↑ 21.05.2024 16:04 Ortyomko
В большинстве случаев они просто отключают протоколы быстрой зарядки, что не даёт возможности пользоватсья триггерами на 9-12В.
В редких случаях когда этого не происходит, ток идёт через батарею павера, что убьёт её за год в лучшем случае.
-
IvanCh
Member
Ortyomko
в цьому плані більш краще мати не тільки кабель з тригером але і з платкою підвишеня. так там буде певний % втат. але підійдебудь який повербанк
в цьому плані більш краще мати не тільки кабель з тригером але і з платкою підвишеня. так там буде певний % втат. але підійдебудь який повербанк
-
Бесценно
Member
Asus TUF Gaming AX6000, бо кінетік паРаша!cstrike: ↑ 21.05.2024 15:07Asus TUF Gaming AX6000