Выбор корпуса для ПК + FAQ

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
siruf
Advanced Member

Повідомлення

Данная тема предназначена для выбора и обсуждения конкретных моделей компьютерных корпусов.

Похожие темы, которые могут Вам помочь:
спойлер
Моддинг
Выбор БП
Вентилятор в БП. Выбор обсуждение

Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо.
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ

Зображення

Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:

1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Игнорирование правил конференции наказывается
Востаннє редагувалось 28.08.2012 16:34 користувачем siruf, всього редагувалось 9 разів.
AndP
Member

Повідомлення

Vinzy: 05.05.2024 23:20 Это ещё найти надо эти корпуса. в магазинах зачастую стоят обычные, да и те далеко не лучший вариант. И почему именно на асус выбор пал?
заказать на просмотр оба корпуса и выбрать к покупке понравившийся.
Мой выбор пал на другой, но тоже Асус. Так же рассматривал ЛиЛи О11.
daesz
Member

Повідомлення

Patruletz: 05.05.2024 23:23
daesz: 05.05.2024 23:01Нема, я на ВК навіть 1 градус за рахунок нього не скидував
У меня такая же вк и карта дует в кабеля теплым воздухом, и даже можно ощутить как через морду идет теплый воздух. Поэтому и предположил что можно поставить 120, но через то что у меня там пачка проводов и стоит хард профита мало. От у человека проводов поменьше и харда там нет, возможно и был бы сенс поставить.
В мене теж саме - 1 хард і раніше був пучок проводів, зараз тільки хард який не заважає ніяк та 2 сата шнурки зібрані стяжками, тож місця там достатньо, але якоїсь вагомої різниці я, тим не менше, не помітив :dontknow:
Patruletz
Member

Повідомлення

daesz: 06.05.2024 00:11місця там достатньо, але якоїсь вагомої різниці я, тим не менше, не помітив :dontknow:
чего то в голову залезла идея с развернутым бп в сторону, что бы конектора смотрели в правую стенку, снизу потокам вообще ничего мешать не будет, реально такое провернуть? :think:
daesz
Member

Повідомлення

Patruletz: 06.05.2024 11:43
daesz: 06.05.2024 00:11місця там достатньо, але якоїсь вагомої різниці я, тим не менше, не помітив :dontknow:
чего то в голову залезла идея с развернутым бп в сторону, что бы конектора смотрели в правую стенку, снизу потокам вообще ничего мешать не будет, реально такое провернуть? :think:
Маєте на увазі ребром до передньої стінки? Ні, там ж корзинка :)
Patruletz
Member

Повідомлення

daesz: 06.05.2024 12:12Маєте на увазі ребром до передньої стінки? Ні, там ж корзинка
корзину убрать, а блок повернуть на 90* в лево и прикрутить через дырки в передней панели
Востаннє редагувалось 06.05.2024 12:22 користувачем Patruletz, всього редагувалось 1 раз.
oversteve
Member

Повідомлення

Patruletz: 06.05.2024 11:43
в д31 таке буде геморно зробити, навіть якщо по габаритам полізе, то доведеться колхозити кріплення і робити діру в боковій рамі, щоб хоч якась вентиляція була, простіше взяти коротший бж, або взагалі сфх і підігнути провода
Patruletz
Member

Повідомлення

oversteve: 06.05.2024 12:22простіше взяти коротший бж
бп и так короткий 140мм, свободного пространства ~17см.
oversteve: 06.05.2024 12:22щоб хоч якась вентиляція була
блок и дальше будет стоять вентилятором к передним дыркам, просто конектора будут справа, а не снизу.
daesz
Member

Повідомлення

Patruletz: 06.05.2024 12:38 блок и дальше будет стоять вентилятором к передним дыркам, просто конектора будут справа, а не снизу.
Мені чомусь здається, що буде не достатньо місця, щоб нормально зігнути ті шнурки, а не просто позаломлювати. Хоча ідея не погана :)
oversteve
Member

Повідомлення

Patruletz: 06.05.2024 12:38
oversteve: 06.05.2024 12:22простіше взяти коротший бж
бп и так короткий 140мм, свободного пространства ~17см.
oversteve: 06.05.2024 12:22щоб хоч якась вентиляція була
блок и дальше будет стоять вентилятором к передним дыркам, просто конектора будут справа, а не снизу.
вихідні отвори бж будуть збоку дути в глуху стінку
17см цілком достатньо, підігнуті конектори десь на 1.5-2см із бж стірчать
daesz
Member

Повідомлення

/del

Без колхозу не обійдеться, бо видув буде в декоративну вкладку/скло :)
Hells Angels
Member

Повідомлення

Patruletz: 06.05.2024 11:43чего то в голову залезла идея с развернутым бп в сторону, что бы конектора смотрели в правую стенку, снизу потокам вообще ничего мешать не будет, реально такое провернуть?
самому стало цікаво як то все має бути
збирав 2 збірки у д31, майже 1в1, але я уявлення не маю як то все має бути.
ну бж не має дирок на стороні вентиля, тому впринципі прикрутити можна лише ті бж котрі мають гриль який знімається і вже тими гвинтами крутити, по іншому лише на стяжки, 4 має вистачити думаю :laugh:

А далі пару годин любові, прийде розуміння що воно того не варте і повернення всіх маніпуляцій взад до попереднього стану. :lol:
TRANSFORMERS-92
Junior

Повідомлення

Добрый день
Что скажете про корпуса аквариумы ?
присмотрел пару вариантов
Lian Li O11 Dynamic EVO
NZXT H6 Flow
Asus TUF Gaming GT502
На какие нюансы смотреть при выборе
Спасибо
AndP
Member

Повідомлення

TRANSFORMERS-92: 19.05.2024 12:20
Что скажете про корпуса аквариумы ?

Lian Li O11 Dynamic EVO

Asus TUF Gaming GT502
Я, в своё время, тоже эти присмотрел. Заказал до покупки оба. Раскрыли в магазине, рядом поставили и теперь я счастливый обладатель GT502. Корпус классный, не жалею что его взял.
dimkopimko
Junior

Повідомлення

Доброго вечора.
Таке питання. Дуже хотiв взяти собi Jonsbo C6. Знайшов нову водянку ЦП, знайшов новий модульний БП. Але все закiнчилося на розмiрi довжини вiдеокарти. У корпусi максимум 255mm, моя карта Asus Dual RTX4070 267.01mm. Не влiзаю.

Iнше залiзо:
мать - asus tuf gaming b550m-plus
охолодження цп - GameMax Iceburg 120
видео - ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 OC Edition 12GB
бп - VINGA 750W (VPS-750GV2)
hdd - 1шт
ssd sata - 1шт

Питання. Чи э подiбнi корпуси "куби" у продажу? Дуже потрiбен такий "транспортабельний" корпус. Але, те що е на ринку, трошки не по моiй вiдеокартi.

Дякую.
daesz
Member

Повідомлення

dimkopimko: 19.05.2024 18:49 Доброго вечора.
Таке питання. Дуже хотiв взяти собi Jonsbo C6. Знайшов нову водянку ЦП, знайшов новий модульний БП. Але все закiнчилося на розмiрi довжини вiдеокарти. У корпусi максимум 255mm, моя карта Asus Dual RTX4070 267.01mm. Не влiзаю.

Питання. Чи э подiбнi корпуси "куби" у продажу? Дуже потрiбен такий "транспортабельний" корпус. Але, те що е на ринку, трошки не по моiй вiдеокартi.

Дякую.
Deepcool CH170
Shiny Snake G200 / G500
Mechanic Master C24 / C26
SSUPD Meshroom D
Jonsplus Z20
SGPC K66 Pro / K77 / K77 Pro
oversteve
Member

Повідомлення

https://vinga.ua/ru/korpus_vinga_cs315b_2p10019
сюди все ваше добро має полізти, не зовсім куб, але в плані транспортабельності буде ок, та й як на мене краще взяти якусь подвійну башту ніж 120 воду, а туди як раз таке багато чого полізе
dimkopimko
Junior

Повідомлення

oversteve: 19.05.2024 18:58
https://vinga.ua/ru/korpus_vinga_cs315b_2p10019
сюди все ваше добро має полізти, не зовсім куб, але в плані транспортабельності буде ок, та й як на мене краще взяти якусь подвійну башту ніж 120 воду, а туди як раз таке багато чого полізе
дякую. теж на нього дивився. та бiльше скажу. в мене у самого вже 5 рiк Vinga BlackGold. Тупо простий та доволi адекватний по всiм параметрам корпус. Але я зрозумiв що, у нинiшнiй 3-х рiчнiй вiйнi, менi не завадить компактнiсть та швидке транспортування. З сьогоднiшнiм "гробом" Vinga BlackGold, я такого не можу зробити. Дуже важкий та займае купу мiсця пiд столом. Тому i почав шукати куди все дiти у компактне та квадратне) I наче vinga cs315b закрие питання транспортування, але шось вона менi одразу сдалася по типу "не ж було вже в мене") Таке саме як i Vinga BlackGold але меньше. I тут я намагаюсь "i рибку з'iсти i ..." шо б було такеж квадратне як Jonsbo C6. Бо по формi вiн просто iдеал для мене як i по вiзуалу так i по компактностi.

Тому Вiнга буде як остаточний варiант, якщо точно не знайду аналог С6.

Дякую!
oversteve
Member

Повідомлення

dimkopimko
все залежить від бажанння купити зразу або чекати на доставку місяць-два, ну і бажаної вартості, бо аналогів купа
0kie
Member

Повідомлення

dimkopimko: 19.05.2024 18:49asus tuf gaming b550m-plus
Глянь Jonsbo D31. Под mATX плату будет самое то, любая видяха влезет, размер меньше стандартного mATX ящика.
Или как вариант Phanteks Enthoo Evolv Shift Air Antracite Gray (PH-ES217A_AG).
oversteve
Member

Повідомлення

0kie
але суттєво більше усіш інших запропонованих, по охолодженню буде гірше із-за скляної боковини, та й по вазі напевно також більше
Відповісти