Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member
Аватар користувача
Звідки: Чернигов

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
1985god
Member

Повідомлення

стикнувся з проблемою ! Натсикаю sing in ! вводжу що почту що номер телефона - результат однаковий - перекидує на сторінку реєстрації ... при реєстрації ясно що пише що логін вже існує . Тобто нема кнопки залогінитися :insane: :spy: Що за фігня - хто стикався ??? я з ПК стаціонарного


з четвертого разу таки дало залогінитися
Utof
Junior
Аватар користувача
Звідки: Полтава

Повідомлення

Alex_Lviv: 07.05.2024 18:11так якщо склад в Гонконгу , нащо пригоди з поштою Сингапуру
meest.cn - єдиний варіант, і поки що надійний
Слава Ктулху, в этот раз не сперли.
Реально лучше заказывать в следующий через склад миста в Польше. Меньше головной боли
WalkMan
Member
Аватар користувача

Повідомлення

AmigoPhoenix: 14.05.2024 23:31Товар мені обійшовся в 145$
Я та розумію це із знижками, а ціна на сайті зазвичай $199 тому і порахували мито саме з цієї вартості https://customs-calc.pp.ua/#199USD А товар випадково не з розділу Choice?
AmigoPhoenix
Member
Аватар користувача

Повідомлення

WalkMan

Ні, не з розділу Choice. В лютому замовляв 2 проца 2 різними посилками (5600 і 5700х). Обидва були в розділі Choice. І на обидвох посилках була вказана реальна ціна, яку я заплатив. Ну тобто 5700х коштував 139 на той момент. Мені зі знижками обійшовся в 127. На посилці була вказана вартість 127. Запам'яталося, бо зазвичай китайці вказують ціну на посилці умовно 10-20. Я так зрозумів, що на посилках з розділу Choice вказується фактична ціна. Ваше питання мабуть з цим пов'язане.

Мито мені ще не порахували. На даний момент в посилки статус від 13.05 "Підготовлено для проведення митного контролю Термiнал, Україна, 03928". До цього випадку, всі мої посилки з Алі проходили митницю максимум за кілька годин. А тут зависла на 2 дні. Поліз гуглити і довідався, що зараз на митниці коїться казна що з посилками Алі укрпошти. В процесі натрапив на посилання cabinet.customs.gov.ua/post. Де при введенні даних, побачив, що посилка чомусь оцінена в 199. (скрін прикріплений в першому пості). Малоймовірно що її так оцінив продавець, або якась з митниць переоцінила, крім української.

Повідомлень з пропозицією надати документи для розмитнення я не отримував. З розмитненням справи ніколи не мав, тому точно не знаю, як уся ця процедура відбувається. Я так розумію, митниця взяла першу ліпшу ціну з сайту і так оцінила посилку. По ідеї відразу після оцінки митницею, я б мав отримати смс. Бо якось незрозуміло, принаймні мені, що вони переоцінили посилку і не повідомили мене відразу. А відклали на невизначений термін.

Хоча смс не отримував, вчора відправив на customs@ukrposhta.ua виписку з банку, скріни ордера з алі, а також посилання на товар (зараз там ціна взагалі 160 без знижок). Наразі в режимі очікування.

Тай таке))
torny
Member
Звідки: Киев

Повідомлення

movi, B-7000, наприклад
WalkMan
Member
Аватар користувача

Повідомлення

AmigoPhoenix: 16.05.2024 19:00або якась з митниць переоцінила, крім української
митниця не займається зміною вартості вкладення, вони взяли до відома ту інформацію яку отримали в електронному вигляді від перевізника (а він в свою чергу передав те, що написав продавець)
AmigoPhoenix: 16.05.2024 19:00Хоча смс не отримував, вчора відправив на customs@ukrposhta.ua виписку з банку, скріни ордера з алі, а також посилання на товар (зараз там ціна взагалі 160 без знижок).
можливо і дарма, не розумію ось таких ініціатив :-/
movi
Member
Аватар користувача

Повідомлення

torny: 16.05.2024 19:03B-7000, наприклад
Дякую, не тримав ще такий у руках.
1985god
Member

Повідомлення

1985god: 16.05.2024 12:28 стикнувся з проблемою ! Натсикаю sing in ! вводжу що почту що номер телефона - результат однаковий - перекидує на сторінку реєстрації ... при реєстрації ясно що пише що логін вже існує . Тобто нема кнопки залогінитися :insane: :spy: Що за фігня - хто стикався ??? я з ПК стаціонарного


з четвертого разу таки дало залогінитися
сьогодні те саме :(
Alex_Lviv
Junior
Аватар користувача
Звідки: Lviv

Повідомлення

1985god
Змінити айпі, провайдера
VPN відключити якщо є
AmigoPhoenix
Member
Аватар користувача

Повідомлення

WalkMan
На запитання до продавця, яку ціну він вказав на посилці, отримав таку відповідь:
спойлер
The package has been delivered to the official warehouse of AliExpress in advance for shipment, and we do not have the authority to operate it. The application we submitted is for a declaration amount below $150, but we cannot confirm whether the platform will declare according to this amount
тобто в теорії сам Алі міг вказати ціну 199
WalkMan: 16.05.2024 23:03можливо і дарма, не розумію ось таких ініціатив
Чому? Що я втрачаю?
jumanji
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Покупал кейс на Амазоне, отправлял через мист морем. Посылка на таможне 17 дней. Имейте ввиду отправляя через это го*но. :insane: доки подтверждающие стоимость были прикреплены сразу до отправки, потом ещё по их запросу прикреплены, это был 10 день на таможне :D.

Жалею что не через нп отправил.
VladimirV
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix
Зараз дуже багато посилок з Алі застрягає зі статусом "Підготовлено для проведення митного контролю 03928 ТЕРМIНАЛ Україна"
Почитавши фейсбук Укрпошти, легко побачити, що застрягають там посилки починаючи з квітня. Причому, можна зробити висновок с постів, що в "довгий ящик до опрацювання" с таким статусом потрапляють посилки з якоюсь вартістю високою, або близькою до мита. Якийсь дріб'язок типу навушників и т.п. що вочевидь коштує мало, вони пропускають за пару годин. Те що на їх думку коштує щось більше (мені тут важко оперувати чимось) миттєво відправляється в чергу.
У мене теж застрягла посилка тут з Алі. Вартість нижча мита на 50$. Але походу це нікого не турбує. Звонив в Укрпошту, збрехали що це митниця не пропускає. Додзвонився на митницю Київську, на цей "митний пост Укрпошта" . І яке ж "диво", вони мою посилку в очі не бачили :)
Відповідь - ваша посилка ще не надійшла зі складу Укрпошти для розмитнення, а також що всі документи для розмитнення віднині (з 18.04.2024) готує та надає безпосередньо Укрпошта
Перетелефонував в Укрпошту в підтримку, почались відмазки що так, черга, чекайте, документи поки не підготовлені для митниці. Вам надійде повідомлення якщо потрібне буде уточнення даних по посилці. Але судячи с фейсбуку, в черзі стоять там, таких як я, ще з середини квітня :D
Так все чому мене ця історія навчила, то це ще раз про те що Укрпошта то ДНО неорганізоване.

А як висновок, мені тепер потрібно зрозуміти, як так замовляти на АЛІ, щоб в Україні посилка ні в якому разі не потрапляла в лапи Укрпошти, а потрапляла до Новой пошти/Міста. Якщо хтось знає як це робити, буду вдячний за роз'яснення.
Igor717
Junior

Повідомлення

jumanji: 17.05.2024 12:29 Покупал кейс на Амазоне, отправлял через мист морем. Посылка на таможне 17 дней. Имейте ввиду отправляя через это го*но. :insane: доки подтверждающие стоимость были прикреплены сразу до отправки, потом ещё по их запросу прикреплены, это был 10 день на таможне :D.

Жалею что не через нп отправил.
:))) Укрпошта, на таможне с 11.04... вот где г..но
Alex_Lviv
Junior
Аватар користувача
Звідки: Lviv

Повідомлення

VladimirV: 17.05.2024 13:03 А як висновок, мені тепер потрібно зрозуміти, як так замовляти на АЛІ, щоб в Україні посилка ні в якому разі не потрапляла в лапи Укрпошти, а потрапляла до Новой пошти/Міста. Якщо хтось знає як це робити, буду вдячний за роз'яснення.
спробую коротко, тут і так є досить тих хто в паралельній реальності живе ))

1) Укрпошта - тут взагалі ні до чого!
2) ще з минулого літа/осені - при відправці з Китаю, немає поділу на НП, УП чи Міст - все підряд везе один посередник, поділ йде вже по прибуттю в транзитну країну чи в Київ
3) з дрібязком - проблем ніби немає, а все що +/- дорожче - тут або на свій ризик, або через форвардера і тільки пряма доставка (НЕ через сайт)
4) те саме - з магазинів інших країн , той же ібей, амазон, нюегг і т.д.

"прямі" відправлення, дорогі в т.ч. , від людини до людини - проходять без проблем поки що
хочете з магазину - тоді домовитись щоб продавець "від себе" а не від магазину вислав на форвардера,
нормально працює таким чином тільки Meest ! (яких дурниць би тут не писали) , з НП форвардинг - не варто звязуватись,

написав більше ніж треба, далі - в кожного своя голова на плечах :beer:
Igor717
Junior

Повідомлення

Так, але трішечки не так :)) Везет может и один посредник, спорить не буду. Но все таможенные процедуры обеспечивает именно оператор, который доставляет мне/тебе/нам посылку тут, в Украине. И самая оййййййй! как обычно у Укрпошты.
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Alex_Lviv: 17.05.2024 13:26 2) ще з минулого літа/осені - при відправці з Китаю, немає поділу на НП, УП чи Міст - все підряд везе один посередник, поділ йде вже по прибуттю в транзитну країну чи в Київ
Не схоже на те. Як мінімум тому, що УП/НП везуть через прибалтику, а не через Угорщину. А по-друге - видно по "логах" що міст взяв посилку до відправки ще на території Китаю.
спойлер
Зображення
Зображення
Hells Angels
Member
Аватар користувача

Повідомлення

VladimirV: 17.05.2024 13:03а потрапляла до Новой пошти/Міста.
залежить від продавця, можна шукати таких де є вибір доставка чи самозабір, у другому випадку мені все йде у поштомат НП
Alex_Lviv
Junior
Аватар користувача
Звідки: Lviv

Повідомлення

daesz
таке часто трекери показують, зокрекма parcellapp
міст - НЕ возить фізично з торг площадок
хіба що продавець/магазин (не Алік) працює по угоді з meest.cn - тоді так, везе міст
VladimirV
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 17.05.2024 13:26
VladimirV: 17.05.2024 13:03 А як висновок, мені тепер потрібно зрозуміти, як так замовляти на АЛІ, щоб в Україні посилка ні в якому разі не потрапляла в лапи Укрпошти, а потрапляла до Новой пошти/Міста. Якщо хтось знає як це робити, буду вдячний за роз'яснення.
1) Укрпошта - тут взагалі ні до чого!
2) ще з минулого літа/осені - при відправці з Китаю, немає поділу на НП, УП чи Міст - все підряд везе один посередник, поділ йде вже по прибуттю в транзитну країну чи в Київ
3) з дрібязком - проблем ніби немає, а все що +/- дорожче - тут або на свій ризик, або через форвардера і тільки пряма доставка (НЕ через сайт)
4) те саме - з магазинів інших країн , той же ібей, амазон, нюегг і т.д.

"прямі" відправлення, дорогі в т.ч. , від людини до людини - проходять без проблем поки що
хочете з магазину - тоді домовитись щоб продавець "від себе" а не від магазину вислав на форвардера,
нормально працює таким чином тільки Meest ! (яких дурниць би тут не писали) , з НП форвардинг - не варто звязуватись,
1) Якраз вона і косяче з цим оформленням а не митниця.
2) Так а я а про що пишу? Щоб в Україні(тобто після надходження посилки уже в нашу країну) потрапляла до нп а не до тупорилої уп. І саме про це я запитав чи можу я на це вплинути, навіщо двічі писати?
3)Яка ще пряма доставка? Точно з такими же треками через Латвію умовно RK******LV дріб'язок з того же алі тим же методом доставки проходить пункт "Підготовлено для проведення митного контролю 03928 ТЕРМIНАЛ Україна" за три години!. Перевірено як мною так і моїм співробітником, який після того як моя застрягла вже отримав п'ять посилок з абсолютно такою же доставкою і сходим трекномером тим же маршрутом через уп. А в чому полягає ризик, якщо посилка коштує 100$, окрім того що УП працює через одне місце? Ні заниженої вартості, ніяких порушень тут немає. Ризик лтше в тому що автоматом до цих людей попаде посилка) ну да мабуть.
4) За цю частину я не висловлювався бо не маю відношення і не маю права щось писати.
Ця конкретна ситуація про яку я пишу - це доставка з аліка методом "AliExpress Standard Shipping". Це все що я можу знати. По трекінгу я бачу що після китайської CAINIAO, в Латвії посилку перехопила Укрпошта (нажаль не НП).
Alex_Lviv
Junior
Аватар користувача
Звідки: Lviv

Повідомлення

VladimirV
1) тут не сперечаюсь, можливо тепер так є, чи й було на дрібязок (бо якщо заходить імпорт - то все по іншому)
2) "потрапляла до нп а не до тупорилої уп" - для покупок на Аліку, клієнт НЕ може то змінити
3) пряма доставка - наприклад від виробника (з фабрики) через форвардера і до отримувача, ( це НЕ для покупок в магазинах), причіпив скрін з такою посилкою (зв увагу на трек номери, змінюються тричі) - везе, оформлює таможню Міст, а до отримувача - по Україні везе НП (в кабінеті є можливість вибрати локальну НП)
спойлер
000tr_meest.cn.PNG
* ми говоримо про різні речі просто, за дрібязок з Аліка я поняття не маю, не купую, а от матеріали чи обладнання доставляються тільки так, інших варіантів просто немає)
Відповісти