Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
gelo74
Junior

Повідомлення

...

Отправлено спустя 2 минуты 31 секунду:
Utof: 07.05.2024 15:49 На будущее, логинитесь по своему номеру на сайте my.novaposhtaglobal.ua, там подтянуться Ваши посылки и можете выбрать место получения уже на этапе экспорта - как отделение, так и почтомат. Все бесплатно)))
В принципе, там можно настроить чтоб вообще все Ваши отправления приходили на определенное место, но работает такое дело через раз :lol:
Спасибо, попробую. :)
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Utof
так якщо склад в Гонконгу , нащо пригоди з поштою Сингапуру
meest.cn - єдиний варіант, і поки що надійний
Utof
Junior

Повідомлення

Alex_Lviv: 07.05.2024 18:11так якщо склад в Гонконгу , нащо пригоди з поштою Сингапуру
Попробую, если и в этот раз сопрут
crisisby
Member

Повідомлення

Шановні форумчани. Підкажіть будь-ласка. Замовив у одного китайози одну фігню. Він прислав не те. Ціна 32 бакси. Відкрив спір. Підтримка сказала повертати для повного відшкодування і доставку плате продавець. Як це зробити . Покупка за 1280 грн. Доставка туди новою поштою 2000 грн :learn: укр-пошта-клоуни не хочуть таке приймати на відправку туди :mad:
Crong
Member

Повідомлення

crisisby
Проси відшкодування 50%, і продавай на OLX. Якщо просити 100%, то Ali скаже повертати товар.
Hash
Junior

Повідомлення

crisisby
Було декілька разів таке, але товар був по 15-20$. Перший раз алі став на сторону продавця і треба було повернути товар, в тому же спорі додав інформацію що коштує це дорого в мене немає додаткових грошей, давив на те що немає сенсу відправляти назад за таку ціну і т.д., скинув посилання і скріншот з укрпошти на ціну повернення і після цього алік вже став на мою сторону і продавець в двух із двох спорів виплатив всю суму і я залишив ще собі товар.
crisisby
Member

Повідомлення

Crong: 10.05.2024 18:10 crisisby
Проси відшкодування 50%, і продавай на OLX. Якщо просити 100%, то Ali скаже повертати товар.
Я поставив відшкодування в спорі 16 баксів 50%. І після цього підтримка сказала - повертати назад.

Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
Hash: 10.05.2024 18:46 crisisby
Було декілька разів таке, але товар був по 15-20$. Перший раз алі став на сторону продавця і треба було повернути товар, в тому же спорі додав інформацію що коштує це дорого в мене немає додаткових грошей, давив на те що немає сенсу відправляти назад за таку ціну і т.д., скинув посилання і скріншот з укрпошти на ціну повернення і після цього алік вже став на мою сторону і продавець в двух із двох спорів виплатив всю суму і я залишив ще собі товар.
Дякую за пораду . Але не знаю як це зробити . На новій пошті заплатити 2000 по типу я відправляю , дадуть чек . А потім сказати, я передував . Робіть скасування і повертайте бабки ? :laugh:
Hash
Junior

Повідомлення

crisisby: 10.05.2024 19:43
Дякую за пораду . Але не знаю як це зробити . На новій пошті заплатити 2000 по типу я відправляю , дадуть чек . А потім сказати, я передував . Робіть скасування і повертайте бабки ? :laugh:
Ви писали що вже відкрили спор і алік сказав відправляти продавцю.
Тепер в цьому же спорі Ви все одно можете додати додаткову інформацію, пруфи і т.д.
Пишите приблизно наступне "Доставка назад коштує дорого, зайвих грошей немає, доставка дуже дорога і коштує ~30$ в той час коли товар ціна 32$. Ось посилання на офіціальну відправку з моєї країни:
тут лінк на укрпошту сайт з "Tariffs for international items (parcels)" (де видно що ціна дійсно приблизно 30$)
Також додаєте скріншот з ціною
yupi
Member

Повідомлення

Hash: 10.05.2024 20:09Тепер в цьому же спорі Ви все одно можете додати додаткову інформацію, пруфи і т.д.
Нельзя там ничего уже добавлять. Споры переделали и не в пользу покупателя. Там или вернуть сейчас или смириться в 90% случаях
Hash
Junior

Повідомлення

yupi
А нічого собі, я не знав цього.Зараз подивився коли я відкривав спор це було 2.08.2023 ще було все окей
Тепер якщо продавець погодиться на відшкодування 50%, то це вже перемога, скоро продавці з аліка можуть просто присилати хлам будуть в плюсі.
Dark Knight
Member

Повідомлення

Hash: 10.05.2024 20:26 yupi
А нічого собі, я не знав цього.Зараз подивився коли я відкривав спор це було 2.08.2023 ще було все окей
Тепер якщо продавець погодиться на відшкодування 50%, то це вже перемога, скоро продавці з аліка можуть просто присилати хлам будуть в плюсі.

Став відшкодування в рефунді 50%, і залишай собі товар.
якщо мені щось не сподобалося, я пишу - " шо мовляв товар не такий як у описі, але я типа вірю шо китайчик гарний продавець і готовий йому поставити гарний відгук. но півсуми верни" :gigi:
а вони дуже люблять гарні відгуки :D
а шо купував то?
crisisby
Member

Повідомлення

Dark Knight: 10.05.2024 20:53
Hash: 10.05.2024 20:26 yupi

Став відшкодування в рефунді 50%, і залишай собі товар.
якщо мені щось не сподобалося, я пишу - " шо мовляв товар не такий як у описі, але я типа вірю шо китайчик гарний продавець і готовий йому поставити гарний відгук. но півсуми верни" :gigi:
а вони дуже люблять гарні відгуки :D
а шо купував то?
Я вище писав . Поставив відшкодування 50%. Підтримка сказала повернути товар для повного відшкодування . У тій темі на аліку можна вписати трек і назву перевізника і закрити запит . На цьому все .
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

Всім привіт.
На даний момент в посилки статус "Підготовлено для проведення митного контролю"
ТТН - RK230940705LV (проц ryzen 7 5700x3d)
На сайті cabinet.customs.gov.ua видає слідуюче
спойлер
митниця замальовано.jpg
Товар мені обійшовся в 145$. Магазин зазвичай вказував вартість на посилці в районі 10-20$. А цього разу чомусь вказана ціна 199$
Перший раз з таким зустрічаюся.
Хто вже має досвід в подібних ситуаціях, підкажіть найкращий алгоритм подальших дій.
Наперед вдячний за допомогу)
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

AmigoPhoenix
оплатити мито від різниці оверліміту (там пару баксів вийде, так би і зробив, втрачений час - дорожче буде)

або відмовитись від посилки, і чекати повернення коштів

по факту - продавець д*біл, і довести квитанціями фактичну вартість не вийде, хоча раніше платіжні чеки приймались як підтвердження вартості,
strang
Member

Повідомлення

А що як прод так і поставив 20баксів, а митники оцінили по риночній.. :spy:
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

strang: 15.05.2024 01:27 А що як прод так і поставив 20баксів, а митники оцінили по риночній.. :spy:
а це точно, скорше всього так і є ! :beer:

відписував вище, опираючись на текст автора )
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 15.05.2024 00:58 довести квитанціями фактичну вартість не вийде
Зазвичай інвойс площадки + платіжка з клієнт-банку дозволяють врегулювати питання до отримання, якщо був запит від митниці, або після сплати мита/пдв при отриманні посилки, із подальшою подачею на оскарження суми сплачених платежів.

В конкретному випадку, з суми 185.49 євро платежів буде на 11.36 євро (~487 грн по НБУ) і чи варто тягатися за тих 500 гривень - не знаю, я б мабуть не став: на 5700x3d з Алі економія склала, мабуть, 2500+ грн.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

Виписку з банку Приват в PDF файлі отримав через меню/сервіс/послуги/довідки/виписки.
Питання щодо інвойсу площадки Алі. Як його тримати? Писати до продавця чи до техпідтрмки алі. І як саме сформулювати свій запит, щоб отримати те, що потрібно?
Дякую.
yupi
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix
Зачем инвойс с али? Скрин делается ордера и все
movi
Member

Повідомлення

Таке питання - чи є у продажу на Алі той, клей яким зазвичай ліплять гумові ніжки наприклад до ноутів? Ота тягуча липуча шмарклеподібна субстанція? Що за клей та як зветься?
Відповісти