Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Roaster
Member

Shpoker
Там бот футболит в чат, связаться с живым человеком невозможно.
vovse
Junior

Skoda: 07.05.2024 11:58 Вчера перевели в бизнес после 3х олх доставок однотипного товара (не знаю, может не показатель и совпало). При этом объявление создавалось по новой каждый раз. При продаже уже своего б.у. в этой рубрике- болт.

Пока хватит этой удобной олх доставки... Нет такого оборота...
По доставках однотипного еще ладно, они переводят всех сейчас налево и направо. Им выдали новую методичку: "Продаєте власні речі по одиниці кожна, у Вас немає у профілі регулярних продажів і Ви використовуєте свої фото і описи не запозичені у інтернеті". По описанию вообще прикол :laugh:
fds2002
Junior

ура ура

ublock на десктопе стал вырезать и "топы" - заметил, что в выдаче стало неприлично чисто
Halfway2
Junior

shnok: 02.05.2024 04:10 Halfway2
не знаю, что там хотел человек, но он предложил вернуть деньги, вы не выслали товар, и сразу писать данные, конечно есть у нас индивидуумы и похлеще, но вы тоже молодец конечно.
Да там був розвод чистої води,мій час дорожчий ніж ті 400 грн , він щей упакував так в темну обгортку щоб ну було видно нічого при швидкому обзорі , тема називалась Вентилятори Asus Rog Strix 2080TI , а для них тільки йдуть Вентилятори Everflow T129215SU , так як це 2 покоління , він вислав зовсім інші , для якихось старих карт , там 2 вентелятори с 3 пин які переходять в 4 пин на останньому вентеляторі з виду похожі на старі rog strix .І він вдруг хотів мені відіслати такі як треба( хоча оголошення було тільки про одні вентелятори в него і щей якісь мусор ) , або якимось чудом вернути гроші .А те що він він взяв фоткі з інтернету де було чітко видно саме 3 вентлятора Everflow T129215SU то нічого , коли грузив фото для объяви то не замітив що в него не такі

Отправлено спустя 46 минут 34 секунды:
Ortyomko: 02.05.2024 08:10 Halfway2
варіант що він просто переплутав і не ті відправив не розглядали? :facepalm:
я нещодавно продавав на ОЛХ кулер, виявилось що не хватає шурупика, ми такий не знайшли у продажу з покупцем, тож він замовив альтернативне кріплення, а я зробив компенсацію + зверху трохи за незручності. Так він теж виходить міг написати що такий сякий, не доклав спеціально шуруп
Не розглядав , вище написав чому , там був прям розвод на не уважність. А ви просто нормальна людина , я замовив потім у людини за 600 грн з 2013 регою на олх , думаю ну хоть тут все ок буде , так як стара модель все ж , просто продають якісь старі запаси вентелів після буму майнінга .Прийшли мені , включаю , а вони видають звук , немов хочуть злетіти , а потім затихають , різниця може відрізнятися до 300 + обертів від другого вентелятора в Gpuz це видно . Описую ситуацію і кидаю скрін с Gpu-z де видно як кулер крутить зіг загі , а не пряма червона лінія , кажу дайте компенсацію , чел врубає якогось умніка с 85 айкью , каже що це норма, була довга розмова , він потім каже , якщо вам не підходить то зробіть "Легке повернення " , кажу не має в мене в телефоні цього , а це ще перед паскою було, не хочу розбирати карту і морочитись з пересилками і чекати фіг знає чого , кажу я вам сам 200 грн відправлю додайте свої гроші за компенсацію , просто закажіть мені новий кулер на розетці ,якщо не вірите що він бракований і розійдемося . Той щось далі , де ви таке бачили , включає свого інтелігента. Розумію що він нормально вирішити справу не хоче ,а мені з цими пересилками бавитись не охота , він щей може сказати що товар не має товарного вигляду , чи ще щось придумати , в цілому , клоун є клоуном. Чисто інтелігентно розказую йому хто він такій , і де йому місце ,і на цьому все. Заказав на розетці , довго йшов мені ,міняю, дивлюсь все ок по обертам , всі вентилятори працюють рівно , але помічаю що уже такий звук взльоту є у 3 вентелятора , і він ходить вісміркою , тому що на цей раз я зняв кожух і дивився як вони всі крутятся .Ломаю вентелятор якій замінив , а там смазки так багато що зразу було видно чому так погано крутится кулер на малих обертах , в ітозі чел продавав якісь убиті вентелятори , які просто смазав , і тільки потім замітив що там втулка була прям втоплена в вентелятор , хоча мала як би мати зазор , тому що мала чуток висіти на магніті , і так було на 3 вентеляторах , той що був з розетки , там було все як на старому , він мав зазор між втулкою і вентелятором . В цілому я в шоці був , тому ще такого не зустрічав ніколи, тому що на вид вони були нові
3 варіант теж чудовий , вирішив я купити для свого noctua nh-d9l ще 1 вентелятор , найшов на олх 1 об'яву про noctua nf-a9 pwm , новий у використані 50 годин , чудовий опис , перше фото з інтернету , там весь комплект , 2 фото уже рідне , в закритій коробці , видно тільки вентелятор . Написав , спитав чи все ок , і чи дійсно новий , і де купляли . Сказав що б/у і купляли в Укр . Заказав за 650 грн ,забрав його , комплект не повний , мені якраз треба було Y перехідник з 2 вент, на одне підключення 4 пин до материнки .По друге , "відновлений продавцем " що значить що був зданий по гарантії і скільки працював не знаю . Но діватись не було куди , такий вентелятор більше не найти , тому забирав . Продавець морознувся , а перехідник 200 грн буде коштувати :shuffle:
Хоча я тут колись на форумі купив Silent wings 3 140мм дві штуки , служать до сих пор . Но с таких чудес я в шоці
Последний раз редактировалось Halfway2 16.05.2024 00:51, всего редактировалось 3 раза.
Мерзавчик
Member

О Будда, не виправдовую мудачєцтва продавців, якщо це мало місце - але убережи мене, Алллах, Сварог і космос від такого покупця... ;)
7mindfields
Member

Halfway2: 16.05.2024 00:26 мій час дорожчий ніж ті 400 грн
Воно і видно, час є тільки на оці беззмістовні простирадла на півсторінки кожне
Цієї ситуації можна було уникнути, відкривши посилку на пошті
shnok
Member

7mindfields: 16.05.2024 01:35
тоже об этом подумал, для чего человек это все пишет...
Halfway2
Junior

7mindfields: 16.05.2024 01:35
Цієї ситуації можна було уникнути, відкривши посилку на пошті
Та я розумію , а ще краще би було зразу купити в магазині, але в пошуку я ввів олх і швидко найшов те що мені потрібно , не подумавши що можуть бути якісь нюанси при купівлі просто вентиляторів, тому навіть не очікував ніяких чудес .Я купляв колись заміну вентилятора для rog strix 1070 і ніяких чудес не було , поміняв і все ок
Можно було і не описувати це все , для себе я зробив висновки швидко , і радий що таке сталося тільки з вентиляторами , а не з чимось серйозним
NFS-Racer
Member

Мерзавчик: 16.05.2024 00:39 О Будда, не виправдовую мудачєцтва продавців, якщо це мало місце - але убережи мене, Алллах, Сварог і космос від такого покупця... ;)
:up:
Halfway2: 16.05.2024 02:24 не подумавши
з того і всі проблеми
Hash
Junior

Сьогодні я так розумію олх вирішив внести зміни, вже не 1% + 10грн, а 2% + 10 грн.
Помічено було в категорії відеокарти і витратні матеріали
Megaclite
Member

Hash: 16.05.2024 17:42 Сьогодні я так розумію олх вирішив внести зміни, вже не 1% + 10грн, а 2% + 10 грн.
кончені, олх доставкою тоді перетстануть користуватись
1% ше куда не йшло
aaleksandrenko
Member

Hash: 16.05.2024 17:42 Сьогодні я так розумію олх вирішив внести зміни, вже не 1% + 10грн, а 2% + 10 грн.
дійсно, в категорії PowerBank та акумулятори вже взяло 2%.
На їх сайті знайшов: З 16.05.24 у частині категорій для бізнес-оголошень комісія за успішний продаж становить 2% від вартості 1шт. товару + 10 грн.

Якщо нажати редагувати оголошення то показує яку комісію зніме. Вже по всіх практично моїх 2%, а не частині :mad:
fds2002
Junior

вы не переживайте, в мордоре авито с 22 мая запрещает передавать свои контактные данные в чате и вообще любые номера. ии работает. банит акки. и процент там вроде от 5 до 12. и номер при звонке подменяется. и вообще лютые вещи творятся, я глубоко не копал, сверху только.

у нас тут еще свобода и демократия :beer:
Grimmjow
Member

вопрос: пытаюсь выставить нинтендо свич на олх - меня постоянно блокируют и удаляют «запрещенный товар». Дошло до того что я банально взял чужое описание, чуть перековеркал - получил опять бан «запрещенный товар».

Написал в поддержку, соединили с некой Оксаной. Спросил за что бан объявы когда тупо аналогичная висит без проблем - получил ответ что у меня запрещенный товар пиратское ПО.

Попросил показать как именно они поняли что товар пиратский и ПО? Ждал ответ минут 20, чтото она печатала, печатала….Потом передумала.

Результат: «Извините, но я немогу вам объяснить почему ваш товар и ПО пиратские. Оставлю заявку на рассмотрении и консультацию модераторов. Когда будет решение по этому вопросу - вас уведомят на почту»
Dremjke
Member

Grimmjow
В заголовке и описании не было явно указано о том, что консоль прошита? На фотографиях подобной информации не было?
Grimmjow
Member

Dremjke: 17.05.2024 20:13 Grimmjow
В заголовке и описании не было явно указано о том, что консоль прошита? На фотографиях подобной информации не было?
нет, никакой информации на фото и в описании нет
Dremjke
Member

Grimmjow: 17.05.2024 20:54нет, никакой информации на фото и в описании нет
Тогда ждать ответ поддержки.
Поддержка там "волшебная". Писал им недавно по одному вопросу, скидывал скрины, сотрудник просил номер накладной ему прописать, а то со скрина ему впадлу было перепечатать.
fds2002
Junior

Grimmjow

скорее всего в объявлении было "блок слово", и все с ним идет в отклоненные, весь текст при этом удаляется. какое именно слово сработало вам принципиально не скажут. поддержка отморозится, через неделю пришлют отмазку "ваше обращение еще актуально? тогда напишите нам еще раз".

накололся так на слове "копия", хотя копия была совсем не том смысле. копия - низзя, любая, даже у копировальной машины
vovse
Junior

aaleksandrenko: 17.05.2024 18:09
дійсно, в категорії PowerBank та акумулятори вже взяло 2%.
На їх сайті знайшов: З 16.05.24 у частині категорій для бізнес-оголошень комісія за успішний продаж становить 2% від вартості 1шт. товару + 10 грн.

Якщо нажати редагувати оголошення то показує яку комісію зніме. Вже по всіх практично моїх 2%, а не частині :mad:
ну тепер зрозуміла причина їх останньої активності по переводу всіх наліво і направо в бізнес)
Ответить