Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297


Центр поддержки клиентов: 0800204444


Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Skoda
Junior

Повідомлення

А я то несколько дней голову ломал, шо за Лост... Гугл каже- шо сериал такой :laugh:

Зря Скайлотс не раскручивали, ой как зря...
mult
Member
Аватар користувача
Звідки: Вишневе

Повідомлення

Збираюсь продавать на олх galaxy tab s8 plus, щось трохи стрьомаюсь, але в принципі основні уловки махінаторів вроді знаю :)
Спробую ще викласти тут на сайті, але скільки раніше не продавав всього, на олх продавалось краще ніж тут :)
leonid4d
Junior

Повідомлення

movi: 28.04.2024 19:04
leonid4d: 26.04.2024 10:58Жаба иногда поддавливает, зато не надо иметь 15 акков в 15 браузерах и покупатель может все товары просмотреть.
Ну от, ти шариш про що я писав. Продавцю потрібні прості чіткі та зрозумілі правила без отих псевдо-поблажек.
leonid4d: 26.04.2024 10:58Это еще что за очередной чудо-маркетплейс?
Ну як черговий?! Ще з часів Аукро. Здається разом з Bigl спадкували за згодою Аукро їх клієнтів з базою відгуків. Ну щось таке.
Ну і не Лост, то я по пам'яті писав, помилився - а SkyLots.org якщо точно. Ще в них система відгуків нормальна, чітко видно позитивні негативні нейтральні. А не так, як на ОЛХ, де х.з. як долізти щоб почитати. Навіть Промка має кращу систему відгуків. Звичайно і він не без недоліків. Самий головний як на мене, це те що покупець може натиснути Купити і комса вже нараховується з продавця. Але в описі до товару багато хто пише щоб попередньо зв'язувались, бо будуть писати негативний відгук у разі чого. Та і по логіці людина сама повинна розуміти що краще спочатку обговорити.
Ніяких обмежень на число об'яв - у людей на кожен тип транзистора/діода/конденсатора - окрема об'ява)) це сотні!!
В мене на якийсь лот 11 фото і ще не пише про обмеження. для посилання на Ютуб окрема опція!!
А, ну скайлотс и ньюаукцион по сути две более менее альтернативы почившему аукро. Второй поживее, но с кацапскими корнями.
MobileLord
Member
Аватар користувача
Звідки: Дніпро

Повідомлення

А если объявление не публикуется по причине лимита, при этом не написано что достигнут лимит и 2 других объявления публикуются, это значит не в бизнес перекинули, а просто бесплатные закончились?
tolebamber: 26.04.2024 12:52 Меня так же в бизнес отправили. Написал в поддержку, говорю что за фигня, у меня это не основной заработок, есть основная работа. Они мне - ну типо у вас в одной категории дофига объяв, и еще у вас профессиональные фото на белом фоне стоят. Я прифегел, картинки брал с инета и там качество типо 200*200 - и вес 10 кб, пиксели видно. Еще раз афигел от этого профф. фото. Короч, договорился, фотки поставил свои - сняли бизнес.
У меня в последний раз не получилось. Они начали пробивать мои продажи с декабря, написали что слишком часто продаю один товар. Ну там на аккаунте 500+ доставок. Думаю в отлегу его кину, через пол годика попробую вернуть категорию в приват.
Halfway2
Junior
Звідки: Ивано-Франковск

Повідомлення

Загалом я на олх попався на якийсь веселий лохотрон, людина виклала, що продає кулери для Asus rog strix 2080TI , всі 3 штуки, з нових моделей Everflow за 375 грн(нові бачив за 700 и 900 + грн за 3 штукі ) якщо подивитися фото то вроді все ок , дійсно такі як мені треба, я думаю, може не підійшло, буває, але в описі було щось ніби- Вентилятори Asus Rog Strix 2080TI, нібито підключав один раз для тестування, нові, і я не зрозумів, навіщо він їх тоді замовляв підключив, а потім вирішив їх продати, але я подумав мб не ті замовив, буває, але у нього рега 2017 року, і відгуки вроді є ,і фото товару є, начебто все нормально, я собі купив карту 2080 супер, думаю, ну за таку ціну поміняю, а навіть і про запас буде на майбутнє. Загалом відправляв він мені то довго ,хоча я замовив зразу після спілкування в пм ( сказав наступного дня відправить )але не відправив , я коли написав йому через 2 дня , чи відправить він , в той же день відправив . Замовив на сестру , може тому він погодився відправити чи не знаю , вона забрала посилку і не дивилась і мені нічого не показувала через телеграм , так як в 100% випадках все ок , а розпаковувати то не хотіла , ввечері відала мені , я відкриваю , а там fdc10u12d9-c модель ( вроді такі я міняв на 1070 rog strix asus ) але уже точно не everflow як було на фото . Пишу йому , що не такі як на фото . Його відповідь " Добрый день. Пришлите пожалуйста фото, я Вам отправлю те, что надо за свой счёт. Простите за неудобства" кидаю йому фото . Його відповідь вже " Є два варіанти, або відправлю завтра Вам ті - що треба, або можу повернути кошти з ціною відправки, як хочете? " Якогось дива у него 1 оголошення , але вже 2 коплекта куллерів , старі і нові ) Чудо Господа не меньше . Пишу звичайно , давайте гроші . Його відповідь -Ок, відправите будь ласка, всі витрати покрию . Ну я тут поняв зразу що клоунадою пахне і послав його подальше , думаю якщо би відправив то ні товару би не було , ні грошей . Але дивно , вроді як не кинув повністю , бо їх то продати можна ,дійсно нові , але кому вони треба я не знаю , і поведінка максимально розводіли і одні чудеса . Товар не відповідав опису і фото на 100% , і в оголошенню були тільки одна пара саме Everflow судячи по фото ( їх було пару ) ,тому на продавця кулеерів він не був похожий. Якась дурна ідея впарити кулера чи не знаю , но для старих моделей стріксів мають підійти і ще до чогось ) Ну і що сильно здивувало , що тема зразу була закрита ) а тут пропонує інший комплект
спойлер
Зображення
Горевий Олег Юрійович
097 533 62 14
Якщо буде десь пробігати тут , щоб знали
shnok
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Halfway2
не знаю, что там хотел человек, но он предложил вернуть деньги, вы не выслали товар, и сразу писать данные, конечно есть у нас индивидуумы и похлеще, но вы тоже молодец конечно.
Ortyomko
Member
Аватар користувача
Звідки: Дніпро

Повідомлення

Halfway2
варіант що він просто переплутав і не ті відправив не розглядали? :facepalm:
я нещодавно продавав на ОЛХ кулер, виявилось що не хватає шурупика, ми такий не знайшли у продажу з покупцем, тож він замовив альтернативне кріплення, а я зробив компенсацію + зверху трохи за незручності. Так він теж виходить міг написати що такий сякий, не доклав спеціально шуруп
tolebamber
Member
Аватар користувача
Звідки: Запорожье

Повідомлення

Подскажите знающие, заказал товар ценой 500 грн, заплатил 590, приехала шляпа - отказался. Вернули всего 515 грн. Вопрос: 75 грн я так понял услуги НП которые мне не вернули?
Aleksandr1973
Member
Аватар користувача
Звідки: Днепр

Повідомлення

tolebamber
За доставку помоему в районе 3 суток вернут деньги .
Hash
Junior

Повідомлення

tolebamber
Я так розумію оплата була одразу в момент покупки, тоді ті 75 грн не вернуть, бо послуги НП
Можна ще робити так: оплата у відділенні, тоді при відмовленні нічого з тебе не беруть, але якщо з товаром все ок і будете забирати, то там доп комісія буде.
p.s: 15грн це були 10+1% комісія.
tolebamber
Member
Аватар користувача
Звідки: Запорожье

Повідомлення

Aleksandr1973
Hash
Дякую за пояснення, якщо повернуть – дам знати.
Раніше повертали 100% грошей.
NFS-Racer
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

tolebamber
вам вже все повернули, 75 грн. то послуги пошти, вони ж привезли вам річ, надали послугу. Якщо не впевнені у товарі/продавці треба обирати оплату на відділенні, тоді у разі відмови ніхто нічого не платить, так, трохи дорожче але ризиків попасти на гроші меньше.

Halfway2
Ви самі з себе не дивуєтесь - посилати по посилку сестру, яка не захотіла нічого дивитись, а потім у чомусь звинувачувати продавця? І вчиться писати, розділяти слова на речення, ваш опус неможливо читати.
maxn
Member
Аватар користувача
Звідки: Днепр

Повідомлення

Я с таким не первый раз сталкиваюсь что когда клиенту не подходит товар, то деньги ему должны вернутся каким-то волшебным образом - а всё остальное развод.
Может отдельную тему создать? типа "получил товар, возвращать не буду - меня развели"
vovse
Junior

Повідомлення

maxn: 02.05.2024 15:47 Я с таким не первый раз сталкиваюсь что когда клиенту не подходит товар, то деньги ему должны вернутся каким-то волшебным образом - а всё остальное развод.
Может отдельную тему создать? типа "получил товар, возвращать не буду - меня развели"
да это больные люди шизоиды, здесь такой не давно с телефонами нарисовался.
очень хочется увидеть как они делают возвраты в крупных интернет магазинах. поддержке наверное говорят возвращайте деньги, а товар я вам потом назад отправлю :lol:
JulioST
Junior

Повідомлення

ОЛХ занялся самоуничтожением. Все объявления отправил в бизнес. Написал в поддержку, а там ответ: у вас объявления с качественными фотками на белом фоне и мы поняли, что вас нужно перенести в бизнес :lol: :-P Я им сказал, ну ок, не хотите зарабатывать дело ваше. Кто же за пару проданных товаров за месяц будет практически 5-6 рубрик проплачивать.

По наблюдениям продажи у них с марта месяца просели конкретно, наверно в раза 2.
Alex_Lviv
Junior
Аватар користувача
Звідки: Lviv

Повідомлення

JulioST
Усвідомлення, завжди приходить коли поїзд вже поїхав

На днях, сусідня гілка, то саме: viewtopic.php?p=3794091#p3794091
vovse
Junior

Повідомлення

JulioST: 05.05.2024 12:29 ОЛХ занялся самоуничтожением. Все объявления отправил в бизнес. Написал в поддержку, а там ответ: у вас объявления с качественными фотками на белом фоне и мы поняли, что вас нужно перенести в бизнес :lol: :-P Я им сказал, ну ок, не хотите зарабатывать дело ваше. Кто же за пару проданных товаров за месяц будет практически 5-6 рубрик проплачивать.

По наблюдениям продажи у них с марта месяца просели конкретно, наверно в раза 2.
что-то активно последние время они стали всех переводить в бизнес, как это было до олх доставки.
это либо люди стали массово обходить комиссию олх, либо у них жадность проснулась :eek:
Skoda
Junior

Повідомлення

Вчера перевели в бизнес после 3х олх доставок однотипного товара (не знаю, может не показатель и совпало). При этом объявление создавалось по новой каждый раз. При продаже уже своего б.у. в этой рубрике- болт.

Пока хватит этой удобной олх доставки... Нет такого оборота...
Hotspur
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Halfway2: 02.05.2024 01:32Якась дурна ідея впарити кулера чи не знаю , но для старих моделей стріксів мають підійти і ще до чогось ) Ну і що сильно здивувало , що тема зразу була закрита ) а тут пропонує інший комплект
спойлер
людина тупо напутала шо відправила. таке буває
Fuuuuuuury
Junior
Аватар користувача

Повідомлення

📣 У державне свято 08 травня Агенти служби підтримки будуть недоступні. Допомога в онлайн чатах буде надаватись експертами Guuru. Для звʼязку з агентом - залиште повідомлення, яке ми опрацюємо 09 травня 🤍💙


Звертався до СП і це непорівнять з СП OLX. Надзвичайно швидко, коротко і ясно. З скріншотом і поясненням. Ех, якби так завжди було)
Відповісти