Доречі, в мене залишився Mi6 шитий з unlimited google photo патчем на тому ж google аккаунті, що і Pixel 7 - по факту стиснене фото безлім на обох.sselesnes: ↑ 01.04.2024 11:26 libero Дякую - це для мене новина. Стиснене (Storage saver) з January 31, 2022 тільки для Pixel 1-5. Іншими словами, Google stopped the unlimited storage feature for Pixel phones, beginning with Pixel 6 (джерело)
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
sselesnes
Member
-
Dmytro1511
Member
Користуюсь КС на esim, все норм. Ловить не гірше інших. Також користуюсь Водафоном та Лайфом, лайф також на esim. З жодним оператором в мене не було проблем, при тому що в мене японецьkolesnukm: ↑ 13.05.2024 16:57 пікселі не варіант якщо оператор КС і треба їздити за місто або за містом жити і вишка не подобається пікселю
-
kolesnukm
Member
Та ловити воно ловить і нет є і поділки показує, і це не помітно поки не спробуєш подзвонити або до тебе хтось набирає, і тільки за містом де інші базові станції ніж в місті. В місті все чудово працюєDmytro1511: ↑ 14.05.2024 21:46Користуюсь КС на esim, все норм. Ловить не гірше інших. Також користуюсь Водафоном та Лайфом, лайф також на esim. З жодним оператором в мене не було проблем, при тому що в мене японецьkolesnukm: ↑ 13.05.2024 16:57 пікселі не варіант якщо оператор КС і треба їздити за місто або за містом жити і вишка не подобається пікселю
-
jumanji
Member
А я себе взял на замену asus zenfone 5z, google pixel 7a и я очень доволен, ничего не лагает все работает шустро. И всего то обошёлся в 16к + чехол 900 + зарядка 900. Скорее всего еще подруге возьму такой, на замену самсунга.
Я камерой сильно не пользуюсь, и могу сказать что она не очень, хотя иногда в темноте такие снимуи делает что я в а*е.
Единственное что подбешивает очень долгая установка обновлений как и скачивание ( для операционной системы).
Я камерой сильно не пользуюсь, и могу сказать что она не очень, хотя иногда в темноте такие снимуи делает что я в а*е.
Единственное что подбешивает очень долгая установка обновлений как и скачивание ( для операционной системы).
-
Dmytro1511
Member
В мене все нормально дзвонило, при тому що в моєму селі нема вишки київстарkolesnukm: ↑ 14.05.2024 22:39Та ловити воно ловить і нет є і поділки показує, і це не помітно поки не спробуєш подзвонити або до тебе хтось набирає, і тільки за містом де інші базові станції ніж в місті. В місті все чудово працюєDmytro1511: ↑ 14.05.2024 21:46
Користуюсь КС на esim, все норм. Ловить не гірше інших. Також користуюсь Водафоном та Лайфом, лайф також на esim. З жодним оператором в мене не було проблем, при тому що в мене японець
-
kolesnukm
Member
Тоді повезло, в мене всі в кого кс за містом проблеми (( починаючи із 6-ки, в мене в батьків в селі навіть із вишкою теж така проблема, КС каже проблема в неофіційності в відсутності конфігу модему для наших мережDmytro1511: ↑ 15.05.2024 09:51В мене все нормально дзвонило, при тому що в моєму селі нема вишки київстарkolesnukm: ↑ 14.05.2024 22:39
Та ловити воно ловить і нет є і поділки показує, і це не помітно поки не спробуєш подзвонити або до тебе хтось набирає, і тільки за містом де інші базові станції ніж в місті. В місті все чудово працює
-
docentlx
Member
Усім привіт. порадьте будь ласка збалансований новий смартфон за приблизно 14к грн.
зі свого погялду схиляюсь до Салямі12 на 8ген1. але може я помиляюсь і є щось краще?
зі свого погялду схиляюсь до Салямі12 на 8ген1. але може я помиляюсь і є щось краще?
-
leif
Member
docentlx
тут як раз в топіку це обговорювали, почитай останні сторінки. єдиної думки немає, бо ідеальних смартфонів не існує, у кожного сильні і слабкі сторони, свої особливості. хтось за піксель, хтось за моторолу Edge 40, є ще досить цікавий Nothing Phone (2a).
головний місцевий фанат салямі чілить в бані, але можливо хтось замовить слівце і за салямі.
особисто я за піксель. якщо ти не чутливий до його ШІМ (це треба пробувати).
тут як раз в топіку це обговорювали, почитай останні сторінки. єдиної думки немає, бо ідеальних смартфонів не існує, у кожного сильні і слабкі сторони, свої особливості. хтось за піксель, хтось за моторолу Edge 40, є ще досить цікавий Nothing Phone (2a).
головний місцевий фанат салямі чілить в бані, але можливо хтось замовить слівце і за салямі.
-
sselesnes
Member
Re: pixel (баян, но может кто захочет экспериментов) не лишним будет предварительно запомнить какой режим на какой симке у Вас состоял, но и вернуть всё в зад поидее можно через сброс настроек сети)
источникМожно ещё поиграться с режимами в меню *#*#4636#*#*
Выбираете phone info.
Далее в пункте set phone index выбираете симку на которой у вас основной номер
Далее в пункте тип предпочитаемой сети (set preferred network type) я выбрал lte only (у нашего провайдера других нет) и 10 дней проблемы с недозвоном не было.
В общем с этим настройками можно поиграться и подобрать вариант когда связь пропадать не будет.
Я так понял если вам нужны комбинированные пункты для основной симки, то там лучше выбирать те, в которых отсутствует режим NR (это 5g)
-
docentlx
Member
дякую за пораду. Проаналізував характеристики Пікселья7 проти Салямі12. Ну чесно кажучи Салямі впевнено виграє: частота екрана вища, процесор потужніший, батарея більша, швидка зарядка потужніша, ціна краща. Я не фанат салямі (хоча мій телефон мі9 мене ще жодного разу не підводив за 5 років). Пікселями ніколи не володів і нічого про ти них не маю. Просто шукаю збалансований варіант ціна/якість, будь який бренд підійде.leif: ↑ 15.05.2024 16:37 docentlx
Edge40 і Nothing phone теж програють....мда....недумав що такому старому салямі12 з 2021 року нема зараз адекватної альтернативи.....або ціна космос або залізо гірше....
-
7mindfields
Member
Як можна було такого висновку дійтиdocentlx: ↑ 16.05.2024 10:04 недумав що такому старому салямі12 з 2021 року нема зараз адекватної альтернативи.....або ціна космос або залізо гірше....
-
docentlx
Member
То може наведеш аргументовані факти якісь? я ж і прийшов сюди за порадами від людей хто в темі і може допомогти мені обрати новий смарт за приблизно 14 к грн з адекватними характеристиками ціна/якість на даний момент в Україні.7mindfields: ↑ 16.05.2024 11:07Як можна було такого висновку дійтиdocentlx: ↑ 16.05.2024 10:04 недумав що такому старому салямі12 з 2021 року нема зараз адекватної альтернативи.....або ціна космос або залізо гірше....
-
Omelya
Member
Привіт. А хто що скаже за Samsung z flip ? В магазинах такий клацав.то прікольний, кортить прикупить але ж... Може хто має опит користування?
Сам я юзаю останні роки s20+, до цього 9плюс, 6,5 3 моделі...Короче на самсунгах сижу.
Сам я юзаю останні роки s20+, до цього 9плюс, 6,5 3 моделі...Короче на самсунгах сижу.
-
docentlx
Member
привіт. сумніваюсь що ти тут отримаєш відповідь. такий незвичний телефон купують одиниці і шанс що вони будуть тут на форумі - це як знайти життя у космосі -))) самс трохи оверпрайснутий звичайно з бренд але апарати достойні. у дружини s9 глючити став лише нещодавно, тому і шукаю йому альтернативу. салямі 12 по характеристиках як s22 тільки але ціни дуже різняться. Доречі самс фліп4 майже в одну ціну з s22. було колись в новинах що ці нові розкладушки не надійні, але може то вже у минулому?Omelya: ↑ 16.05.2024 11:24 Привіт. А хто що скаже за Samsung z flip ? В магазинах такий клацав.то прікольний, кортить прикупить але ж... Може хто має опит користування?
-
7mindfields
Member
docentlx: ↑ 16.05.2024 11:15То може наведеш аргументовані факти якісь? я ж і прийшов сюди за порадами від людей хто в темі і може допомогти мені обрати новий смарт за приблизно 14 к грн з адекватними характеристиками ціна/якість на даний момент в Україні.
docentlx: ↑ 16.05.2024 10:04 Проаналізував характеристики Пікселья7 проти Салямі12. Ну чесно кажучи Салямі впевнено виграє: частота екрана вища, процесор потужніший, батарея більша, швидка зарядка потужніша, ціна краща.
docentlx: ↑ 16.05.2024 10:04 Я не фанат салямі
docentlx: ↑ 16.05.2024 10:04 Пікселями ніколи не володів і нічого про ти них не маю.
Ще безкоштовний чохол і скло в комплекті салямі забув згадатиdocentlx: ↑ 16.05.2024 10:04 мда....недумав що такому старому салямі12 з 2021 року нема зараз адекватної альтернативи.....або ціна космос або залізо гірше....
Аргументи на ці фантазії? В якому всесвіті 7 піксель програє старому китайському сміттю?
-
docentlx
Member
Божечко, ну за що мені таке? Я ж вище написав тобі ковбою реальні сухі факти порівняння заліза пікселя7 та салямі12, де піксель програє з великим грохотом. А ти щось можеш видати адекватне окрім піни/слини?
ну візми загугли салямі12 vs піксель7. чи може ти був власником обох апаратів та можеш щось сказати людське?
я вкотре повторюю я не фант ні салімі ні пікселя. просто шукаю збалансований апарт за адекватні гроші.
ну візми загугли салямі12 vs піксель7. чи може ти був власником обох апаратів та можеш щось сказати людське?
я вкотре повторюю я не фант ні салімі ні пікселя. просто шукаю збалансований апарт за адекватні гроші.
-
Wahoo
Member
7mindfields
Попугаями в трынтутуту и отсутствием надписи "СнапдрагОн". Очевидно же.
Чел готов брать салями, пусть берет, значит еще не созрел до пикселя.
К пикселям люди приходят сами, когда уже перестают ходить за советами на форумы и точно знают почему им нужно ведро, а не ойфон. Такие вот странные аппараты.
Попугаями в трынтутуту и отсутствием надписи "СнапдрагОн". Очевидно же.
Чел готов брать салями, пусть берет, значит еще не созрел до пикселя.
К пикселям люди приходят сами, когда уже перестают ходить за советами на форумы и точно знают почему им нужно ведро, а не ойфон. Такие вот странные аппараты.
-
The_Rusik
Member
docentlx
То местный балабол. Ему лучше тормознутый глючный пиксель взять, какой-то реф бракованый и прыгать связь искать, чем взять что-то нормальное. И у него других вариантов нет.
То местный балабол. Ему лучше тормознутый глючный пиксель взять, какой-то реф бракованый и прыгать связь искать, чем взять что-то нормальное. И у него других вариантов нет.
-
Donate
Member
Там вже 60 фпс в ютубі на салямі пофіксили? Багу там роки 4 мінімумThe_Rusik: ↑ 16.05.2024 12:49 docentlx
-
The_Rusik
Member
Donate
А где я сказал что сяоми? Я не покупаю сяоми и никому не советую. А тебе лишь бы ляпнуть?
А где я сказал что сяоми? Я не покупаю сяоми и никому не советую. А тебе лишь бы ляпнуть?