Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
biofibre
Member
DrewP
Я думаю хватит штатного от материнки.
Я думаю хватит штатного от материнки.
-
luckygamerks
Member
Підскажіть будь-ласка якщо поставити wd sn770 1tb у скажімо гарячий ноутбук. Я так розумію гарячий ssd в гарячому ноутбуці проробить не довго?
-
7mindfields
Member
Якщо поставити далеко не самий холодний ссд в гарячий ноут, яку поведінку ще можна очікувати?luckygamerks: ↑ 06.05.2024 14:36 Підскажіть будь-ласка якщо поставити wd sn770 1tb у скажімо гарячий ноутбук. Я так розумію гарячий ssd в гарячому ноутбуці проробить не довго?
Або підкинути його в нормальну кишеню, типу ugreen cm559 (зараз можна знайти нову за 900грн) і користуватися з обмеженними швидкостями (в залежності від генерації usb 3) або поставити як є і спостерігати за тим, як воно все гарно тротлить
-
ck_ua
Member
І що з ним зробиться? Щоб не згоріло придумали тротлінг.luckygamerks: ↑ 06.05.2024 14:36проробить не довго?
-
luckygamerks
Member
Так в тому то і питання. Є кейс Unionsine m2 і виходи type-c у двох пристроях. Це вже набагато веселіше usb 3.0, але ж все таки втрати потужності будуть все одно відчутні. Хоча кинув файл 4 гіга з компа на нього і швидкість була під 600 мб7mindfields: ↑ 06.05.2024 14:46Якщо поставити далеко не самий холодний ссд в гарячий ноут, яку поведінку ще можна очікувати?luckygamerks: ↑ 06.05.2024 14:36 Підскажіть будь-ласка якщо поставити wd sn770 1tb у скажімо гарячий ноутбук. Я так розумію гарячий ssd в гарячому ноутбуці проробить не довго?
Або підкинути його в нормальну кишеню, типу ugreen cm559 (зараз можна знайти нову за 900грн) і користуватися з обмеженними швидкостями (в залежності від генерації usb 3) або поставити як є і спостерігати за тим, як воно все гарно тротлить
-
winvlad
Member
Хто ще який порадить холодний ssd m2 nvme в слот в PCI-e 3.0 ультрабука? Вище я писав модель LG Gram. WD Sn570 знайти не можу з гарантією, Hynix P31 Gold 1TB просять 300 USD, більше холодних не знайду. З заводу стоїть 512GB hynix BC711. Таких на 1ТB теж в продажу немає
-
ScorpionRRR
Member
На амазон він коштує 94.99$ + 5$ доставка. https://www.amazon.com/dp/B08DKB5LWY/?c ... dp_it&th=1winvlad
Hynix P31 Gold 1TB просять 300 USD
Замовте через посередника viewtopic.php?f=26&t=279108
Або новий на 2TB у нього купіть SK hynix Gold P31 2TB NVMe M.2 SHGP31-2000GM-2, новый, цена: 7699 грн, 3500/3200 MB/s 570k/600k IOPS 1200 TBW.
-
wigar
Member
В мене крушил мх500 на 2тб, вирішив відпочити під час завантаження оновлення зі стіму. Перезавантаження не допомогло, зайшов на розетку (де й брав, почитав відгуки - то це тепер популярна проблема)
Виключив комп на 2 хв, включив - запрацював. От так і бери надійний колись ссд великого об'єму, а є можливість, що він не запрацює при наступному збої.
Оновлення стоїть останнє на ссдешці.
Знайомий казав, що читав - треба накатити туж саму прошивку знов бо можливо погано записалась. (Аля виправлення були)
Виключив комп на 2 хв, включив - запрацював. От так і бери надійний колись ссд великого об'єму, а є можливість, що він не запрацює при наступному збої.
Оновлення стоїть останнє на ссдешці.
Знайомий казав, що читав - треба накатити туж саму прошивку знов бо можливо погано записалась. (Аля виправлення були)
-
walkman3000
Junior
чел, не переймайся так, візьми собі щось максимального об'єму за твій бюджет та насолоджуйся. В мене є як як дешеві так і топові нвмєшкі, різниці не відчуваю між pci 3/4/5, і ти не відчуєш у фотошоп. Візьми щось типу TEAMGROUP MP33 2TB та не переймайся за температуру/гарантію або що ти там собі накрутив.winvlad: ↑ 06.05.2024 18:10 Хто ще який порадить холодний ssd m2 nvme в слот в PCI-e 3.0 ультрабука? Вище я писав модель LG Gram. WD Sn570 знайти не можу з гарантією, Hynix P31 Gold 1TB просять 300 USD, більше холодних не знайду. З заводу стоїть 512GB hynix BC711. Таких на 1ТB теж в продажу немає
-
Ostin
Member
Я, можливо, не там читав, але на розетці декілька негативних відгуків за останні років 2 чи 3. Щодо виходу з ладу і гарантійної заміни то взагалі два чи три, здається.wigar: ↑ 08.05.2024 10:01зайшов на розетку (де й брав, почитав відгуки - то це тепер популярна проблема)
Про яку популярну проблему йде мова?
У вказаний період було бурління в інтернетах щодо прошивки 045, яку ми тут вже обговорювали. З оновленням на нову 046 бурління затихло вже з рік чи більше.
-
wigar
Member
От за 6 січня 2024 рокуOstin: ↑ 08.05.2024 13:38Я, можливо, не там читав, але на розетці декілька негативних відгуків за останні років 2 чи 3. Щодо виходу з ладу і гарантійної заміни то взагалі два чи три, здається.wigar: ↑ 08.05.2024 10:01зайшов на розетку (де й брав, почитав відгуки - то це тепер популярна проблема)
Про яку популярну проблему йде мова?
У вказаний період було бурління в інтернетах щодо прошивки 045, яку ми тут вже обговорювали. З оновленням на нову 046 бурління затихло вже з рік чи більше.
- спойлер
- Хочу повернути товар та вернути свої кошти за нього, по причині:
Товар отримав 24.12.2023р. (замовлення № 795 951 810) даний SSD пропрацював буквально тиждень часу і вийшов з ладу, звязався з продавцем та пояснив ситуацію, продавець погодився замінити товар на новий. Несправний SSD я відправив до продавця 04.01.2024, а сьогодні отримав "новий", про те цей новий виявився або бувшого використання, або відремонтованим чиїмсь, бо: упаковка вскрита (продавець говорив за цей нюанс, обгрунтовуючи це тим що він перевірив його на справність), на корпусі SSD присутні сліди користування, подряпини, потертості на торцях (фотографії товару та переписки з продавцем присутні). Зв'язався з продавцем сьогодні відразу після отримання товару, продавець наполягає на повторній заміні товару, проте довіри до даного продавця вже немає. Я категорично вимагаю повернення коштів, тим більше що це все відбувається в 14 денний термін. Прошу "Розетку" вплинути, та проконтролювати даний інцидент з продавцем!
Переваги: Не виявлено
Недоліки: Вийшов з ладу в перший тиждень, ще й на заміну дали Б/В відремонтований замість нового
От за 2022 рік 2 комента хоча погоджуюсь, що вже прошивка має бути нова
- спойлер
-
1) Накопичувачем прокористувався менше одного місяця, без навантажень. В один момент, відмовився запускатися. Система його перестала бачити, через карман - аналогічно. Повернув по гарантії, через 2 тижні повернули кошти. Купив іншого виробника. Не рекомендую через високі ризики виходу з ладу.
Переваги: Ціна та швидкість роботи.
Недоліки: Часто трапляються накопичувачі, які виходять з ладу.
2) На второй день перестал работать.
В винде не отображается, никакие программы не видят
Переваги: Красиво выглядит
Там 9 коментарів за 2 роки між 2022 та 2024 роками - позитивні.
От я нічого не коментував, можливо є та інші як я.
Але вибірка з ~15 коментарів, та 3 негативних - це 20%
-
afhpwnd
Member
Нікому не попадалась зовнішня кишеня під M2 sata 2230?
Щоб була лише під цей розмір.
Треба маленька, щоб використовувати замість флешки.
Щоб була лише під цей розмір.
Треба маленька, щоб використовувати замість флешки.
-
fludimir
Member
afhpwnd
viewtopic.php?p=3786715#p3786715 и дальше читаем
viewtopic.php?p=3786715#p3786715 и дальше читаем
-
afhpwnd
Member
Короче, я чекаю на такий диск
https://www.ebay.com/itm/355081536707
не можу зрозуміти. Десь пишуть сата, десь pciex-2
Який мені потрібен карман? Під nvme чи m2sata?
-
LiquidStorm
Member
Це ж повільна какаха, нашо вам той еММС диск? І так, воно nvmeafhpwnd: ↑ 09.05.2024 04:41 чекаю на такий диск
https://www.ebay.com/itm/355081536707
не можу зрозуміти. Десь пишуть сата, десь pciex-2
Який мені потрібен карман? Під nvme чи m2sata?
-
ipix
Junior
Вітаю! Порадьте, будь ласка оптимальний диск, 1TB PCIe 4.0 під OS (Win11)
Бюджет до 4000-5000 грн, але чим менше тим краще, але не за рахунок браку якості))
Зараз система на WD Blue SN570 1TB, але він PCIe 3.0 і безбуферний, тому хотілось би чогось пошустріше
Бюджет до 4000-5000 грн, але чим менше тим краще, але не за рахунок браку якості))
Зараз система на WD Blue SN570 1TB, але він PCIe 3.0 і безбуферний, тому хотілось би чогось пошустріше
-
lewerlin
Member
Шустріше де?ipix: ↑ 09.05.2024 17:31Зараз система на WD Blue SN570 1TB, але він PCIe 3.0 і безбуферний, тому хотілось би чогось пошустріше
Жоден NVME не буде шустріше за межами тестів і специфічних завдань. Ви на практиці і свій утилізуєте дай бог на третину.
-
Filabatya
Member
реалізуєте)
-
ck_ua
Member
ipix
Система від того швидше працювати не стане.
Система від того швидше працювати не стане.
-
ipix
Junior
Правильно я вас зрозумів, що ні Віндовс ні програми не будуть запускатися швидше на більш швидкісному диску?lewerlin: ↑ 09.05.2024 17:45 Шустріше де?
Жоден NVME не буде шустріше за межами тестів і специфічних завдань. Ви на практиці і свій утилізуєте дай бог на третину.