Wahoo: ↑
26.04.2024 10:56
Nioh 2
Уже который год играю, а боёвка всё еще доставляет, а главное всё еще есть куда расти. Да, бездну я всё еще не прошел, слишком зубодробительно для моих старых мозгов.
Не можу грати прияпонених ігор, але пам'ятаю добре, що на другій плойці грав якусь іграшку де Жан Рено мінявся персонажем з якимось японцем, Онімуша здається, для мене тоді це була дуже крута гра, бій там був класний, але з віком QTE cтає вже не таким прикольним, реакція не та.
Пробував DMC - не зайшло.
Тепер РПГ старі переграю, котори та невервінтери, подобється дененде, масовий ефект, Балдурс новий пройшов і теж сподобалося, чекаю на Готику, а ще більше на ремейк Котора.
Відьмака всіх нумерів пройшов раза по три, а третього раз 6.
Особисто для мене стали трагедією РПГ типу Soulslike і їх популярність, таких на дух не переношу, хоча Star Wars Jedi: Fallen Order пройшов зі змішаними відчуттями, босів потрібно перемагати також тактикою, але ця тактика для кожного вивірена, пропустиш удар і труп, як на мене - те ж QTE зі своїми особливостями, тобто гра на реакцію якої в інших типах ігор хоч афедроном нямкай, тому навіть якщо хороший сюжет не заходить.
Я розумію, що старий пердун, але Ларіани дали надію ще попердіти, а можливо ще й СД Проджекти додадуть жару
Отправлено спустя 1 час 35 минут 46 секунд:
До речі зараз КОТоR2 проходжу з глобальним модом, тормозив і вилітав щопять хвилин.
Але то як кажуть - мишки плакали кололися але продовжували їсти кактус
А тут наш мембер
VladimirV порадив гравцям скористатися програмкою ReShade для того щоб променів побільше додати для ігор в яких їх в принципі нема.
Що ви думаєте?
Я променів, зі своїм зором як не бачив так і не бачу, але КОТоR2 з глобальним модом перестала крашитися в будь-якому зручному випадку!
Якщо хтось ще грає в КОТоR/КОТоR2, то можу помогти з налаштуванням саме глобал паків, не повністю звичайно.
Цими паками займався наш співвітчизник з Миколаєва під ніком
fanssciw вконтакті та на теслалалл.
Завдяки друзям-росіянам (далі йде нецензурна, експоненціальна лексика), після повномасштабного вторгнення він зник з простору
, тому моди були не до кінця відшліфовані, однак решейд програмка вирішила проблеми з грою, принаймні на моїй системі.