Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
kolesnukm
Member

Повідомлення

Crong а Укр. пошта вже вміє коректно опрацьовувати звернення від отримувача? Стикався з нею пару років тому, і поки ти не отримаєш ти для них офіційно ніхто, все має права робити відправник або надати потрібні документи що звісно китайці не роблять. Тому все тільки через Алі і їх диспути, та навіть і доки що дасть для них укр пошта ніщо (( тут треба переклад і т.д.

AlmostDef трекалася де саме? На відділенні чи на якомусь їх сортувальному центрі ?
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

kolesnukm: 15.02.2024 07:54 Crong а Укр. пошта вже вміє коректно опрацьовувати звернення від отримувача? Стикався з нею пару років тому, і поки ти не отримаєш ти для них офіційно ніхто,
Нагадався мені з того досвід роботи з DHL Express Ukraine :)

В доковідні ще часи, фірма виробник з ОАЕ, мала відправити мені документи, специфікацію і взірці матеріалів , то все звичайний простий конверт А4
Вламував їх щоб простою поштою вислали, бо мені не горіло, місяць почекати жодних проблем, якраз би з Карпат повернувся
Але ті уперлись, відписали що всіх правилах їхніх таке висилають лиш екпресом
Прийшлось згодитись і перенести поїздку
Цей пакет я мав отримати в руки ніяк не пізніше 48 годин від моменту відправки

Через день, якраз минуло 48 год, пишуть, питають чи отримав, чи все ок...
Кажу що нема ще,
Звонять , пояснюю, до них чомусь не доходить))
То якраз четвер був, далі пятниця, то саме...
Почав розбиратись бо дістали мене і поїздка зірвалась
По треку, пакет був в Німеччині через 7 год після аідправки вже, ще через 4 години вибув в Україну...
а далі тишина, глухар)
В понеділок трекнулось вже Україна
Доставили аж в середу зранку

Зазвонили з купою вибачень, приїхали буквально миттєво, водій + якийсь начальник
Купа вибачень, плели якийсь брєд несусвітній, потім попросили написати в бланку номер мого рахунку чи карти для компесації, то написав звісно, забрав посилку і думав що все нарешті, арабам відписав, подякував, домовились по замовленню

Через 2 дні, на рахунок заходить компенсація , 30 доларів, тут звісно радий бонусу
і в той же день звонить якийсь чувак, типу начальник і починає інший брєд нести - щоб я відкликав скаргу і вони мені компенсують незручності полюбовно, тут ступор, я вперше почув про якусь скаргу, а той хто звонив теж нічого не міг пояснити,
За ним звонить ще один клоун , вже пояснює, що на них наклали штраф + юридичні витрати , загально на 5500 доларів! За несвоєчасну доставку, порушення правил,,, і ще там довгий список
Якось таки пояснив тому чуваку, що вперше чую про то все, мені зайшло на карту 30баксів, за то і вдячний, а скаргу мабуть подав відправник і на то я аж ніяк не можу вплинути.

Все таки перезвонив до арабів,,,, вислухав довгу тираду,,, вони там в шоці було від такого розгільдяйства, відношення до них і до їхніх клієнтів, от їхні юристи і доходчиво спробували пояснити київським, як потрібно працювати, відноситись до клієнтів котрі їм платять...
Ну урок майже халявний вийшов :D , я то точно запам'ятав на все життя.

То був мій 1й і останній раз з таким звязуватись)
100 раз пошкодував що згодився на то, було дати адресу в Польщі а далі б вже забрав

Просто написав для розуміння, порівняння, як то працює в світі і як тут, хоча то те саме що порівнювати зелене і гаряче :D
b0yara
Junior

Повідомлення

Alex_Lviv: 15.02.2024 10:04
kolesnukm: 15.02.2024 07:54 Crong а Укр. пошта вже вміє коректно опрацьовувати звернення від отримувача? Стикався з нею пару років тому, і поки ти не отримаєш ти для них офіційно ніхто,
Просто написав для розуміння, порівняння, як то працює в світі і як тут, хоча то те саме що порівнювати зелене і гаряче :D
Був і в мене цікавий досвід, у 2018 році отримував кілька відправлень доставкою Fedex у Дніпрі. Приїжджав мужичок на Таврії(!), і всі рази пізніше на декілька днів, ніж вони там у себе в трекінгу малювали :gigi: Такі реалії поштових сервісів міжнародних компаній у нашій країні :) DHL та ТNT доречі норм все було...Але це було ще до 2015, потім вже не користувався їх послугами
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

b0yara
Ха, в мене то теж було десь 2016 чи 17 рік, та пригода
Очевидно, що любий сервіс тут то лотерея,
УП - то взагалі окрема пісня :lol:
Так з 2022р всі сервіси припинили діяльність повністю
Залишили тільки місцевий дхл той шо по франшизі, як працює тепер поняття не маю

А працювати згідно правил і регламенту - тут нічого не змусить, навіть добрячі штрафи і скарги :D

По правді, варто похвалити Міст міжнародну
Виправились дуже гарно, швидкість, сервіс, взаємодія з клієнтами... Порівняно що було років 5 назад, то небо і земля :up:
Не плутати з міст експрес :D
torny
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 15.02.2024 12:41 ... Залишили тільки місцевий дхл той шо по франшизі, як працює тепер поняття не маю
Норм працює. Трохи довше процесс став, якщо брокер оформлюватиме вантаж, але не критично. Якщо сам оформлюєш, то за 2-3 години встигаєш все зробити, навіть якщо потрібно вантаж на експертизу віддати.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

torny
Дякую! буду в курсі :beer:
вантажі - не цікавлять - то не варіант )) , тільки дрібні маленькі пакети / документи - важлива оперативність. ніяких оцінок, розтаможок, і тверезо розумію що 24 чи 48 годин - то просто смішно і не реально,
AlmostDef
Member

Повідомлення

kolesnukm
Вибачайте, не заходив.

В Укрпошті трекалось як "Надходження на сортувальний центр".
На алі ж воно й зараз трекається "Arrived at pick-up point. Package available for collection."
У китайців дата 19,01, хоча по трекінгу укрпошти тоді був статус ""Надходження на сортувальний центр"; ТЕРМIНАЛ,"
До цього часу нічого не прийшло і статус не змінився. Буду трусити пошту, бо до автоматичного підтвердження замовлення на алі ще цілих 46 днів.
Igor717
Junior

Повідомлення

Напишите укрпочте в фасебуке. На удивление очень быстро реагируют и реально помогают.
Dark Knight
Member

Повідомлення

Знову всі посилки з Алі затримуються ізза цих пшеків та їх страйками :banghead:
на трекінгу тепер світиться:
Due to strike influence, your order might be delayed by 5~6 days. Sorry for the inconvenience and thank you for your understanding.
хоча по факту думаю це буде надовше, 5-10 днів.
bodik
Junior

Повідомлення

Dark Knight: 20.02.2024 23:49
Due to strike influence, your order might be delayed by 5~6 days. Sorry for the inconvenience and thank you for your understanding.
хоча по факту думаю це буде надовше, 5-10 днів.
Та шось рухається потихеньку, сьогодні в 5 ранку відбилась посилка в Україні , з терміналу в Латвії вона виповзла 16 числа, виходить +/- як завжди, тиждень плентається.
Проскакувала інфа ше десь в часи початку першого пшеблокування шо УП запустила перевезення залізницею з Европи вперше за скільки там років, може воно зараз так і повзає собі потихеньку в вагонах, а не стоїть в фурах на кордоні.
НП і Міст теж не повинні стояти, всі посилки шо мені їхали ними від початку цих страйків перли через Угорщину
Dark Knight
Member

Повідомлення

bodik: 21.02.2024 18:35

Та шось рухається потихеньку, сьогодні в 5 ранку відбилась посилка в Україні , з терміналу в Латвії вона виповзла 16 числа, виходить +/- як завжди, тиждень плентається.
Проскакувала інфа ше десь в часи початку першого пшеблокування шо УП запустила перевезення залізницею з Европи вперше за скільки там років, може воно зараз так і повзає собі потихеньку в вагонах, а не стоїть в фурах на кордоні.
НП і Міст теж не повинні стояти, всі посилки шо мені їхали ними від початку цих страйків перли через Угорщину
в мене 2 посилки шо висіли від 12 лютого - почали знову рух від 22 числа, вже в Україні.
страйки пшеків знову шугнули/ чи розігнали :gigi:

а про Угорщину чую в перший раз :spy:
Podolyanin
Member

Повідомлення

Від 8 лютого висить статус ''відбула з країни відправлення'' RO-EE, загуглив ніби міст має доставляти з такими літерами, але в додатку нічого немає. Посилку можна не чекати, загубили ще на вильоті?
Skoda
Junior

Повідомлення

Podolyanin: 25.02.2024 15:42 Від 8 лютого висить статус ''відбула з країни відправлення'' RO-EE, загуглив ніби міст має доставляти з такими літерами, але в додатку нічого немає. Посилку можна не чекати, загубили ще на вильоті?
Доставляє Укрпошта таке зараз.
Чекати, бо дуже повільно таке рухається.
alumem
Junior

Повідомлення

Кто-то имел дело с https://superrask.xyz/ ??
А то сам сайт выглядит как-то не очень, и отзывов нет)
Smok
Member

Повідомлення

alumem: 02.03.2024 14:44 Кто-то имел дело с https://superrask.xyz/ ??
А то сам сайт выглядит как-то не очень, и отзывов нет)
кидалово
спойлер
Registered On 2024-02-02

а на сайті
Copyright © 2021 superrask.xyz.
сміх та й годі
Oleg999
Member

Повідомлення

Добр вечір
Хтось користується сервісом кешбеку moneta.ua ?
Вони ще працюють?
сапорт мовчить (
Krawez
Member

Повідомлення

Панове, може хтось стикався з таким. Крайні мої посилки йдуть за таким алгоритмом: спочатку приходить пустий конверт з пупирки, а через неділю - товар. При тому, що реквізити і на конверті і на товарі однакові. І після вручення пустого конверту у особистому кабінеті з'являється статус: Посилка вручена. Я вже через це два спори розпочинав і потім закривав.

Нащо таке роблять наші менші брати?
Igor717
Junior

Повідомлення

Аккумуятори?
Krawez
Member

Повідомлення

Igor717: 03.03.2024 10:15 Аккумуятори?
Якщо питання до мене, то не тільки вони, крім них за таким алгоритмом прийшли: телефон, материнка, процесор і тестер конденсаторів. Різні товари, різні продавці, але алгортм однаковий.
kilroy
Junior

Повідомлення

Krawez читайте опис у товарів, зазвичай продавці вказують таке (до павербанків точно), якщо вони таким способом відправляють. До замовлення на Алі прив'язують трек-номер пустої посилки, а в "Особисті повідомлення" відправляють трек-номер, за яким їде товар.
Відповісти