Огляд ігрової миші Razer Viper V3 Hyperspeed

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

artko: 07.02.2024 13:38
maxud_b: 07.02.2024 13:16 Найулюбленіша саме м185 (з 2011 року є працююча) за 800 і у них проблема не з даблкліком, а навпаки, з рандомною відсутністю кліку, але живучість феноменальна.
схоже якраз на гарну (аж занадто ) боротьбу с даблкліком якраз :) цікаво б виміряти там затримку спрацювання. Чогось мені здається, що феноменальна довжина життя таких от старих моделей якраз пов'язана з тим, що там велика затримка на боротьбу з даблкліком, а сучасні гризуни намагаються якомога скоріше віддати натиснення кнопки у комп.
Там звичайнi каiли стоять. Перепаяв тонну мишок таких... Якщо клiкер того то або неутримання клiку або дабл клiки.
спойлер
Зображення
Затримка там взагалi напевно плюс мiнус як у всiх :laugh: Тому що би вiдчувалося :gigi:

Added in 47 minutes 56 seconds:
Хоча колупнув cаму стару яка е в наявностi там стоять himake, по звуку самi звiнкi :gigi: Якi стоять в дешевих мишках. Нiчим пiдтвердити не можу але, е враження що чим голоснiше клiкае тим довше буде працювати.
artko
Member

Повідомлення

Donate: 07.02.2024 14:51 Затримка там взагалi напевно плюс мiнус як у всiх :laugh: Тому що би вiдчувалося :gigi:
згідно з оглядами у techpowerup - таки ні, затримки різні(наприклад у мого razer viper mini затримка біля 1ms, а у ASUS TUF M3 Gen II - 12+ ms). і якщо debounce за досіть великий час - може и приховувати мертвеньки перемикачі. я коли писав код для мікроконтроллерів - debounce time робив 20ms, не мав проблем з ним на будь яких кнопках :)
а якраз для такого не "геймерського" логітеку може бути, чому ні. але це довести можно тільки вимірюванням..
maxud_b
Member

Повідомлення

Donate: 07.02.2024 14:51 Хоча колупнув cаму стару яка е в наявностi там стоять himake
Розібрав і глянув - himake. Я з цією проблемою борюся без перепайки - чисткою з спиртом, щоб сміття прибрати з контактів(жир, пил, частки пластику) і продувкою. До сих пір працює але клік все ж туговатий став. А головне що колесо з гумою живе і не поплило як на Genius чи більш дорогих Logitech.
Donate
Member

Повідомлення

maxud_b: 07.02.2024 15:56
Donate: 07.02.2024 14:51 Хоча колупнув cаму стару яка е в наявностi там стоять himake
Розібрав і глянув - himake. Я з цією проблемою борюся без перепайки - чисткою з спиртом, щоб сміття прибрати з контактів(жир, пил, частки пластику) і продувкою. До сих пір працює але клік все ж туговатий став. А головне що колесо з гумою живе і не поплило як на Genius чи більш дорогих Logitech.
Коли там фiзично клiкер зламаний там не багато вибору залишается :laugh:
спойлер
Зображення
artko: 07.02.2024 15:48
Donate: 07.02.2024 14:51 Затримка там взагалi напевно плюс мiнус як у всiх :laugh: Тому що би вiдчувалося :gigi:
згідно з оглядами у techpowerup - таки ні, затримки різні(наприклад у мого razer viper mini затримка біля 1ms, а у ASUS TUF M3 Gen II - 12+ ms). і якщо debounce за досіть великий час - може и приховувати мертвеньки перемикачі. я коли писав код для мікроконтроллерів - debounce time робив 20ms, не мав проблем з ним на будь яких кнопках :)
а якраз для такого не "геймерського" логітеку може бути, чому ні. але це довести можно тільки вимірюванням..
Можливо але щоб так на око я наприклад рiзницю мiж i 710 rival (у якого 12мс) та M185 взагалi не бачу. Бiльший DPI зразу бачу, а ось iнше нi. Рiзницi взагалi нема. Типу там бiльш сучасний сенсор i усе таке. Але...
ALT-F13
Member

Повідомлення

Ostin: 07.02.2024 12:50 3к за мишу, яка буде "просто їхати" по столу (це з огляду).
Дякую за щедрість :rotate:
P.S. Єдина миша, яку я здавав по гарантії, була Logitech G703, і це найдорожче лайно, яке я купував серед мишок. Більше такого не повторюю, і по гарантії немає чого нести :D
Всі гризуни за розумну вартість спершу набридають, ніж ламаються.
Ну можна й в якості автомобіля якесь Авео купити, теж мабуть "набридне швидше, ніж зламається" (але це не в тому сенсі, що так довго не ламатиметься).

Втім, звісно у всіх на всі покупки є певний бюджет і якщо щось не влізає в нього - то не влізає і треба свої вимоги скорочувати. Якщо ні на що інше не вистачає - то й Авео машина, й мишу можна за 500 грн мабуть взяти...
Donate
Member

Повідомлення

ALT-F13: 07.02.2024 21:00
Ostin: 07.02.2024 12:50 3к за мишу, яка буде "просто їхати" по столу (це з огляду).
Дякую за щедрість :rotate:
P.S. Єдина миша, яку я здавав по гарантії, була Logitech G703, і це найдорожче лайно, яке я купував серед мишок. Більше такого не повторюю, і по гарантії немає чого нести :D
Всі гризуни за розумну вартість спершу набридають, ніж ламаються.
Ну можна й в якості автомобіля якесь Авео купити, теж мабуть "набридне швидше, ніж зламається" (але це не в тому сенсі, що так довго не ламатиметься).

Втім, звісно у всіх на всі покупки є певний бюджет і якщо щось не влізає в нього - то не влізає і треба свої вимоги скорочувати. Якщо ні на що інше не вистачає - то й Авео машина, й мишу можна за 500 грн мабуть взяти...
Тiльки в рахунок мишей взагалi нiякоi рiзницi окрiм цiни :laugh:
ALT-F13
Member

Повідомлення

Donate: 07.02.2024 21:11
ALT-F13: 07.02.2024 21:00

Мабуть, щоб ставити смайлик, який сміється - таку неконвенційну думку треба "дещо" розкрити.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

divinity: 06.02.2024 23:41
Enjthesilence:логітек г про х, дуже сподобалась, але трохи оверпрайс як на мене.
У G Pro ще більше проблем, ніж у рейзера.
festU: покупаю себе на год вперед относительно дешевых ковров
Я все розумію, можна там раз у рік міняти ковер, але декілька на рік, що ви з ними робите? Навіть якщо працювати по 12 годин за компом, що з звичайною "тряпкою" робиться, що треба їх міняти так часто? Дійсно цікаво.

Щодо самого рев'ю - чому 6 кнопок, коли одна із кнопок - просто вкл/викл. Чи її можна переназначити? То чому ви вважаєте це функціональною кнопкою, по факту в миші 5 кнопок (не те щоб це було недоліком).

Розміщення сенсору - після всіх мишок, у яких він посередині, буде важче попадати 100%, і потім, звикнувши, буде важко переходити на інші. Імхо, дуже попереду це тільки більший напряг, хоча ясно чому тут не могли зробити по центру, батарейка заважає (давайте називати все своїми іменами).

Відправлено через 16 хвилин 42 секунди:
Ще, імхо, в огляді не вистачає фоток з тією ж V3 Pro, щоб зрозуміти розміри, eloshapes часто не дає гарного наочного представлення.
За 2 роки активного користування жодних проблем.
Dancer
Member

Повідомлення

разер імператор 2012, вже три рази міняв мікрікі, через даблклік, поверхля стала липкою за декілька років (софт тач покриття) змив це покриття ацетоном і вона стала звичайною пластиковою мишкою приємною на дотик. вартість її була близько ста баксів, як на мене її вартість баксів 10 не більше. зараз юзаю безпровідну мишку hator за 1000 грн, просто вогінь
Donate
Member

Повідомлення

ALT-F13: 07.02.2024 21:16
Donate: 07.02.2024 21:11

Мабуть, щоб ставити смайлик, який сміється - таку неконвенційну думку треба "дещо" розкрити.
Маю в користуваннi девайси включаючи самий жир. I скажемо так це пробачте не саме взагалi гарне витрачання коштiв :laugh:
спойлер
Зображення
SERGBILL
Member

Повідомлення

PushKing: 06.02.2024 23:06 похвалил блади и написал, что за 6 лет у нее из поломки - залом кабеля, так мне подробно расписали, что все блади - это китайский мусор.
V3 отработала 8 лет, поломок не было вообще) уехала пару лет назад на ОЛХ) из минусов - сенсор

Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
Barurman: 06.02.2024 18:47 Точность движения курсора в случае с 4000Hz качественно выше (видео на ютубах есть, я им склонен верить).
попытался найти видосы, и первые же что посмотрел говорят об обратном. склонен не верить ютубу)
Polybius
Member

Повідомлення

Donate
Я ото теж так подумав було і взяв як мишу на тимчасову підміну якийсь лоджитек за ~600 грн — ох і скриплячий хлам... Не знаю, звісно, щодо до Rival 710, але все ж треба щось краще...
Dancer: 07.02.2024 23:57зараз юзаю безпровідну мишку hator за 1000 грн, просто вогінь
о, а яка саме моделька?
Dancer
Member

Повідомлення

Polybius: 08.02.2024 00:30 Donate
Я ото теж так подумав було і взяв як мишу на тимчасову підміну якийсь лоджитек за ~600 грн — ох і скриплячий хлам... Не знаю, звісно, щодо до Rival 710, але все ж треба щось краще...
Dancer: 07.02.2024 23:57зараз юзаю безпровідну мишку hator за 1000 грн, просто вогінь
о, а яка саме моделька?
hator pulsar wireless
Donate
Member

Повідомлення

Polybius: 08.02.2024 00:30 Donate
о, а яка саме моделька?
Проблема в цiнi девайсiв. Типу да у M185 багато люфту але пiд скидон цiна питання дуже символiчна, в тот час як за умовнi бренди першого ешелону ти вiддаеш х6-8 i отримуеш практично нiчого... Офк якщо грошi в наявностi то можна брати все що завгодно, але в цiлому так як малюють... :rolleyes:

1. Сучаснi сенсори якi не знаю як вiдрiзняти, бюджетний вiд топового...
2. Софт який гiрший за а4тек 15 рiчноi давнини
3. Можливiсть швидкоi чистки немае.
4. Софттач щоб гарантовано отримувати потiм хiмiчнi опiки.
5. RGB вiд якого практичностi нуль...
6. Менше люфту та колiщадко бiльш сучасне...
7. Навiдь немае змiнних тефлонових нiжок. Я коли X738K брав там три комплекти були в подарунок...
8. Е ще хваленi всякi омрони на 100500 натискань якi працюють на практицi рiк десь :laugh:

В мене ось основне питання як раз до того що я плачу грошi а не бачу нiякого профiту для себе. Якщо умовнi 3к гривень взагалi не питання то я мовчу :D Але в сучасному свiтi грошей завжди мало.
divinity
Member

Повідомлення

про які хімічні опіки річ? М185 це не миш, з таким же ефектом можна листочок на принтері розпечатати, як нею взагалі користуватись?

Хто не кладе змінні ніжки в миші за 2к+ гривень?
Donate
Member

Повідомлення

divinity: 08.02.2024 02:04
про які хімічні опіки річ? М185 це не миш, з таким же ефектом можна листочок на принтері розпечатати, як нею взагалі користуватись?

Хто не кладе змінні ніжки в миші за 2к+ гривень?
Чому не миш? Бiгав на 710 в ксi, взяв M185 пiдкрутив сенсу. НУЛЬ РIЗНИЦI бачу з боку сенсору :spy:
divinity
Member

Повідомлення

Donate
причому тут сенсор? Форма тієї "миші" як її брати? Двома пальцями тримати, воно ж розраховано на дітей до 7 років чи на китайців.

Взагалі смішно, коли сенсор це єдине, по чому вибирають миш, 99% людей на сенсор абсолютно пофігу, а ось на форму - ні.
Donate
Member

Повідомлення

divinity: 08.02.2024 02:23 Donate
причому тут сенсор? Форма тієї "миші" як її брати? Двома пальцями тримати, воно ж розраховано на дітей до 7 років чи на китайців.

Взагалі смішно, коли сенсор це єдине, по чому вибирають миш, 99% людей на сенсор абсолютно пофігу, а ось на форму - ні.
Береш мишку
Береш руку
Ставиш руку на мишку
Пробуеш користуватися. Десь хвилин через 10 нiяких питань не буде якщо офк руки не великi...

Ну так там бiльше не за що платити величезнi грошi. Якщо не сенсор то що? Формфакторiв повно у других? Каiли (якi важаються наскiльки вiдомо дiшманом) за 3к гривень?

Я хочу фiшечок. Ось як ти замiсть 4050 купуеш умовну 4080, ось там фiшечки видно зразу що це рiзнi речi просто. Тут ситуацiя взагалi :gigi:
ALT-F13
Member

Повідомлення

Dancer: 07.02.2024 23:57 разер імператор 2012, вже три рази міняв мікрікі, через даблклік, поверхля стала липкою за декілька років (софт тач покриття) змив це покриття ацетоном і вона стала звичайною пластиковою мишкою приємною на дотик. вартість її була близько ста баксів, як на мене її вартість баксів 10 не більше. зараз юзаю безпровідну мишку hator за 1000 грн, просто вогінь
2012 боже мій... Миша часів Якуновича... Не знущайтеся над пенсіонером периферії...

Відправлено через 53 секунди:
Donate: 08.02.2024 00:18
ALT-F13: 07.02.2024 21:16
Маю в користуваннi девайси включаючи самий жир. I скажемо так це пробачте не саме взагалi гарне витрачання коштiв :laugh:
спойлер
Зображення
То де власне аргументи?
kolio
Member

Повідомлення

Якщо не замінити батарейку на акумулятор, будуть постійні витрати.
у нас здають батарейки люди в бутл 5-6 літрів. Ну от декілька разів перебирав ті бутлі - стабільно 25% нових батарейок викидають. Я вже не кажу про акуми. Так що насправді батарейки - це не така вже і проблема коли в тебе їх 300 шт :gigi:
Відповісти