Огляд ігрової миші Razer Viper V3 Hyperspeed

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
HREN
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші Razer Viper V3 Hyperspeed

Самое интересное за кадром. А зачем 8000? И с какими играми это работает, т.к. проблеме пару лет и до сих пор популярные игры (не все правда) глючат с такой частотой опроса. А для частоты 1000 не нужен доп канал за деньги.
Barurman
Junior

Повідомлення

Cмысл от повышенной частоты опроса есть. Практический тоже есть. Точность движения курсора в случае с 4000Hz качественно выше (видео на ютубах есть, я им склонен верить). При этом потребление ресурсов у современных процессоров достаточно для обработки такой частоты движений. 8000Hz сделали скорее всего для галочки, так как это рейзер, в этом же рейзере стоит обыкновенный pixart 3395 с пометкой (razer). Такие же и переключатели. Мне же для редких игр и работы 1000 гц вполне ок
Devijack
Member

Повідомлення

Був Deathadder, місяця через три почався даблклік на лівому мікрику та ще через три на правому. Так шо разор ваще такє собі. Дешева миша з аліекспрес протрималась на рік довше. Де взагалі адекватнісь у цього вирбника? Де якість?
Евгений King
Member

Повідомлення

Devijack: 06.02.2024 19:50 Був Deathadder, місяця через три почався даблклік на лівому мікрику та ще через три на правому. Так шо разор ваще такє собі. Дешева миша з аліекспрес протрималась на рік довше. Де взагалі адекватнісь у цього вирбника? Де якість?
Ну справедливості ради, дешева миша з алі скоріш за все має програмну затримку на кліках, тому вона даблкліки просто не чує )
А по факту поточні механічні свічі від Калі котрі Razer ставлять реально шляпа і біль, десь так само 2-3 міс у мене прожила Razer V2 X Hyperspeed, а після поїхала до людини з даного форуму tolebamber, він замінив свічі на huano blue і вже півтора року все тьху тьху добре.
Хтось спитає чому не на сервіс... Да купував в Цитрусі і вже мав справу з їх сервісом, вдруге не захотів мати з їх сервісом справ. Якось проще віддати за заміну мікриків людині 300грн, аніж доводити менеджеру Цитрусу, що ти не жираф :-/
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Devijack: 06.02.2024 19:50 Був Deathadder, місяця через три почався даблклік на лівому мікрику та ще через три на правому. Так шо разор ваще такє собі. Дешева миша з аліекспрес протрималась на рік довше. Де взагалі адекватнісь у цього вирбника? Де якість?
Deathadder для мене мав ідеальну ергономіку під мій хват і розмір руки, дуже довго це була крута мишка, але з часом дійсно трохи всралась якість, живуть менше, якість матеріалів гірша, я вже для себе звик міняти мишку кожні 3 роки, а останній час пересів на бездротові, логітек г про х, дуже сподобалась, але трохи оверпрайс як на мене. 8000 - це сугубо маркетингова історія
artko
Member

Повідомлення

логитеч не набагато кращій :) ех, якби оптичні перемикачі - взяв би потестити. (мій razer viper mini вже 2+ роки бездоганно клікає на головних оптічних мікріках, логітеки g102, g305 і половину такого терміну не протрималися).
festU
Member

Повідомлення

Все эти брендовые мыши, это туфта для детишек. Краткий список того что у меня было: steelseries, razer, zowie, roccat, logitech, hyperx. У всех этих брендов были проблемы с дабл кликом, а у некоторых еще и с колесом. Я обращался с мышками аккуратно, не бил по столу, не швырял и тд. Тем не менее, у всех одна и та же тенденция, в лучшем случае отпахать гарантийный срок и сразу после этого сдохнуть. Последняя мышь у меня была от hyperx, повезло что она сдохла раньше гарантийного срока, я сдал по гарантии и через 3 недели получил новую. Что бы было хоть что-то пока жду мышь, купил там же, в сервисном центре, какой-то дешманский bloody за 500грн, с алюминиевыми ножками. И что вы думаете? Через 3 недели я получил новую мышь и у неё тоже начался дабл клик через пол года. С тех пор, вот уже 5 лет я сижу на той дешманской bloody, а алюминиевые ножки это лучшее с чем я сталкивался, они всё такие же, как в первый день. Мышь внешне поизносилась, облезла, но в техническом плане вообще без каких либо нареканий, нет ни срывов, ни дабл кликов. Больше в брендовый сегмент я ни ногой.

Тоже самое касается и ковриков. Раньше покупал красивые, дорогие ковры. Но после того как они пачкаются, после мытья/стирки, они всё равно теряют своих изначальные свойства и уже не так классно ощущаются. По этому я пошел другим путём, покупаю себе на год вперед относительно дешевых ковров и когда он пачкается, выкидываю и беру новый. По деньгам тоже самое, по ощущениям лучше чем на мытом.
BagbKa_fIN
Member

Повідомлення

Юзаю дану мишу 3 місяці з ААА акумом, вистачає в моєму сценарії тижна на 2-3. В ній нема нічого зайвого, проста, відчувається незважаючи на легку вагу, принаймні на даному пробізі, доволі міцною, нічого не люфтить і не скрипить, даблкліків також нема) зважаючи на ціну для фпс шутерів як на мене гарний варіант.
vansoul
Member

Повідомлення

Дизайн как у китайской мышки с алика за 3 копейки.
Muttabor
Member

Повідомлення

Devijack: 06.02.2024 19:50Був Deathadder, місяця через три почався даблклік на лівому мікрику та ще через три на правому. Так шо разор ваще такє собі. Дешева миша з аліекспрес протрималась на рік довше. Де взагалі адекватнісь у цього вирбника? Де якість?
Выбирайте мышь с оптическими переключателями, и будет вам счастье.
Пользуюсь Razer DeathAdder V2 чуть меньше трёх лет, и все еще никаких дабл-кликов. :)
PushKing
Member

Повідомлення

festU: 06.02.2024 21:46Все эти брендовые мыши, это туфта для детишек. Краткий список того что у меня было: steelseries, razer, zowie, roccat, logitech, hyperx. У всех этих брендов были проблемы с дабл кликом, а у некоторых еще и с колесом. Я обращался с мышками аккуратно, не бил по столу, не швырял и тд. Тем не менее, у всех одна и та же тенденция, в лучшем случае отпахать гарантийный срок и сразу после этого сдохнуть. Последняя мышь у меня была от hyperx, повезло что она сдохла раньше гарантийного срока, я сдал по гарантии и через 3 недели получил новую. Что бы было хоть что-то пока жду мышь, купил там же, в сервисном центре, какой-то дешманский bloody за 500грн, с алюминиевыми ножками. И что вы думаете? Через 3 недели я получил новую мышь и у неё тоже начался дабл клик через пол года. С тех пор, вот уже 5 лет я сижу на той дешманской bloody, а алюминиевые ножки это лучшее с чем я сталкивался, они всё такие же, как в первый день. Мышь внешне поизносилась, облезла, но в техническом плане вообще без каких либо нареканий, нет ни срывов, ни дабл кликов. Больше в брендовый сегмент я ни ногой.
Тут такое нельзя писать. Точно так же в теме о мышах похвалил блади и написал, что за 6 лет у нее из поломки - залом кабеля, так мне подробно расписали, что все блади - это китайский мусор.
viewtopic.php?p=3232470#p3232470
tolebamber
Member

Повідомлення

Неужели ревью с разборкой :beer:
divinity
Member

Повідомлення

Enjthesilence:логітек г про х, дуже сподобалась, але трохи оверпрайс як на мене.
У G Pro ще більше проблем, ніж у рейзера.
festU: покупаю себе на год вперед относительно дешевых ковров
Я все розумію, можна там раз у рік міняти ковер, але декілька на рік, що ви з ними робите? Навіть якщо працювати по 12 годин за компом, що з звичайною "тряпкою" робиться, що треба їх міняти так часто? Дійсно цікаво.

Щодо самого рев'ю - чому 6 кнопок, коли одна із кнопок - просто вкл/викл. Чи її можна переназначити? То чому ви вважаєте це функціональною кнопкою, по факту в миші 5 кнопок (не те щоб це було недоліком).

Розміщення сенсору - після всіх мишок, у яких він посередині, буде важче попадати 100%, і потім, звикнувши, буде важко переходити на інші. Імхо, дуже попереду це тільки більший напряг, хоча ясно чому тут не могли зробити по центру, батарейка заважає (давайте називати все своїми іменами).

Відправлено через 16 хвилин 42 секунди:
Ще, імхо, в огляді не вистачає фоток з тією ж V3 Pro, щоб зрозуміти розміри, eloshapes часто не дає гарного наочного представлення.
BagbKa_fIN
Member

Повідомлення

divinity
Ліва, права, 2 бокових, кнопка зміни дпі на яку можна шось повісити і скрол)
ALT-F13
Member

Повідомлення

То чому не поміняли по гарантії?

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
tolebamber: 06.02.2024 23:17 Неужели ревью с разборкой :beer:
Ми працюємо для вас! :super:

Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:
divinity: 06.02.2024 23:41
Enjthesilence:логітек г про х, дуже сподобалась, але трохи оверпрайс як на мене.
У G Pro ще більше проблем, ніж у рейзера.
festU: покупаю себе на год вперед относительно дешевых ковров
Я все розумію, можна там раз у рік міняти ковер, але декілька на рік, що ви з ними робите? Навіть якщо працювати по 12 годин за компом, що з звичайною "тряпкою" робиться, що треба їх міняти так часто? Дійсно цікаво.

Щодо самого рев'ю - чому 6 кнопок, коли одна із кнопок - просто вкл/викл. Чи її можна переназначити? То чому ви вважаєте це функціональною кнопкою, по факту в миші 5 кнопок (не те щоб це було недоліком).

Розміщення сенсору - після всіх мишок, у яких він посередині, буде важче попадати 100%, і потім, звикнувши, буде важко переходити на інші. Імхо, дуже попереду це тільки більший напряг, хоча ясно чому тут не могли зробити по центру, батарейка заважає (давайте називати все своїми іменами).

Відправлено через 16 хвилин 42 секунди:
Ще, імхо, в огляді не вистачає фоток з тією ж V3 Pro, щоб зрозуміти розміри, eloshapes часто не дає гарного наочного представлення.
Дві основні кнопки, дві бокові, маленька поруч з колесом і само колесо

Про те, що зручно, що ні - спочатку треба спробувати)

Фото з V2 Pro не можу зробити, бо його під рукою не було. Eloshapes важливий тому, що там мізерна різниця, її отак на контурах побачити можна, а на фото може бути навіть не наочно.

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
BagbKa_fIN: 06.02.2024 22:30 Юзаю дану мишу 3 місяці з ААА акумом, вистачає в моєму сценарії тижна на 2-3. В ній нема нічого зайвого, проста, відчувається незважаючи на легку вагу, принаймні на даному пробізі, доволі міцною, нічого не люфтить і не скрипить, даблкліків також нема) зважаючи на ціну для фпс шутерів як на мене гарний варіант.
О круто, дякую за фідбек по ААА. Самому було цікаво, але це надто довго тестувати :-) 2-3 тижні норм!

Відправлено через 10 хвилин 21 секунду:
festU: 06.02.2024 21:46 Все эти брендовые мыши, это туфта для детишек. Краткий список того что у меня было: steelseries, razer, zowie, roccat, logitech, hyperx. У всех этих брендов были проблемы с дабл кликом, а у некоторых еще и с колесом.
25 років користуюся мишами Razer, в мене їх штук 20-30, може дещо більше, ніколи не рахував... До сих пір працюють навіть шарикові Boomslang :lol: Поступово поздихали саме бездротові (Ouroboros, Mamba, Pro Click) - але всі відпрацювали стільки, що не бачу сенсу скаржитися. Плюс є мертвий прототип Copperhead Tempest, але він таким приїхав колись. І на одній з Boomslang 2007 таки є даблклік - на тій, яку докупив б/в в такому стані для експериментів (хотів поєднати корпус першого з оптикою версії 2007 року).

Не кажу, що у них немає проблем, бо бачив колись статистику гарантії - повернення звісно є. Але як користувач - скаржитися ні на що. То що я роблю не так?! :D

Відправлено через 1 годину 37 хвилин 10 секунд:
HREN: 06.02.2024 17:30 Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші Razer Viper V3 Hyperspeed

Самое интересное за кадром. А зачем 8000? И с какими играми это работает, т.к. проблеме пару лет и до сих пор популярные игры (не все правда) глючат с такой частотой опроса. А для частоты 1000 не нужен доп канал за деньги.
Нажаль, тут нічого не можу сказати - бо немає Hyperpolling Dongle навіть у дистриб'ютора Razer в Україні :(
Donate
Member

Повідомлення

M185 від логітек має безшовний вихід з режиму сну, 3-18 місяців від однієї батарейки, розбирається за пару секунд з викруткою одного гвинта та немає покриття що плюс.
Якість софту +/- як і у більшості ніяка, теж стоять каїли які через 2-3 роки треба перепаяти. Немає бокових клавіш які в більшості випадків працюють як зміна гучності :laugh:

А якщо потрібен дійсно геймінг варіант шукаєте щось з оскаром від а4тек. Ціни там взагалі копієчні, софт не оновлювався років 15, але є можливість робити більш менш цікаві макроси та лити прямо в мишу, забуваючи про античіти. Тому що якщо софт не потрібен, наприклад щоб зручно ротацію в якоїсь грі видавати однією кнопкою, або підтримувати, то взагалі навіщо оце все :laugh:
Це ж не епл з екосистемою, поки там кожний вендор робить щось своє якоїсь якості від ігрових девайсів не буде. Ну типу там вібромоторчиків для видачі, адаптованої підсвітки всюди і т.п.
nikolaiii
Member

Повідомлення

PushKing
Bloody P91 чудова мишка, я її брав по акції, ще й по ціні для оптового покупця, вона мені обійшлася у гривень 400, це був 19 рік. Все працює, задоволений. Мишу за вашим посиланням я можливо спробую, але після того як ця здохне.
Ostin
Member

Повідомлення

3к за мишу, яка буде "просто їхати" по столу (це з огляду).
Дякую за щедрість :rotate:
P.S. Єдина миша, яку я здавав по гарантії, була Logitech G703, і це найдорожче лайно, яке я купував серед мишок. Більше такого не повторюю, і по гарантії немає чого нести :D
Всі гризуни за розумну вартість спершу набридають, ніж ламаються.
maxud_b
Member

Повідомлення

Не підходить мені миша такої форми - мав схожу на роботі і замінив на свою, бо пальці болять. 3к дорогувата. Найулюбленіша саме м185 (з 2011 року є працююча) за 800 і у них проблема не з даблкліком, а навпаки, з рандомною відсутністю кліку, але живучість феноменальна.
artko
Member

Повідомлення

maxud_b: 07.02.2024 13:16 Найулюбленіша саме м185 (з 2011 року є працююча) за 800 і у них проблема не з даблкліком, а навпаки, з рандомною відсутністю кліку, але живучість феноменальна.
схоже якраз на гарну (аж занадто ) боротьбу с даблкліком якраз :) цікаво б виміряти там затримку спрацювання. Чогось мені здається, що феноменальна довжина життя таких от старих моделей якраз пов'язана з тим, що там велика затримка на боротьбу з даблкліком, а сучасні гризуни намагаються якомога скоріше віддати натиснення кнопки у комп.
Відповісти