Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я теж їх спробую. Плюс Wuthering Waves. І спробую Zenless Zone Zero. Тільки тепер в жодну з них я не буду донатити взагалі.
daesz
Member

Повідомлення

Я вже, здається, писав - в WW мені не сподобався інтерфейс, виглядає як "привіт із 90тих", що от циферки дамагу, що загальний вигляд інтерфейсу :/

І ще "пейзажі" трохи унилі, тауер оф фентезі нагадують. Але також гляну.
ZZZ точно скіп, там все грається і переграється в реальному часі (ну от як в геншині чи аркнайті "першому", але абсолютно все за стаміну), це дуже часоємко.

Відправлено через 31 хвилину 22 секунди:
Ательє дойшов до 1-57, сама історія може й не погана, але гра просто інтерактивне кіно. Анінстальнув сьогодні, щось бажання грати в це немає :)
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 28.01.2024 13:44 Я вже, здається, писав - в WW мені не сподобався інтерфейс, виглядає як "привіт із 90тих", що от циферки дамагу, що загальний вигляд інтерфейсу :/

І ще "пейзажі" трохи унилі, тауер оф фентезі нагадують. Але також гляну.
ZZZ точно скіп, там все грається і переграється в реальному часі (ну от як в геншині чи аркнайті "першому", але абсолютно все за стаміну), це дуже часоємко.

Відправлено через 31 хвилину 22 секунди:
Ательє дойшов до 1-57, сама історія може й не погана, але гра просто інтерактивне кіно. Анінстальнув сьогодні, щось бажання грати в це немає :)
Там все буде вирішувати бойова система, якщо буде як в гашні енжфілді тощо можна дропати зразу, це не геймплей це заклікування. Якщо гра буде хотіти знати хоч і тупувату але якусь ротацію босу яку потрібно ловити в блок або інвул це зразу дає ігрі поінти. Щось краще отримаємо в бнс классік, але там проблема в нцсофті яка все своє життя задля прибутку робить тупі муви, а підтримкою ігор займаються там взагалі не ті люди (щось накшталт ігор хойо в яких всі гарні люди роблять нові проекти, а все інше займаються аби хто, тому що немає пояснень за настільки різний по якості контент).

Added in 15 minutes 19 seconds:
daesz: 28.01.2024 12:54 В любому випадку, для мене зараз : AKEF / GFL2 waiting room :rolleyes:
спойлер
Зображення
З дискорду, це походу китайський сервер.
В гфл2 вони все правильно зробили : раз закінчив стейдж на 3 "зірки" - не треба більше грати їх ні мануально, ні на автосимуляції. На відміну від того ж р1999 чи власне аркнайту.
Про гфл2 всі забудуть, гарні ідеї офк є але в цілому чогось там цікавого задля чого там грати в гру немає... Типу максимально примітивна пошаговка, з явним фансервісом... Кліпати дівчат як скажених теж не вийде взяли ще 3Д оточення.
Да і в цілому їх тільки за один UI/UX дизайн потрібно повісити, ті хто його робили взагалі нічого не розуміють. 100500 анімацій, бігання по інтерфейсу з одного на інше займає пару секунд, кидати +1 рівень це взагалі ад, на головному меню все крінжово і дуже не зручно.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Пам’ятаєте, я згадував про те, що анонсовані нагороди на китайський новий рік в грі Genshin Impact розізлили китайських гравців? Сьогодні зайшов в гру і там в новинах з’явився опис майбутніх подій та нагород. З 24 по 28 лютого дадуть три крутки. Принаймні, для глобальної версії нагороди такі.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 30.01.2024 09:06Пам’ятаєте, я згадував про те, що анонсовані нагороди на китайський новий рік в грі Genshin Impact розізлили китайських гравців? Сьогодні зайшов в гру і там в новинах з’явився опис майбутніх подій та нагород. З 24 по 28 лютого дадуть три крутки. Принаймні, для глобальної версії нагороди такі.
Це не може бути ненавмисно. Навіть порівняти недавні стріми, їх атмосферу, і морду Лю Вея(на стрімах - Давей, один з трьох засновників Хойо) в них.
Таке відчуття, наче Генш в режимі повільного зливу.
В мене була гіпотеза, що він робився на чужі бабки, на відміну від всієї серії Хонкай і щось вона все більш стає правдоподібною.
Ще на додачу. За сюжетку Пенаконії відповідає оцей чувак
спойлер
Зображення
На стрімі він весело розповідав, яка позитивна і легка буде сюжетка. Те саме він говорив за сюжетку Елізіуму в Хі3, в якій загинула Хімеко і взагалі було багато жесті.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 30.01.2024 09:28Таке відчуття, наче Генш в режимі повільного зливу.
Я особисто не рахував, але кажуть, що вони ці крутки, які в геншині дарують на новий рік чи на річницю, потім вирізають з наступних патчів. Це жадібність максимального рівня — тобі дарують крутки, але потім дають менше круток за патч.

У мене в геншині є круток на три леги. Зараз думаю, що з ними зробити — злити їх всі на Райден (вона у мене с3) чи на Яе Міко (с4). Чи забрати завтра Сянь Юнь. Нових персонажів наче і не дуже хочеться, бо я ними майже не граю. Я забрав Навію, але навіть не прокачував її. З іншої сторони сузір’я для Райден чи Яе теж нічого не дадуть в плані гри. Крім почуття, що улюблені вайфу мають максимальні сузір’я.

Загалом, ігри від міхойо доволі жадібні, і ХСР також.
Для прикладу, я почав грати в Нікке десь тижнів три назад. Вже після нового року. Зараз у мене 21 Нікке, без врахування повторів. Штук п’ять чи сім з них SSS рівня, тобто найкращі в грі. Ще для однієї у мене є селектор, просто я не вирішив, кого звідти взяти. Саме класне, що за те, що ти робиш дейліки, ти можеш крутити стандартні банери, а також отримувати кристали, за які потім також отримуєш Нікке. Причому, я ще не почав толком проходити сюжетку в грі, просто заходжу, роблю дейліки, роблю крутки і виходжу з гри.
В BrownDust2 я взагалі не граю, я просто заходжу і роблю крутки. Там в день дається зробити безкоштовно по одній крутці в кожен банер. Маю 12 лег, три з них з івентового банеру.
Реверс 1999 трохи жадібніша в цьому плані, але все одно я там маю чотири леги. Це за три тижні гри в усі ці ігри.
Евгений King
Member

Повідомлення

Що за тема постійної дизморалі
Плак плак там круток не додали, там легу не дали, бридко читати вже
Не подобається - дроп і на тому все :rotate:
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 30.01.2024 10:29Причому, я ще не почав толком проходити сюжетку в грі, просто заходжу, роблю дейліки, роблю крутки і виходжу з гри.
А в чому тоді сенс? Вайфу вайфами, але в іграх все ж первинний геймплей.
Якщо ж виходити з поглядів "дайте мені всіх дівчат, аби були, і досить", то ніяка гача не влаштує :laugh: . Всі будуть "Жадібні".
І це ще в Хойо нема дурної практики, коли для сюжету тобі треба не стільки вайфу, скільки кач і еквіп. І добувається він або донатом+лютим задротством, або лютим донатом. Або тупих обмежень, як в Азурці(хард стадії не більше трьох заходів на добу).

Отправлено спустя 7 минут 17 секунд:
Евгений King: 30.01.2024 11:02там круток не додали,
Ну у випадки з Геншом більше цікаво, що там взагалі відбувається. Бо в одній своїй грі Хойо роздають халяву з лопати, а в іншій на гемчиками, як Гобсек на монетками, трясуться. На стрімах теж, одні й ті самі люди, ведуть себе діаметрально протилежно, в залежності від тайтлу.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King: 30.01.2024 11:02Плак плак там круток не додали, там легу не дали, бридко читати вже
З цим до китайських гравців, це вони плачуть. Ми тут обговорюємо новини. Особисто я ніяких нагород не очікував, тому мені пофіг. Як пофіг і на безкоштовного доктора Раціо, він для мене сміття. І тому, що це не вайфу, і тому, що він не нагинає на рівні тієї ж Цзінлю. Мені ігри міхойо подобаються, інакше б я дійсно в них не грав. Наприклад, Atelier Resleriana мені не сподобалася, я її видалив.
Але я люблю різні драми, саме тому такі новини мені цікаві.

Відправлено через 6 хвилин 33 секунди:
lewerlin: 30.01.2024 11:16А в чому тоді сенс? Вайфу вайфами, але в іграх все ж первинний геймплей.
Просто зараз не маю на неї часу із-за роботи, а так я звісно що пройду сюжет. Я навіть в геншині жодного разу не скіпав той нудний сюжет. Єдина гра, в якій я скіпав сюжет, це Реверс1999. Зробив я це для того, щоб отримати крутки на Джессіку.
В Нікке і БраунДаст2 я просто не починаю його читати, бо зараз не маю на це часу.
А, ну і сюжет в івентах я читаю, і в Нікке, і в БраунДаст2, і в Реверс1999.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 30.01.2024 11:23Але я люблю різні драми, саме тому такі новини мені цікаві.
В Пенаконії явно навалять драми, насиплють скла і когось жорстоко вб'ють.
До речі, поки що все вказує на Ахерон, як на одного з убивць, а на Файрфлай - як на одну з убитих.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Ханабі хіба не буде на банері? Як вони потім збираються продавати вбитого персонажа? Причому це ж персонаж не зі стандартного банеру типу Хімеко. Типу який сенс крутити персонажа, якщо далі його не буде в сюжеті. Логічніше було б вбивати Герцога Інферно та його сімейку.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 30.01.2024 13:25 lewerlin
Ханабі хіба не буде на банері? Як вони потім збираються продавати вбитого персонажа? Причому це ж персонаж не зі стандартного банеру типу Хімеко. Типу який сенс крутити персонажа, якщо далі його не буде в сюжеті. Логічніше було б вбивати Герцога Інферно та його сімейку.
Firefly =/= Sparkle :)
спойлер
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
А, точно. Ліниво було гуглити список персонажів, тому подумав про Ханабі, а не Хотару. Ну, такого ж ефекту як у випадку вбивства Хімеко вони не досягнуть, убивши нового персонажа, до якого люди ще не звикли.
daesz
Member

Повідомлення

Було б цікаво глянути на реакція спільноти, якщо б вони знову Хімеко вбили :lol:
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 30.01.2024 14:48Ну, такого ж ефекту як у випадку вбивства Хімеко вони не досягнуть, убивши нового персонажа, до якого люди ще не звикли.
Там схоже буде не одна смерть. :horror:
daesz: 30.01.2024 14:49Було б цікаво глянути на реакція спільноти, якщо б вони знову Хімеко вбили :lol:
Спільнота її вже хоронить з моменту виходу стріму. :gigi:

Помацав я Хранительку. Ну таке. Розділи по максимуму, завезли улюблену Kirakishou фізику. Прямо, ІМХО, гарно завезли. Скіллсет прикольний, все ок, працює без ейдолонів. Озвучка :puke: . І в цілому виглядає більше як збірник. Ніби у персонажа не було повноцінного гейм-дизайнера, Окремі елементи, крім англ. озвучки - ок, а в купі не зовсім гармонічно.
Kirakishou
Member

Повідомлення

В геншині з фізикою проблем немає, крім випадків, коли вони спеціально когось цензурять на вимогу феміністок або проплачених тролів від тенсенту. Або як у випадку, коли вони зацензурили фізику та одяг Яе Міко, а також на новій сукні для Нінгуан прибрали лопатки на спині і замінили одяг для чотирьох стандартних персонажів на китайському сервері. Зроблено це було начебто на вимогу нового закону від комуністів.
Інша справа, що хоч фізика у Зберігача Хмар і нормальна, але вона повністю закутана в одяг. Тому з тією ж Райден її не порівняти.
Загалом тенденція така, що після Яе Міко (включно з самою Яе Міко) майже всі персонажі йдуть одягнені в більш щільний одяг, щоб їм навіть в польоті не можна було заглянути під спідницю. А якщо і можна, то там вже будуть панталони, а не панцу. І без шейдерів, щоб не було тіней на сідницях. Таких персонажів як Райден, міхойо більше не випускали. З цього всього хіба що Дехія вибивається зі своїм пупком, всі решта персонажі вже з коробки зацензурені.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.01.2024 06:38 Спільнота її вже хоронить з моменту виходу стріму. :gigi:
:lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.01.2024 06:38Помацав я Хранительку. Ну таке.
Дійсно, прохідний персонаж. У неї дуже нішеві навики та ульта. Не кожному сподобається геймплей через атаки в падінні. Сама моделька прохідна, без якоїсь ізюминки. Не знаю, якщо сюжет з нею сподобається, то можливо заберу її просто щоб була.
Нові платні сукні для Гань Юй та Шень Хе забаговані. Сьогодні прийшов лист, що завтра буде компенсація, бо вони призводять до багів, коли персонажі ультують чи використовують навики. Цікаво, на бета-тесті це перевірити не можна було?
lewerlin: 31.01.2024 06:38Спільнота її вже хоронить з моменту виходу стріму.
Я сумніваюся, що вони вб’ють Хімеко. Другий раз це вже буде максимально тупо. Взагалі вбивство персонажа це самий примітивний спосіб викликати у людей емоції, цим займаються тільки повні бездарі, у яких не вистачає розуму написати цікавий сюжет.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.02.2024 11:24 цим займаються тільки повні бездарі, у яких не вистачає розуму написати цікавий сюжет.
Незнаю на рахунок цього, Толкієн вбив Бороміра в першій частині кілець, а я сидів і плакав за персонажем, коли дивився фільм в 7 чи 8 років :D
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Навіщо вбивати Хімеко? Та ще й на початку гри? Тільки щоб викликати у гравців хоч-якісь емоції. Самий дешевий і примітивний спосіб. А вбивати її другий раз — це вже просто максимально тупо. Це вже буде просто смішно. Без Хімеко можна закривати Зоряний експрес, в продовжені подорожі не буде сенсу. Хай краще цікавий сюжет запропонують. Коли є цікавий сюжет, то вбивство персонажа сприймається інакше. Його шкода, починаєш думати, навіщо автор це зробив і таке інше. А коли немає цікавого сюжету і автор просто вбиває одного із головних героїв, то ти думаєш, що автор просто убожество. Як на мене, то Ярило-VI був відносно непоганим, а ось на Лофу Сяньчжоу вони почали зливатися. Майже весь Лофу Сяньчжоу для мене як філер. З цікавого хіба що епізоди з Мисливцями за Стелларонами. Це моя думка, нікому її не нав’язую.
Відповісти