Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Мені ще якась пушка випала за крутки з діскорду.
спойлер
Зображення
Треба спочатку знайти тір ліст, а потім реролити. Може якраз пушка має більший приорітет, ніж стандартний персонаж.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Дякую, я вже на реддіті знайшов, там теж ці посилання. Зробив разів 15 рерол, тільки раз випала Корнелія. Ще раз випала Райза, але разом з тим хлопцем. Загалом я вже замахався. Не знаю, навіщо це роблю, якщо гра мене не зацікавила.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 27.01.2024 01:01 Дякую, я вже на реддіті знайшов, там теж ці посилання. Зробив разів 15 рерол, тільки раз випала Корнелія. Ще раз випала Райза, але разом з тим хлопцем. Загалом я вже замахався. Не знаю, навіщо це роблю, якщо гра мене не зацікавила.
хд
Я от також не впевнений чи буду її грати. Мені не сподобалось, що немає англомовної озвучки, читати тонни тексту не дуже весело. Та й переклад таке враження що машинний, описи скілів не завжди зрозуміло написані..
Персонажі приємні, правда. Але ну таке, не думаю що вартує грати із-за цього.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 27.01.2024 01:37Я от також не впевнений чи буду її грати. Мені не сподобалось, що немає англомовної озвучки, читати тонни тексту не дуже весело. Та й переклад таке враження що машинний, описи скілів не завжди зрозуміло написані..
Покрутив ще трохи. На роботі прийшлося заново проходити туторіал. Зараз попався аккаунт, на якому я за 20 круток отримав чотири леги. Перша десятка – дві Resna, друга десятка – Marie та, по-моєму, ще раз Resna.
Жаль тільки, що на основному банері мені випала Mu. Але я мабуть більше не буду реролити, бо у мене ще в цій грі не було аккаунтів, щоб з 20 круток чотири леги випало, хоч і три з них Resna.
До речі, чому Ви саме її ловили? Вона круто нагинає чи просто подобається персонаж?
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 27.01.2024 10:31
daesz: 27.01.2024 01:37Я от також не впевнений чи буду її грати. Мені не сподобалось, що немає англомовної озвучки, читати тонни тексту не дуже весело. Та й переклад таке враження що машинний, описи скілів не завжди зрозуміло написані..
Покрутив ще трохи. На роботі прийшлося заново проходити туторіал. Зараз попався аккаунт, на якому я за 20 круток отримав чотири леги. Перша десятка – дві Resna, друга десятка – Marie та, по-моєму, ще раз Resna.
Жаль тільки, що на основному банері мені випала Mu. Але я мабуть більше не буду реролити, бо у мене ще в цій грі не було аккаунтів, щоб з 20 круток чотири леги випало, хоч і три з них Resna.
До речі, чому Ви саме її ловили? Вона круто нагинає чи просто подобається персонаж?
Вона найкращий кріт суппорт/хілер в грі на даний момент, навіть на JP сервері + миленька :)
lewerlin
Member

Повідомлення

Судячи з анонсів, в 2.1 - Авантюрін і Ахерон.
А. і головний сценарист Пенаконії - той самий чел, що в Хі3д "вбив" Хімеко.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 27.01.2024 12:11Вона найкращий кріт суппорт/хілер в грі на даний момент, навіть на JP сервері + миленька :)
Зараз перевірив — дійсно, я три рази отримав Ресну, бо у мене 200 її уламків. Бо я тоді швидко скіпнув результати круток і був не до кінця впевненим. Прокачка 3* персонажа до 3,5* коштує 80 уламків, залишилося ще 120. Щоб прокачати її до 5*, треба ще 950 її уламків. Грубо кажучи, це треба ще 10 разів її отримати. 11 круток без першого бонуса х2 коштують 40 доларів. Гарант в цій грі — тобі за кожні 10 круток дають 11 фішок і коли ти маєш 150 цих фішок, ти зможеш в магазині придбати за них персонажа. Івентові банери можна крутити тільки за покупні крутки. Це надзвичайно дорога гра.
Сюжет цікавий якщо ти фанат франшизи.
Загалом тут немає нічого унікального. В технічному плані гра сильно відстає від ігор міхойо. Оптимізація гри бажає бути кращою. Навантаження на відеокарту велике, на максимальних налаштуваннях відеокарта споживає під 200 Вт. При цьому картинка чесно кажучи не дуже, рівень смартфону.
Судячи з тих реролів, які я робив декілька годин вчора і сьогодні, гача тут не щедра. Отакий аккаунт, який маю зараз, коли з 20 круток отримав 4 леги + 1 гарантовану, у мене вийшов мабуть з тридцятої спроби. І це при тому, що я на цьому аккаунті не отримав Корнелію чи Райзу, просто тут в плані кількості лег повезло, тому залишив його. Корнелія і Райза падали окремо, разом так і не зміг впіймати. Найбільше падають оті хлопці, в тому числі зі стандартного банеру.
Хоча може треба було залишати той аккаунт, де дві меморії випало, бо шанс отримати меморію нижчий, ніж шанс отримати персонажа. Гру видаляти не буду, але на регулярній основі грати в неї теж не буду. Буду заходити на івенти та крутити за безкоштовні крутки, а також при бажанні почитаю сюжет.
lewerlin: 27.01.2024 12:47Судячи з анонсів, в 2.1 - Авантюрін і Ахерон.
А. і головний сценарист Пенаконії - той самий чел, що в Хі3д "вбив" Хімеко.
Так, вже теж читав цю інформацію. Ну власне як ми тут і передбачали, що Райден буде на річницю, як і в геншині. Зараз основне питання — скіпати Блек Свон чи ні? Маю 170 круток, на банері 20. На два гаранти мені треба 320. По ідеї до кінця її банера можна буде ф2п назбирати на гарант. Якщо взяти зараз підписку, то 100% можна буде, але не хочу донатити в гру, бо цікаво чи той факт, що я перестав купувати підписку, на щось вплине чи ні. Якщо ні, тоді плюну і братиму підписку. Реролити вже однозначно немає сенсу, тут і івентові конуси, і аватарка Кафки з БП — на новому аккаунті їх вже не отримати.
Востаннє редагувалось 27.01.2024 14:37 користувачем Kirakishou, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou,
на рахунок оптимізації - я три рази ловив чорний екран при зміні екрану з діалогів на бій, альттаб декілька раз підряд, правда, допомагав. Думав, що мб не дружить із дровами амуде, але як виявилось на нвідії те ж саме (судячи із відгуків в стімі), на телефоні в гугл сторі також пишуть що оптимізовано паршиво (в мене піксель 4 ексель, начебто працювало нормально).
Не сподобався UI, виглядає dated af :/

Думаю взагалі дропнути ХСР, чесно кажучи - піднадоїла. І кількість контенту з патча в патч не радує, від слова, зовсім. Шість циклів з МоС/РF "зкомуніздили" жлоби.
Жду АКЕF i GFL2, ще мб WW. Pаніше ще ждав Archeland та Non Anonymous Instruction, але перша має катастрофічно низьке ревеню в Кореї, різниця вже минула, тому наврядчи коли небудь вийде в глобал, другу (напевно) кенсельнули, бо не чув ніяких новин від неї зовсім.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 27.01.2024 14:36Думаю взагалі дропнути ХСР, чесно кажучи - піднадоїла. І кількість контенту з патча в патч не радує, від слова, зовсім. Шість циклів з МоС/РF "зкомуніздили" жлоби.
Я ХСР поки що дропати не буду, вона не дуже багато часу займає на відміну від того ж геншину. Але від деяких моментів я теж не в захваті. І від вкрадених циклів, і від цього унилого ендгейму в віртуалці, який багато хто з контент кріейторів нахвалює. Але особливо мене злить оця гача з реліквіями.
Мені із цих ігор, що зараз граю, геншин найбільше набрид. Я вже думаю почати скіпати сюжет, бо вся оця тягомотина, коли вони примітивний сюжет розтягують на декілька годин, вже остобридла.
Якщо чесно, трохи жалкую, що не почав грати в реверс 1999 на старті. Зараз трохи розібрався в цій грі і вона мені дуже подобається — що геймплейно, що дизайном пероснажів, що японською озвучкою.

Відправлено через 6 хвилин 18 секунд:
ХСР дуже сильно витягує той факт, що тут можна проходити данжі на авто. В геншині все треба проходити вручну. Уявіть собі, як воно за три роки набридло. Ще відношення міхойо підливає масла, бо вони знову на річницю гри ніяких нагород давати не планували. Просто на відміну від першої річниці, коли китайці дивувалися з заходу, чим ми не задоволені і чому ми вимагаємо нормальних нагород на річницю, тепер вже самі китайці не задоволені.

Відправлено через 4 години 53 хвилини 31 секунду:
Тим часом читаю відгуки в стімі про Atelier Resleriana, в тому числі і від фанатів Atelier — це просто якийсь сором. Люди пишуть, що за проходження сюжету круток не дають. Ще скаржаться на чоловіків в гачі, навіщо їх взагалі додали в цю гру. Я в цю франшизу не грав, тільки аніме дивився. В аніме чоловічі персонажі були.
Але основна претензія саме до гачі. Одна із самих жадібних гач.
Мені тепер навіть жаль того часу, який я витратив на рерол цієї гри. Судячи по статистиці стіму, я шість годин в грі провів. Не всі з них я грав, певний час гра просто в фоні висіла, але все одно. Вчора до часу чи двох ночі сидів, хоча вранці треба було їхати на роботу.
Цікаво, на що розраховують розробники таких ігор? Вона розрахована тільки на вузьке коло фанатів Atelier? Але ж і самі фанати Atelier пишуть, що не варто з цієї гри починати знайомство з Atelier. Ігровий процес в цій грі полягає в перегляді ігрових роликів і читанні діалогів. Геймплей, де ти можеш на щось впливати – це битви і алхімія, але алхімія тут настільки спрощена, що самі ж фанати кажуть, що це не Atelier. Єдиний плюс, це те, що тут є персонажі з різних ігор Atelier, але всі вони в гачі і отримати їх можна тільки за реальну валюту.
Добре, що хоч звичайні ігри японці ще вміють робити. Інакше все було б зовсім сумно. Але в плані гача-ігор вони безнадійно відстали. Певно тут треба подякувати міхойо, які задали планку якості гача-ігор у вигляді геншину.
Просто цікаво, японців не напрягає, що китайці роблять аніме-дівчат краще, ніж самі японці? Якби не цензура в Китаї, то мабуть і "аніме" китайці малювали б не гірше. Враховуючи, що вони разом з корейцями і так вже давно його малюють на аутсорсингу для японських студій, бо робота китайських художників коштує дешевше. Інша справа, що аніме складається з троп, яких в китайських та корейських мультиках немає і ніколи не буде. Всі ці так звані шаблони, типажі і таке інше. Хоч це радує, що аніме залишиться за японцями. Певно, в тому числі і тому, що воно за останнє десятиліття набрало дуже сильну популярність у світі і зараз японські аніме-студії почали отримували чималі прибутки на світовому ринку, а не тільки на внутрішньому ринку Японії.
daesz
Member

Повідомлення

Вона, здається, доволі добре "продається" в Японії. Але згоден - крім от того, що це не джпег в всетаки 3д, гра розчарувала :/

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
Дивно, мені запам'яталось більше - 4М минулого місяця і 3М в листопаді :)
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 27.01.2024 20:32Вона, здається, доволі добре "продається" в Японії. Але згоден - крім от того, що це не джпег в всетаки 3д, гра розчарувала :/
Я ніколи не писав відгуки в стімі, але у випадку з Atelier Resleriana у мене сьогодні вранці був такий батхерт, що я не втримався і написав. Якщо коротко, тих персонажів, що я вчора виграв — Ресну і Марі, у мене вдома на комп’ютері немає. Я вже почав думати, що ця гра просто скам і вона видалила мені персонажів за те, що я робив рероли, але на робочому комп’ютері Марі та Ресна є. Прив’язка до аккаунта в стімі є і вдома, і на роботі. Один і той самий аккаунт. Але персонажі є тільки на роботі. Ця гра це просто сором.
daesz
Member

Повідомлення

:gigi:
Я писав відгуки на 3 гри, і тільки на 1 з них був позитивний, негативні були на new world та cyberpunk 2077, писав також під "враженнями" батхертом :shuffle:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
А позитивний відгук на яку гру? Star Wars Jedi: Fallen Order?
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 28.01.2024 11:21 daesz
А позитивний відгук на яку гру? Star Wars Jedi: Fallen Order?
Ні, в мене її в стімі немає, тільки в ЕА сторі. Позитивний був на бордерлендс 2 :)
Alexandr_I
Junior

Повідомлення

Kirakishou: 28.01.2024 11:07 Прив’язка до аккаунта в стімі є і вдома, і на роботі. Один і той самий аккаунт. Але персонажі є тільки на роботі. Ця гра це просто сором.
Прив'язка в грі окрема, через гугл акк.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Alexandr_I: 28.01.2024 11:33Прив'язка в грі окрема, через гугл акк.
Але на початку гри казали про прив’язку до стім-аккаунту. Зробив прив’язку до гугло-аккаунту, вдома перевірю.

Відправлено через 5 хвилин 23 секунди:
І до того ж прив’язка через стім вчора працювала, бо на роботі у мене підтягнувся аккаунт з Корнелією та двома меморіями, який я наролив удома. Потім на роботі я його обнулив та виролив Марі та Ресну. Прийшов додому, а їх немає. Доволі дивно воно працює. І загалом графіка застаріла, юзер інтерфейс та керування незручне, оптимізація також нікуди не годиться. Як у них вистачає наглості просити такі величезні гроші за цю гру?

Відправлено через 10 хвилин 26 секунд:
10 круток коштує 40 доларів. Для того, щоб гарантовано отримати персонажа треба 150 кешбеку, а це 130 круток. Щоб пробудити його з 3-зірок до 5-зірок треба 11 копій цього персонажа. Я не враховую ті 25 уламків, котрі продаються в магазині за кешбек, бо їх все одно не вистачить для пробудження. Якщо дуже грубо прикинути, то в найгіршому випадку треба 4000 доларів щоб пробудити одного персонажа з 3-зірок до 5-зірок. Це неадекватні ціни за таку убогу гру. Грати в неї будуть тільки зовсім упороті фанати. Бо адекватні фанати серії Atelier навпаки рекомендують купувати звичайні ігри, а цю гачу обходити стороною.
daesz
Member

Повідомлення

Я мав надію, що вона буде в оупен ворлді, незнаю чому мені так здалось із бета геймплею :/
Kirakishou
Member

Повідомлення

Можливо, я десь неправий, тоді я поміняю свій відгук в стімі. Але принаймні в правилах гачі нічого немає про гарант. Є тільки покупка персонажу за кешбек. Я отримав три копії Ресни і зміг пробудити її з 3* до 3,5*, бо за дві копії зверху отримав 200 уламків. Для пробудження до 4* треба 230 уламків, мені не вистачає 30 уламків. В магазині є тільки 25. Решту, як я розумію, можна отримати тільки в гачі. Або коли обновиться магазин. Пробудження з 3* до 4* — це саме дешеве пробудження, коштує 230. А ось з 4* до 5* коштує 800 уламків. Це надзвичайно дорога гра. Зважаючи як вона виконана в технічному плані і ціну на її гачу, я не знаю, навіщо вони релізили її в стімі. Я не думаю, що є так багато поїхавших фанатів цієї франшизи за межами Японії, які будуть донатити такі гроші.
daesz: 28.01.2024 12:36Я мав надію, що вона буде в оупен ворлді, незнаю чому мені так здалось із бета геймплею :/
Судячи по відгукам, там далі такий геймплей як в туторіалі. Перегляд сценок і читання діалогів. Керувати персонажами ти можеш лише в боях, та і то там просто клацання по менюшкам та іконкам.
Вони її ще і зацензурили, до речі. В рекламних відеороликах дівчата були в купальниках під спідницями, а в грі у них шорти. Не знаю, чи це стосується тільки версії для заходу, чи на японському сервері вона теж з цензурою. Це треба бути справді сильно поїхавшим в плані любові до котроїсь із цих вайфу, щоб грати в цю гру.
daesz
Member

Повідомлення

В любому випадку, для мене зараз : AKEF / GFL2 waiting room :rolleyes:
спойлер
Зображення
З дискорду, це походу китайський сервер.
В гфл2 вони все правильно зробили : раз закінчив стейдж на 3 "зірки" - не треба більше грати їх ні мануально, ні на автосимуляції. На відміну від того ж р1999 чи власне аркнайту.
Відповісти