Windows 11

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
AndP
Member

Повідомлення

Забавная штука.

Відправлено через 6 хвилин 20 секунд:
Podolyanin: 17.01.2024 18:28 Народ вирішив вперше поставити Windows 11 і зіткнувся з проблемою при першому запуску. На етапі введення паролю до аккаунту вимагає якогось чорта навчальний обліковий запис, а на мої логіни матюкається, що це за фігня хто знає?
спойлер
IMG_20240117_182427345~2.jpg
Может у тебя Винда корпоративная?
У меня такого не запрашивала. Попросила войти с учеткой Майков и всё.
Podolyanin
Member

Повідомлення

AndP
Ні про версія без всіляких едукатіон і воркстейшн, чудеса та й годі :mad:
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

Podolyanin: 17.01.2024 18:28 Народ вирішив вперше поставити Windows 11 і зіткнувся з проблемою при першому запуску. На етапі введення паролю до аккаунту вимагає якогось чорта навчальний обліковий запис, а на мої логіни матюкається, що це за фігня хто знає?
спойлер
Ось аналогічна проблема: https://answers.microsoft.com/en-us/win ... 3a9319c1e4 Рекомендують ставити Home версію або відключати від мережі під час встановлення. Я відключав від мережі (зараз вже без мережі не дає перейти на наступну сторінку, потрібно нажати Shift + F10 і запустити OOBE\BYPASSNRO, тоді з'явиться опція "У мене немає мережі").
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

SergiusTheBest
Ты же на линуксе, зачем тебе эта винда :gigi:
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 17.01.2024 19:28 Ты же на линуксе, зачем тебе эта винда :gigi:
Пишу софт під вінду. Маю купу віртуалок з різними версіями від XP до Server 2022. І до речі, на Linux такої проблеми немає - ніхто не нав'язує там використовувати онлайн акаунти. Якщо не сильно зав'язані на Windows - то переходьте на світлу сторону :rotate:
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

SergiusTheBest: 17.01.2024 20:47
_FYA_EXel: 17.01.2024 19:28 Ты же на линуксе, зачем тебе эта винда :gigi:
Пишу софт під вінду. Маю купу віртуалок з різними версіями від XP до Server 2022. І до речі, на Linux такої проблеми немає - ніхто не нав'язує там використовувати онлайн акаунти. Якщо не сильно зав'язані на Windows - то переходьте на світлу сторону :rotate:
Хорошие у нас софтописатели, которые даже ключ в регистр не состоянии прописать для оффлайн акка, хотя не спорю - майки зажрались :gigi:
Стандартная винда всегда была зашкваром для нубов, прелесть в том - что ее можно допилить под себя ;)
AndP
Member

Повідомлення

Podolyanin: 17.01.2024 19:01 AndP
кстати, там же, в выборе Загрузки Виндовс, есть Вин 11 Про для образовательных учреждений. Может она и залетает? Ты с флешки грузишься?

Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
_FYA_EXel: 17.01.2024 21:25 которые даже ключ в регистр не состоянии прописать для оффлайн акка,
ты за этот ключ? oobe\bypassnro
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

AndP: 18.01.2024 01:08
Podolyanin: 17.01.2024 19:01 AndP
кстати, там же, в выборе Загрузки Виндовс, есть Вин 11 Про для образовательных учреждений. Может она и залетает? Ты с флешки грузишься?

Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
_FYA_EXel: 17.01.2024 21:25 которые даже ключ в регистр не состоянии прописать для оффлайн акка,
ты за этот ключ? oobe\bypassnro
Ну да, но он же его в консоли вводит, через xml еще можно все прописать и не парится.
Varvar
Member

Повідомлення

Камради, є питання, напевно тривіальне.
Гуглив, всі діла, пробував рекомендації, не домогло.
Як на Він 11, приймати тегований трафік, тобто дійсно приймати, черед один фіз інтерфейс різні VID. Мені мої CCNA, CCNP, CCSP, CCIE не допомогли. Тобто на хвості сорса я тегую, і відправляю, і приймаю їх на дестінейш, і згідно WIRESHARK показує що тег прилітає, але не воркає. По цьому гайд пробував - https://winitpro.ru/index.php/2020/03/1 ... v-windows/ ніт не робить. На Генті це 2 рядка конфігу, хоч 4094 вланів приймав. Я вже не кажу про Native VLAN.
Буду вдячний за предметну пораду.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Varvar
Не впевнений що це допоможе але тим не менш, це "відповідь" ChatGPT на запит "Як у Windows 11, приймати тегований трафік, черед один фіз інтерфейс різні VID".
спойлер
Наразі Windows 11 і попередні версії операційних систем Windows не надають вбудованої можливості для налаштування тегованого трафіку через один фізичний інтерфейс з різними Vendor ID (VID).

Щоб налаштувати тегований трафік на Windows, зазвичай використовуються мережеві налаштування на рівні обладнання, такого як маршрутизатори чи комутатори. Однак можливо, що ваше обладнання має певні властивості або програмне забезпечення, яке може підтримувати цю функціональність.

Якщо вам потрібно специфічне налаштування для прийому тегованого трафіку через один фізичний інтерфейс, слід перевірити документацію вашого мережевого обладнання або драйверів. Також рекомендується звертатися до служби технічної підтримки виробника вашого обладнання або шукати відповіді на офіційних форумах.
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 18.01.2024 02:12 Ну да, но он же его в консоли вводит, через xml еще можно все прописать и не парится.
Враховуйте, що інструкція повинна бути максимально простою і доступною всім. А ще мінімум шансів зробити щось не так. Тому ваші коментарі про реєстр та xml - недолугі.
Alexandrro
Member

Повідомлення

Достал уже этот Windows 11
Поставил сборку, отключил Windows Defender (теперь когда заходишь в Безопасность то просто белое окно), но как я понимаю он всё-равно продолжает работать :/
Разные программы, которые скачиваю через торренты, мгновенно удаляются (экзешники). А если успеваешь зайти в папку, когда экзешник ещё на месте, то при его запуске пишет "Операция не была успешно завершена так как файл содержит вирус или потенциально". При чём файлы удаляет даже никак не предупреждая.
Как побороть этот Защитник окончательно и отключить его полностью? Чтобы не было больше таких приколов.
Shpoker
Member

Повідомлення

Varvar
драйвера на сетевую карту фирменные поставь, а потом в свойствах сетевой (в девайс манагере) сможешь ее к одному виду присобачить, не более. для большего - ставь серверные виндовсы (32 влана :lol: ) или смарт свич перед компом, или любой линукс)
ну или серверную сетевуху интеловскую (за 5 баксов), там во времена семерки тулза позволяла хоть 100 64 вланов наплодить на ПРО венде

вот интересное чтиво на 1 минуту)) https://learn.microsoft.com/en-us/answe ... -combining
вендекапец)
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

Alexandrro: 22.01.2024 13:14 Разные программы, которые скачиваю через торренты, мгновенно удаляются (экзешники).
На всякий випадок попереджу: якщо дефендер видаляє, то значить там віруси або то шкідливі програми. Сподіваюсь, ви знаєте, що робите.
0F
Member

Повідомлення

спойлер
Способи входу -> Натомість приєднатись до домену -> ввести логін, ввести пароль.
Bender911
Member

Повідомлення

Alexandrro: 22.01.2024 13:14 Достал уже этот Windows 11
Поставил сборку, отключил Windows Defender (теперь когда заходишь в Безопасность то просто белое окно), но как я понимаю он всё-равно продолжает работать :/
Разные программы, которые скачиваю через торренты, мгновенно удаляются (экзешники). А если успеваешь зайти в папку, когда экзешник ещё на месте, то при его запуске пишет "Операция не была успешно завершена так как файл содержит вирус или потенциально". При чём файлы удаляет даже никак не предупреждая.
Как побороть этот Защитник окончательно и отключить его полностью? Чтобы не было больше таких приколов.
Не займатесь х_нею. Якщо антивірус видаляє, то мабуть не раз вас врятував від руснявого трояна на умовному рутрекері. Якщо дуже хочеться, щоб файли не видалялись, бо в антивірусі елементарно робиться виключення із сканування каталогу. Але коли через вас почнуть гнати трафік росіянці, то не дивуйтесь.
soltes
Junior

Повідомлення

Alexandrro: 22.01.2024 13:14 Достал уже этот Windows 11
пользуюсь на 4 устройствах 11 виндой, родычи юзают 11 винду, ни у кого нет проблем, лично приходится качать софт с рутрекера (один из самых вменяемых трекеров), нет никаких проблем, когда надо отключаю, ставлю, включаю обратно. 10 винта сейчас так же работать. Проблему у вас в том, что кто-то засунул свои кривые руки в отлаженный механизм (я про вашу сборку)
0kie
Member

Повідомлення

Alexandrro
Ставь оригинальную текущую версию 23H2, не отключай встроенный антивирус. В "Интеллектуальном управлении" Защитника выключи их ИИ, чтобы не удалялись скачанные файлы. Пользуйся.
Сборки - зло.
Отключенный антивирус - зло.
Торренты - зло, если бездумно качать всё подряд откуда попало.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Ого, сколько :lamer: на сайте. :facepalm:
Со стороны хакинга открою вам тайну - никто не юзает вирусы уже лет так 10 - это устарелая технология канула в лету. :learn:
Bender911
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 22.01.2024 17:44 Ого, сколько :lamer: на сайте. :facepalm:
Со стороны хакинга открою вам тайну - никто не юзает вирусы уже лет так 10 - это устарелая технология канула в лету. :learn:
Якщо це не сарказм, то просто у вас уявлення про віруси занадто загальне. Умовний Дефендер реагує не тільки на готовий пейлоад, а й на загрузчик малварі. А щодо наявності троянів в кейгена/модах/сборках вінди, який потенційно можуть качати військові, то взагалі валом.
Відповісти