Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 16.01.2024 20:17В NIKKE теж є PvP, але там ти можеш обирати противників твого рівня, а не тобі дають тупо сильніших. Принаймні, на моєму рівні гри поки що так. Бо мені спочатку давали слабких і я їх нагинав, а потім почало давати сильних і я подумав, ну все, почався paywall. Але там є кнопочка оновити список гравців і її можна натискати скільки завгодно, тому можна просто понатискати, доки не попадуться противники твого або нижчого рівня.
Це не повноцінне ПвП. Просто челлендж. В Азурці те саме. І до речі в Азурці можна хитрити, ставлячи в діфенс флот по одній, надпрокачаній, вайфу на лінію. Тоді сила флоту формально буде маленькою і на нього будуть вестись новачки. Але зазвичай там народ ставить легкі "діфенси", аби нікому не заважати.
Kirakishou: 16.01.2024 20:17Я розумію, що це роблять виключно для того, щоб ти заніс гроші, адже тобі більше ніколи не дадуть можливості отримати цих персонажів.
Це не про прямі донати. Це застаріла практика "утримання" гравців. Типу, якщо не забрати твій час, то ти не дай бог зайдеш в якусь другу гру і не повернешся.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Я вже зайшов і нікке та реверс 1999, в геншин та ХСР зараз швидко зливаю смолу і все. Підписки в обох іграх також закінчилися. Причому я залишаю в треї всі лаунчери одночасно. Щоб вони мали можливість сканувати друг друга та відслідковувати, які програми я запускаю. Впевнений, що в їх античітах, які завантажуються на рівні системи, є такий функціонал. Подивимося, чи не почне мені гача в геншині та ХСР підкручувати. Але якщо не почне, то пофіг. Головне, що дали мені ці нові гачі, в які я зараз почав грати — що я зміг злізти з підписки в іграх міхойо. І після тої щедрої гачі, яку мені запропонували NIKKE та BrownDust2, коли в мене за тиждень чи два гри вже купа персонажів, причому не прохідних, а класу SSS, у мене немає жодного бажання витрачати гроші на ігри від міхойо.
Евгений King
Member

Повідомлення

Kirakishou: 16.01.2024 21:03 lewerlin
Я вже зайшов і нікке та реверс 1999, в геншин та ХСР зараз швидко зливаю смолу і все. Підписки в обох іграх також закінчилися. Причому я залишаю в треї всі лаунчери одночасно. Щоб вони мали можливість сканувати друг друга та відслідковувати, які програми я запускаю. Впевнений, що в їх античітах, які завантажуються на рівні системи, є такий функціонал. Подивимося, чи не почне мені гача в геншині та ХСР підкручувати. Але якщо не почне, то пофіг. Головне, що дали мені ці нові гачі, в які я зараз почав грати — що я зміг злізти з підписки в іграх міхойо. І після тої щедрої гачі, яку мені запропонували NIKKE та BrownDust2, коли в мене за тиждень чи два гри вже купа персонажів, причому не прохідних, а класу SSS, у мене немає жодного бажання витрачати гроші на ігри від міхойо.
Не почне нічого вам підкручувати
Єдиний варіант отримати підкрутку це не заходити на акк пару міс, у мене лежить не мій акк гашні, то на ньому 6 лег за 20 круток прилетіло, коли заходили на нього в останнє. Щоправда лінь на ньому грати, то знову і далі лежить :gigi:
Аби були якісь варіанти підкруток, народ би юзав їх наповну і всюди б була купа відео як це реалізувати
Та й багато ви хочете від античитів і т.д., навіть якщо дані збираються, збирається BIG data, а не окремо інфа про вас, окремо ви як гравець їм не потрібні, ви давно окупились, якщо щось заносили в гру :gigi:

Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
Kirakishou: 16.01.2024 21:03 NIKKE та BrownDust2
Кожному своє, я б в таке не грав :puke:
Це вам зара пощастило, а потім вони вас затянуть на донатик
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King
Щодо підкрутки, коли не граєш в гру, це факт. Я вже розповідав, як чувак отримав С6 Є Лань. Та і мені в нікке була підкрутка. Я зареєструвався в нікке давно, але потім в неї не грав. А це зайшов і на мене з усіх банерів посипалися леги, бувало в день по три штуки отримував. Причому дає не прохідних, а SSS, якщо судити по інфі з prydwen. Ще й селектор забрав, який дає будь-якого персонажа, крім Макіми та інших ліміток. На цей селектор треба було небагато круток, щось близько 20 чи 30, бо там ще й скидки були. І коли крутив сам селектор, по-моєму декілька SSR отримав. Дивився недавно відео на ютубі, якого персонажа з того селектору взяти, так у чувака на ютубі по-моєму п’ять SSR випало, поки він селектор крутив. Та і в реверс 1999 мабуть також підкрутили, коли я не грав у неї місяць чи півтора, а потім на 8 крутці отримав Центуріон.
Евгений King
Member

Повідомлення

Реверс не жадібна, для неї то нормально...
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King: 16.01.2024 21:13Це вам зара пощастило, а потім вони вас затянуть на донатик
Вже перестало підкручувати, це помітно, бо почали частіше падати четвірки та трійки. Але пофіг, мені нікке сама по собі цікава сюжетом. Браун даст 2 теж цікава і там взагалі кожен день дається по одній безкоштовній крутці в кожен банер. Я просто заходжу і роблю крутки, навіть дейліки не роблю. А дівчата там дуже симпатичні. :)

Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
Донатити не буду принципово. Хіба що в нікке на якийсь скінчик, але не на крутки. В браун даст 2 зараз можна за 10 платних круток отримати легу, але мені пофіг, я не буду донатити в цю гру.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Ну и дряни же разработчики Реверс 1999. Вчера вечером писали, что до конца ивента 14 часов. Сегодня в обед захожу, а игра на обновлении. Захожу после обновления, а прошлый ивент уже закончен и магазина нет. У меня там было 19400 ивентовой валюты, я ничего не покупал так как думал сегодня попробовать пройти еще немного и забрать скин. Если бы знал, забрал бы материалы для прокачки персонажей на эту валюту. Только зря потерял несколько дней времени на прохождение этого ивента. Мало того, что игра жадная, тут дают очень мало круток. Мало того, что нужно кучу материалов для прокачки персонажей. Прям слишком много. Так у тебя еще и нет возможности пройти ивент и забрать с него хотя бы уникальные награды, если ты начал играть месяц назад и не имеешь вкачанных в потолок персонажей. Это одна из самый жадных и худших в плане лояльности к новым игрокам гач, в которые играю. Но сделана красиво и стильно, с этим не спорю.
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.01.2024 17:03 Ну и дряни же разработчики Реверс 1999. Вчера вечером писали, что до конца ивента 14 часов. Сегодня в обед захожу, а игра на обновлении. Захожу после обновления, а прошлый ивент уже закончен и магазина нет. У меня там было 19400 ивентовой валюты, я ничего не покупал так как думал сегодня попробовать пройти еще немного и забрать скин. Если бы знал, забрал бы материалы для прокачки персонажей на эту валюту. Только зря потерял несколько дней времени на прохождение этого ивента. Мало того, что игра жадная, тут дают очень мало круток. Мало того, что нужно кучу материалов для прокачки персонажей. Прям слишком много. Так у тебя еще и нет возможности пройти ивент и забрать с него хотя бы уникальные награды, если ты начал играть месяц назад и не имеешь вкачанных в потолок персонажей. Это одна из самый жадных и худших в плане лояльности к новым игрокам гач, в которые играю. Но сделана красиво и стильно, с этим не спорю.
У тебя на прохождение ивента 6 недель. Если захолдить банки и иметь подписку он закрывается тупо за неделю :laugh:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 18.01.2024 17:08У тебя на прохождение ивента 6 недель. Если захолдить банки и иметь подписку он закрывается тупо за неделю :laugh:
Шесть недель это для нового ивента. И он закрывается, если у тебя уже есть персонажи, которых ты два или три месяца прокачивал. А я говорю о прошлом ивенте, я начал его проходить неделю назад. Всю прошлую неделю днями превозмогал чтобы забрать психуб и мне удалось его забрать. В эти выходные превозмогал, чтобы забрать скин. Накопил 19400 валюты, скин стоит 20000. Думал, сегодня в обед зайду и попробую еще что-то пройти, а если не получится, то потрачу валюту на материалы прокачки. Там были эти очень ценные материалы для резонанса. В итоге все мои старания коту под хвост. После такого скотского отношения ни о какой подписке и речи не идет. Тем более китайцам, власти которых вражески настроены к Украине. Не говоря уже о том, что в этой гача-помойке как и во всех китайских гача-помойках для китайцев условия лучше, взять хотя бы уникальные скины, которые дают только им. Глобалу достаются объедки. Лучше уже на корейские гачи деньги тратить, у них отношение к новым игрокам намного лучше.

Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
Для примера, после моего предыдущего сообщения 16.01.23 о том, что мне в Никке реже падают SSR, мне в тот же день две упало и вчера две. Не SSS класса, но все равно приятно. И это я просто делаю дейлики. Я даже сюжет еще не проходил.
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.01.2024 17:24
Donate: 18.01.2024 17:08У тебя на прохождение ивента 6 недель. Если захолдить банки и иметь подписку он закрывается тупо за неделю :laugh:
Шесть недель это для нового ивента. И он закрывается, если у тебя уже есть персонажи, которых ты два или три месяца прокачивал. А я говорю о прошлом ивенте, я начал его проходить неделю назад. Всю прошлую неделю днями превозмогал чтобы забрать психуб и мне удалось его забрать. В эти выходные превозмогал, чтобы забрать скин. Накопил 19400 валюты, скин стоит 20000. Думал, сегодня в обед зайду и попробую еще что-то пройти, а если не получится, то потрачу валюту на материалы прокачки. Там были эти очень ценные материалы для резонанса. В итоге все мои старания коту под хвост. После такого скотского отношения ни о какой подписке и речи не идет. Тем более китайцам, власти которых вражески настроены к Украине. Не говоря уже о том, что в этой гача-помойке как и во всех китайских гача-помойках для китайцев условия лучше, взять хотя бы уникальные скины, которые дают только им. Глобалу достаются объедки. Лучше уже на корейские гачи деньги тратить, у них отношение к новым игрокам намного лучше.

Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
Для примера, после моего предыдущего сообщения 16.01.23 о том, что мне в Никке реже падают SSR, мне в тот же день две упало и вчера две. Не SSS класса, но все равно приятно. И это я просто делаю дейлики. Я даже сюжет еще не проходил.
E2-50 прокачивается за неделю буквально... :laugh:

Е3-60 солят стейджи
спойлер
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 18.01.2024 18:22E2-50 прокачивается за неделю буквально... :laugh:
Я и прокачал Джессику E2-40 во время прошлого ивента примерно за неделю, может даже быстрее, а сегодня уже до 50 докачал. Только тот ивент уже закончился, скинчик я не забрал, да и от одной Джессики мало толку, она одна не тащит. Всех выносят, она немного дольше держится. Нужно качать всю пачку, чтобы их хотя бы не выносили. А чтобы качнуть Е3-60 нужны тонны ресурсов, некоторые мне вообще сейчас недоступны так как надо wilderness прокачивать.
Эта игра не особо лояльна к новым игрокам. И опять-таки, где всем взять психубы? У меня только два 6* психуба.
Вот кто есть, если интересно.
спойлер
Зображення
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.01.2024 17:03Ну и дряни же разработчики Реверс 1999. Вчера вечером писали, что до конца ивента 14 часов. Сегодня в обед захожу, а игра на обновлении. Захожу после обновления, а прошлый ивент уже закончен и магазина нет. У меня там было 19400 ивентовой валюты, я ничего не покупал так как думал сегодня попробовать пройти еще немного и забрать скин. Если бы знал, забрал бы материалы для прокачки персонажей на эту валюту. Только зря потерял несколько дней времени на прохождение этого ивента. Мало того, что игра жадная, тут дают очень мало круток. Мало того, что нужно кучу материалов для прокачки персонажей. Прям слишком много. Так у тебя еще и нет возможности пройти ивент и забрать с него хотя бы уникальные награды, если ты начал играть месяц назад и не имеешь вкачанных в потолок персонажей. Это одна из самый жадных и худших в плане лояльности к новым игрокам гач, в которые играю. Но сделана красиво и стильно, с этим не спорю.
Ласкаво просимо в світ гач від тенценту. :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 18.01.2024 21:28Ласкаво просимо в світ гач від тенценту. :gigi:
Не впевнений, але я мабуть не грав в жодну гру від тенцент. Я маю на увазі, коли саме тенцент видавець. Бо тенцент багато до чого причетний, вони навіть мають частину акцій гри нікке, яка мені подобається.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.01.2024 21:59Не впевнений, але я мабуть не грав в жодну гру від тенцент. Я маю на увазі, коли саме тенцент видавець. Бо тенцент багато до чого причетний, вони навіть мають частину акцій гри нікке, яка мені подобається.
Це не видавець, а гігантська китайська інвест корпа. Їм належать до речі Епік та Райот(Ліга Легенд, Валорант). І купа не ігрового.
Просто саме китайські гачі, від їхніх "дочок"(всі китайські гачі, крім Хойо :laugh: ) - як під копірку. Бізнес практики одні і ті ж, за винятком орієнтації не на китайський ринок(Азурка наприклад).
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.01.2024 19:27
Donate: 18.01.2024 18:22E2-50 прокачивается за неделю буквально... :laugh:
Я и прокачал Джессику E2-40 во время прошлого ивента примерно за неделю, может даже быстрее, а сегодня уже до 50 докачал. Только тот ивент уже закончился, скинчик я не забрал, да и от одной Джессики мало толку, она одна не тащит. Всех выносят, она немного дольше держится. Нужно качать всю пачку, чтобы их хотя бы не выносили. А чтобы качнуть Е3-60 нужны тонны ресурсов, некоторые мне вообще сейчас недоступны так как надо wilderness прокачивать.
Эта игра не особо лояльна к новым игрокам. И опять-таки, где всем взять психубы? У меня только два 6* психуба.
спойлер
Зображення
Зачем? Я вот так вот бегаю и никаких проблем не вижу... Одновременно тебе надо 1-2 более менее юзабельные...
спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 18.01.2024 22:09
Kirakishou: 18.01.2024 19:27
спойлер
Зображення
Зачем? Я вот так вот бегаю и никаких проблем не вижу... Одновременно тебе надо 1-2 более менее юзабельные...
спойлер
Зображення
Що то за кишки в першому слоті: :spy:
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 18.01.2024 22:12 Що то за кишки в першому слоті: :spy:
Універсальний матеріал для підвищення потенціалу психукіб :laugh:
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Про те, що їм належить частина акцій епік геймс, я знаю. Я маю на увазі, що я не грав в жодну гру, на яку вони мають серйозний вплив. Тому що частина акцій нікке також їм належить, але якщо не помиляюся, ця гра заборонена в Китаї, в неї можуть грати тільки Гонконг та Тайвань і для них є окремий клієнт. Хоча зустрічав інформацію, що саме тенцент винен в тому, що у деяких дівчат нікке з’явилась певна цензура.
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 18.01.2024 22:15
daesz: 18.01.2024 22:12 Що то за кишки в першому слоті: :spy:
Універсальний матеріал для підвищення потенціалу психукіб :laugh:
Це була перша асоціація :
спойлер
Зображення
Виглядає як кишки :insane:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 18.01.2024 22:09Зачем? Я вот так вот бегаю и никаких проблем не вижу... Одновременно тебе надо 1-2 более менее юзабельные...
Сколько времени надо, чтобы без доната прокачать хотя бы один до 60 лвл? Алсо смотрю на все эти материалы и у меня баттхерт от того, что игра тупо украла у меня два дня превозмоганий. Какого хрена хотя бы ивентовый магазин не оставить на некоторое время после ивента или на крайний случай просто перевести эту валюту в какой-нибудь другой материал? Они тупо украли у меня выходные так как я за свои превозмогания не получил ровным счетом ничего. С таким скотским отношением к новым игрокам они надеются на то, что им сразу будут донатить? Или им не нужны новые игроки?

Відправлено через 15 хвилин 3 секунди:
А хотя все эти гача-игры просто помойки. Даже та же никке местами начинает злить. У меня пока что нет очень сложных уровней, но на реддите люди пишут, что дальше чтобы просто по сюжету можно было продвигаться, нужны очень мощные персонажи. И в целом пишут, что игра жадная. Если бы ХСР меня так не скамил, пожалуй, он был бы любимой гачей. Геншин надоел своим однообразием, я никогда не скипал там сюжет, но уже задумываюсь его скипать, потому что все эти однообразные диалоги забываются на следующий же день. То есть что ты почитал его и забыл, что просто скипнул. А больше ничего нормального из гача-помоек не играю.

Відправлено через 32 хвилини 38 секунд:
Радует, что в реверс 1999 смог забрать Джессику. Какое же милое создание, при виде нее искренняя улыбка сама появляется на губах. Чем-то напоминает мне Ваташи из Jinrui wa Suitai Shimashita. Такой же милый, немного эгоцентричный персонаж. Жаль, что огромную часть ее ивента пришлось проскипать, чтобы успеть забрать хотя бы часть наград с ивента.
Відповісти