Останні статті і огляди
Новини
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Avenger80
Member
7mindfields
Не было. У меня очень мало опыта, одна единственная клавиатура - KD87A (G3ms Sapphire).
Не было. У меня очень мало опыта, одна единственная клавиатура - KD87A (G3ms Sapphire).
-
corban_jum
Member
не було. я вирішив спробувати заради цікавостіAvenger80: ↑ 12.01.2024 11:31 corban_jum
А у вас до этого механика была? У механики нажатие (срабатывание) не в конце, а в начале - в среднем 2 мм от верхней точки.
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
В мене буквально рукі криві, а точніше, пальці із-за артриту. Але до цього девайсу якось проблем з хибними нажаттями не було7mindfields: ↑ 12.01.2024 10:28Або руки криві або з браком борд дістався, був і хатор на оптомеханічних, і звичайні механіки, немає такого навіть близько, і звук на оптомеханіці, як на синіх оутему, вірю-вірюcorban_jum: ↑ 12.01.2024 09:37 Підкажіть по механиці.
Я заради інтереса взяв Бладі на оптико-механічних свічах. Боже, яке воне кончене. Я мож не розібрався, але-воно стучить як печатна машинка. З дома , а потім офісу, чуть не вигнали. Всі клавіші,як сенсорні-шось торкнувся-воно вже шось набрало, чомусь працює випадково вставити/копіювати.
В ігри грати теж неможливо-воно дивно відпрацьовує нажаття. В Форзі гра періодично не розуміє нажатий газ чи ні.
З механікою всією таке?! Чи я просто зробив хибний вибір?
-
feniks_tm
Member
Банально хибний вибір першої механіки, з бюджетного ж уже неодноразово рекомендували Hator Rockfall 2. Bloody вже давно має репутацію дешевого лайна, хоч і насправді має деякі непогані продукти.corban_jum: ↑ 12.01.2024 12:49 не було. я вирішив спробувати заради цікавості
-
Melofon
Member
Конечно небыло раз вы пользовались мембранами на которых для срабатывание необходимо полностью нажать клавишу до упора, возможно механика это не ваше учитывая обстоятельства.corban_jum: ↑ 12.01.2024 12:49Але до цього девайсу якось проблем з хибними нажаттями не було
-
aaleksandrenko
Member
не стучать тільки світчі з силіконовими демферами. Шумка чи змазка світчів робить звук приємнішим/тихішим/благороднішим але прибирає звук лише частково. деякі виробники роблять silent світчі. Рекомендую саме такі щоб не напрягати оточуючих. Вони є наприклад у рейзер червоні оптичні останнього покоління.corban_jum: ↑ 12.01.2024 09:37 Підкажіть по механиці.
Я заради інтереса взяв Бладі на оптико-механічних свічах. Боже, яке воне кончене. Я мож не розібрався, але-воно стучить як печатна машинка. З дома , а потім офісу, чуть не вигнали. Всі клавіші,як сенсорні-шось торкнувся-воно вже шось набрало, чомусь працює випадково вставити/копіювати.
В ігри грати теж неможливо-воно дивно відпрацьовує нажаття. В Форзі гра періодично не розуміє нажатий газ чи ні.
З механікою всією таке?! Чи я просто зробив хибний вибір?
На механічних з хот свап можна самому підібрати. В мене boba u4 67грам. Вони трохи тугіші чим стандартні (в середньому 45-50 грам). Це позбавить випадкових натискань. Але хороші світчі будуть коштувати як вся бладі
-
Derion
Member
Всем привет. Имеется Glorious GMMK TKL Gateron Brown.
По специфике работы (по телефону) клики слишком шумные и очень слышно. Хочу попробовать самые тихие свичи, если не поможет - вернусь на мембранку.
Нашел на розетке Glorious Mechanical Switches Lynx
Посоветуйте, пожэалуйста. Заранее благодарен
По специфике работы (по телефону) клики слишком шумные и очень слышно. Хочу попробовать самые тихие свичи, если не поможет - вернусь на мембранку.
-
7mindfields
Member
Якщо проблеми з пальцями тим паче треба дивитись на щось з лінійних світчів з невеликим зусиллям натиску в 45г або менше (у чері це red, speed silver)corban_jum: ↑ 12.01.2024 12:49не було. я вирішив спробувати заради цікавостіAvenger80: ↑ 12.01.2024 11:31 corban_jum
А у вас до этого механика была? У механики нажатие (срабатывание) не в конце, а в начале - в среднем 2 мм от верхней точки.
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:В мене буквально рукі криві, а точніше, пальці із-за артриту. Але до цього девайсу якось проблем з хибними нажаттями не було7mindfields: ↑ 12.01.2024 10:28
Або руки криві або з браком борд дістався, був і хатор на оптомеханічних, і звичайні механіки, немає такого навіть близько, і звук на оптомеханіці, як на синіх оутему, вірю-вірю
-
Melofon
Member
Наоборот с большим усилием 65+г ему надо чтоб случайно не так легко было жмакать, я тоже раньше часто случайно нажимал даже когда перешёл с 55г на 45г, и мне таки более тугие больше нравятся, но пока до замены пружинок не дошли руки и уже и попривык к лёгкому нажатию.7mindfields: ↑ 12.01.2024 14:44тим паче треба дивитись на щось з лінійних світчів з невеликим зусиллям натиску в 45г або менше (у чері це red, speed silver)
-
Stray
Member
якщо вам зашумні браун свічі, то якщо чесно, не впевнений, що перехід на інші сильно зарадитьDerion: ↑ 12.01.2024 14:39 Всем привет. Имеется Glorious GMMK TKL Gateron Brown.
*я б тій же розетці/іншому магазині зайшов і поклацав/послухав би що у них на стендах є
-
Derion
Member
Я так и подумал, что они все будут громкие.Stray: ↑ 12.01.2024 16:22 якщо вам зашумні браун свічі, то якщо чесно, не впевнений, що перехід на інші сильно зарадить
*я б тій же розетці/іншому магазині зайшов і поклацав/послухав би що у них на стендах є
Тогда просьба посоветовать топовую мембранку) бюджет не ограничен
-
Max
Junior
Поставив собі лінійні безшумні outemu silent peach, натискання навіть тихіше за мембранку.Derion: ↑ 12.01.2024 14:39 Всем привет. Имеется Glorious GMMK TKL Gateron Brown.
-
Derion
Member
А где их в Киеве купить? Ну или заказать лучше всегоMax: ↑ 12.01.2024 16:56 Поставив собі лінійні безшумні outemu silent peach, натискання навіть тихіше за мембранку.
-
Melofon
Member
Сайлент свитчи + шумка + смазка и будет тише практически любой даже тихой мембранки, а если сравнить с обычными то раза в два, но не только в звуке дело а и в ощущениях, по сравнению даже с хорошей мембранкой это небо и земля.
-
Derion
Member
Есть ли отзывы по SteelSeries Apex 3 TKL
-
Max
Junior
Я брав тут https://www.aliexpress.com/item/1005003 ... 1802ofCiaPDerion: ↑ 12.01.2024 16:59А где их в Киеве купить? Ну или заказать лучше всегоMax: ↑ 12.01.2024 16:56 Поставив собі лінійні безшумні outemu silent peach, натискання навіть тихіше за мембранку.
В Україні на промі показує шо є в наявності, можна взяти на пробу 10 шт.
-
maxsvt
Member
Я только что купил Glorious GMMK white full size на тех же гатерон brown. Не понимаю, как они у вас могут быть шумные. Очень тихие свичи. Вы уверены, что тамDerion: ↑ 12.01.2024 14:39специфике работы (по телефону) клики слишком шумные и очень слышно
гатерон браун?
По свичам - очень похоже на черри браун. Только чуть-чуть выше тактильный отклик. Для меня слишком легко нажимаются. Для букв это, в общем, не так плохо. Но стрелки, пробел, контролы буду менять на что-то более тугое с 70гр. Пока не знаю на что. Хочу с большим тактильным откликом. И еще надо купить кейкапы с кирилицей. По идее в природе существуют от глориус наборы белые кейкапов с кирилицей, но не знаю где их достать. И еще - похоже клаву разрабатывал правша. Особенность - между левой стрелкой и control небольшое расстояние. У меня, как у левши, там палец большой отдыхает Надо будет контрол на какую-то мелкую клавишу заменить
Stray
есть бесшумные тактильные свичи - matias Quiet Click. Тоже не знаю где купитьякщо вам зашумні браун свічі, то якщо чесно, не впевнений, що перехід на інші сильно зарадить
Отправлено спустя 6 минут 46 секунд:
Derion
samsung sdm4510p. Если сможете где-то найти. Это лучшее из мембранных, что я пробовал. А пробовал я их миллионтогда просьба посоветовать топовую мембранку
Имейте ввиду, после мембранки на линейных будет очень тяжело без тактильной отдачи. Лучше попробуйте где-то до покупкигде их в Киеве купить?
-
Aron4uk
Member
У обычных механических свичей gateron red которые были у hator htk-597, какая длина у пружин кто знает ?
тут у funkeys идут 14-15-16 мм, на али видел и по 22 мм.
Думал уже может кастом собрать на базе gmk87 и продать свою hator htk-597 пока не разбирал ее, но как-то отзывы о качестве и браке смущают, что выгнуто-ударено не влазят свичи или плохой контакт получается. Если свичи еще какие-то попсовые которые часто в обзорах слышал типа гатерон милк или холи панда еще можно заказать, то вот кейкапы с кириллицей просвечивающейся из пбт пластика так и не смог найти нормальных.
И эти сложности и дополнительные затраты в целом пока мотивируют таки замодить мой hator, при чем хорошенько так, уже есть свич филмы на свичи и свич пады под свичи, шумка на дно корпуса заготовлена 5мм но может не влезет надо смотреть, между платой и верхним плейтом уже приехали 3 мм прокладки, правда каждую надо будет клеить под каждую клавишу, ну и смазка все еще едет с задержкой более чем на пол месяца, и т.к. доставка с али затянулась и уже не так горит - задумался на счет замены еще и пружин на более тугие, правда 60 или 70 гр какие лучше без понятия, а то к 45 гр так и не привык, уж сильно легко нажимаются и прогибаются иногда незаметно, хоть уже в разы меньше мисскликов и т.д., но хочется что-то потуже.
тут у funkeys идут 14-15-16 мм, на али видел и по 22 мм.
Думал уже может кастом собрать на базе gmk87 и продать свою hator htk-597 пока не разбирал ее, но как-то отзывы о качестве и браке смущают, что выгнуто-ударено не влазят свичи или плохой контакт получается. Если свичи еще какие-то попсовые которые часто в обзорах слышал типа гатерон милк или холи панда еще можно заказать, то вот кейкапы с кириллицей просвечивающейся из пбт пластика так и не смог найти нормальных.
И эти сложности и дополнительные затраты в целом пока мотивируют таки замодить мой hator, при чем хорошенько так, уже есть свич филмы на свичи и свич пады под свичи, шумка на дно корпуса заготовлена 5мм но может не влезет надо смотреть, между платой и верхним плейтом уже приехали 3 мм прокладки, правда каждую надо будет клеить под каждую клавишу, ну и смазка все еще едет с задержкой более чем на пол месяца, и т.к. доставка с али затянулась и уже не так горит - задумался на счет замены еще и пружин на более тугие, правда 60 или 70 гр какие лучше без понятия, а то к 45 гр так и не привык, уж сильно легко нажимаются и прогибаются иногда незаметно, хоть уже в разы меньше мисскликов и т.д., но хочется что-то потуже.
-
Stray
Member
не знаю, щось воно не сильно тихіше на демо порівнянняхmaxsvt: ↑ 15.01.2024 10:09 Strayесть бесшумные тактильные свичи - matias Quiet Click. Тоже не знаю где купитьякщо вам зашумні браун свічі, то якщо чесно, не впевнений, що перехід на інші сильно зарадить
я взагалі думаю, що тут дуже багато залежить від манери набору - перевірено, що на двох однакових маках люди можуть як шелестіти набором так і забивати гвозді
-
Mifash
Member
Добрий день на ноуті не працює клавіша W, є можливо стаття толкова де коплексно пояснюють що і як зробити.
І по вибору того ж самого токопровідного клею який норм буде фізично зовні все ціле, можливості завести в нормальний сц немає.
І по вибору того ж самого токопровідного клею який норм буде фізично зовні все ціле, можливості завести в нормальний сц немає.
-
maxsvt
Member
на демке сложно сравнить. Там же тихий звук может после обработки стать громче. Я ориентируюсь на форумы зарубежные. Пишут матиас квайт клик самые тихие из тактильныхStray: ↑ 15.01.2024 12:46не знаю, щось воно не сильно тихіше на демо порівняннях