Останні статті і огляди
Новини
Найочікуваніші ігри 2024 року
-
BoKl
Member
А як же нінтендо? На 2024 заплановані непогані ігри:
Metroid Prime 4
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Mario vs. Donkey Kong
Luigi’s Mansion 2 HD
Princess Peach: Showtime!
Metroid Prime 4
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Mario vs. Donkey Kong
Luigi’s Mansion 2 HD
Princess Peach: Showtime!
-
Softas
Member
Ну не знаю як в кого купив КП77 на релізі зразу як вийшло перше виправлення і ніяких критичних багів не знайшов. Пройшов декілька кінцівок і за 180годин гри декілька вилетів і декілька раз текстури пливли і все.daesz: ↑ 11.01.2024 14:39Після кп77 - відмовився від ідеї купляти ігри по предзамовленню. З такими релізами як останні декілька років, гра поки стає "грабельною" - вона вже й на 20-30-40% розпродажі попадає.Enjthesilence: ↑ 11.01.2024 14:03
майже кожна гра в наш час - це кіт шредінгера, все чекаємо, тільки після виходу купуємо.
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Тёмная лошадка: Star Wars Outlaws думаю провал на 80%Inqizitor2022: ↑ 11.01.2024 20:53 В листе ожиданий: Хорайзен, Гридфолл 2, Clockwork Revolution, Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 (если выйдет), Homeworld 3
Тёмная лошадка: Star Wars Outlaws
Будет какашкой с вероятностью 99%: Banishers: Ghosts of New Eden, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Провал по умолчанию: переиздание Томб Рейдера 1-3. Это ж нужно было так неуважать людей, чтобы выпустить вот это в релиз. Я смотрел ролик и хотелось с битой к разрабам пойти, так как сделайте нормальную картинку для 2024 года и народ побежит в магазины, ибо игры отличные.
-
Shaolin_Style
Member
Saber Interactivemgerchik: ↑ 12.01.2024 14:23 Кто знает, что там с римейком КОТОР? загнулось так и не начавшись, или ушли в тень и пилят?
Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
Недооцененная игра была, разваливать еретиков и противников Императора было прям крутоmgerchik: ↑ 12.01.2024 14:23
первая часть была классная. Молот и "супергеройский прыжок" аки Тор наверно самый клёвый момент
-
daesz
Member
Це ж русняві деви, чи я помиляюсь?Shaolin_Style: ↑ 12.01.2024 19:44 Saber Interactive
-
Inqizitor2022
Member
Ну я для себя решил, что достаточно надеяться на то, что Григорович сделает что-то вменяемое, а не безобразную поделку и не опозорит Майкрософт. После шикарной Метро Исход сделать нужно как минимум на уровне. Ждалкер 2 по роликам и утекшей бетке даже хуже первой части по ощущениям, хотя куда ещё хуже. В 2003 в своём интервью Григорович рассказывал такие сказки про 1 часть, что такие как я ждали и заранее восторгались, а получили в 2007 - что получили. Поэтому можно конечно не называть лайном, но очень сложно, вспоминая историю 1 части и что в Метро Исход нам показали, с чем Григорович точно не сможет соревноваться.NUN4AG: ↑ 11.01.2024 22:26 S.T.A.L.K.E.R. 2 - ось це як раз темна конячка, бо гру анонсували занадто рано, потім переносили на новий рушій, відкладали кілька разів реліз. По суті інфи доволі мало, "живого" геймплею хвилин на 10-15 не показували за усі 5 років з моменту анонсу. Лише нарізки кадрів та трейлери.... Але називати гру лайном складно, бо інфи мінімум.
Или так, или дописать старый движок для 4к текстур и высокополигональных моделей, новых эффектов, объектов и тд, сделать многопоточность, собрать под х64 и было бы здорово. Но они взяли старый код и, судя по всему, просто навернули новыми текстурами чуть более высокого разрешения. То есть наняли 2 студентов и за условные 500 баксов на человека запилили за пару месяцев по методу "и так сойдёт". Это крайне обидно, ибо классика!NUN4AG: ↑ 11.01.2024 22:26 А що таке "нормальна картинка"? Вони мали зробити ремейк 3 ігор на рушії Shadow of the Tomb Raider? Ну тоді робили б вони їх ще 1-2 роки і коштували б вони не 540 грн. за збірник, а 1000-1500.
Отправлено спустя 2 минуты 55 секунд:
Пилят. Но большой вопрос - как и что пилят, так как игру делали по методам старой школы, а текущие разработчики с трудом могут осилить старый код и логику там, ибо квалификация снизилась с тех времён. Поэтому вряд-ли у ребят с SI получится сделать что-то годное.mgerchik: ↑ 12.01.2024 14:23 Кто знает, что там с римейком КОТОР? загнулось так и не начавшись, или ушли в тень и пилят?
-
Darden4ik
Junior
"Больше всего украинские геймеры", как я понял, тогда СССР не существовало, и трагедия только Украины? Я родился недалеко от Гомеля. Мой дед умер расчищая, а теперь ...
Отправлено спустя 51 секунду:
Хорошие порошки - хорошая стирка
Отправлено спустя 51 секунду:
Хорошие порошки - хорошая стирка
-
Failman
Junior
Цього року чекаю на:
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
The Alters
The Casting of Frank Stone
Frostpunk 2
The Wolf Among Us 2
Banishers: Ghosts of New Eden
Alone in the Dark
Rise of the Ronin
Під питанням Star Wars Outlaws і Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
The Alters
The Casting of Frank Stone
Frostpunk 2
The Wolf Among Us 2
Banishers: Ghosts of New Eden
Alone in the Dark
Rise of the Ronin
Під питанням Star Wars Outlaws і Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
-
NUN4AG
Member
Було б там кого ганьбити після Редфейлу, Старфілду (у співвідношенні хайпу та витраченних грошей до вихлопу), Форзи Моторспорт (38% позитивних відгуків в Steam) та майже повному ноуАААгамезу МайківInqizitor2022: ↑ 12.01.2024 21:28 не безобразную поделку и не опозорит Майкрософт
Я дуже великий шанувальник Метро, але ж ця серія прогресувала поступово від коридорного шутеру до напівопенворлду.Inqizitor2022: ↑ 12.01.2024 21:28 После шикарной Метро Исход сделать нужно как минимум на уровне
Хотілося б, щоб STALKER 2 вийшов на рівні Exodus + з вперше реальним для серії опенворлдом, але т.я. гру розробляють скоріш за все ноунейми, а не автори 1 частини STALKERу та трьох частин Metro, то я б не завищував сподівання настільки, щоб потім не було великого розчарування.
- спойлер
-
То навіть не бета версія, а альфа, тобто дуже ранній білд, який ніколи не мав потрапити на загальний огляд. GTA 6 та гра про Росомаху теж не вражали по таким зливам.Inqizitor2022: ↑ 12.01.2024 21:28 Ждалкер 2 по роликам и утекшей бетке даже хуже первой части по ощущениям, хотя куда ещё хуже.
Трейлери і в мене викликають питання, а ще більше відсутність реального геймплею (не нарізки) хвилин на 10, де було б показано як працює симуляція ігрового світу, AI, фізика, інтерактивність оточення, ганплей, побочні завдання і т.д.
Але поки мені не покажуть живий геймплей близького до релізного стану продукту в якому все буде вигладати погано - не бачу сенсу ховати проєкт. Скепсису достатньо, але волосся рвати ще зарано.
Перша частина не була шедевром ні геймплейно, ні в плані того як працював ігровий світ, але атмосфера як на 2007 там була чудова. За це гра мені й сподобалась.
По трейлерам не побачив, щоб гра була гіршою за будь яку попередню частину, але по трейлерам щось оцінювати - невдячна справа.
Чисте небо - це фейл. Там крива симуляція світу з постійним респавном ворогів/одноманітних завдань, маленькі напіввідкриті локації та всрата кінцівка.
А ось COP я важаю дійсно першою якісною грою (а не тільки атмосферою зони та сталкерства, які загорнули у криві механіки та оптимізацію), в якій краще пропрацьований ігровий світ та квести (навіть легкий натяк на нелінійність), та й кінцівка більш-менш адекватна.
Якщо над STALKER 2 працюють хоча б кілька ключових авторів COP - я не бачу приводів для гучного провалу проєкту, особливо якщо не завищувати занадто власні очікування.
1 частину STALKER робили автори Метро. Як на мене 1 частина Метро (2010 рік) теж не була шедевром, але ж ти як і я залишився задоволений побаченим у Exodus (2019 рік)?Inqizitor2022: ↑ 12.01.2024 21:281 части и что в Метро Исход нам показали, с чем Григорович точно не сможет соревноваться
Вони мали досвід ще з часів роботи над SoC (2002 рік анонсу). Якби за 17 років досвіду, чи трохи менше вони не досягли такого прогресу, то це було б дивно.
STALKER COP досяг прогресу вже за 7 років. Звичайно не настільки вражаючого, але досяг.
Якщо гру роблять хоча б частково ключові автори COP, та більш-менш компетентні новачки, то вийде ще краща гра. Можливо не рівня Exodus (яка теж мала недоліки незважаючи на досвід 4A Games), але явно і не SoC.
А як воно буде насправді - дізнаємось через 4 місяці, або через пару років.
-
daesz
Member
А Україна коли-небудь хотіла бути частиною цього СРСР?Darden4ik: ↑ 12.01.2024 21:59 "Больше всего украинские геймеры", как я понял, тогда СССР не существовало
На території вашої держави є сотні гектарів не придатної для життя землі і АЕС яка не функціонує, але на неї всерівно потрібно тратити ресурси держави?Darden4ik: ↑ 12.01.2024 21:59 и трагедия только Украины?
Можете подякувати Горбачову. Хоча ні, не можете, підарас уже врешті скопитився, асфальтом йому земля.Darden4ik: ↑ 12.01.2024 21:59 Мой дед умер расчищая, а теперь ...
І так - чекають саме українські геймери, бо гра від українських девів.
Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:
В Тіні Чорнобиля чим не реальний оупенворлд?NUN4AG: ↑ 12.01.2024 23:02 Хотілося б, щоб STALKER 2 вийшов на рівні Exodus + з вперше реальним для серії опенворлдом
-
Donate
Member
Я к шанувальник метро, ексодус я пройти не зміг. Хоча перші частити пройдені всі, по декілька раз. Все що зробив відкритий світ в метро це додав безглуздого сжирання часу де ти бігаеш як ідіот.NUN4AG: ↑ 12.01.2024 23:02 Я дуже великий шанувальник Метро, але ж ця серія прогресувала поступово від коридорного шутеру до напівопенворлду.
Хотілося б, щоб STALKER 2 вийшов на рівні Exodus + з вперше реальним для серії опенворлдом, але т.я. гру розробляють скоріш за все ноунейми, а не автори 1 частини STALKERу та трьох частин Metro, то я б не завищував сподівання настільки, щоб потім не було великого розчарування.
А те які простори вони там собі в сталкері зробили будемо бігати із точки а в точку б Побачити що там намітили дуже просто на торентах валяєтся dev версія. Ось тільки якого вона року питання
-
NUN4AG
Member
Я проходив гру ще на релізі на відміни від CS та COP, але якщо мені не зраджує пам'ять, то там були постійні завантаження між окремими маленькими локаціями.daesz: ↑ 12.01.2024 23:37 В Тіні Чорнобиля чим не реальний оупенворлд?
Особисто я не можу назвати таке опенворлдом. Можливо я просто не 100% влучно доніс свою думку?
У COP хоч і були провідники, але там були 3 великі локації і пересування між ними та користування послугами провідників декілька разів за гру не руйнувало відчуття опенворлду.
Навіть те, що було в STALKER COP та Metro Exodus - це недоопенворлд, бо там нема безшовного світу (саме це я вважаю true опенворлдом).
А в 1-2 частинах були досить маленькі локації, через що вони все одно не відчувається як опенворлд. Навіть зараз на сісіді це бісить, а у 2007 у кого були SSD?
Я розумію, що це було зроблено через технічні обмеження того часу, проблеми з реалізації з боку розробників чи через їх бачення структури ігрового світу, але назвати таке опенворлдом в мене язик не повертається...
Ну в 3-4 раз грати в темних коридорах та час від часу на хвилинку вилізати на поверхню - то таке. Тим паче локації в Exodus класні.Donate: ↑ 12.01.2024 23:46 Я к шанувальник метро, ексодус я пройти не зміг. Хоча перші частити пройдені всі, по декілька раз. Все що зробив відкритий світ в метро це додав безглуздого сжирання часу де ти бігаеш як ідіот.
А те які простори вони там собі в сталкері зробили будемо бігати із точки а в точку б Побачити що там намітили дуже просто на торентах валяєтся dev версія. Ось тільки якого вона року питання
Маленькі одноманітні локації в 2019, а тим більше 2024 році будуть виглядати дуже дивно у проєктах про постапокаліпсис, де треба показати як виглядають різні біоми нового світу, де можна розгорнути фантазію, створивши унікальних монстрів через вплив та особливості оточення, вигадати якісь нові унікальні механіки чи ігрові ситуації.
Як на мене, дійсно цікаво виконувати завдання жителів станції у темряві Метро, економлячи фільтри та кулі було вперше, можливо вдруге, але не через 9 років.
Реального опенворлду в Exodus немає та симуляції а-ля STALKER CS з пропозицією вдесяте виконати одні й ті самі завдання. Просто великі локації, але гра має чітку сюжетну структуру.
Ну але кожному своє...
-
daesz
Member
Я мав на увазі СoР, а не SoC - тут схибив. Наскільки я пам'ятаю там був безшовний оупенворлд Хоча я грав ще на релізі, ну чи може рік після релізу і погано запам'ятав..NUN4AG: ↑ 13.01.2024 00:34
- спойлер
Я проходив гру ще на релізі на відміни від CS та COP, але якщо мені не зраджує пам'ять, то там були постійні завантаження між окремими маленькими локаціями.daesz: ↑ 12.01.2024 23:37 В Тіні Чорнобиля чим не реальний оупенворлд?
Особисто я не можу назвати таке опенворлдом. Можливо я просто не 100% влучно доніс свою думку?
У COP хоч і були провідники, але там були 3 великі локації і пересування між ними та користування послугами провідників декілька разів за гру не руйнувало відчуття опенворлду.
Навіть те, що було в STALKER COP та Metro Exodus - це недоопенворлд, бо там нема безшовного світу (саме це я вважаю true опенворлдом).
А в 1-2 частинах були досить маленькі локації, через що вони все одно не відчувається як опенворлд. Навіть зараз на сісіді це бісить, а у 2007 у кого були SSD?
Я розумію, що це було зроблено через технічні обмеження того часу, проблеми з реалізації з боку розробників чи через їх бачення структури ігрового світу, але назвати таке опенворлдом в мене язик не повертається...Ну в 3-4 раз грати в темних коридорах та час від часу на хвилинку вилізати на поверхню - то таке. Тим паче локації в Exodus класні.Donate: ↑ 12.01.2024 23:46 Я к шанувальник метро, ексодус я пройти не зміг. Хоча перші частити пройдені всі, по декілька раз. Все що зробив відкритий світ в метро це додав безглуздого сжирання часу де ти бігаеш як ідіот.
Маленькі одноманітні локації в 2019, а тим більше 2024 році будуть виглядати дуже дивно у проєктах про постапокаліпсис, де треба показати як виглядають різні біоми нового світу, де можна розгорнути фантазію, створивши унікальних монстрів через вплив та особливості оточення, вигадати якісь нові унікальні механіки чи ігрові ситуації.
Як на мене, дійсно цікаво виконувати завдання жителів станції у темряві Метро, економлячи фільтри та кулі було вперше, можливо вдруге, але не через 9 років.
Реального опенворлду в Exodus немає та симуляції а-ля STALKER CS з пропозицією вдесяте виконати одні й ті самі завдання. Просто великі локації, але гра має чітку сюжетну структуру.
Ну але кожному своє...
-
Shaolin_Style
Member
+daesz: ↑ 12.01.2024 19:50Це ж русняві деви, чи я помиляюсь?Shaolin_Style: ↑ 12.01.2024 19:44 Saber Interactive
-
daesz
Member
Оце дуо підібрали : русняві деви і феміністка на сценаристі яка яро ненавидить чоловіків, при тому не написала жодної нормальної історії до сих пір (star wars battle scars / call of duty vangard / tiny tina wonderlands - всі три лайно). Що може піти не так
-
xandess
Member
Home world 3 - стратегія. Досить цікавий космічний сеттінг (я б сказав, майже унікальний в своєму роді). Але так, жанр стратегій (в тому числі RTS) досить складний та невигідний. Розробка дорога й довга, й великий шанс, що не окупиться, розробники не хочуть зараз сильно ризикувати...Keyser Soze: ↑ 11.01.2024 13:52 Из всего списка интересно только Star Wars Outlaws и Ждалкер 2. Если сравнивать с релизами 10-14 летней давности - были намного интереснее проекты, чем сейчас... Сейчас нет "души" в сценариях игр и т.п.
Кстати, не вижу ни одной гонки, симулятора или стратегии типа C&C, Warhammer... Штампуют лютую дичь для консолей
-
NUN4AG
Member
3 великі локації, але між ними пересуватися могли лише завдяки провідникам.daesz: ↑ 13.01.2024 01:13Я мав на увазі СoР, а не SoC - тут схибив. Наскільки я пам'ятаю там був безшовний оупенворлд Хоча я грав ще на релізі, ну чи може рік після релізу і погано запам'ятав..
- спойлер
- Але вперше до Прип'яті йшли за сюжетом підземним проходом у складі зібраного загону
-
Earanak
Member
Жду Сталкер 2, не что бы в него играть, но что бы сидеть и читать форумы и комменты к обзорам с бурлениями
Уверен будет достойная интернет война мочи и фекалий, фанатов и хейтеров, скуфов и зумеров
А вот что бы именно поиграть, наверное ничего особо и не жду
Уверен будет достойная интернет война мочи и фекалий, фанатов и хейтеров, скуфов и зумеров
А вот что бы именно поиграть, наверное ничего особо и не жду
-
Kassatka
Member
Ну в такому сенсі навіть я його чекаю.Earanak: ↑ 13.01.2024 08:59 Жду Сталкер 2, не что бы в него играть, но что бы сидеть и читать форумы и комменты к обзорам с бурлениями