Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
DEVES
Member
dimon2277
За 5000 разве что китайца купить и потом уверять себя, что твой новый условный "сунь-ляо" за 5000 ничем не уступает какому-то сенхайзеру за 10000-15000грн.
P.S. Наконец смог попасть в пару магазинов для послушать несколько интересующих меня моделей. Вот уж никак не думал, что баеры 770\990 так известные своей удобной посадкой окажутся настолько неудобными в реальности. Из-за круглой формы чашки контактируют с головой слушателя в районе виска и скулы, а горизонтальная плоскость буд-то висит в воздухе. Пичаль.
А вот что действительно заинтересовало спустя 12 лет после первой попытки познакомиться (наверное подделка была), так это Sennheiser HD 25. Сейчас я их точно куплю. Кстати, dimon2277, в Харькове есть магазин prodj где можно оригинальные HD 25 послушать. Стоят они немного больше твоего бюджета (6400), возможно понравятся.
За 5000 разве что китайца купить и потом уверять себя, что твой новый условный "сунь-ляо" за 5000 ничем не уступает какому-то сенхайзеру за 10000-15000грн.
P.S. Наконец смог попасть в пару магазинов для послушать несколько интересующих меня моделей. Вот уж никак не думал, что баеры 770\990 так известные своей удобной посадкой окажутся настолько неудобными в реальности. Из-за круглой формы чашки контактируют с головой слушателя в районе виска и скулы, а горизонтальная плоскость буд-то висит в воздухе. Пичаль.
А вот что действительно заинтересовало спустя 12 лет после первой попытки познакомиться (наверное подделка была), так это Sennheiser HD 25. Сейчас я их точно куплю. Кстати, dimon2277, в Харькове есть магазин prodj где можно оригинальные HD 25 послушать. Стоят они немного больше твоего бюджета (6400), возможно понравятся.
-
Ostin
Member
Свого часу теж оцінив цю "особливість" великих навушників. І здоровенні AKG, і Beyer - всі давили на виски-скули. Це швидше анатомічна особливість, але якщо вона є - великі вуха протипоказані. Я так і не зміг користуватись повнорозмірними навушниками на постійній основі, бо навіть накладні були більш зручними.DEVES: ↑ 10.01.2024 14:07Из-за круглой формы чашки контактируют с головой слушателя в районе виска и скулы, а горизонтальная плоскость буд-то висит в воздухе
-
Radio Bay
Member
Звістно, мені Баери нікуди не тиснуть, але 990-і випілюють вуха, но те вже справаOstin: ↑ 10.01.2024 15:36Це швидше анатомічна особливість
Востаннє редагувалось 10.01.2024 16:36 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
-
SERGBILL
Member
Порадьте гарнітуру у формфакторі Porta Pro/ PX100. Орієнтація на якість як самого виробу, так і звуку. Можна і провід і безпровід, 90% використання з телефоном буде. Ціна неважлива.
-
Radio Bay
Member
Як на мене у цьому формфвкторі вух нема, як явлення. В формфакторі типа Marshall багатоSERGBILL: ↑ 10.01.2024 16:11у формфакторі Porta Pro/ PX100
-
SERGBILL
Member
одоробло і вигляда як гівно з тими квадратними чашками, а звук рівня все тих же портапро (ладно, об'єктивно трохи кращий), якщо саме про мейджор.Radio Bay: ↑ 10.01.2024 17:17 Як на мене у цьому формфвкторі вух нема, як явлення. В формфакторі типа Marshall багато
вже погуглив трохи, дійсно усе сумно у цьому формфакторі, мабуть таки порти просто й візьму. навіть типа баерів T51 нічого не знайшов.
Відправлено через 14 хвилин 56 секунд:
під капюшон не дуже зручно. порта навіть під шапку можна)Radio Bay: ↑ 10.01.2024 17:17 В формфакторі типа Marshall багато
-
Radio Bay
Member
Я про форм фактор, там є якісь Sennheiser HP 02-100, не знаю що то. Є Bowers & Wilkins PX5, але взагалі повній сум. Може вкладиші якісь?SERGBILL: ↑ 10.01.2024 17:43одоробло і вигляда як гівно з тими квадратними чашками, а звук рівня все тих же портапро (ладно, об'єктивно трохи кращий)
-
SERGBILL
Member
ні нажаль, з вухами проблеми починаються від вкладишів.Radio Bay: ↑ 10.01.2024 19:56 Може вкладиші якісь?
Відправлено через 13 хвилин 42 секунди:
підійшли б по формфактору, але якась діч із ціною, у всіх вказано 18000грн, це ціна за упаковку 20шт))) та і скоріш за все гуанцо. HD100 слухав - майже сміття навіть порівняно з портою.Radio Bay: ↑ 10.01.2024 19:56 Sennheiser HP 02-100
-
Ostin
Member
Тут потрібно розрізняти вкладні і внутриканалки. Перші не дають дискомфорту (за умови, що розміри і посадка підходить). Другі, ті, що у вухо залазять, вже можуть давати проблеми від носіння.SERGBILL: ↑ 10.01.2024 21:05з вухами проблеми починаються від вкладишів
-
Radio Bay
Member
О, йо, не додививсяSERGBILL: ↑ 10.01.2024 21:05 всіх вказано 18000грн, це ціна за упаковку 20шт)))
В мене закінчуються ідеї навіть конструктивно, ще ж мікрофон потрібен не відкідний, та не товсте оголів'я
Bowers & Wilkins PX5 на еБеі?
-
SERGBILL
Member
та вже пофіг на нього, куплю шнурок з мікрофоном та поміняю, раз тут таке різномаїжжя товарів)))) Дякую за спробу допомогти, вже вирішив, завтра замовлю портапро та куплю до них шнурок одразу під заміну з мікро м'якенький паракордовий. це вже будуть 3 які я купуватиму у магазині, а загалом 4 порти у мене)))
-
Radio Bay
Member
Адже результат та рішення таки знайшлосяSERGBILL: ↑ 10.01.2024 21:55 Дякую за спробу допомогти, вже вирішив, завтра замовлю портапро та куплю до них шнурок одразу під заміну з мікро м'якенький паракордовий
-
l-m
Member
Якось мені неприємно захищати китайців, але серед них є один виняток - HiFiMan. Та їхня найдешевша модель планарних навушників HE400se яка -/+ 5000 й коштує, справді не буде поступатися сенхайзеру за 10000-15000. Але тільки за умови якісного потужного підсилювача хоча б 1-2 Вт (якщо його не має, то це як раз підніме вартість до тих же 15 тисяч ).DEVES: ↑ 10.01.2024 14:07 dimon2277
P.S. Не буде поступатися за рівнем якості звуку, характер же у них зовсім різний, й це вже справа смаку.
P.P.S. Купувати HiFiMan треба в перевірених магазинах, на Алі можуть всунути підробку, китайці такі китайці.
-
st0k
Member
вогоньRadio Bay: ↑ 09.01.2024 02:43Тоді чекаємо відгуків )st0k: ↑ 08.01.2024 20:01всім дякую, взяв Steelseries Arctis Nova 7P сподіваюсь не гівно))
-
SERGBILL
Member
HiFiMan - це топ сегмент китайського аудіо, та й не тільки вони, ще кілька контор займаються аудіопродукцією досить давно і виробляють дорослий продукт, то ж там нічого неприємного немає) Спірний продукт у всяких кноледж зеніт, такстарів і прочих суперлюксів.l-m: ↑ 11.01.2024 18:43 Якось мені неприємно захищати китайців, але серед них є один виняток - HiFiMan
-
Radio Bay
Member
Так, в мене Хайфайман НЕ560 та Сенхи HD650. НЕ560 легкі, повітряні, багато деталей та прозорості але даже тягнуть на себе увагу, іноді просто хочется відпочити, одягаю HD650. В них зовсім різний звук та характер. У НЕ560 чутливість 92дб, там без потужного підсилювача нічого робити. До речі, брав їх на еБеі у стані like new за 250 бакинських.l-m: ↑ 11.01.2024 18:43Не буде поступатися за рівнем якості звуку, характер же у них зовсім різний, й це вже справа смаку.
Та на тому ж еБеї можна, там вони сильно бздять за гарні відгуки. еБей дуже чутливий до відгуків. Там тема відкрив,. закрив магазин, відкрив новий не працюєl-m: ↑ 11.01.2024 18:43Купувати HiFiMan треба в перевірених магазинах, на Алі можуть всунути підробку, китайці такі китайці.
Відправлено через 10 хвилин 13 секунд:
Там ще й американське бабло в інвестиціях, зе не хлопці з гаражу, Shangri-La - вуха та підсилювач, $18000. Тут треба відповідати ціні. Віха у ціні 1000+ по приколу не беруть, їх уважно слухають перед тим я купити, причому не новачки, а люди із сформованим смаком та поглядом на звук. Міф, що дурні аудіофіли гребуть усе, що подороще, аби бути крутими, це тупий міф від малотеток-тіктокерівSERGBILL: ↑ 11.01.2024 20:05HiFiMan - це топ сегмент китайського аудіо
Відправлено через 3 години 39 хвилин 45 секунд:
До речі, регулярно зустрічаю вислів "щось тягне щось", які-нібудь вуха. Що таке тягне? Гучність? Так то не тягне, то оре, виносячи вуха.
На гарний усь реагують абсолюно всі вуха стрибком у якості. Можу даже на 99% припистити, що які нібудь Такстари з молодшим Шіітом з вбудованого звуку відпрацюють ліпше ніж 650-ті Сенхі навпростець без підсилювача. 650-ті без підсилювача досить нидні вуха, не цікаві.
То я спростив сітуцію для розуміння з вбудованням звуком
-
SERGBILL
Member
взагалі "тягне - не тягне" тут усе елементарніше та очевидніше навіть ніж "тягне чи не тягне" якийсь умовний проц якусь умовну відяху, достатньо знати основні характеристики навушників та виходу на них)Radio Bay: ↑ 12.01.2024 00:07 До речі, регулярно зустрічаю вислів "щось тягне щось", які-нібудь вуха. Що таке тягне? Гучність? Так то не тягне, то оре, виносячи вуха.
На гарний усь реагують абсолюно всі вуха стрибком у якості. Можу даже на 99% припистити, що які нібудь Такстари з молодшим Шіітом з вбудованого звуку відпрацюють ліпше ніж 650-ті Сенхі навпростець без підсилювача. 650-ті без підсилювача досить нидні вуха, не цікаві.
-
Radio Bay
Member
Для мене це не так. Проц, він повинен виповнити задачу, тут все зрозуміло, або виповнено, або ні. В мене є тестовий трек, насичений, гарно записаний, не трешак, джаз-фанк. На гарному тракті та підчилювачі там все чітко, кожна партія інструментів чітко прописана, в т.ч. басова. На слабкому починаєтся каша, одні інструменті маскують інші, басова партія загубляется, інші інструменти у середині маскуюьть його и виміряти це ні як. Для мене це не тягне, але гучності вистачає і залишок є. По характеристикам ти можеш казати тільки про гучність )SERGBILL: ↑ 12.01.2024 20:10взагалі "тягне - не тягне" тут усе елементарніше та очевидніше навіть ніж "тягне чи не тягне" якийсь умовний проц якусь умовну відяху, достатньо знати основні характеристики навушників та виходу на них)
-
SERGBILL
Member
не тільки) шум, спотворення, розділення каналів, коефіцієнт демпфіруванняRadio Bay: ↑ 12.01.2024 22:13 Для мене це не тягне, але гучності вистачає і залишок є. По характеристикам ти можеш казати тільки про гучність )
-
Radio Bay
Member
Ні буя собі, та хто ж то усе це наміряє? Наміряє без помилок і кінцево це ніяк не описує результуючий звук.SERGBILL: ↑ 12.01.2024 22:41шум, спотворення, розділення каналів, коефіцієнт демпфірування
Хоча взагалі . для загального розвитку, я на такі виміри краєм ока дивався би. Може там рівень шуму такий, як у мого електрочайника, ні, такий девайс нам не потрібен