Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King
Добре, поскіпаю сюжет, спробую покрутити. Взагалі гра доволі симпатична візуально і сюжет доволі цікавий, не хочеться її закидати. Особливо радує, що вони додали в неї 4К. Бо коли в грудні починав в неї грати, там було тільки 1080р.
А що оце за івент і чи варто мені на нього зараз відволікатися?
спойлер
Зображення
Евгений King
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 18:32 Евгений King
Добре, поскіпаю сюжет, спробую покрутити. Взагалі гра доволі симпатична візуально і сюжет доволі цікавий, не хочеться її закидати. Особливо радує, що вони додали в неї 4К. Бо коли в грудні починав в неї грати, там було тільки 1080р.
А що оце за івент і чи варто мені на нього зараз відволікатися?
спойлер
Зображення
В ньому теж крутки є і ресурси на підвищення персів, поклацайте, гляньте нагороди, воно варте затрат часу, окрім One flew over the old house, бо на нього треба дуже багато часу, навіть якщо проходити по ману з ютубу, його відкладіть на потім, в останні дні домучите якщо буде настрій )
Щоправда половина першої частини івенту у вас уже втрачена.
Все на ваш розсуд одним словом.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King: 09.01.2024 18:03Якщо викрутити Джесс, а з карток НГ випаде пул де буде Сотебі, і забрати до Джесс Сотепбі - то це вже Хай Енд пачка на ядах котра рве усе. Проте якщо не впаде пул з Сотебі теж не біда, брати з карток щось корисне, Сотебі стандартка, рано чи пізно вона прийде з програними 50/50.
Сотебі не випала. Крутити Джессіку чи заморочитися завтра з реролом?
спойлер
Зображення
Евгений King
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 19:26
Евгений King: 09.01.2024 18:03Якщо викрутити Джесс, а з карток НГ випаде пул де буде Сотебі, і забрати до Джесс Сотепбі - то це вже Хай Енд пачка на ядах котра рве усе. Проте якщо не впаде пул з Сотебі теж не біда, брати з карток щось корисне, Сотебі стандартка, рано чи пізно вона прийде з програними 50/50.
Сотебі не випала. Крутити Джессіку чи заморочитися завтра з реролом?
спойлер
Зображення
Вояджер дуже гарна зірочка
Вирішуйте самостійно, я все розписував
Я запуливши 130 круток отримав на старті всього 3 леги, у вас 3 леги з 40+38 круток, причому всі корисні, то ж Ваш аккаунт виглядає як на мене цілком чудово, такий пул персів повторити буде важко, як і Центуріон знову піймати.
daesz
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Рерольнув 6 аків, спочатку поставив 9, але тоді реально те одне вікно по якому клацаєш треба було з лупою дивитись хдд
Навіть незнаю навіщо я це робив, зробив ці рероли і от розумію що не хочу в неї грати, бо мало того що 3 апдейти вже пропустив, та ще й 3 дні залишилось до кінця селектора на цих 120 пулів і воно психологічно давить :-/
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 09.01.2024 20:44
спойлер
Зображення
Рерольнув 6 аків, спочатку поставив 9, але тоді реально те одне вікно по якому клацаєш треба було з лупою дивитись хдд
Навіть незнаю навіщо я це робив, зробив ці рероли і от розумію що не хочу в неї грати, бо мало того що 3 апдейти вже пропустив, та ще й 3 дні залишилось до кінця селектора на цих 120 пулів і воно психологічно давить :-/
:laugh: Ну пропустиш три потім чотири і т.п. :gigi:

А що ти роляв то? банер новачка? :lol: :lol: :lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King: 09.01.2024 20:30Вояджер дуже гарна зірочка
Добре, спробую до кінця банера впіймати Джессіку. Якщо не вийде, то так і буде. А з цього банера забираю Вояджер. Ви івенти та сюжет читаєте, чи скіпаєте? Бо я поклацав той івент, якщо його нормально проходити, а не скіпати, то це доволі багато треба читати.

Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:
Donate: 09.01.2024 20:50А що ти роляв то? банер новачка? :lol: :lol: :lol:
Як на мене, то краще крутити банер новачка, а потім новорічний. Щоб не було повторів. А вже потім Джессіку. Або одразу Джессіку, а новорічний банер скіпнути. Не такий він вже і вигідний в плані круток, якщо в нього треба 40 вкинути, а лега зазвичай на 60 падає. Він хороший тільки тим, що там можна вибрати одного з чотирьох стандартних персонажів.
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 09.01.2024 20:50
daesz: 09.01.2024 20:44
спойлер
Зображення

На третьому аці Ліля випала з банера новачка з першої крутки, і потім взагалі нічого не впало :lol:
На 1 / 5 / 6 - з хардпіті (30) :insane:
Евгений King
Member

Повідомлення

:laugh: тому я ту шляпу на 40 пулів не крутив, бо мені треба то Ананлі виключно, тобто шанс 1 до 3 на падіння потрібної карти, як на мене це шляпа, та й 40 пулів нема, тільки викрутив Джесс та Сотебі )
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 09.01.2024 20:44воно психологічно давить
Це називається синдром втрачених можливостей. Мене також часто накриває. Ось зараз в геншині завезли нову четвірку, яка виглядає як п’ятірка, дуже гарний дизайн. Я докрутив до 72 крутки на банері, але її так і не отримав. Зараз вагаюсь, чи крутити далі чи все-таки заспокоїтися і забрати потім її на рерані. Бо мені поки що не треба с4 для Райден, краще забрати Сянь Юнь.
daesz: 09.01.2024 21:00На третьому аці Ліля випала з банера новачка з першої крутки, і потім взагалі нічого не впало :lol:
Після цього не треба було продовжувати його крутити. Треба було інші крутити. Схоже, що це лакерський аккаунт.
Евгений King
Member

Повідомлення

daesz: 09.01.2024 21:00

На третьому аці Ліля випала з банера новачка з першої крутки, і потім взагалі нічого не впало :lol:
З новачка одна лега, далі його крутити сенсу нема, якщо перша крутка впало то далі можна банер скіпати...
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King: 09.01.2024 21:03:laugh: тому я ту шляпу на 40 пулів не крутив, бо мені треба то Ананлі виключно, тобто шанс 1 до 3 на падіння потрібної карти, як на мене це шляпа, та й 40 пулів нема, тільки викрутив Джесс та Сотебі )
Але мені хтось із вас рекомендував його крутити. Це б уже 40 круток на банері Джессіки було.
daesz
Member

Повідомлення

Евгений King: 09.01.2024 21:04 З новачка одна лега, далі його крутити сенсу нема, якщо перша крутка впало то далі можна банер скіпати...
Kirakishou: 09.01.2024 21:03 Після цього не треба було продовжувати його крутити. Треба було інші крутити. Схоже, що це лакерський аккаунт.
Я й не продовжував, я крутив той що 40 круток банер :)
Востаннє редагувалось 09.01.2024 21:07 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Евгений King
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 21:05
Евгений King: 09.01.2024 21:03:laugh: тому я ту шляпу на 40 пулів не крутив, бо мені треба то Ананлі виключно, тобто шанс 1 до 3 на падіння потрібної карти, як на мене це шляпа, та й 40 пулів нема, тільки викрутив Джесс та Сотебі )
Але мені хтось із вас рекомендував його крутити. Це б уже 40 круток на банері Джессіки було.
Це вигідно для нового акк коли у тебе нема пулу персів і не вигідно коли в мене вже 10 лег на аккаунті, ну випаде мені картка 2 чи 3, це фактично буде як програш в 50/50 бо перси мені там не треба, хіба накладення взяти на центуріон/регулус.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
А як там макрос пишеться на BlueStacks? Спочатку раз проходите гру, а потім запускаєте макрос? Чи можна керувати в одному вікні, а інші просто будуть повторювати ваші дії?

Відправлено через 4 хвилини 17 секунд:
daesz: 09.01.2024 21:07Я й не продовжував, я крутив той що 40 круток банер :)
І що на тому банері отримали?
Donate
Member

Повідомлення

Я пару сторінок же писав принцип реролу :facepalm: Ти крутиш банер джесіки і в тебе два варіанти...

Або офф банер з тим що хочеш або дабл офф + джесіка ну або дабл джесіка... Основний принцип цього в економії ролів так як якщо в вас потрібний оффбанер то некст у вас гарантований рейтап а не 50/50 :facepalm:
Потім вже крутиш інше.
Востаннє редагувалось 09.01.2024 21:16 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 21:10 daesz
А як там макрос пишеться на BlueStacks? Спочатку раз проходите гру, а потім запускаєте макрос? Чи можна керувати в одному вікні, а інші просто будуть повторювати ваші дії?
Ні, запускаєте перше вікно, ставите гру, закриваєте вікно, клонуєте інстанс скільки там потрібно раз. Запускаєте через менеджер всі вікна і ресайзите як вам зручно дивитись. На одному з вікон, ну те по якому будете клацати зправа на панельці шукаєте скорку щось там сінк і жмякаєте, вибираєте всі активні вікна і "окєй" і після цього воно буде синхронізувати кліки з активного вікна (по якому жмякаєте) у всі інші. Щоправда, там з картами є рандом, і тому деякі вікна норм проходять файти, а інші не дуже, їх приходиться мануально окремо жмякати, коли всі інші вже пройшли :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Kirakishou: 09.01.2024 21:14
daesz: 09.01.2024 21:07Я й не продовжував, я крутив той що 40 круток банер :)
І що на тому банері отримали?
Нічого ні на одному аці :gigi: Там до 40 не дійшло, я закінчив 1 главу і щось зрозумів що не охоте мені в цей "синдром втрачених можливостей" гратись :shuffle:

Відправлено через 38 секунд:
Donate: 09.01.2024 21:15
Я пару сторінок же писав принцип реролу :facepalm: Ти крутиш банер джесіки і в тебе два варіанти...

Або офф банер з тим що хочеш або дабл офф + джесіка ну або дабл джесіка... Основний принцип цього в економії ролів так як якщо в вас потрібний оффбанер то некст у вас гарантований рейтап а не 50/50 :facepalm:
Потім вже крутиш інше.
Я от подумав, що краще всетаки новачка крутанути, а потім вже із селектора вибрати що сподобається. Але до того не дійшло :rotate:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Взагалі доволі жадібна ця ваша реверс 1999. Ось дивіться, браун даст 2 — граю в неї два чи три дні, пройшов туторіал та сюжет івенту, основний сюжет ще не починав. Маю вісім легендарок.
спойлер
Зображення
Ось нікке. Граю в неї десь тиждень. Не скіпаю сюжет. Там зараз три новорічних банера. Зміг забрати легу з одного банера і забрати селектор з іншого. На банері ще однієї леги поки що не везе. Тринадцять легендарок, правда дві з них повтори.
спойлер
Зображення
Що в реверс, що в нікке, що в браун даст 2 я пропустив велику частину новорічних івентів. Мені пристали на пошту по 20 чи 30 круток, але нікке та браун даст 2 тупо зі старту щедро дають легендарних персонажів, щоб зацікавити грати. Що цікаво, на реддіті зустрічаю коментарі, що нікке і браун даст 2 жадібні. Якщо це жадібні ігри, то що тоді говорити про реверс 1999 та ігри від міхойо?
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 21:41 Взагалі доволі жадібна ця ваша реверс 1999. Ось дивіться, браун даст 2 — граю в неї два чи три дні, пройшов туторіал та сюжет івенту, основний сюжет ще не починав. Маю вісім легендарок.
спойлер
Зображення
Ось нікке. Граю в неї десь тиждень. Не скіпаю сюжет. Там зараз три новорічних банера. Зміг забрати легу з одного банера і забрати селектор з іншого. На банері ще однієї леги поки що не везе. Тринадцять легендарок, правда дві з них повтори.
спойлер
Зображення
Що в реверс, що в нікке, що в браун даст 2 я пропустив велику частину новорічних івентів. Мені пристали на пошту по 20 чи 30 круток, але нікке та браун даст 2 тупо зі старту щедро дають легендарних персонажів, щоб зацікавити грати. Що цікаво, на реддіті зустрічаю коментарі, що нікке і браун даст 2 жадібні. Якщо це жадібні ігри, то що тоді говорити про реверс 1999 та ігри від міхойо?
Ну якщо вам потрібно крутити ради круток це не ваша гра :rotate:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate
Мені треба кимось банально проходити сюжет. Вже зараз не можу пройти з першої спроби деяких противників, а до гаранта на Джессіку треба ще 60 круток.
Відповісти