Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King
А тепер уявіть собі, якщо вам було так важко його проходити, то як тоді його проходити, якщо із перерахованих вами персонажів є тільки Руан Мей. Бо ляо замість того, щоб дати ту ж Клару, дав Е2 Гепарда, Е2 Хімеко та Е1 Яньцина з конусом. У мене взагалі з персонажів шляху руйнування є тільки Хук та Сюеї.

Відправлено через 11 хвилин 24 секунди:
Гача в Brown Dust 2 ще той смітник. Я вже отримав з банера Діани дві леги, але саму Діану не отримав. Я там розумію, що там немає гаранту. Але там дають кешбек, за який потім можна буде купити Діану. Навіть не Діану, а її костюм, бо тут персонажів дають, якщо ти виграв їх костюм.
Що приємно, що тут кожен день дають по одній безкоштовній крутці в кожен банер.

Відправлено через 11 хвилин 23 секунди:
Що ще прокольного, що тут можна не реролити аккаунт, адже тобі на старті гри дають безлімітну гачу. Ти робиш 10 круток безкінечно, поки тебе не влаштує результат. Я почитав на форчані гайд і всі рекомендують в першу чергу ролити 4* меч, а персонажів забирати вже бонусом. Я таки забрав той меч. І, по-моєму, він мені декілька разів падав, просто мені не подобалися інші персонажі в тому тен-ролі. Але у відгуках на форчані та реддіті про цю гачу пишуть, що вона дуже жадібна. Як і Нікке. Що цікааво, я вчора за одну безкоштовну крутку отримав персонажа з банеру. І сьогодні за безкоштовну крутку отримав легу, хоч і не з банеру. В нікке також спочатку дуже везло, отримував по легендарці кожен день. Зараз вже трохи почало скамити. Правду пишуть, що хто грає казуально, тобто не заходить в гру кожен день і не переймається щодо того, щоб закрити весь контент, тому гача підкручує.
Евгений King
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 09:54 Евгений King
А тепер уявіть собі, якщо вам було так важко його проходити, то як тоді його проходити, якщо із перерахованих вами персонажів є тільки Руан Мей. Бо ляо замість того, щоб дати ту ж Клару, дав Е2 Гепарда, Е2 Хімеко та Е1 Яньцина з конусом. У мене взагалі з персонажів шляху руйнування є тільки Хук та Сюеї.

Відправлено через 11 хвилин 24 секунди:
Гача в Brown Dust 2 ще той смітник. Я вже отримав з банера Діани дві леги, але саму Діану не отримав. Я там розумію, що там немає гаранту. Але там дають кешбек, за який потім можна буде купити Діану. Навіть не Діану, а її костюм, бо тут персонажів дають, якщо ти виграв їх костюм.
Що приємно, що тут кожен день дають по одній безкоштовній крутці в кожен банер.
ф2п?
Я б такий акк мабуть закинув :dontknow:
Гепард у мене теж Е2 :gigi: як і Хімеко Е2, та ще й сігна на неї впала, сігна взагалі сміх бо "важливість сніданку" краще.... Янчик не такий поганий як здавалось би, нормально одягнений він поступиться тій же бабці відсотків на 30 десь, але хантер і на цьому весь біль.
А як так вийшло що ви скіпнули всіх персонажів руйнування? За оновлення дають під 80 круток якщо закривати весь контент, навіть з програшами вам мало б щось впасти... То ж тут питання не до ляо, а до менеджмента аккаунту.
Brown Dust 2 - відкрив сайт і одразу закрив... По мальовці видно що роблено індусами на аутсорсі у китайців, нашо на таке взагалі дивитись.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я купував крутки на банері генерала, щоб отримати одну Тіньюнь. Вона мені обійшлась приблизно в 100 круток. Потім купував крутки на банері Кафки, щоб забрати Е2 та сігну. Кафка та її сігна обійшлась десь в 400 круток. Крім цього я купував п’ять БП в тому числі з аватаркою Кафки та постійно брав підписку. Персонажів руйнування немає, бо я не кручу банери з хлопцями. Можу крутити їх заради четвірок типу Тіньюнь, але загалом скіпаю. А на банері Цзинлю я програв 50/50, отримав Е2 Хімеко на 76 крутці і не встиг докрутити до гаранта. Мене тоді цей черговий програш 50/50 розізлив і я принципово не став купувати ті 20 чи 30 круток, яких не вистачало до гаранта Цзинлю.

Відправлено через 14 хвилин 17 секунд:
Щодо Brown Dust 2 гра доволі крива, дійсно. Що сайт кривий, що сама гра. Наприклад, не давало зробити крутки в гачі, хоча я їх мав. Потім після бою по сюжету вибило з помилкою, що бій проведений некоректно і треба звернутися до техпідтримки. З усіх гач, які зараз граю, ігри міхойо в технічному плані зроблені найкраще. І реверс 1999 гарно виконана в технічному плані, але вона дещо взяла у міхойо. Від дизайну деяких елементів типу кнопок до самого лаунчера. Нікке також досить крива. Їх лаунчер виглядає гарно, але він в фоні відкриває купу процесів які можуть жерти до 90% ресурсів процесору, бо той лаунчер накручує перегляди на їх каналі в ютубі, накручує їм перегляди у твітері. На домашньому компі цього не помітив, бо він потужний. А на робочому одразу помітив. Ще у всіх цих гач своя система античіту і я побоююся, щоб система античіту в нікке не призвела до бану аккаунтів в іграх міхойо. Адже нікке це тенсент, тобто прямий конкурент міхойо. Бо я на роботі помітив, що той лаучер в нікке почав навантажувати систему коли я грав в ХСР. Тому я через фаєрвол закрив йому доступ в мережу. Я почитав про це на реддіті, це поширена проблема і люди рекомендують просто закрити доступ в мережу. Гра працює, просто в самому лаунчері не показує новини. Ще маю на комп’ютері Punishing Gray Raven, також криво зроблена гра. Honkai Impact 3rd підрівняно з Honkai Star Rail гірше зроблена, але краще за більшість інших гача-ігор.
Евгений King
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 10:40
Я купував крутки на банері генерала, щоб отримати одну Тіньюнь. Вона мені обійшлась приблизно в 100 круток. Потім купував крутки на банері Кафки, щоб забрати Е2 та сігну. Кафка та її сігна обійшлась десь в 400 круток. Крім цього я купував п’ять БП в тому числі з аватаркою Кафки та постійно брав підписку. Персонажів руйнування немає, бо я не кручу банери з хлопцями. Можу крутити їх заради четвірок типу Тіньюнь, але загалом скіпаю. А на банері Цзинлю я програв 50/50, отримав Е2 Хімеко на 76 крутці і не встиг докрутити до гаранта. Мене тоді цей черговий програш 50/50 розізлив і я принципово не став купувати ті 20 чи 30 круток, яких не вистачало до гаранта Цзинлю.
Ну так, а про шо тоді балакати...
З такими чіткими обмеженнями, що ви для себе встановили, тільки крутити Е6 R5, аби закривати все на ізі. Знаючи mihoyo контент далі буде ставати тільки більш душним, хоча може це й на краще, аби підтримувалась напруга :dontknow:
Якщо вже і грати за таким принципом, то закривати очі на ті незабрані 60/120 гемчиків, всеодно вони такої великої ролі не грають, ну недоберете 1-2 крутки на місяць, це не велика втрата.

PS: щось мало круток виходить, у мене за весь час викручено 1250 круток в івент банери і 320 в стандарт, можливо навіть трохи більше бо сайт статистики каже що пройшло більше аніж пів року від старту гри.
І граю я від появи Генерала, тобто на місяць пізніше від релізу. Не буду хитрити я трохи докупав круток, десь менше 100. Але все інше це суто підписка, БП і шо дають на халяву в контенті.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King: 09.01.2024 10:57Якщо вже і грати за таким принципом, то закривати очі на ті незабрані 60/120 гемчиків, всеодно вони такої великої ролі не грають, ну недоберете 1-2 крутки на місяць, це велика втрата.
То я так і роблю, я ще коли тільки почав грати в геншин просто порахував, що мені всі крутки з безодні не окуплять витрати навіть на одного персонажа-хлопця. Тому я в геншині крутив тільки Кадзуху і то тільки тому, що перед цим пограв ним на аккаунті сина колеги і мені сподобалося збирати ним дроп з мобів. Я безодню в геншині не чіпав років два. Вперше пройшов її минулого літа, коли у мене закінчився термін дії банківської картки і в банку не було пластику, тому я деякий час не купував підписку в геншині і заради цікавості та тих трьох круток спробував пройти безодню.
У мене 1000 круток в ХСР та 3500 круток в геншині. Це тільки івент-банери. Стандарт — 310 в ХСР та 650 в геншині. Просто я пропустив загалом десь місяць, а то і півтора гри в ХСР по різним причинам. Причому, у мене там була придбана підписка та БП, то я навіть нагороди з підписки не забирав. В геншині я навіть більше пропустив, теж з придбаною підпискою. Це, до речі, також злить. В Китаї вони присилають нагороди з підписи на ігрову пошту. Тому якщо ти пропустив, то можеш зайти та забрати їх. А лаоваї хай платять.
lewerlin
Member

Повідомлення

Евгений King: 09.01.2024 09:18Кларою якщо є... Моя просто не доросла поки, Блейда докачав до 6/9/9/9, зара РуанМей трохи вдягну/качну і тоді Клару буду збирати.
Клару не раджу. Вона+Зелє другу половину на одну зірку не дотягнули, коли Хімеко свою в соло на автобатлі.
Качніть Герту, без жартів. Мей в цьому режимі ОП, її теж, при наявності, сюди.
Kirakishou: 09.01.2024 08:54Якщо є Цзинлю. А якщо її немає, то ким проходити першу кімнату? Там треба або Цзинлю, або Аргенті.
Тут потрібні Ерудити. Герта>Бабця в цій хріні, без жартів.
Качніть. Одна половина вважайте закрита.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 11:10 У мене 1000 круток в ХСР та 3500 круток в геншині. Це тільки івент-банери. С
А де це можна глянути?

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
lewerlin: 09.01.2024 13:21 Тут потрібні Ерудити. Герта>Бабця в цій хріні, без жартів.
Маю обох, Джинлю просто не виходить із трансендед стейту, делітає всьо :D
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 09.01.2024 13:31Маю обох, Джинлю просто не виходить із трансендед стейту, делітає всьо :D
От тільки вона чистить не все поле. Прикол режиму, що на полі завжди 5 тіл. І потрібно за цикл різати десяток+. Ерудити з бонусками, якраз справляються. А от Дестри за раз можуть лише трьох+ ще трьох. Блейд і то хіба з Бабцею працюватиме, бо в ідеалі вороги не ходять, нема кому стаки набивати.
daesz
Member

Повідомлення

В мене Герта не замінмакшена, але й Джинлю також і різниця в дамазі там - "навіть не близько" :/
спойлер
Зображення
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Ні, все-таки Brown Dust 2 це не та гра, в яку хочеться грати кожен день. Що сам клієнт для ПК кривий, що геймплей особисто мені нецікавий. Хоча сюжет нормальний.
lewerlin: 09.01.2024 13:21Качніть. Одна половина вважайте закрита.
Вона вже прокачана. Вона пройде другу половину, яку Кафка і так прекрасно проходить. А ось для першої треба або Аргенті, або Цзинлю. Спробую Герту качнути, вона теж кріо. Але сумніваюся, що вона пройде першу половину.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 14:37 Ні, все-таки Brown Dust 2 це не та гра, в яку хочеться грати кожен день. Що сам клієнт для ПК кривий, що геймплей особисто мені нецікавий. Хоча сюжет нормальний.
lewerlin: 09.01.2024 13:21Качніть. Одна половина вважайте закрита.
Вона вже прокачана. Вона пройде другу половину, яку Кафка і так прекрасно проходить. А ось для першої треба або Аргенті, або Цзинлю. Спробую Герту качнути, вона теж кріо. Але сумніваюся, що вона пройде першу половину.
У вас же генерал є ;)
В мене інша проблема
спойлер
Зображення
А саме - тільки 1 вкачаний конус ерудиції, маю 1.5к валюти, тмоу можу зробити другий "сніданок" с5 також.
Олсо, "внєзапно" сігна Хімеко стала не найгіршим а чуть не найкращим конусом для Ерудиції в грі, бо 45% атаки майже весь час (точніше тоді, коли це найбільше має значення) і дамаг бонус завжди в дії, якщо правильний елемент. По статах також вище ніж 4* конуси.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Ні, я передумав. Я її прокачав до 70 і на це пішла купа книжок. А ще треба фармити їй матеріали для піднесення до 80, потім прокачувати сліди. Ті нещасні 60 нефриту не коштують цих ресурсів.
daesz: 09.01.2024 14:42У вас же генерал є ;)
Немає. Я програв 50/50 на його банері. Я почав крутити, щоб отримати Тіньюнь, але мені випала Хімеко на 60 крутці, а вже потім через 40 круток випала Тіньюнь. Далі банер не крутив, бо не зацікавлений в генералі. Це була моя перша помилка в цій грі – крутити банер заради Тіньюнь і донатити на неї. Але у мене тоді був такий моральний стан, що мені хотілося хоч чимось себе порадувати. Я тоді заніс на Тіньюнь та ще на одну четвірку в геншині, по 120 доларів в обидві гри.

Відправлено через 28 хвилин 27 секунд:
В Reverse 1999 рівно на 30 крутці в банері новачка випала Lilya. Схоже, що цей аккаунт — сміття.
спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 15:20 Немає. Я програв 50/50 на його банері. Я почав крутити, щоб отримати Тіньюнь, але мені випала Хімеко на 60 крутці, а вже потім через 40 круток випала Тіньюнь. Далі банер не крутив, бо не зацікавлений в генералі. Це була моя перша помилка в цій грі – крутити банер заради Тіньюнь і донатити на неї. Але у мене тоді був такий моральний стан, що мені хотілося хоч чимось себе порадувати. Я тоді заніс на Тіньюнь та ще на одну четвірку в геншині, по 120 доларів в обидві гри.
:up:
Я чомусь думав у вас він є. Певн опогано прочитав одне із старих повідомлень :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я так розумію, що в ідеалі в Reverse: 1999 з банера новачка треба дістати Eternity. Покручу ще той новорічний банер, що з нього випаде. 10 круток вже туди кинув. Треба було спочатку його крутити, бо банер новачка обмежень по часу немає, а новорічний має.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 16:11 Я так розумію, що в ідеалі в Reverse: 1999 з банера новачка треба дістати Eternity. Покручу ще той новорічний банер, що з нього випаде. 10 круток вже туди кинув. Треба було спочатку його крутити, бо банер новачка обмежень по часу немає, а новорічний має.
Англомовна войс актриса в Етерніті 10/10 :shuffle:
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 16:11 Я так розумію, що в ідеалі в Reverse: 1999 з банера новачка треба дістати Eternity. Покручу ще той новорічний банер, що з нього випаде. 10 круток вже туди кинув. Треба було спочатку його крутити, бо банер новачка обмежень по часу немає, а новорічний має.
Нема там ідеалу. Там всі 3 працюють... Так як Ліля це сінгл таргет дпс, як показує моя практика самий зручний варіант закривати стейджі. І 2 АОЕ дпсу +/- рівні між собою... Пірат скоріш за все буде більш цікавий в хай енд контенті так як вона можа поцупити у ворогів "Моксі". А ось як раз медуза в цілому сама слабка зі всіх так як все що вона може бути імунною до статусів деяких і зменшувати хіл ворогу на 50%... Що в цілому напевно не зробить нічого...
Але поки мета всіх останніх патчів це АОЕ дпс в першу пачку, і сінгл в другу. Модифікатори зовсім різні так як 300% і 650%+ це прям різні речі коли в цілому тобі потрібно залити одну тушку
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate
Я навіть не про те, що вона випала, а про те, що вона випала на 30 круткці. Як на мене, то це непоганий такий натяк, що на цьому аккаунті буде скамити. Для прикладу, я граю в NIKKE десь тиждень, в Brown Dust 2 декілька днів. В NIKKE у мене штук 10 легендарок, в Brown Dust 2 хоть і скамить та не дає персонажа з банера, але інших лег дало штук п’ять. В Reverse1999 на банері Джессіки випала Центуріон на 8 крутці і Ліля на 30 з банера новачка. Те, що є Центуріон, це непогано. Але лега на 30 крутці за банера новачка не дуже радує.
Евгений King
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 17:52 Donate
Я навіть не про те, що вона випала, а про те, що вона випала на 30 круткці. Як на мене, то це непоганий такий натяк, що на цьому аккаунті буде скамити. Для прикладу, я граю в NIKKE десь тиждень, в Brown Dust 2 декілька днів. В NIKKE у мене штук 10 легендарок, в Brown Dust 2 хоть і скамить та не дає персонажа з банера, але інших лег дало штук п’ять. В Reverse1999 на банері Джессіки випала Центуріон на 8 крутці і Ліля на 30 з банера новачка. Те, що є Центуріон, це непогано. Але лега на 30 крутці за банера новачка не дуже радує.
У Вас 2 леги за 38 круток, це нормально, ще й гарант на Джессіку
Якщо викрутити Джесс, а з карток НГ випаде пул де буде Сотебі, і забрати до Джесс Сотепбі - то це вже Хай Енд пачка на ядах котра рве усе. Проте якщо не впаде пул з Сотебі теж не біда, брати з карток щось корисне, Сотебі стандартка, рано чи пізно вона прийде з програними 50/50.
Якщо ще Бекорнблюм впаде хоч одна десь, Балунпаті та Некрологіст - то це взагаті топ акк буде
То ж поки не закидайте його, докрутіть картки і якщо вийде з банеру Джесіку заберіть
Центуріон в поточному патчі і до 1.4 це найкраща стандартна лега, Лілія теж норм цілком, як стар дпс годиться і точно краща за 5*
Етерніті було б непогано суто ради того що вона мінерал, аби була антистихія на місцеву безодню, може вона слабша по ДПС і має спірний дебаф, але це дебаф що дає статус і інколи це дуже корисно саме по собі, плюс вона ультою хілиться, що теж досить корисно.
Я би картку викрутив і притримав і активував в останній день івенту, аби не прогадати з вибором. Там корисні саппорти є, Ананлі та Вояджер, на Ананлі взагалі все комюніті молиться
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King
А де взяти крутки на Джессіку та новорічний банер? З сюжету вистачить, якщо я почну його просто скіпати? Некрологіст вже є.
Евгений King
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 18:17 Евгений King
А де взяти крутки на Джессіку та новорічний банер? З сюжету вистачить, якщо я почну його просто скіпати? Некрологіст вже є.
Можу лише сказати що за перші 4 дні гри я запулив 130 ф2п круток і потім почав копити, всі пули я зробив в стандарт банер, бо івентові тоді були сміття (Сотебі котра на старті не потрібна була та А-Knight котрий просто такий собі дпс).
Але тоді сипали на пошту ще щось і т.д. не знаю чи у вас на пошту приходили двічі по 10 пулів.
Ви скрутили 38 круток, плюс 40 в картки і якшо те що я вказав правда, у вас ще буде 50-60 круток на івентовий. Гарант тут на 60-62 приходить, після 60ї крутки шанс на 6* кардинально зростає, так що якщо піднажмете - цілком можливо згрести необхідну кількість, аби тільки стаміни вистачило
Відповісти