Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.01.2024 15:11
daesz: 01.01.2024 15:06Изображение
Заходиш в бій на Худі, а в тебе "Худ" з азурки, на містку японською все озвучує. :gigi:
Я ніколи не грав в "кораблі", бачив тільки на рекламних інтеграціях на трубі :gigi:
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 01.01.2024 15:15Я ніколи не грав в "кораблі", бачив тільки на рекламних інтеграціях на трубі :gigi:
Я там з збт. В 15му році, на виставці ССЕ в Києві піймав інвайт.
Значно краще танків(мабуть тому, що маси у флоті взагалі не шарять і не лізли "з порадами"). І анімешних колабів там вистачає. Жаль я перший коллаби з азуркою і ARP пропустив, так би більше всякого було.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.01.2024 15:20
daesz: 01.01.2024 15:15Я ніколи не грав в "кораблі", бачив тільки на рекламних інтеграціях на трубі :gigi:
Я там з збт. В 15му році, на виставці ССЕ в Києві піймав інвайт.
Значно краще танків(мабуть тому, що маси у флоті взагалі не шарять і не лізли "з порадами"). І анімешних колабів там вистачає. Жаль я перший коллаби з азуркою і ARP пропустив, так би більше всякого було.
Я танки грав в 2011 році ну чи коли вони там вийшли, релізний рік, після того лівнув і більше ніколи не повертався, минулого місяця поставив із цікавості, "покатався" один вечір і видалив. Яке лайно було - таке й залишилось :D
Кораблі/літаки взагалі ніколи не грав / не бачив, за винятком згаданих рекламних інтеграцій на трубі :)
Я, зрештою, і азур лейн не грав ніколи :D
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.01.2024 14:17Мені самі ігри не подобаються. Геймплей теж важливий, я через це і Азурку закинув.
Геймплей дійсно не дуже порівняно з Genshin Impact чи Honkai Star Rail. А ось сюжет мені подобається. І в Panishing: Gray Raven також крутий сюжет, але клієнт для ПК нікуди не годиться, тому я цю гру також закинув. Було б круто, якби по цим іграм випустили мангу або аніме, щоб просто ознайомитися з сюжетом та персонажами.
daesz
Member

Повідомлення

Доречі, робив якось давніше месметік з паливом, їх тримати більше шести штучок (формально - 6.5) в інвентарі - немає змісту. Я чому згадав - бо отримав з батлпаса 2 штучки :)
А чого 6 : якщо в новому апдейті добавляють персонажа і новий матеріал під нього - то на п'яти зіркового потрібно 65 одиниць матеріалу, 5 шт фармиться за 1 ран - тобто 30 стаміни, 65/5*30=390(стаміни)/60(стаміни з одного пального)=6.5, але враховуючи, що якась стаміна буде в день релізу - то ще меньше :)

Відправлено через 5 хвилин 56 секунд:
Шукав якусь гру, яку б можна було грати сильно не заморочуючись на телефоні типу там в чергах в магазині поки стоїш, ну або в туалеті ( :gigi: ), і не знайшов нічого.
Раніше в мене такою грою була marvel puzzle quest (матч 3 гра), після того як змінив телефон - за останні 2 роки перебрав купу різних (mtg match 3 / gems of war, всякі айдл ігри типу darkest afk / afk arena / afk journey / walking dead all stars / street fighter idle і ще вагон різних) і вони всі які нереально заморочені, і часу там треба витрачати реально ну дуже багато в день, немає такого, щоб грати "at your own pace", от є час - зайшов і пограв 10-15 хв, немає - ну й нічого страшного :/

Відправлено через 1 годину 30 хвилин 34 секунди:
75 піті Е2 Байлу, бл@ та за що :weep:
спойлер
Зображення
Десь наступного тижня візьму Броню :)
спойлер
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Приблизно за 30 круток отримав три SSR в NIKKE. Оце я розумію гра.
спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

:up:
В ніке найвищий шанс отримати персонажа топового грейду з поміж усіх гач, наскільки я знаю :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

Хоча можливо це тому, що я десь рік чи більше назад встановив її на мобілці, пограв декілька годин і потім не грав. А зараз зайшов і гра мені почала щедро насипати. Scarlet: Black Shadow — це новий персонаж, зараз на івентовому банері.
daesz
Member

Повідомлення

Я грав десь місяці 2 тому (десь за тиждень після того коли р1999 вийшов), пограв буквально 2-3 годинки і видалив, щось мені геймплей не дуже був. Та й мальовка артстайл не зайшов, але "на колір і смак" :/
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 01.01.2024 21:08 Я грав десь місяці 2 тому (десь за тиждень після того коли р1999 вийшов), пограв буквально 2-3 годинки і видалив, щось мені геймплей не дуже був. Та й мальовка артстайл не зайшов, але "на колір і смак" :/
Ну так ті же яйця що в старрейлі, тількі більш глибокий геймплей :laugh:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Я її видалив по тій же причині, чому видалив і Blue Archive — я люблю грати на великому екрані, а не на смартфоні. Я буває граю в геншин чи стар рейл з мобілки, але коли немає вибору. Наприклад, коли в кінці 2021 року лежав в лікарні з ковідом, то грав в геншин на мобілці і це мене чудово відволікало від всяких депресивних думок. Правда мені тоді допомагали знайомі з дискорд-конференції, заходили допомагати зробити дейліки. Ще в минулому році грав, коли ми без світла сиділи. Але загалом, якщо є можливість грати на ПК, то я граю на ПК. Хоча у мене ще є 10-дюймовий планшет, але все одно це не те, на ПК краще всього. Ну і керування з тачскріну мені не дуже подобається.
Просто я не знав, що вже є клієнт NIKKE на ПК. І він доволі непоганий. Краще, ніж Punishing Gray Raven. Щодо геймплею — так, він доволі простий, як і графіка. Але якщо ви звикли до таких ігор, або знайомі з візуальними новелами, то втягнутися в гру досить легко. Мені ці ігри як не дивно подобаються сюжетом. І я маю на увазі саме сюжет, а не "сюжет". Хоча останнє також, дівчата там дуже гарно намальовані. Є і фізика, і топові сейю. Наприклад, прямо на старті гри одну з дівчат озвучує Хана Кана. В геншині і ХСР її ще немає, а тут є.
У мене мрія, щоб пірати змогли злити серверну частину для всіх цих гача-ігор і щоб вони з’явилися на торрентах. Бо ці ігри доволі круті в плані озвучування, сюжету. Буде жаль, якщо з часом розробники вимкнуть сервери і ці ігри забудуться. Бо, як ми бачимо, єдині, хто переймається про те, щоб ігри залишилися доступними, це пірати. Вони роблять дампи картриджів, дисків і тому подібне. Все-таки ігри це як книги і я вважаю, що вони мають бути доступні будь-кому, хто колись забажає з ними ознайомитися. Я буває дивлюся якесь старе аніме або граю в стару гру і проникаюся тим часом, коли це аніме вийшло. Доволі приємне ностальгічне почуття. Надіюся, що ці ігри також збережуться в історії. Геншин, до речі, вже на торрентах є. Хоча можливо міхойо і самі колись зроблять з нього гру без прив’язки до мережі і будуть або продавати, або просто залишать можливість грати і без серверів.

Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
Donate
Не хочте похвалитися своїми крутками в стар рейл? Цікаво, на якій крутці Руан Мей та її конус отримали.
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.01.2024 21:49 Donate
Не хочте похвалитися своїми крутками в стар рейл? Цікаво, на якій крутці Руан Мей та її конус отримали.
Я туди практично не заходжу... Ось ФоФо вибив коли дивився повторно атаку тітанів і проскіпував сюжет на іншому моніторі :laugh:
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Як і гашня я туди раз в пів року десь заходжу :laugh: Хоча в ці пів року я не закрив повністю карту дуже було душно :laugh:
спойлер
Зображення
Kirakishou: 01.01.2024 21:49я люблю грати на великому екрані, а не на смартфоні.
Для цього є ємулятори :laugh:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Перевірив Reverse1999 – вони добавили 4К роздільну здатність. Коли я минулого разу пробував, 4К там не було. Гра дуже красива, у них художники тупо генії. А ще перевірив Punishing Gray Raven – там або пофіксили управління, або я минулого разу не розібрався, що там треба клавішею Y перемикати камеру. Сюжетно NIKKE і Punishing Gray Raven дуже схожі. Поки що з усіх цих ігор NIKKE сама щедра, насипала мені цілих три SSR. Хоча можливо це тому, що я приблизно рік назад зареєструвався в ній та годину чи дві пограв і більше не заходив в неї. Тому вони насипали дівчат, щоб зацікавити.
З оцих усіх ігор, бажання продовжувати грати є тільки в NIKKE. Крім ігор міхойо. Бо яка б у міхойо не була жадібна гача по відношенню до мене, але самі ігри поза конкуренцією.
спойлер
Зображення
Donate
В гашні непогано, а в рельсі фігня. Я вже почав думати, що в цій темі один я невезучий.

Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Donate: 02.01.2024 00:24Для цього є ємулятори :laugh:
Та мабуть спробую пограти Blue Archive через BlueStacks.
Donate
Member

Повідомлення

А в реверсі все базовано, заходиш кидаєш десяточку забираєш :dontknow: А ще маючи до уваги що 1.3 я скіпаю, і 1.4 прямо 100% то взагалі чудово :gigi:
спойлер
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 02.01.2024 00:41А в реверсі все базовано, заходиш кидаєш десяточку забираєш :dontknow:
Теж хочу Джессіку, але у мене там всього штук 10 круток кинуто, бо я також цю гру місяць чи два назад установив, пограв декілька годин по сюжету і більше не запускав. Тому немає круток.
Купувати їх я не хочу, бо я не впевнений, що гратиму в цю гру.
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 02.01.2024 00:43
Donate: 02.01.2024 00:41А в реверсі все базовано, заходиш кидаєш десяточку забираєш :dontknow:
Теж хочу Джессіку, але у мене там всього штук 10 круток кинуто, бо я також цю гру місяць чи два назад установив, пограв декілька годин по сюжету і більше не запускав. Тому немає круток.
Купувати їх я не хочу, бо я не впевнений, що гратиму в цю гру.
Поки вони не кидають всякого лайна в контент це можна грати. Як тільки будуть кидати як в хонкаї кучу лайна щоб несли гроші ну тоді приїхали :laugh:
спойлер
Зображення
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

5 круток в банері новачка, та 5 в банері Джессіки. Але гра дуже гарно намальована та клієнт для ПК нормально зроблений, прямо приємно грати.
спойлер
Зображення
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 02.01.2024 00:48 5 круток в банері новачка, та 5 в банері Джессіки. Але гра дуже гарно намальована та клієнт для ПК нормально зроблений, прямо приємно грати.
спойлер
Зображення
Там заспідранати весь контент можна за 2 вечори. Те що випадає з банера новачка в E2-50 і помаксимуму в резонанс :laugh: І ти вже на третьої главі, пуху с івенту прокачаєш на максимум і тариш своєму керрі потім. Приправляєш свого керрі хіллером і ти вже десь у останнього босса :laugh:
Стати тут дуже сильно роляють так як вони йдуть в лоб, багато дефу тебе не пробивають, мало атаки ти не пробєш моба :rotate: Резонанс дає 1/3 статів а то і половину на максимумі (але максимум f2p немає сенсу на данний час), ще 1/4 дає пуха :laugh:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate
А є сенс крутити банер новачка? Як я розумію, валюта там одна на всі банери. Типу що на банері новачка швидше когось отримаєш?

Відправлено через 41 секунду:
Ну і я не люблю спідранити, я люблю читати сюжет.
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 02.01.2024 01:23 Donate
А є сенс крутити банер новачка? Як я розумію, валюта там одна на всі банери. Типу що на банері новачка швидше когось отримаєш?

Відправлено через 41 секунду:
Ну і я не люблю спідранити, я люблю читати сюжет.
1. Є там гарантом дають одного із троьх кері... Адекватні всі з того пулу...

Соло і АОЕ керрі на відміну від гашні дуже відрізняються по зручності... Так як модифікатори атаки з ульти зовсім різні. Якщо потрібно ганяти мобіків то береш АОЕ, якщо потрібно пилити одну ціль береш соло... Дпс зовсім різний :rotate: Ну і якщо елемент ворога перекриває твій будеш отримувати в лице на 30% більше, якщо ти на 30% більше дпсу. Цифри в цілому цікаві в тому що якщо персонаж сам по собі має гарні циферки це тупо ігнорується і умовна меланія вже з патчу 1.1 не вилазить з другої пачки, так як босса легше перетерпіти та просто залити, і їй пофіг елемент, чи не елемент, головне щоб статусом якимось не подарували...

P.S: Тобі в цілому потрібні мінімум 2 керрі, один бажано соло, один АОЕ.
В наступному там пофігу вже будеш докачувати всіх інших... В грі дуже дорогий третій прорив, і це займає десь три тижні. За те все гарантовано і десь за приблизно три тижні ти качаешь десь одного до максимуму :laugh: Поки гра відчувається +/- як аркнайтс але без грінду, так як все спростовано або автоматизовано. Якщо робиш +/- все вірно можна без проблем контент проходити.

2. Його завжди можна прочитати пізніше :laugh:
Відповісти