Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.01.2024 11:00Чи сидіти самому в екселі?
А у вас є можливість підбирати стати на артах? Отож. А без цього, користь, саме розрахунків, майже нульова.
Достатньо самому розуміти, як працює персонаж і в цілому механіки, там не складно.
До прикладу, ніхто з "оглядачів" не рейтить швидкість, нарахували брейк-поінтів і носяться з ними. А коли їм показують Зелє з 300+ швидкості, яка жуку дає сходити 1(один) раз і закриває його за меншу/таку ж кількість циклів, як ПЛ/Цзинлю, у них "це не має так працювати". Екшн головного мозку.
Прайдвен рахує соло персонажа і не враховує менеджмент ОД та ротацію по енергії( :lol: ).
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
То що я зробив не так і чому оці
швидкість 142, ХП 4335, захист 1880, атака 1813, ефект пробиття 233,7%
параметри погані?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.01.2024 11:25Що, на вашу думку, я роблю не так?
"Сила в Артефактах" :gigi:
Kirakishou: 01.01.2024 11:25Єдине, це може дійсно треба спробувати покрутити їй конус, бо він імбовий.
Є нюанс - у нього на хід гірша ротація, ніж у "Спогадів"/Шестерень 5пробуди з Пенаконією/Вонваком. В кріопачці "Спогади" будуть не гірше.
Не варто. Перехайплена конста. Нюанс - їй аби стати на рівень, як її хайплять, потрібен 100% аптайм ультімейту. А це можливо тільки в білді... ні таки неможливо. Подумав за ХоХо, але в неї не можна адекватно вийти на ульт в 2 ходи. Тому так - перехайплена конста.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.01.2024 11:49"Сила в Артефактах" :gigi:
Ну я їх також фармлю, але я на відміну від вас, я не зливаю на них всю енергію. В першу чергу я прокачую сліди, а вже потім все інше.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.01.2024 11:45параметри погані?
Я не казав, що вони погані. Скрін був з трейсами. От я і згадав за арти.
Саппортів, як правило, збирати просто. Максищ мейнстат і решту в швидкість/живучість.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Щодо конуса, то мені просто цікаво, програю я там 50/50 чим ні. Бо в геншині у мене на банері зброї відносно непогана вдача в плані 50/50. Так-то зрозуміло, що Спогади для неї дуже непоганий конус. У мене імба Фу Сюань також ходить без свого конусу і я пробував ставити Лочу та ХоХо інших гравців, то Фу Цюань порівняно з ними просто імба. І це я не самих поганих Лочу і ХоХо ставив. А ось Гепард - просто сміття.

Відправлено через 7 хвилин 21 секунду:
Я до речі ще не витрачав ось цю смолу.
спойлер
Зображення
Просто не хочеться витратити її на якісь реліквії, які потім стануть неактуальними.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.01.2024 12:06Просто не хочеться витратити її на якісь реліквії, які потім стануть неактуальними.
Так можна її в принципі ніколи не витратити.
Оптимально - шнурки на енергію і капці на швидкість.

Отправлено спустя 5 минут 3 секунды:
Kirakishou: 01.01.2024 12:06я пробував ставити Лочу та ХоХо інших гравців, то Фу Цюань порівняно з ними просто імба. І це я не самих поганих Лочу і ХоХо ставив
ХоХо в принципі, в питанні саме сустейну, не топ, персонаж трохи під не дефолтні пачки.
А от Лоча ні разу не гірше Фу. Є сценарії, де кожен з них краще іншого, але в цілому - +/-. На автобатлі Лоча гірше однозначно, йому потрібно грамотно поляну контролювати для 100% аптайму. В мене обидва персонажі.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Щодо Лочі – у нього є два мінуси. По-перше, це не вайфу. По-друге, це мразота Отто, яка кривдить вайфу. Я ще розумію, якщо б цей персонаж випадав зі стандарту, типу як Гепард. А так я не хочу витрачати на нього крутки, які можна витратити на вайфу. Думаю, що будуть ще персонажі, як Фу Сюань.
lewerlin: 01.01.2024 12:19Оптимально - шнурки на енергію і капці на швидкість.
На це і планував, бо ці реліквії найрідше падають. Хоча можливо я одну чи дві цих смоли витратив на черевички для Кафки. Вже не пам’ятаю. Просто наприклад ти їх витратив на те, щоб зібрати їй електросет, а через якихось декілька місяців вже є кращий сет для Кафки.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.01.2024 12:32а через якихось декілька місяців вже є кращий сет для Кафки.
Це доволі відносно. Кращі стати на реліках часто>сет-бонусу.
Kirakishou: 01.01.2024 12:32Думаю, що будуть ще персонажі, як Фу Сюань.
Є ж ,просто-капець-яка-мила, Хохо і Містер Хвіст, котрі чудово стають в пачку з Кафкою.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Зараз дивлюся стрім одного японця, він крутить гачу FGO і одночасно грутить гачу в NIKKE на ПК. Думав, що то емулятор, але потім зайшов на сайт і дійсно, є версія клієнта для ПК. Коли я грав в цю гру на телефоні, її не було. Лаунчер набагато краще зроблений, ніж у міхойо. Вже по лаунчеру видно, що цензури в грі немає і що є колаборації з різними аніме.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.01.2024 10:07
Kirakishou: 31.12.2023 22:00Згідно prydwen.gg
Не орієнтуйтесь на це чудо. Прайдвен свої розрахунки бере з невідомого поки альтернативного всесвіту.
daesz: 31.12.2023 22:08А ще в грі є ачівка - Trauma Team Platinum Bundle
Обидві відсилка до сайберпанку :D
А нижче на - Вархаммер 40к.

Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Блін, щойно дійшло!. Нус - це ж і є Бог-Машина!
Я зі вселенною ворхамера не знайомий, але точно бачив ачівку відсилку до стар ворсу і до дюни :gigi:
В хойо працюють "men of a culture" :rotate:
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.01.2024 14:03Зараз дивлюся стрім одного японця, він крутить гачу FGO і одночасно грутить гачу в NIKKE на ПК.
Мені самі ігри не подобаються. Геймплей теж важливий, я через це і Азурку закинув.
Kirakishou: 01.01.2024 14:03цензури в грі немає
Вам до NLT Media. От там точно немає цезури. І ігри в Стімі відносно копійки коштують.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.01.2024 11:49 Не варто. Перехайплена конста. Нюанс - їй аби стати на рівень, як її хайплять, потрібен 100% аптайм ультімейту. А це можливо тільки в білді... ні таки неможливо. Подумав за ХоХо, але в неї не можна адекватно вийти на ульт в 2 ходи. Тому так - перехайплена конста.
Можливо з Е6 :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Kirakishou: 01.01.2024 12:06 Щодо конуса, то мені просто цікаво, програю я там 50/50 чим ні. Бо в геншині у мене на банері зброї відносно непогана вдача в плані 50/50.
На конусах не 5050 а 7525 :) В геншині н- незнаю, але в хонкаї точно так.
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 01.01.2024 14:20В геншині н- незнаю, але в хонкаї точно так.
В Геншині теж 75/25, але банер з "нюансом", як дівчина в Таїланді.

Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
daesz: 01.01.2024 14:20Можливо з Е6 :gigi:
Ні дякую, мені нирки самому треба.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.01.2024 14:23
daesz: 01.01.2024 14:20Можливо з Е6 :gigi:
Ні дякую, мені нирки самому треба.
:lol:

Відправлено через 19 хвилин 59 секунд:
Новий код : 2AQA294J5R37

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Kirakishou,
доречі, Сюеї імба + має реально класні анімації, оскільки ще не відомо коли буде реран Джинлю - то рекомендував би інвестнути в неї, якщо нароляли :)
Мені не дуже повезло, маю тільки Е1, але 100% десь трохи пізніше інвестну в неї і потесчу. Зараз треба "закінчити" з Руан та Велтом, і на підході Броня, а я ще й з Ханьою "не починав" :/
Востаннє редагувалось 01.01.2024 14:52 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Загуглив, це якесь сміття. Ви неправильно мене зрозуміли, мене не цікавлять проно-ігри. Мені цікавий звичайний фансервіс, як в гаремних аніме. До того ж, я не граю в ігри без японського озвучування.
daesz
Member

Повідомлення

Я недавно зустрічав відео на r/gachagaming з якоїсь апкамін гачі, в які просто голі персонажі :spy:
Не зовсім впевнений як вони планують це поширювати в гуглплеї/плейсторі.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.01.2024 14:49Мені цікавий звичайний фансервіс, як в гаремних аніме. До того ж, я не граю в ігри без японського озвучування.
Azur Lane на телефон. Будете донатити на обручки улюбленим вайфу :D .
У них ще бувають колаби з варгеймінгом, і в кораблі навозять "капітанш" з японськими сейю(в мене навіть є кілька).
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.01.2024 14:57
Kirakishou: 01.01.2024 14:49Мені цікавий звичайний фансервіс, як в гаремних аніме. До того ж, я не граю в ігри без японського озвучування.
Azur Lane на телефон. Будете донатити на обручки улюбленим вайфу :D .
У них ще бувають колаби з варгеймінгом, і в кораблі навозять "капітанш" з японськими сейю(в мене навіть є кілька).
Зображення
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 01.01.2024 15:06Изображение
Заходиш в бій на Худі, а в тебе "Худ" з азурки, на містку японською все озвучує. :gigi:
Відповісти