Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Воно просто не працює з браузера. Як і завжди з такими івентами, вони з браузера на ПК працюють через раз, а з їх хойолабівського застосунку все працює. Тому я не міг розібратися, як ділитися посиланням.
На косметику чи айфон я не претендую, тому не буду навіть заморочуватися. Якби вони фігурки розігрували і якби була можливість вибрати фігурку кого саме ти хочеш і, головне, якби був нормальний шанс її отримати, тоді можна було б заморочитися з пошуком того, у кого ще немає цих карт для гадання.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 20:19Якби вони фігурки розігрували і якби була можливість вибрати фігурку кого саме ти хочеш і, головне, якби був нормальний шанс її отримати, тоді можна було б заморочитися з пошуком того, у кого ще немає цих карт для гадання.
З цікавого, за Кафку розігрують темні окуляри, а за Генерала - нефритову(матеріал) печатку з левом.

Отправлено спустя 2 минуты 1 секунду:
Kirakishou: 31.12.2023 20:19Як і завжди з такими івентами, вони з браузера на ПК працюють через раз,
Все нормально з ПК. Може тому що Файрфокс?(і може тому в мене немає "легендарних" проблем АМД :gigi: )

Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
lewerlin: 31.12.2023 20:28З цікавого, за Кафку розігрують темні окуляри, а за Генерала - нефритову(матеріал) печатку з левом.
А в мене таки забрали Хімеко. Тому я ще претендую на кавоварку :lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Я б не відмовився від фігурки Кафки або хоча би парфумів Tom Ford Oud Wood, які у розробників з неї асоціюються. Читав, що коли в Китаї був якийсь місцевий розіграш, то вони за Кафку давали ці парфуми.

Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
lewerlin: 31.12.2023 20:30А в мене таки забрали Хімеко. Тому я ще претендую на кавоварку :lol:
То мабуть теж я, бо я перейшов по тому посиланню і тоді у мене її мабуть ще не було. Хоча не впевнений.
Так, у мене Firefox. А ще uBlock Origin. Значить і правда в цьому причина.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 20:36Так, у мене Firefox. А ще uBlock Origin. Значить і правда в цьому причина.
Я мав на увазі, що ФФ проблем не маю. А от ЮБлок може щось начудити.

Ще цікава штука. Коли в галереї переглядаєш карти, для кожної грає окремий саундтрек. І в Марч там щось новеньке. Натяк?
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.12.2023 20:30
Kirakishou: 31.12.2023 20:19Як і завжди з такими івентами, вони з браузера на ПК працюють через раз,
Все нормально з ПК. Може тому що Файрфокс?(і може тому в мене немає "легендарних" проблем АМД :gigi: )
В мене амуде і торіум і все нормально працює. Ну або я не поняв "наїзду" :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Kirakishou: 31.12.2023 20:36 Так, у мене Firefox. А ще uBlock Origin. Значить і правда в цьому причина.
Він по дефолту йде предустановлений в торіумі, тому точно не в ньому причина :)
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 31.12.2023 20:51Ну або я не поняв "наїзду" :gigi:
Обидва не "пойняли".
lewerlin: 31.12.2023 20:30Все нормально з ПК. Може тому що Файрфокс?
Малось на увазі тому і нема бо ФФ.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.12.2023 20:43 Ще цікава штука. Коли в галереї переглядаєш карти, для кожної грає окремий саундтрек. І в Марч там щось новеньке. Натяк?
Я зараз переслухав всі - помоєму тільки на карті Кафки трек юзали в одному із трейлерів, Джинлю - чи то з трейлера чи з її сторі місії та Руан Мей - то десь з історії, і навіть не з її історії а десь Луофу. У всіх інших треки нові :think:
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 31.12.2023 20:55У всіх інших треки нові :think:
Я нові почув тільки у Броні і Марч. Тільки у Марч я точно впевнений, що його раніше не було. Всі інші або з гри, або з трейлерів(більшість з трейлерів).
daesz
Member

Повідомлення

В любому випадку - з Новим Роком, нарід. Всім Марч вайфу :rotate:

За скільки там днів від коли вийшов апдейт вдалось Велта от так вкачати
спойлер
Зображення
Руан ось так, але я матеріали на 4/10/10/10, але немаю матеріалів з нового віклі боса :/
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 31.12.2023 21:05 користувачем daesz, всього редагувалось 2 разів.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 31.12.2023 20:51Він по дефолту йде предустановлений в торіумі, тому точно не в ньому причина
100% причина в ньому, я вже розібрався. Фільтр з підписки EasyPrivacy блокує кнопку.

Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
Щодо музики там, я все не слухав, але схоже, що це музика з альбому Experience the Paths Vol. 1
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 21:07Щодо музики там, я все не слухав, але схоже, що це музика з альбому Experience the Paths Vol. 1
У Марч мікс на титульну тему ХСР.
daesz: 31.12.2023 20:58Руан ось так, але я матеріали на 4/10/10/10, але немаю матеріалів з нового віклі боса :/
:laugh: А я засейвив траї перед патчем і боса зафармив в перший же день.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.12.2023 21:15 :laugh: А я засейвив траї перед патчем і боса зафармив в перший же день.
Я також мав в планах засейвити, а потім механічно в понеділок пішов і вифармив всі 3 траї. А потім ска (музичний жанр, не мат) бл@ як згадав :lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я тільки один раз боса пройшов, бо це треба було в понеділок чи вівторок для дейліка. Тому з двох босів зміг прокачати її до 4/6/8/9. Реліквії надів, які були. Я до цього деякі реліквії зі стандартних сетів зливав у прокачку, тому можливо щось дійсно перспективне злив. Зараз параметри такі: швидкість 142, ХП 4335, захист 1880, атака 1813, ефект пробиття 233,7%. Згідно prydwen.gg, це вже краще, ніж recommended endgame stats. Тому мабуть далі нічого їй фармити не буду в плані реліквій. Сліди звісно докачаю до максимуму.
daesz
Member

Повідомлення

Зображення

А ще в грі є ачівка - Trauma Team Platinum Bundle
Обидві відсилка до сайберпанку :D
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я так собі прикидаю, що підписку таки доведеться купувати. Інакше пролечу з Ахерон. Краще раз в місяць 220 гривень кинути, ніж потім купувати по 4400 за 50 круток. Бо чекати її рерану затія так собі. Я вже пролетів з Цзінлю і це за всю історію гри в геншин і ХСР мабуть перший персонаж, на якого я пожалів купити крутки. Всіх решта я або так отримував, або купував. До сих пір шкодую, що не купив тих 20 круток до гаранту на Цзінлю.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Ні, я передумав. Цей аккаунт проклятий, треба або купувати інший, або реролити. Це вже просто тупо знущання.
спойлер
Зображення
Відправлено через 6 хвилин 9 секунд:
Гра дає тупо самих сміттєвих персонажів зі стандарту, причому не дає нових, а дає одних і тих самих. І на 80 крутці.
Ні Бороні, ні Вельта, ні Клари за програні 50/50 або зі стандартного банера. Зате є Е2 Гепард, який просто сміття в новому хаосі, Е1 Яньцин який також сміття. Ну і Хімеко Е2, яка вайфу, тому хай буде.

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Все, я однозначно перестаю витрачати гроші на в цей смітник. І на геншин також.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 22:00Згідно prydwen.gg
Не орієнтуйтесь на це чудо. Прайдвен свої розрахунки бере з невідомого поки альтернативного всесвіту.
daesz: 31.12.2023 22:08А ще в грі є ачівка - Trauma Team Platinum Bundle
Обидві відсилка до сайберпанку :D
А нижче на - Вархаммер 40к.

Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Блін, щойно дійшло!. Нус - це ж і є Бог-Машина!
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.01.2024 10:07Не орієнтуйтесь на це чудо. Прайдвен свої розрахунки бере з невідомого поки альтернативного всесвіту.
Ну я порівнював їх рекомендації з рекомендаціями KeqingMains, KafkaMains — там люди пишуть гайди на купу сторінок у вигляді книги, і рекомендації по збіркам у них схожі. Інформацію вони беруть від Volkin — це доволі відомий геймер, який грає в купу гача-ігор.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.01.2024 10:15рекомендації по збіркам у них схожі.
В тому то й справа, що лише схожі. І це при тому, що у всіх рекомендації принципово узагальнені і лише трішки краще кнопки "рекомендовано" в грі.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Що ви пропонуєте? Якийсь кращий ресурс? Чи сидіти самому в екселі?

Подивився аккаунти на продаж – там одне сміття з реролів. Мабуть така моя доля отримувати за гроші сміття в цій грі. І без донатів теж не вийде, бо якщо буде скін на Кафку, то я однозначно його придбаю. Спробую тоді просто менше витрачати.

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
І реролити аккаунт також не варіант, у мене на цьому вже 10 персонажів з максимальними трейсами та конус для Тіньюнь із БП. Це тупо величезна купа часу та ресурсів. Буду надіятися, що якщо перестану витрачати гроші, вдача трохи вирівняється. В геншині вже колись так було.

Відправлено через 15 хвилин 13 секунд:
Звичайно, не роблю все точно так, як рекомендують. Банально тому, що у мене може не бути якихось конусів чи реліквій. Я використовую гайди тільки для орієнтації, в якому напрямку прокачувати персонажа в першу чергу, а потім вже ставлю реліквії в залежності від команди, в якій буде цей персонаж. От сліди я прокачую тупо в максимум, тому мені в принципі байдуже, хто і що там рекомендує качати в першу чергу, а що не качати взагалі. Мені подобається качати таланти і сліди, тому я це роблю.

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Звичайно, це стосується тільки вайфу. Решті я качаю тільки потрібні сліди.

Відправлено через 4 хвилини 29 секунд:
Наприклад, моя Руан Мей.
спойлер
Зображення
Поки що на цьому зупинюся, бо ще хочу замаксити потрібні сліди для Броні.
Що, на вашу думку, я роблю не так?

Відправлено через 3 хвилини 53 секунди:
Єдине, це може дійсно треба спробувати покрутити їй конус, бо він імбовий. Або Е1.
Але тоді пролітаю з Блек Свон або Ахерон.
Відповісти