- спойлер
Останні статті і огляди
Новини
Не синхронізується підсвітка Corsair DDR5 та Asus Armory Crate
-
voyt9
Member
Власне не виходить заставити керувати підсвіткою озп (corsair vengeance) з мат. плати (TUF GAMING B650M-E). Плагін Асус в iCue встановив, але в арморі пошук не дає результатів. Кулерами при цьому запросто керую з мамки. Може хто стикався, в неті толком нічого нема. Також не регулюється підсвітка на відюсі (inno3d ichill x3 3070), хоча можливо там треба кабелем підключати, кабеля такого не маю.
-
AndP
Member
И не получится. Грузи приложение iCUE, оно на порядок лучше чем глючный, Армори.
-
voyt9
Member
та в мене є додаток ісue, да, він дійсно гарно зроблений, питань нема, але от хочеться мені щоб натискаючи одну кнопку мінялась підсвітка всієї системи.. синхронізація потрібнаAndP: ↑ 29.12.2023 20:57 И не получится. Грузи приложение iCUE, оно на порядок лучше чем глючный, Армори.
-
aaleksandrenko
Member
це неможливо. корсари тільки через свій софт управляють підсвіткоюvoyt9: ↑ 29.12.2023 22:29та в мене є додаток ісue, да, він дійсно гарно зроблений, питань нема, але от хочеться мені щоб натискаючи одну кнопку мінялась підсвітка всієї системи.. синхронізація потрібнаAndP: ↑ 29.12.2023 20:57 И не получится. Грузи приложение iCUE, оно на порядок лучше чем глючный, Армори.
-
N3CRO
Member
Якщо хочете сінхронізувати підсвітку,а залізо різних вендорів то наскільки знаю треба юзати щось на кшталт OpenRGBvoyt9: ↑ 29.12.2023 19:43 Власне не виходить заставити керувати підсвіткою озп (corsair vengeance) з мат. плати (TUF GAMING B650M-E). Плагін Асус в iCue встановив, але в арморі пошук не дає результатів. Кулерами при цьому запросто керую з мамки. Може хто стикався, в неті толком нічого нема. Також не регулюється підсвітка на відюсі (inno3d ichill x3 3070), хоча можливо там треба кабелем підключати, кабеля такого не маю.
- спойлер
- Знімок екрана 2023-12-29 193517.png
-
KimRomik
Member
або як варіант поміняти пам”ять наприклад на G.Skill, підсвітку якої точно можна керувати через Armoury Crate
-
voyt9
Member
мда, круто звісно, наче як імениті бренди а працювати разом ні ні.. ну й купувати іншу вже не буду, ціни підросли..aaleksandrenko: ↑ 29.12.2023 22:32це неможливо. корсари тільки через свій софт управляють підсвіткоюvoyt9: ↑ 29.12.2023 22:29
та в мене є додаток ісue, да, він дійсно гарно зроблений, питань нема, але от хочеться мені щоб натискаючи одну кнопку мінялась підсвітка всієї системи.. синхронізація потрібна
ОК, а тоді навіщо в айкью плагіни, і в списку є асус?
-
WSavage
Member
Тут наче не підтримка асуса та корсара, ви трохи адресою помилилисьvoyt9: ↑ 29.12.2023 23:05мда, круто звісно, наче як імениті бренди а працювати разом ні ні.. ну й купувати іншу вже не буду, ціни підросли..aaleksandrenko: ↑ 29.12.2023 22:32
це неможливо. корсари тільки через свій софт управляють підсвіткою
ОК, а тоді навіщо в айкью плагіни, і в списку є асус?
-
voyt9
Member
дійсно, частково ця програмка допомогла, можна озу та вентилятори одним кліком змінювати колір, але нажаль тільки статично, озу може лише монотонно світитись(Якщо хочете сінхронізувати підсвітку,а залізо різних вендорів то наскільки знаю треба юзати щось на кшталт OpenRGB
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
я розумію, але не помилився, тут наче форум, тематика пк, цілком адекватне питання, і навіть є ймовірність, що були люди з такою ж проблемою як в мене, і якось це вирішили. але дякую за уточненняWSavage: ↑ 29.12.2023 23:09 Тут наче не підтримка асуса та корсара, ви трохи адресою помилились
Отправлено спустя 1 час 21 минуту 16 секунд:
Тю, виявляється все можливо) не знаю як воно запрацювало, але після встановлення ОпенРГБ і поради, що треба питати у оф.предст, зайшов в армори крейт, шукати серійник, і тут бачу таке: ну що ж, залишилось тоді одне питання, яким кабелем з,єднати відюшку до аргб порту на мамці, ссилку/назву/алі можливо хтось підкине? )aaleksandrenko: ↑ 29.12.2023 22:32 це неможливо. корсари тільки через свій софт управляють підсвіткою