Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
The_Rusik
Member
heidfeld
Я спросил за что-то нормальное, а вы мне предлагает ноунейм китай подвальный и не ликвидный.
Я спросил за что-то нормальное, а вы мне предлагает ноунейм китай подвальный и не ликвидный.
-
den55den
Member
як вам OnePlus 11 16/256GB, наче кажуть що в глобалці немає китайщтни як у сяомі,
бо знайти глобальний рог 7 ще та задачка з зірочкою, і ціник не гуманий починається, піксель теж треба змиритися з його приколами і де купити, моторола наче і прикольная но минула за ці кошти,
бо знайти глобальний рог 7 ще та задачка з зірочкою, і ціник не гуманий починається, піксель теж треба змиритися з його приколами і де купити, моторола наче і прикольная но минула за ці кошти,
-
GDR
Member
The_Rusik сам ти неліквідний!
- спойлер
- Та ще й дурень безмозглий!
-
leif
Member
den55den
А які приколи з пікселем? З чим миритись?
А які приколи з пікселем? З чим миритись?
-
den55den
Member
шим, рефаби, звязок, незрозумілий процесор, можливо навіть дуже чистий андроід мене відпугне)
-
Dmytro1511
Member
Я ШИМ від нього взагалі не відчуваю.den55den: ↑ 27.12.2023 16:04 шим, рефаби, звязок, незрозумілий процесор, можливо навіть дуже чистий андроід мене відпугне)
Рефабів на 6 та 7 лінійку майже нема, щоб нарватися на них, це треба постаратись.
Зі зв'язком проблем взагалі не було, ні в місті, ні в селі. В мене та в мого товариша не було проблем.
Проц, як проц. Повсякдені задачі спокійно переварює, нагріву нема, проявляється тільки в іграх та при зйомці відео в 4к.
Система стабільна, і ні, це не чистий андроїд. Кастомізації не багато, але звичайному користувачу вистачить, є прикольні фічі.
-
leif
Member
По своєму досвіду (1 місяць) з пікселем 8про:den55den: ↑ 27.12.2023 16:04 шим, рефаби, звязок, незрозумілий процесор, можливо навіть дуже чистий андроід мене відпугне)
- шим не відчував.
- про рефаби вище написали.
- зі зв'язком все нормально.
- процесор цілком адекватний, все працює реально швидко, немає про що хвилюватись, якщо ігри не на першому місці.
- система чудова.
Взагалі я залишився дуже задоволений пікселем і можу сміливо рекомендувати девайс. Якби не 15 про макс, то точно користувався би саме ним.
-
den55den
Member
самий простий і не дорогий спосіб це б.у. піксель типу 6 звичайний і на 128 (що мені замало), щоб міг сам аокористуватися і зробити висновки , тепер питання як купити б.у. піксель 6, на що треба звернути увагу?
Отправлено спустя 58 минут 18 секунд:
чи може подадите продавця
-
Evgen88
Member
Ниже 7-го лучше не покупать Пиксель! имхо в гугле море инфы!den55den: ↑ 27.12.2023 19:26 самий простий і не дорогий спосіб це б.у. піксель типу 6 звичайний і на 128 (що мені замало), щоб міг сам аокористуватися і зробити висновки , тепер питання як купити б.у. піксель 6, на що треба звернути увагу?
Разве что ради фотокамеры если она нужна 6 или 6a.
Как купить отмотай на 30 страниц, или вбей в поиск там Donate все написал, как купить б-у или он тебе повторит!
Вот глянь, может он тебе вообще не понравиться с Китаем рядом!
Вот читай!
Отправлено спустя 40 минут 48 секунд:
Donate
На що дивитись при купівлі не нового "пікселя"?.
Да як і з любим телефоном на все Тут все залежить від того у кого ви купуєте і що за тип. В ідеалі щоб було 3 дні манібеку якщо буде те що не заявлено, а якщо хлопець зі свого району то це легше, якщо з інтернету складніше так як умити руки легко.
Ну в ідеалі купити не операторський і не лочений.
Можна перевірити SN/IMEI (*#06# набираете) на сайті гугла. Але якщо японець не спрацює, якщо куплений не вштатах треба бути змінювати регіон
https://store.google.com/us/repair?pli=1 штати
https://store.google.com/gb/repair?hl=en-US&pli=1 - велика британія
Там буде написана дата активації та телефон операторський чи.
Ідеальний варіант
- спойлер
1 цифра - остання цифра року, 2 - число місяця (1 - січень... 9 - вересень, А - жовтень, B - листопад, С - грудень), 3 та 4 - день місяця.
Якщо починається з 1С20 - 20 грудня 2021 року
Можна піти в меню розробника та подивитися дозволяе чи телефон розблокувати bootloader
- спойлер
Некст скидання налаштувань до заводу та з підключенням до вайфаю перейти до робочого єкрану якщо пройшов і нічого не запитував.
Це дуже важливо.
Далі база як з будь яким іншим телефоном.
Зробити в ідеалі звінок і перевірити що працюють всі мікрофони, плюс мінус від положення телефону звук повинен бути таким же. Майте на увазі що телефон змінює головний мікрофон при гучному звязку. В аппаратах їх декілька і вони змінються взагалі в довільному порядку. Якщо покрутивши телефон звук нормальний все ОК, він може змінювитись він положення. Але якщо в якомусь адекватному положенні вас не чути мікрофон мертвий.
Далі перевіряєте динамік
- спойлер
Верхній динамік рідко де повноцінний він завжди тихіще і робить вам єффект псевдо-стерео.
Экран. З цим легче.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US
Ось цим перевіряєте тач, можете взагалі взяти любу малювалку і там повидити.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US
Ось цим перевіряєте на вигорання, особливо білий фон повинен буди чистим. Якщо там є щось це вигорання. Якщо єкран "водопад" края ті що загнуті офк будуть змінювати колір це нормально. В шестірок да і у багатьох інших білий колір під кутом змінює свій колір це теж ОК, особливості більш бюджетних єкранів.
Камери перевірити легко. Робите пару фото, перевіряєте роботу автофокусу. Якщо результат ОК то ОК
АКБ. З цим дуже важко. В feature pack який завезуть в грудні буде можливість дивитись скільки приблизно циклів у батареї, якщо знати коли телефон було активовано можна хочаб приблизно бачити як телефоном користувались. В ідеалі це десь цикл на день. Але тут ще питання як гугл ті цикли рахує, так як я користуюсь в мене не повноцінні цикли бо ганяю 20-80
Зараз можна побачити приблизно тільки в AccuBattery але в ідеалі провернути це важко по часу так як зарядка 1 година десь мінімум 5-6 годин треба садити його до 20% і потім ще годину заряджати, плюс заряд повинен зходити +/- рівномірно. Ніяких стрибків по 5-10 відсотків не повинно бути.
В мене за рік пише 94% ємкості залишилось що +/- схоже на правду.
Не пост а стаття вже якась
-
den55den
Member
Дякую, питаня наскільки плохо купувати СОФТ ВЕРСІЇ від НЕВЕРЛОК ВЕРСІЇ, яи стоїть економія в версіях?
-
Evgen88
Member
Все к Donate.den55den: ↑ 27.12.2023 21:43 Дякую, питаня наскільки плохо купувати СОФТ ВЕРСІЇ від НЕВЕРЛОК ВЕРСІЇ, яи стоїть економія в версіях?
Чёт его неслышно давно ?
-
den55den
Member
дякую, неверлок тільки , тепер питання 6про чи 7 звичайна , хоча звичайна 6 дешевше
ще бачив дешевше якісь з плямами в углах дісплею, таке можно брати?
ще бачив дешевше якісь з плямами в углах дісплею, таке можно брати?
-
kolesnukm
Member
Пляма це ризик, може піти далі за пару днів, тижнів і т.д або мигати екран а може і за пару років нічого не бути. 7 менша і плоский екран але на 90 герц, менше камер, 8 проти 12 озу, якщо не грати в ігри то дві моделі шустро працюють
Як варіант ще 7а
Як варіант ще 7а
-
The_Rusik
Member
Мда, советчики, лучше бы не спрашивал ничего.
Для меня есть айфон и все остальное в одной куче.
Просто нужен второй смарт на ведроиде чисто для пары приложений.
И знаю самсунг хоть что-то приличное из этой кучи, без рекламы, прошивок.
А то то датчик приближения баганый, то прошить надо, то рекламу отключить, то связь продает.
Мне нужно включить и работать, как на айфон, чтобы даже в настройки не заходить.
А то то датчик приближения баганый, то прошить надо, то рекламу отключить, то связь продает.
Мне нужно включить и работать, как на айфон, чтобы даже в настройки не заходить.
-
7mindfields
Member
The_Rusik88 has joined the chatThe_Rusik: ↑ 28.12.2023 14:27 Мда, советчики, лучше бы не спрашивал ничего.
В крупній мережі електроніки тобі люб’язно підкажуть, і не будуть сперечатися з тобою з приводу того, що хуавей і ванпласи це «підвал» (не зважаючи на те, що це повна маячня), нема за що
Востаннє редагувалось 28.12.2023 14:41 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
den55den
Member
якщо знайдеш де купитиThe_Rusik: ↑ 28.12.2023 14:27 Мда, советчики, лучше бы не спрашивал ничего.
Motorola G200 8/128GB Stellar Blue (PASH0025RS)
а так норм самсунг як айфон включил у забув
-
7mindfields
Member
Так мото це теж китай, отакоїden55den: ↑ 28.12.2023 14:40якщо знайдеш де купитиThe_Rusik: ↑ 28.12.2023 14:27 Мда, советчики, лучше бы не спрашивал ничего.
Motorola G200 8/128GB Stellar Blue (PASH0025RS)
а так норм самсунг як айфон включил у забув
-
den55den
Member
зато на чистому андроїді, він інший китай не з такої сімї
-
7mindfields
Member
Так ванпласи з хуавеями теж не мають нічого спільного зі всякими ксяоміden55den: ↑ 28.12.2023 14:52 зато на чистому андроїді, він інший китай не з такої сімї